Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Kαλημέρα Σαββούλα μου!Ανυπομονώ να περάσει η ώρα να πάω στην γιατρό!Ελπίζω όλα να είναι καλα!

Το πρωί πήγα έδωσα αίμα κ ούρα για εξετάσεις,αύριο θα έχω τα αποτελέσματα!Τελικά το ζάχαρο με εξέταση αίματος θα το μετρήσουν.

Αυτη που μου πήρε αίμα με σακάτεψε!Το χέρι μου ακόμα μουδιασμένο είναι!

Κ εγώ βαριέμαι πάλι σήμερα,ευτυχώς όμως θα έχω ησυχία.Απο αύριο θα γίνεται χαμός..

Καλημέρα Χρύσα μου! Κι εγώ ανυπομονώ!! Τι ώρα έχεις ραντεβού;

Εμένα το ζάχαρο μου το μετράει με τα ούρα κάθε μήνα που πηγαίνω στο γιατρό!Ελπίζω να το έχω μειώσει...:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Χρύσα μου! Κι εγώ ανυπομονώ!! Τι ώρα έχεις ραντεβού;

Εμένα το ζάχαρο μου το μετράει με τα ούρα κάθε μήνα που πηγαίνω στο γιατρό!Ελπίζω να το έχω μειώσει...:rolleyes:

18:15 έχω ραντεβού!

Εμένα δεν μου το έχει μετρήσει ποτέ!Έχω να πάω κ 2 μήνες στην γιατρό μου όμως..Να δω τί θα μου πει σήμερα!Έχω πολλά να την ρωτήσω.Ελπίζω να τα θυμηθώ όλα!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

18:15 έχω ραντεβού!

Εμένα δεν μου το έχει μετρήσει ποτέ!Έχω να πάω κ 2 μήνες στην γιατρό μου όμως..Να δω τί θα μου πει σήμερα!Έχω πολλά να την ρωτήσω.Ελπίζω να τα θυμηθώ όλα!!

Άντε...θα τον δεις πιο νωρίς από μένα...εγώ έχω 18.40...χεχεχε

Αλήθεια...γιατί κάνει τόσο καιρό να σε δει η γιατρός;

Άντε...θα τον δεις πιο νωρίς από μένα...εγώ έχω 18.40...χεχεχε

Αλήθεια...γιατί κάνει τόσο καιρό να σε δει η γιατρός;

Πάλι είχα πρόβλημα με το δίκτυο κ δεν μπορούσα να απαντήσω!

05/10 την ημέρα που βγήκα απο το νοσοκομείο ήταν η τελευταία φορά που πήγα στην γιατρό μου!Μετά μου είπε σε ένα μήνα να πάω αλλά έπεσε η Β επιπέδου κ όταν της είπα τα αποτελέσματα που είπε ότι αφού όλα είναι καλά δεν χρειάζεται να με δει κ να μου πάρει τζάμπα χρήματα!Μου είπε να πάω σε ένα μήνα δηλαδή τώρα!

Εντωμεταξύ σ'αυτό το διάστημα η γιατρός μου γέννησε αλλά δεν έπαιξε κανένα ρόλο γιατί κάθισε η καημένη μόνο 2 εβδομάδες!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Πάλι είχα πρόβλημα με το δίκτυο κ δεν μπορούσα να απαντήσω!

05/10 την ημέρα που βγήκα απο το νοσοκομείο ήταν η τελευταία φορά που πήγα στην γιατρό μου!Μετά μου είπε σε ένα μήνα να πάω αλλά έπεσε η Β επιπέδου κ όταν της είπα τα αποτελέσματα που είπε ότι αφού όλα είναι καλά δεν χρειάζεται να με δει κ να μου πάρει τζάμπα χρήματα!Μου είπε να πάω σε ένα μήνα δηλαδή τώρα!

Εντωμεταξύ σ'αυτό το διάστημα η γιατρός μου γέννησε αλλά δεν έπαιξε κανένα ρόλο γιατί κάθισε η καημένη μόνο 2 εβδομάδες!

Kατάλαβα!;)

Μόνο 2 εβδομάδες,ε? Κι εγώ σκέφτομαι από τώρα που θα καθήσω μόνο 6 μήνες...υπάρχουν και χειρότερα λοιπόν, να παίρνουμε κουράγιο!;)

Σήμερα, έρχεται αυτή από τα αφεντικά άρρωστη με φαρυγγίτιδα!!Και μου λέει..."σήμερα δε θα καπνίσω...δε μπορώ, όχι για κανέναν άλλο λόγο...":x:x:x:x

Μα να με συγχύσει το κάνει;;;Πραγματικά έχω αρχίσει να σκέφτομαι να σταματήσω κανονικά την ημερομηνία που πρέπει βάσει ΙΚΑ....

Διαφημίσεις

Kατάλαβα!;)

Μόνο 2 εβδομάδες,ε? Κι εγώ σκέφτομαι από τώρα που θα καθήσω μόνο 6 μήνες...υπάρχουν και χειρότερα λοιπόν, να παίρνουμε κουράγιο!;)

Σήμερα, έρχεται αυτή από τα αφεντικά άρρωστη με φαρυγγίτιδα!!Και μου λέει..."σήμερα δε θα καπνίσω...δε μπορώ, όχι για κανέναν άλλο λόγο...":x:x:x:x

Μα να με συγχύσει το κάνει;;;Πραγματικά έχω αρχίσει να σκέφτομαι να σταματήσω κανονικά την ημερομηνία που πρέπει βάσει ΙΚΑ....

Αχ Σαββούλα μου κ εγώ τα σκέφτομαι κ αγχώνομαι.Εδώ θελουν τις 62 να κάτσω μόνο!!!! Θα μας τρελάνουν!Θα δω τι θα κάνω..Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σταματήσω όταν πρέπει!

καλά αυτη η έτσι σου είπε??Έπρεπε κάτι να της πεις!Σα δε ντρέπεται!! Τελικά οι γυναίκες είμαστε πολύ κομπλεξικές!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Αχ Σαββούλα μου κ εγώ τα σκέφτομαι κ αγχώνομαι.Εδώ θελουν τις 62 να κάτσω μόνο!!!! Θα μας τρελάνουν!Θα δω τι θα κάνω..Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σταματήσω όταν πρέπει!

καλά αυτη η έτσι σου είπε??Έπρεπε κάτι να της πεις!Σα δε ντρέπεται!! Τελικά οι γυναίκες είμαστε πολύ κομπλεξικές!

Άσε με...και πραγματικά τη συμπαθώ πολύ και ΠΟΤΕ δεν είχα θέμα μαζί της...ίσα-ίσα που συννενοούμαστε μια χαρά πάνω στη δουλειά!

Απλά όλοι τους πρέπει να καταλάβουν ότι το τσιγάρο είναι πολύ ενοχλητικό γενικά (πόσω μάλλον τώρα που είμαι κι έγκυος) και ότι παρόλο που καπνίζουν στο γραφείο τους, ΟΛΗ η κάπνα έρχεται....:-(:-(

Γειά σας! Η νύστα πια δεν έχει όρια..... κουτουλαω απο τις 10 με το ζορι σηκωνομαι το πρωι .... παλι καθυστερημένη ήρθα!

Τελικά η κακή μέρα απο το πρωι φαίνεται.

Πριν μια ώρα ήρθα στο μητέρα με οξύ πόνο στο στομάχι κ στην πλάτη.δυστυχώς θα μείνω το βράδυ εδω για εξετάσεις κ για μια ειδική εξέταση που θα κάνω το πρωι.τώρα μου έχουν βάλει ένα φάρμακο κ έχω μαστουρωσει!!ευτυχώς το μωρο μου είναι πολυ καλα.θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις Αύριο!.

Καληνύχτα.

Ευχομαι περαστικά και γρήγορα Ιωαννα μου!!!!!!!!!!!

Καλημέρα και απο εμενα, περαστικα στην Ιωάννα.

εκανα καλλιεργεια κολπικου υγρου επειδη ειχα πολλα υγρα και εδειξε μυκητες απο χτες λοιπον ειμαι με θεραπεια (κολπικα υποθετα). Είναι λεει συνηθες φαινομενο στην εγκυμοσυνη, γιατι αν ηταν να μου ελεγε απο την επαφη με το συζηγο αυτο δεν υπαρχει κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης και οχι επειδη δεν επιτρεπετε αλλα επειδη δεν θελουμε.

Περαστικά σου! Αυτό που λεει η Χρύσα, πολύ καλό σιδέρωμα στα εσώρουχα!

Αληθεια οι υπολοιπες εχετε κανει καλιέργεια κολπίκου υγρού στην εγκυμοσυνη; (για ουρεάπλασμα, μυκοπλάσμα κλπ;) Εγώ οχι, δεν μου έχει ζητήσει, την προηγουμενη φορά είχα κανει πριν την αυχενική. Θα τον ρωτήσω αύριο

Εγώ σήμερα έχω ραντεβού με τον γιατρό να δω το μωράκι μου!!Το ίδιο και η Χρύσα και η τσιπουρίτσα...;);)Θα έχουμε να σας πούμε νέα αύριο λοιπόν!

Με το καλό να δουμε τα μωράκια μας σήμερα!!!!!!!!!!! <3

Kαλημέρα Σαββούλα μου!Ανυπομονώ να περάσει η ώρα να πάω στην γιατρό!Ελπίζω όλα να είναι καλα!

Το πρωί πήγα έδωσα αίμα κ ούρα για εξετάσεις,αύριο θα έχω τα αποτελέσματα!Τελικά το ζάχαρο με εξέταση αίματος θα το μετρήσουν.

Αυτη που μου πήρε αίμα με σακάτεψε!Το χέρι μου ακόμα μουδιασμένο είναι!

Κ εγώ βαριέμαι πάλι σήμερα,ευτυχώς όμως θα έχω ησυχία.Απο αύριο θα γίνεται χαμός..

Σε τσάκισε η βαμπιρέλα;;;;;;;; αχχχχχχ περαστικά σου καλό μου!

Απλά όλοι τους πρέπει να καταλάβουν ότι το τσιγάρο είναι πολύ ενοχλητικό γενικά (πόσω μάλλον τώρα που είμαι κι έγκυος) και ότι παρόλο που καπνίζουν στο γραφείο τους, ΟΛΗ η κάπνα έρχεται....:-(:-(

Να στο θέσω αλλιώς;;;;; ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!!!!!!!!

αν φέρεις την επιθεώρηση εργασίας θα φάνε πρόστιμο! (δεν λεω να το κανεις, αλλά απογορεύεται! ειναι φαουλ πως το λενε!) Εξαλλη γινομαι με το θεμα αυτο στην δουλειά σου!

Ποια τσουπρα θα παει στα ανω τρικαλα; εχω και κολλητο τον αλτσχαιμερ βλέπεται!!! :lol::lol::lol:

Σκεφτόμαστε κι εμεις για εκδρμουλα ορεινή, με το υψόμετρο είμαστε ΟΚ?

κατι λεγαμε χθες με την Ιωαννα αλλά αν ξερει καποια κατι περισσότερο απο το γιατρό κλπ ας πει

ποσο πειναω και ποσο νυστάζω!

εχω και λίγη αγωνία για την εξέταση βέβαια.......

σκορδααααα σε ολες μας

Αληθεια οι υπολοιπες εχετε κανει καλιέργεια κολπίκου υγρού στην εγκυμοσυνη; (για ουρεάπλασμα, μυκοπλάσμα κλπ;) Εγώ οχι, δεν μου έχει ζητήσει, την προηγουμενη φορά είχα κανει πριν την αυχενική. Θα τον ρωτήσω αύριο

Εγώ έκανα μαζί με τις εξετάσεις αίματος που μου είχε δώσει με την 1η επίσκεψη...και μάλιστα είχα ουρεάπλασμα (αν θυμάμαι καλά) και είχα πάρει αντιβίωση για 10 μέρες περίπου!

Να στο θέσω αλλιώς;;;;; ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!!!!!!!!

αν φέρεις την επιθεώρηση εργασίας θα φάνε πρόστιμο! (δεν λεω να το κανεις, αλλά απογορεύεται! ειναι φαουλ πως το λενε!) Εξαλλη γινομαι με το θεμα αυτο στην δουλειά σου!

Το ξέρω πολύ καλά ότι απαγορεύεται...όταν βγήκε ο νόμος τον τήρησαν για 1 ημέρα και την επόμενη μέρα τα ίδια πάλι...εγώ να δεις πόσο έξαλλη γίνομαι που το αναπνέω κιόλας...:mad::-x

Ποια τσουπρα θα παει στα ανω τρικαλα; εχω και κολλητο τον αλτσχαιμερ βλέπεται!!! :lol::lol::lol:

Σκεφτόμαστε κι εμεις για εκδρμουλα ορεινή, με το υψόμετρο είμαστε ΟΚ?

κατι λεγαμε χθες με την Ιωαννα αλλά αν ξερει καποια κατι περισσότερο απο το γιατρό κλπ ας πει

Εμείς θα πάμε Τρίκαλα Κορινθίας στις 16/12!:D:D Να σου πω την αλήθεια, δεν του το έχω πει, αλλά δε πιστεύω να έχω θέμα, θα τον ρωτήσω και σήμερα...πάντως και στο χωριό μου που είχα πάει (ήμουν στο 1ο τρίμηνο) που είναι 6 ώρες δρόμος, δε μου το είχε απαγορεύσει!

/QUOTE]

Θα τον ρωτήσω αύριο για τις κολπικές εξετάσεις και για την εκδρομή

Η διαδρομή δεν με προβληματίζει, το υψόμετρο σκέφτομαι γιατί καπου διαβασα οτι καλό ειναι να μην ανεβαίνει κανει πανω απο 650μ μέσα σε μια ημερα, από την αλλη όμως σιγά αφου επιτρέπεται το ταξιδι το αεροπορικό;;;;;;;

χαζομάρα θα ειναι!

Για το τσιγάρο το ξερω οτι το ξερεις και θα μου πεις και τί να κάνεις δουλειά σου ειναι, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω οτι ειναι τοσο γαιδούρια ρε παιδι μου!

τι τρωτε σημερις; εγω δεν ξερω, θα παμε στους πεθερους μου για φαγητό το βραδάκι

Διαφημίσεις

Θα τον ρωτήσω αύριο για τις κολπικές εξετάσεις και για την εκδρομή

Η διαδρομή δεν με προβληματίζει, το υψόμετρο σκέφτομαι γιατί καπου διαβασα οτι καλό ειναι να μην ανεβαίνει κανει πανω απο 650μ μέσα σε μια ημερα, από την αλλη όμως σιγά αφου επιτρέπεται το ταξιδι το αεροπορικό;;;;;;;

χαζομάρα θα ειναι!

Για το τσιγάρο το ξερω οτι το ξερεις και θα μου πεις και τί να κάνεις δουλειά σου ειναι, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω οτι ειναι τοσο γαιδούρια ρε παιδι μου!

τι τρωτε σημερις; εγω δεν ξερω, θα παμε στους πεθερους μου για φαγητό το βραδάκι

Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ όσον αφορά το υψόμετρο!;)

Για τις κολπικές ρώτα τον...εγώ είχα κάνει!

Σήμερα τρώω γιουβαρλάκια δια χειρός πεθερού μου! Απλά προσπαθώ να τα φάω όσο πιο αργά γίνεται γιατί μετά θα πάμε απευθείας από τις δουλειές μας γιατρό και θα πεινάσω...:rolleyes:

Γεια σου Μαριεττούλα!

κολπική εξέταση κ εμένα δεν μου έχει κάνει..Όπως επίσης δεν μου έχει δώσει καθόλου συμπληρώματα ακόμα.Σήμερα θα την ρωτήσω κ εγώ!

Αυτο με το υψόμετρο κ εγώ χαζό το θεωρώ εφόσον όπως είπες επιτρέπονται τα αεροπορικά ταξίδια!Ρώτα εσύ για καλό κ για κακό..

Ασε αυτη στο ικα με σακάτεψε.Ακόμα δεν μπορώ να το τεντώσω το χέρι,πονάει πολύ..Κατάμαυρο θα γίνει!!

Απο φαγητό κ εμένα η πεθερά κανόνισε σήμερα,κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο!Αυτοί νηστεύουν κ για να μην μαγειρεύει μόνο για τον κουνιάδο μου είπε θα κάνει κ για εμάς!

Κ εγώ θέλω βολτίτσα!!Δεν νομίζω όμως να πάμε κάπου!Ούτε για Βουλγαρία μας βλέπω..:(

Για την νύστα που λες εγώ δεν το έχω τόσο πολύ!Το βράδυ μόνο με πιάνει κατα τις 11-12 κ πέφτω ξερή.

Σαββούλα μου χαρά στο κουράγιο σου!Εγώ δεν θα άντεχα παρόλο που ήμουν φουγάρο..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Για την νύστα που λες εγώ δεν το έχω τόσο πολύ!Το βράδυ μόνο με πιάνει κατα τις 11-12 κ πέφτω ξερή.

Σαββούλα μου χαρά στο κουράγιο σου!Εγώ δεν θα άντεχα παρόλο που ήμουν φουγάρο..

11-12?:shock: Mιλάμε...εσύ το ξενυχτάς!:lol::lol:

Εγώ 21.30-22.00 έχω πέσει ξερή!!!

Όσο για το τσιγάρο, δε μπορώ να κάνω κ τπτ δυστυχώς...μόνο υπομονή!:-(

Βλέπω σημερα τρώμε δια χειρός πεθερικών!!!!!! ;)

Ρώτα για συμπληρώματα λογικά θα σου δώσει, εμενα με εχει φουλάρει πλεον (στην αρχή δεν μου έδινε παρά μονο φυλλικο): σιδηρο -λογικό γιατί ειναι πολύ χαμηλός ο αιματοκρίτης μου - μαγνησιο, φυλλικό, ασβέστιο

χαπακώνομαι σαν την γιαγιά καθημερινά! :lol:

Βλέπω σημερα τρώμε δια χειρός πεθερικών!!!!!! ;)

Ρώτα για συμπληρώματα λογικά θα σου δώσει, εμενα με εχει φουλάρει πλεον (στην αρχή δεν μου έδινε παρά μονο φυλλικο): σιδηρο -λογικό γιατί ειναι πολύ χαμηλός ο αιματοκρίτης μου - μαγνησιο, φυλλικό, ασβέστιο

χαπακώνομαι σαν την γιαγιά καθημερινά! :lol:

Κι εγώ "κουμπώνω" 4...φυλλικό, σίδηρο, μαγνήσιο κ ασβέστιο!Κι αυτά τα παίρνω εξαρχής!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...