Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε τι ζητας συγνωμη.αφου δεν μπορουμε να τα φαμε κανονικα ας τα τρωμε ετσι.Φατε ματια ψαρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν είναι έτσι να σας βάλω κ καμια φωτογραφία...:P:p:p:tongue:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

γιατι οχι να θαυμασουμε με τα ματια μας τη χρυσοχερα του καφε μας και οταν με το καλο γενησω επειδη θα μου εχει μεινει απωθημενο φτιαχνεις και στελνεις και κανενα κατα δω να τα τσακισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Διαφημίσεις

γιατι οχι να θαυμασουμε με τα ματια μας τη χρυσοχερα του καφε μας και οταν με το καλο γενησω επειδη θα μου εχει μεινει απωθημενο φτιαχνεις και στελνεις και κανενα κατα δω να τα τσακισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απο εμφάνιση δεν είναι κ τόσο καλά!Σιγά την χρυσοχέρα!Μόνο τα Χριστούγεννα κάνω γλυκά!!

Του χρόνου όμως θα κάνω κ τον Μαρτη για να σου στείλω!!!

Οκ θα σας βάλω φωτογραφία αργότερα..Άντε σιγά-σιγά να ετοιμάζομαι..Θα τα πούμε αργότερα..Φιλιά

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

kαλο απογευμα και καλη ξεκουραση και μην τα τσακισεις τα μελομακαρονα στο σπιτι ασε και κανενα για τον Αγιο βασιλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαααα πολύ καλό!

του χρονου τον Μάρτη θα αναστενάξουν οι κουζίνες μας !!!! με το καλό μωρε τα μπεμπίνια μας!

Τελικά η κακή μέρα απο το πρωι φαίνεται.

Πριν μια ώρα ήρθα στο μητέρα με οξύ πόνο στο στομάχι κ στην πλάτη.δυστυχώς θα μείνω το βράδυ εδω για εξετάσεις κ για μια ειδική εξέταση που θα κάνω το πρωι.τώρα μου έχουν βάλει ένα φάρμακο κ έχω μαστουρωσει!!ευτυχώς το μωρο μου είναι πολυ καλα.θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις Αύριο!.

Καληνύχτα.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

Πριν μια ώρα ήρθα στο μητέρα με οξύ πόνο στο στομάχι κ στην πλάτη.δυστυχώς θα μείνω το βράδυ εδω για εξετάσεις κ για μια ειδική εξέταση που θα κάνω το πρωι.τώρα μου έχουν βάλει ένα φάρμακο κ έχω μαστουρωσει!!ευτυχώς το μωρο μου είναι πολυ καλα.θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις Αύριο!.

Καληνύχτα.

Περαστικά σου Ιωάννα μου!Ελπίζω να είσαι πολύ καλύτερα και να μην είναι τίποτα το σοβαρό! Προσπάθησε να ξεκουραστείς κ να χαλαρώσεις λιγάκι..Θα περιμένουμε νέα σου!!

Πολλά φιλιά!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καληνύχτα.

Iωάννα μου...περαστικά σου!!!Να προσέχεις πολύ!!Περιμένουμε νέα σου αμέσως μόλις μπορέσεις!

Καλημέρα και απο εμενα, περαστικα στην Ιωάννα.

εκανα καλλιεργεια κολπικου υγρου επειδη ειχα πολλα υγρα και εδειξε μυκητες απο χτες λοιπον ειμαι με θεραπεια (κολπικα υποθετα). Είναι λεει συνηθες φαινομενο στην εγκυμοσυνη, γιατι αν ηταν να μου ελεγε απο την επαφη με το συζηγο αυτο δεν υπαρχει κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης και οχι επειδη δεν επιτρεπετε αλλα επειδη δεν θελουμε.

Γιώργος 26.10.2002 Άγγελος 12.07.2007 Εμμανουέλα 02.03.2012

age.png

Καλημέρα Κατερίνα!! Έχω ακούσει κι εγώ ότι είναι σύνηθες φαινόμενο στην εγκυμοσύνη...περαστικά και σε σένα!

Εγώ σήμερα έχω ραντεβού με τον γιατρό να δω το μωράκι μου!!Το ίδιο και η Χρύσα και η τσιπουρίτσα...;);)Θα έχουμε να σας πούμε νέα αύριο λοιπόν!

Κατά τα άλλα, τα ίδια νέα με χτες, καμία αλλαγή...βαριέμαι ως συνήθως να δουλέψω...:tongue::rolleyes:

Εγώ σήμερα έχω ραντεβού με τον γιατρό να δω το μωράκι μου!!Το ίδιο και η Χρύσα και η τσιπουρίτσα...;);)Θα έχουμε να σας πούμε νέα αύριο λοιπόν!

Κατά τα άλλα, τα ίδια νέα με χτες, καμία αλλαγή...βαριέμαι ως συνήθως να δουλέψω...:tongue::rolleyes:

Kαλημέρα Σαββούλα μου!Ανυπομονώ να περάσει η ώρα να πάω στην γιατρό!Ελπίζω όλα να είναι καλα!

Το πρωί πήγα έδωσα αίμα κ ούρα για εξετάσεις,αύριο θα έχω τα αποτελέσματα!Τελικά το ζάχαρο με εξέταση αίματος θα το μετρήσουν.

Αυτη που μου πήρε αίμα με σακάτεψε!Το χέρι μου ακόμα μουδιασμένο είναι!

Κ εγώ βαριέμαι πάλι σήμερα,ευτυχώς όμως θα έχω ησυχία.Απο αύριο θα γίνεται χαμός..

Καλημέρα και απο εμενα, περαστικα στην Ιωάννα.

εκανα καλλιεργεια κολπικου υγρου επειδη ειχα πολλα υγρα και εδειξε μυκητες απο χτες λοιπον ειμαι με θεραπεια (κολπικα υποθετα). Είναι λεει συνηθες φαινομενο στην εγκυμοσυνη, γιατι αν ηταν να μου ελεγε απο την επαφη με το συζηγο αυτο δεν υπαρχει κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης και οχι επειδη δεν επιτρεπετε αλλα επειδη δεν θελουμε.

Κατερίνα καλημέρα.Είναι πολύ σύνηθες στην εγκυμοσύνη.Αυτη την φορά ευτυχώς δεν με έπιασε αλλά στην 1η μου εγκυμοσύνη με έιχε πιάσει 2-3 φορές!Θέλει πολύ καλό σιδέρωμα στα εσώρουχα κ στις πετσέτες!!Αυτό μου είχε πει ο γιατρός τότε!

Τώρα πριν μπω για μπάνιο ξανασιδερώνω κ τα εσώρουχα κ τις πετσέτες που θα χρησιμοποιήσω.

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...