Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Πάρε ένα αποσμητικό χώρου κ πήγαινε στα γραφεία τους κ άρχισε να ψεκάζεις.

:lol::lol::lol:

'Ατιμο πράγμα το τσιγάρο!Μακάρι να μην το ξαναρχίσω..Όλα στο μυαλό είναι!

(Άρχισαν πάλι οι καούρες κ οι ξυνίλες!!! Καλά που πήρα λίγες φρυγανιές μαζί μου κ ανακουφίζουν έστω κ για λίγο το στομάχι..:-()

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είμαι καλύτερα σε ότι αφορά την πίεση απλά νιώθω ένα βάρος στο κεφάλι μου.Κλωτσάει κ η μπέμπα κ μου φτιάχνει τη διάθεση!!Πήρα τηλ κ στην άλλη τσούπρα κ έχω πάρει τα πάνω μου.

άντε να χαλαρώσεις λίγο! να ξαναπάρεις αργότερα πιεση κορίτσι, και το βαρος στο κεφάλι καμια φορά ειναι δειγμα.

:lol::lol::lol:

'Ατιμο πράγμα το τσιγάρο!Μακάρι να μην το ξαναρχίσω..Όλα στο μυαλό είναι!

(Άρχισαν πάλι οι καούρες κ οι ξυνίλες!!! Καλά που πήρα λίγες φρυγανιές μαζί μου κ ανακουφίζουν έστω κ για λίγο το στομάχι..:-()

κι εγώ με καούρες και ξυνίλες! ευτυχώς που ειπατε οτι εχετε κι εσεις (οχι οτι χαιρομαι που εχετε....) γιατί θα τρομαζα οτι ειναι καμιά ίωση.....

χαλια ειναι

Είμαι καλύτερα σε ότι αφορά την πίεση απλά νιώθω ένα βάρος στο κεφάλι μου.Κλωτσάει κ η μπέμπα κ μου φτιάχνει τη διάθεση!!Πήρα τηλ κ στην άλλη τσούπρα κ έχω πάρει τα πάνω μου.

Μπράβο στα κορίτσια σου!Φτιάχνουν την διάθεση της μανούλας!!

Κ εμένα ο δικός μου ξεκίνησε τις τούμπες πάλι ;)

Χρυσα με λίγωσες με τα μελομακάρονα!

Συγνώμη τσιπουρίτσα μου!!!:oops: Να δεις εγώ τί θα τραβήξω τώρα..ήδη μία πιατέλα την πήγα στην πεθερά μου!!Άλλες 2 μείνανε!;):P

Χρυσα εχω γελάσει παρα πολύ με τον κουβασμό! Μολις μου αρχίσει ο δικός μου κανένα χαζό τραγουδάω:

Ο κουβαδισμος λαλαλαλαα ο κουβαδισμος! τσαντιζεται λιγο αλλά γελάει κι αυτος! (του εχω πει τι ειναι)

Πραγματικά όσο περνάει ο καιρός αρχίζω κ το πιστεύω όλο κ πιο πολύ αυτο το σύνδρομο!Προχθές έβαλα λίγο γιαούρτι το βράδυ να φάω κ έριξα κ μια κουταλίτσα μέλι κ 2-3 καρύδια! Τελικά δεν μ'άρεσε κ το έδωσα στον άντρα μου.Κ τί έκανε βρε κορίτσια????? :shock:Θρυμμάτισε κ έριξε μέσα κ ένα γεμιστό μπισκοτάκι με σοκολάτα:shock::shock: το έτρωγε κ έλεγε "τέλειο είναι"..Φυσικά κάπου εκεί του υπενθύμισα πως έγκυος είμαι εγώ!!! Κ ότι έχουμε μπερδέψει τους ρόλους μας...χαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue: Πολύ γέλασα!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

κι εγώ με καούρες και ξυνίλες! ευτυχώς που ειπατε οτι εχετε κι εσεις (οχι οτι χαιρομαι που εχετε....) γιατί θα τρομαζα οτι ειναι καμιά ίωση.....

χαλια ειναι

Ώρες ώρες αισθάνομαι πολύ χάλια απο την ξυνίλα!! πρέπει να βρούμε τρόπους αντιμετώπισης!!

Μια φίλη μου έτρωγε παγάκια..:tongue: Αν φάμε παγάκια όμως τέτοια εποχή μας κόβω κρεβατομένες για κανέναν μήνα!!:cool::cool:

Το γάλα το δοκίμασες?Εγώ ρε γμτ δεν το μπορώ καθόλου!Μικρή ήπια γάλα για 3 ζωές!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Τι να πρωτοσχολιάσω; (στα γρήγορα γιατί μπαινοβγαίνει και κόσμος...)

Ιωαννα οχι δεν ειναι λογικό να περάσεις για 1 βραδυ τέτοια ταλαιπωρία σε καμία περίπτωση. Αν δεν το καταλαβαίνει πρέπει να του το εξηγήσεις εσύ αλλά ήρεμα και να μην ταράζεσαι βρε κορίτσι μου! αλιμονο!

Ερώτηση: επειδή σκεφτόμαστε να παμε κι εμεις μια εκδρομουλα ορεινη, στα 1000 μέτρα υπάρχει πρόβλημα;

Χρυσα με λίγωσες με τα μελομακάρονα! τα σκέφτομαι συνέχεια! και του χρόνου με το μωρό δίπλα κορίτσι μου!

Σαββούλα για το τσιγάρο ειλικρινά εχω να πω οτι ειναι απαράδεκτοι!!!!!!!

κι εγω ημουν φανατική καπνίστρια και το έκοψα πριν απο 1 1/2 χρόνο μαχαίρι λογω εγκυμοσύνης. Δεν το ξανάρχισα παρ' όλο που πέρασα πολυ δύσκολες στιγμες. Μαζευτήκαμε οι θεριακλούδες εδώ ε;;; ωραια!

Εννοείτε πως αποφεύγω χώρους με καπνό, πλέον μου δημιουργει πονοκέφαλο, απορώ πως αντέχεις ρε γμτ!

Νομιζω οτι το καλύτερο που έχεις να κάνεις ειναι να μιλήσεις στο δικό σου διευθυντη και να του ζητήσεις να αναλλάβει εκεινος το θεμα! σκέψου το

(εγινε διακοπή, ξεχασα τα υπολοιπα)

Οι κοιλιές τούρλα! κι εμενα το ιδιο! χαχαχαχααααα

Χρυσα εχω γελάσει παρα πολύ με τον κουβασμό! Μολις μου αρχίσει ο δικός μου κανένα χαζό τραγουδάω:

Ο κουβαδισμος λαλαλαλαα ο κουβαδισμος! τσαντιζεται λιγο αλλά γελάει κι αυτος! (του εχω πει τι ειναι)

Απαντηση:Πρόβλημα ουσιαστικό δεν υπάρχει απλά θα κάνει πολύ κρύο για τη μικρή κ πιθανόν να έχει κ χιόνι.Κ επειδή είναι υπερκηνητικό παιδί κ υδρώνει πολύ δεν θέλω να αρπάξει κ κανένα κρύωμα.Κ χωρίς θέρμανση δεν το συζητάω καθόλου.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

Πραγματικά όσο περνάει ο καιρός αρχίζω κ το πιστεύω όλο κ πιο πολύ αυτο το σύνδρομο!Προχθές έβαλα λίγο γιαούρτι το βράδυ να φάω κ έριξα κ μια κουταλίτσα μέλι κ 2-3 καρύδια! Τελικά δεν μ'άρεσε κ το έδωσα στον άντρα μου.Κ τί έκανε βρε κορίτσια????? :shock:Θρυμμάτισε κ έριξε μέσα κ ένα γεμιστό μπισκοτάκι με σοκολάτα:shock::shock: το έτρωγε κ έλεγε "τέλειο είναι"..Φυσικά κάπου εκεί του υπενθύμισα πως έγκυος είμαι εγώ!!! Κ ότι έχουμε μπερδέψει τους ρόλους μας...χαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue: Πολύ γέλασα!!

Ώρες ώρες αισθάνομαι πολύ χάλια απο την ξυνίλα!! πρέπει να βρούμε τρόπους αντιμετώπισης!!

Μια φίλη μου έτρωγε παγάκια..:tongue: Αν φάμε παγάκια όμως τέτοια εποχή μας κόβω κρεβατομένες για κανέναν μήνα!!:cool::cool:

Το γάλα το δοκίμασες?Εγώ ρε γμτ δεν το μπορώ καθόλου!Μικρή ήπια γάλα για 3 ζωές!!

Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Μόλις έφαγα,δεν άντεξα!Όταν έχω φαγητό μαζί μου δεν κρατιέμαι!Ελπίζω να μην μου πέσει πολύ βαρύ στο στομάχι..

Μοσχαράκι είχε το μενού με ρυζάκι.Για αύριο λεω να κάνω φακές,ζήλεψα απο εχθές που τις αναφέρατε!!;)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Μόλις έφαγα,δεν άντεξα!Όταν έχω φαγητό μαζί μου δεν κρατιέμαι!Ελπίζω να μην μου πέσει πολύ βαρύ στο στομάχι..

Μοσχαράκι είχε το μενού με ρυζάκι.Για αύριο λεω να κάνω φακές,ζήλεψα απο εχθές που τις αναφέρατε!!;)

Γιάμι γιάμι!!

Εμένα η μαμά, μου έχει φτιάξει μακαρόνια με κιμά.

Έχω φάει κ 2 γλυκά από το πρωί κ νιώθω τύψεις.Δεν μπορούσα να αντισταθώ όμως.Με κοίταγαν στα μάτια κ με παρακαλούσαν να τα φάω!!!

Τι άλλο να έκανα?

Τις φακές πάντως δεν τις ζηλεύω.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Βαρύ γιατί να σου πέσει??Λόγω της καούρας?

Νομίζω πιο βαρύ φαί είναι οι φακές παρά το μοσχαράκι.

Καλά στην κατάστασή μας ότι κ να φάμε βαρύ θα μας πέσει.

Άλλο ένα βάρος που πρέπει να σηκώσουμε!!:lol::lol::lol:

S8TRp3.png

EPYqp3.png

υπια χθες το απογευμα (με 2 μπισκότα digestive χωρις ζάχαρη...... )

το καταφέρνω χωρίς να μου αρέσει, βοήθησε χρύσα μου!

(νομιζω οτι το μελι καλό ειναι να το αποφεύγουμε αν δεν κάνω λαθος, ή τουλαχιστον εμενα μου το ειπαν γιατί φοβοντουσαν για το ζαχαρο;;;;; δεν ξερω, ρώτα την δοκτωρίνα σου)

Απαντηση:Πρόβλημα ουσιαστικό δεν υπάρχει απλά θα κάνει πολύ κρύο για τη μικρή κ πιθανόν να έχει κ χιόνι.Κ επειδή είναι υπερκηνητικό παιδί κ υδρώνει πολύ δεν θέλω να αρπάξει κ κανένα κρύωμα.Κ χωρίς θέρμανση δεν το συζητάω καθόλου.

καλέ δεν το συζητώ! τρελή εισαι να πας εκει; survivor θα την δεις με την κοιλιά τουρλα και τη μικρή;;;;; ασε βρε!

οχι για το υψομετρο ρώταγα γιατί το σκεφτόμουν για εμας.

σημερις το μενου εχει σνίτσελ με πατατοσαλατα.... μιαμ!

(χθες σπανακορυζο το ειπα;;; τελειο ηταν το πέτυχα, σιγά το φαί βεβαια αλλά τελευταία ενθουσιάζομαι πολύ με διαφορα φαγητά! :lol: )

Διαφημίσεις

Γιάμι γιάμι!!

Εμένα η μαμά, μου έχει φτιάξει μακαρόνια με κιμά.

Έχω φάει κ 2 γλυκά από το πρωί κ νιώθω τύψεις.Δεν μπορούσα να αντισταθώ όμως.Με κοίταγαν στα μάτια κ με παρακαλούσαν να τα φάω!!!

Τι άλλο να έκανα?

Τις φακές πάντως δεν τις ζηλεύω.

Να μην έχεις καθόλου τύψεις Ιωάννα μου! Καλά που έχω κ εσένα κ παίρνω κουράγιο!!:tongue: Κ εγώ δύο γλυκάκια χτύπησα! Το ένα στις 08:00 κ το άλλο πριν απο 5 λεπτά..Κ εμένα με φωνάζαν.Έχω άλλα 2 όμως που στέκονται..μεγάλη πρόοδος..

Βαρύ γιατί να σου πέσει??Λόγω της καούρας?

Νομίζω πιο βαρύ φαί είναι οι φακές παρά το μοσχαράκι.

Καλά στην κατάστασή μας ότι κ να φάμε βαρύ θα μας πέσει.

Άλλο ένα βάρος που πρέπει να σηκώσουμε!!:lol::lol::lol:

ναι λόγω της καούρας το είπα αλλά ευτυχώς είμαι μια χαρά.Τώρα που έφαγα κ το γλυκάκι μου ακόμα καλύτερα!;)

υπια χθες το απογευμα (με 2 μπισκότα digestive χωρις ζάχαρη...... )

το καταφέρνω χωρίς να μου αρέσει, βοήθησε χρύσα μου!

(νομιζω οτι το μελι καλό ειναι να το αποφεύγουμε αν δεν κάνω λαθος, ή τουλαχιστον εμενα μου το ειπαν γιατί φοβοντουσαν για το ζαχαρο;;;;; δεν ξερω, ρώτα την δοκτωρίνα σου)

Μακάρι να μπορούσα να το πιω..Μόνο σε σοκολάτα το αντέχω πλέον!Για το μέλι δεν το ήξερα αλλά δεν το συνηθίζω κιόλας..Το είχα έξω γιατί θα έβαζα στο σιρόπι κ το ζήλεψα,τελικά δεν έφαγα!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Εγώ σήμερα το πρωί πήρα απο τον φουρνο μαζί με το κουλούρι μου ενα τσουρεκάκι! ονειρεμένο ήταν! επισης χθες εφαγα ενα κομμάτι κεικ λεμόνι που ειχα φτιαξει! μεγάλες γουρουνιες μην νομίζεται!

Την παρασκευή που θα ζυγιστώ θα έχουμε δράματα!

Αυριο θα δω κι εγώ το τσιπουράκι! Πάλι συντονιστηκαμε ε;;;;

Θα παω για το τριπλεξ

πεμπτη ή παρασκευή πρωι θα παω να κάνω τις αιματολογικές εξετάσεις

Άντε να δούμε τί θα γίνει κ μ'αυτό!!

Δημοσιεύτηκε: Δεκέμβριος 06 2011 13:08 Ενημερώθηκε: Δεκέμβριος 06 2011 13:42

Την αντίδραση της "Πρωτοβουλίας Γυναικών ενάντια στο χρέος και στα μέτρα λιτότητας" και της "Αδέσμευτης Κίνησης Γυναικών", προκάλεσε η είδηση ότι δημόσιο νοσοκομεία αρνούνται να περιθάλψουν ετοιμόγεννες που δεν μπορούν χρήματα, ώστε να επωμιστούν το βάρος των εξόδων της γέννας.

"Η γέννα δεν είναι προνόμιο για τους πλούσιους, ζητάμε δωρεάν τοκετό, τα λεφτά των τοκοχρεολυσίων να πάνε αμέσως στην υγεία", δηλώνουν σε ανακοίνωσή τους οι πρωτοβουλίες πολιτών.

Πρόκειται για περιστατικά που συνέβησαν τον περασμένο μήνα, σε δημόσια νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Ρόδου και του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ελευθεροτυπία", οι υπηρεσίες των νοσοκομείων αυτών αρνήθηκαν να περιθάλψουν εγκυμονούσες γυναίκες που επρόκειτο να γεννήσουν σε λίγες μέρες, διότι δεν είχαν τη δυνατότητα να καταβάλουν το ποσό των 950 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι βάσει του τιμοκαταλόγου του Υπουργείου Υγείας, 950 ευρώ κοστίζει ο φυσιολογικός τοκετός και 1500 ευρώ ο τοκετός με καισαρική τομή.

Η έγκυος προκαταβάλλει τα χρήματα και μετά γίνεται ο συμψηφισμός με το επίδομα τοκετού, το οποίο όμως είναι αισθητά μικρότερο: 600 ευρώ για τον φυσιολογικό τοκετό και αναλογικά υψηλότερο για την καισαρική.

Όπως είναι φυσικό, οι γυναίκες αντέδρασαν, κατήγγειλαν τα περιστατικά, ενώ στο πλευρό τους κινητοποιήθηκαν οι τοπικές Ενώσεις Νοσοκομειακών Γιατρών, αλλά και η ΕΙΝΑΠ.

Με καθυστέρηση μερικών ημερών, στο θέμα παρενέβη το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, το οποίο με εγκύκλιό του τόνισε ότι στο εξής δεν θα απαιτείται η προκαταβολή του συγκεκριμένου ποσού, αφήνοντας όμως ανοιχτό το θέμα της διαφοράς ανάμεσα στο ποσό του τιμοκαταλόγου του υπ. Υγείας και αυτού που καταβάλλεται ως επίδομα τοκετού.

Οι πρωτοβουλίες πολιτών αναφέρουν επίσης ότι για αυτούς τους λόγους, έχουν μειωθεί αισθητά οι γέννες στην Ελλάδα.

Και καταλήγουν: "Ζητάμε, τα αστρονομικά ποσά που θα εξοικονομούνται, να πηγαίνουν αμέσως, όχι πια στις τσέπες των ντόπιων και ξένων πιστωτών/τοκογλύφων, αλλά στην ανακούφιση των αμέτρητων φτωχών και σε επενδύσεις στην υγεία, στη παιδεία, στο πολιτισμό, στη βελτίωση των δημόσιων υπηρεσιών. Δηλαδή, σε όλα αυτά που κάνουν τη ζωή μας πιο ανθρώπινη".

Τσιπουρίτσα Τσουρεκάκι ε?Κανω συνήθως τα Χριστούγεννα 2-3 κιλά.Φέτος όμως θα κάνει η μανούλα μου για εμένα!Βάζουμε κ το φλουρί κ τα κάνουμε σαν βασιλόπιτες!!μμμμμ

Αύριο 3 ραντεβού με τα μωράκια μας!!Μπράβο συντονισμός.Εγώ το πρωί θα πάω για εξετάσεις..Άντε να δούμε..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

καλησπερα,τι μου κανετε/Ιωαννα μου να μην στεναχωριεσαι,στην κατασταση σου και με μωρο παιδι δεν ειναι απαραιτητα τετοια ταξιδια ειδικα οταν ειναι οπως τα περιγραφεις.κανονικα ο καλος σου θα επρεπε να μην σε βαζει σε τετοιες διαδικασιες.Χρυσα με λιγοσες με τα μελομακαρονα και να φανταστεις δεν μου αρεσουν κιολας αλλα ετσι οπως τα γραφεις νιωθω οτι τα γευομαι.

4DNsp2.png

pc2lp2.png

καλησπερα,τι μου κανετε/Ιωαννα μου να μην στεναχωριεσαι,στην κατασταση σου και με μωρο παιδι δεν ειναι απαραιτητα τετοια ταξιδια ειδικα οταν ειναι οπως τα περιγραφεις.κανονικα ο καλος σου θα επρεπε να μην σε βαζει σε τετοιες διαδικασιες.Χρυσα με λιγοσες με τα μελομακαρονα και να φανταστεις δεν μου αρεσουν κιολας αλλα ετσι οπως τα γραφεις νιωθω οτι τα γευομαι.

Καλώς το κορίτσι!

Έχετε δίκιο μωρέ συγνώμη δεν ξαναλέω τίποτα για τα μελομακάρονά μου!!!;):tongue::tongue::tongue:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...