Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πωωωω...έτσι μου'ρχεται να πάω να σβήσω τα τσιγάρα πάνω τους.... c003.gifc003.gifc003.gif

Δεν αντέχω άλλο την κάπνα...:-(:-(

:evil::evil::evil::evil::evil:

Kαλά είναι δυνατόν?Δεν σέβονται τίποτα?

Δεν μπορείς να τους πεις κάτι?

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

:evil::evil::evil::evil::evil:

Kαλά είναι δυνατόν?Δεν σέβονται τίποτα?

Δεν μπορείς να τους πεις κάτι?

Τι να τους πεις...όταν είναι τα ίδια τα αφεντικά;;;Από τα 4 που είναι στον όροφό μου...τα 3 καπνίζουν (μόνο το δικό μου αφεντικό δε καπνίζει)...και τα γραφεία τους είναι ανοιχτά και έρχεται ΟΟΛΗΗΗ η κάπνα στην γραμματεία....:cool:

Τι να τους πεις...όταν είναι τα ίδια τα αφεντικά;;;Από τα 4 που είναι στον όροφό μου...τα 3 καπνίζουν (μόνο το δικό μου αφεντικό δε καπνίζει)...και τα γραφεία τους είναι ανοιχτά και έρχεται ΟΟΛΗΗΗ η κάπνα στην γραμματεία....:cool:

Κ πως αντέχεις?Εγώ όταν βγαίνω έξω δεν την αντέχω την κάπνα..Κ σκέψου ότι ήμουν κ φανατική καπνίστρια!Δεν με ενοχλεί σαν μυρωδιά απλά δεν θέλω να εισπνέω τον καπνό!!

Πέτα καμια σπόντα μεταξύ σοβαρού κ αστείου!!:mad:

καλώς την τσιπουρίτσα μας!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Κ πως αντέχεις?Εγώ όταν βγαίνω έξω δεν την αντέχω την κάπνα..Κ σκέψου ότι ήμουν κ φανατική καπνίστρια!Δεν με ενοχλεί σαν μυρωδιά απλά δεν θέλω να εισπνέω τον καπνό!!

Πέτα καμια σπόντα μεταξύ σοβαρού κ αστείου!!:mad:

καλώς την τσιπουρίτσα μας!

Τι να κάνω;Προσπαθώ....

Τις προάλλες...άνοιγα την πόρτα, ερχόταν η μία από τα αφεντικά και μου την έκλεινε....μία, δύο...την τρίτη έστησα καραούλι....την ανοίγω, έρχεται αυτή να την κλεισει και της λεω με εντονο ύφος..."εγώ την ανοίγω γιατί έχει πολύ καπνό και με ενοχλεί..." και μου λεει:"ναι ναι έχεις δικιο..."

Έχω, πήγα να της πω, αλλά που να το βρω;;;Αναισθησία ρε γμτ...

Καλημέρα τσιπουρίτσα!

Κορίτσια εγώ μόλις γύρισα στο γραφείο.Είχα πάει στο ιατρείο κ είχα πίεση 12 με 9 ,εγώ που είμαι υποτασική.Ξάπλωσα κανα μισάωρο να ηρεμήσω.

Τον πήρα τηλέφωνο κ τον ξέχεσα πάλι κ στεναχωρήθηκε κ μπορώ να πω στεναχωρήθηκα κ εγώ.Δεν θέλω να τσακωνόμαστε ρε γ@μώτο. Τουλάχιστον όχι για βλακείες.

Σαββούλα μου πάρε ένα περιοδικό ή ότι άλλο διαθέσιμο κ κάνε πως απομακρύνεις τον καπνό επιδεικτικά.Τι στο καλό?Δε θα καταλάβουν?

Αχ ανεβάστε καμια φωτό!!Κ εγώ πρέπει να βγάλω καμία να ανεβάσω αλλά ως συνήθως βαριέμαι.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Κορίτσια εγώ μόλις γύρισα στο γραφείο.Είχα πάει στο ιατρείο κ είχα πίεση 12 με 9 ,εγώ που είμαι υποτασική.Ξάπλωσα κανα μισάωρο να ηρεμήσω.

Τον πήρα τηλέφωνο κ τον ξέχεσα πάλι κ στεναχωρήθηκε κ μπορώ να πω στεναχωρήθηκα κ εγώ.Δεν θέλω να τσακωνόμαστε ρε γ@μώτο. Τουλάχιστον όχι για βλακείες.

Σαββούλα μου πάρε ένα περιοδικό ή ότι άλλο διαθέσιμο κ κάνε πως απομακρύνεις τον καπνό επιδεικτικά.Τι στο καλό?Δε θα καταλάβουν?

Αχ ανεβάστε καμια φωτό!!Κ εγώ πρέπει να βγάλω καμία να ανεβάσω αλλά ως συνήθως βαριέμαι.

Καλά έκανες και τον πήρες, για να καταλάβει ότι με κάτι τέτοια δε παίζουν...και δε πρέπει να σε φτάνει στα άκρα σου για τέτοιες βλακείες!

Είσαι καλύτερα τώρα;

Δυστυχώς δεν καταλαβαίνουν τπτ...τι αέρα κάνω, τι ανοίγω διάπλατα τις πόρτες και βάζω μπουφάν...άμα ο άνθρωπος είναι αναίσθητος...δεν αλλάζει...

Όσο για φωτό...θέλω να ανεβάσω κι εγώ!!Αλλά πρέπει να βγάλω πρώτα...χεχεχε

Τι να κάνω;Προσπαθώ....

Τις προάλλες...άνοιγα την πόρτα, ερχόταν η μία από τα αφεντικά και μου την έκλεινε....μία, δύο...την τρίτη έστησα καραούλι....την ανοίγω, έρχεται αυτή να την κλεισει και της λεω με εντονο ύφος..."εγώ την ανοίγω γιατί έχει πολύ καπνό και με ενοχλεί..." και μου λεει:"ναι ναι έχεις δικιο..."

Έχω, πήγα να της πω, αλλά που να το βρω;;;Αναισθησία ρε γμτ...

Καλημέρα τσιπουρίτσα!

Αύριο να πάρεις κ μια μάσκα μαζί σου με οξυγόνο!!Μόνο έτσι θα καταλάβουν!! Την έχετε δει την καμπάνια με την έγκυο κ το τσιγάρο?Την είδα στο νοσοκομείο που ήμουν!πολύ εύστοχη!!Αν την βρώ θα σας βάλω το link..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Θα το στείλω με mail....ε μα...:cool:

Μόλις πριν 5 λεπτά έκανα αέρα με περιοδικό...κι έρχεται πάλι αυτή από τα αφεντικά και μου λέει "Σαββούλα ζεσταίνεσαι;" Όχι" της λέω "με ενοχλεί ο καπνός"..."Δε θα σε καπνίσω" μου λεει ειρωνικά...κ της λεω "και να μη θέλετε, έρχεται από τα γραφεία σας" κι έφυγε χωρίς να μου πει κάτι....

Τα νεύρα μου...:mad::x

Καλά έκανες κ του το είπες!

πρόσεχε όμως βρε Ιωάννα μου,μην αφήνεις να σε επηρρεάζουν τόσο πολύ αυτά τα πράγματα..το ξέρω πως είναι δύσκολο αλλά όσο μπορείς να κρατάς την ψυχραιμία σου!! Ελπίζω να είσαι ήδη πολύ καλύτερα!

(Πάντως κ ο δικός μου έχει νευράκια αυτην την περίοδο κ ξεσπάει,που παλιά μάλωνα μόνη μου!!!!Μαλλον θα είναι ο κουβαδισμός όπως έχουμε ξαναπεί!!)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

κ εγώ κάπνιζα σαν μάυρος παλιά αλλά ακόμα κ τότε όταν τριγύρω υπήρχε έγκυος κ παιδιά ή δεν κάπνιζα ή άλλαζα τραπέζι αν ήμουν έξω.

Μα τι γουρούνια...

Πάρε ένα αποσμητικό χώρου κ πήγαινε στα γραφεία τους κ άρχισε να ψεκάζεις.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Τι να πρωτοσχολιάσω; (στα γρήγορα γιατί μπαινοβγαίνει και κόσμος...)

Ιωαννα οχι δεν ειναι λογικό να περάσεις για 1 βραδυ τέτοια ταλαιπωρία σε καμία περίπτωση. Αν δεν το καταλαβαίνει πρέπει να του το εξηγήσεις εσύ αλλά ήρεμα και να μην ταράζεσαι βρε κορίτσι μου! αλιμονο!

Ερώτηση: επειδή σκεφτόμαστε να παμε κι εμεις μια εκδρομουλα ορεινη, στα 1000 μέτρα υπάρχει πρόβλημα;

Χρυσα με λίγωσες με τα μελομακάρονα! τα σκέφτομαι συνέχεια! και του χρόνου με το μωρό δίπλα κορίτσι μου!

Σαββούλα για το τσιγάρο ειλικρινά εχω να πω οτι ειναι απαράδεκτοι!!!!!!!

κι εγω ημουν φανατική καπνίστρια και το έκοψα πριν απο 1 1/2 χρόνο μαχαίρι λογω εγκυμοσύνης. Δεν το ξανάρχισα παρ' όλο που πέρασα πολυ δύσκολες στιγμες. Μαζευτήκαμε οι θεριακλούδες εδώ ε;;; ωραια!

Εννοείτε πως αποφεύγω χώρους με καπνό, πλέον μου δημιουργει πονοκέφαλο, απορώ πως αντέχεις ρε γμτ!

Νομιζω οτι το καλύτερο που έχεις να κάνεις ειναι να μιλήσεις στο δικό σου διευθυντη και να του ζητήσεις να αναλλάβει εκεινος το θεμα! σκέψου το

(εγινε διακοπή, ξεχασα τα υπολοιπα)

Οι κοιλιές τούρλα! κι εμενα το ιδιο! χαχαχαχααααα

Χρυσα εχω γελάσει παρα πολύ με τον κουβασμό! Μολις μου αρχίσει ο δικός μου κανένα χαζό τραγουδάω:

Ο κουβαδισμος λαλαλαλαα ο κουβαδισμος! τσαντιζεται λιγο αλλά γελάει κι αυτος! (του εχω πει τι ειναι)

Καλά έκανες κ του το είπες!

πρόσεχε όμως βρε Ιωάννα μου,μην αφήνεις να σε επηρρεάζουν τόσο πολύ αυτά τα πράγματα..το ξέρω πως είναι δύσκολο αλλά όσο μπορείς να κρατάς την ψυχραιμία σου!! Ελπίζω να είσαι ήδη πολύ καλύτερα!

(Πάντως κ ο δικός μου έχει νευράκια αυτην την περίοδο κ ξεσπάει,που παλιά μάλωνα μόνη μου!!!!Μαλλον θα είναι ο κουβαδισμός όπως έχουμε ξαναπεί!!)

Είμαι καλύτερα σε ότι αφορά την πίεση απλά νιώθω ένα βάρος στο κεφάλι μου.Κλωτσάει κ η μπέμπα κ μου φτιάχνει τη διάθεση!!Πήρα τηλ κ στην άλλη τσούπρα κ έχω πάρει τα πάνω μου.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...