Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

φακες εμεις σημερα.καλες ηταν αλλα μετα απο λιγο πειναω

τέλεις οι φακες αλλά δεν κρατάνε, εχεις δικιο! το ιδιο παθαίνω με τα φασολάκια!

εγω τρωω το βράδυ το κανονικό μου φαγητό, στο γραφείο εφαγα γιαούρτι και τοστ (ειπα να ρεφάρω λιγο την χθεσινή κραιπαλη του κινέζικου! τέλειο ήταν το άτιμο)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κι απο μενα!χρονια πολλα Σαβουλα μου!!!με το καλο ο παιδαρος!!

Αρετουλα τελεια τα νεα σας.

εμεις εχθες στολισαμε το δεντρο μας με τον αντρουλη μου και σημερα στολιζω το υπολοιπο σπιτι!:D

πηρα εχθες κι αλλα πραγματακια απο την ξαδερφη μου.καθισματακι αυτοκινητου μεχρι 6 μηνων και καλαθουνα της πεγκ περεγκο, ριλαξακι,κουβερτουλες κατι ρουχαλακια που μου εφερε μια φιλη μου απο την αφεντικινα της καινουρια με τα ταμπελακια τους και παππουτσακια στα κουτια τους επισης καινουρια!γενικα εχουμε γεμισει ενα δωματιο με μωρουδιακα!:D:D:D

τωρα εκανα διαλειμμα απο τις δουλειες,παω να ταισω τα αρκουδακια μου και μετα να συνεχισω το στολισμα!:D

Καλημέρα κουκλίτσες!

Τί κάνετε? Εγώ δεν πήγα τελικά για τις εξετάσεις,θα πάω αύριο!Δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι!:tongue: Μαριέττα μου,ούτε καν είδα τελικά τί εξέταση είναι!Εχθές γύρισα σπίτι κ πιάστηκα με τα μελομακάρονα,να'ναι καλά ο αντρούλης μου με βοήθησε γιατί απο ένα σημείο κ μετά άρχισα να πιάνομαι όρθια πάνω απο την κατσαρόλα!Τα σιρόπιασα κ έφαγα κ 2 έτσι για να τα δοκιμάσω ;).Γίνανε τέλεια!!!(Όχι να το παινευτώ δηλαδή..:tongue:)Μετά συμμάζεψα τον πάγκο της κουζίνας,μαγείρεψα,έκανα κ ένα μπάνιο κ κατά τις 23:00 κάθισα επιτέλους!

Αννούλα μου στολίσατε κ εσείς?Άντε κ του χρόνου με την μπεμπούλα μαζί!Μαζέψατε κ πραγματάκια..Εγώ δεν μπόρεσα να πάρω τηλέφωνα εχθές,ελπίζω σήμερα να τα καταφέρω! Πρέπει να ξεκινήσουμε σιγά-σιγά κ το δωμάτιο..

Σας αφήνω προς το παρόν!

Φιλιά

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα!!!!

Χρόνια πολλά σε όσες έχουν εορτάζοντες και εορτάζουσες!:DΜεγάλη γιορτή σήμερα..;)

Εμένα χτες ο αντρούλης μου μετά τη δουλειά με πήγε για φαγητό, μετά γυρίσαμε σπίτι και ήρθαν τα πεθερικά μου μια βόλτα...ωραία ήταν!

Χρύσα μου...βαρύ το πάπλωμα,ε;Δε πειράζει, θα πας αύριο! Και του χρόνου να μοσχομυρίσει το σπιτάκι σου!!

Άννα μου, ευχαριστώ για τις ευχές και του χρόνου με το μπεμπάκι σας για το στόλισμα!;)

Άντε...αύριο θα πάω και στον γιατρό μου, θα ξαναδώ τον μπέμπη!!:D:D:D (θα δω βέβαια και το ζάχαρο...πφφφφ)

Καλημέρα!!!!

Χρόνια πολλά σε όσες έχουν εορτάζοντες και εορτάζουσες!:DΜεγάλη γιορτή σήμερα..;)

Εμένα χτες ο αντρούλης μου μετά τη δουλειά με πήγε για φαγητό, μετά γυρίσαμε σπίτι και ήρθαν τα πεθερικά μου μια βόλτα...ωραία ήταν!

Χρύσα μου...βαρύ το πάπλωμα,ε;Δε πειράζει, θα πας αύριο! Και του χρόνου να μοσχομυρίσει το σπιτάκι σου!!

Άννα μου, ευχαριστώ για τις ευχές και του χρόνου με το μπεμπάκι σας για το στόλισμα!;)

Άντε...αύριο θα πάω και στον γιατρό μου, θα ξαναδώ τον μπέμπη!!:D:D:D (θα δω βέβαια και το ζάχαρο...πφφφφ)

Καλημέρα Σαββούλα μου!

Κ του χρόνου να είστε γεροί να γιορτάσετε με τον μπέμπη σας!

Αύριο μαζί έχουμε γιατρό ε?Εγώ θα πάω το απόγευμα!Άντε να δούμε τί θα με πεί..:oops:

Ο μικρός εχθές ήταν πάρα πολύ ήσυχος.Άρχισε να κουνιέται όταν ξάπλωσα μόνο.Ίσως επειδή ήμουν κ συνέχεια όρθια κ έκανα δουλειές..Το καλό είναι ότι κοιμάται το βράδυ κ δεν γυρνάει κ έτσι κοιμάμαι κ εγώ..

Χρόνια πολλά να πω κ εγώ σε όσοες έχουν εορτάζοντες-ζουσες!!Να τους χαίρεστε!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Σαββούλα μου!

Κ του χρόνου να είστε γεροί να γιορτάσετε με τον μπέμπη σας!

Αύριο μαζί έχουμε γιατρό ε?Εγώ θα πάω το απόγευμα!Άντε να δούμε τί θα με πεί..:oops:

Ο μικρός εχθές ήταν πάρα πολύ ήσυχος.Άρχισε να κουνιέται όταν ξάπλωσα μόνο.Ίσως επειδή ήμουν κ συνέχεια όρθια κ έκανα δουλειές..Το καλό είναι ότι κοιμάται το βράδυ κ δεν γυρνάει κ έτσι κοιμάμαι κ εγώ..

Χρόνια πολλά να πω κ εγώ σε όσοες έχουν εορτάζοντες-ζουσες!!Να τους χαίρεστε!

Nαι...αύριο έχουμε μαζί!!!:D:D

Εγώ έχω 7 παρά 20 το απόγευμα!

Κι εμένα είναι ήσυχος από χτες...τον καταλαβαίνω βέβαια, αλλά όχι τόσο έντονα όσο πριν...:rolleyes:

Καλημέρα κούκλες!!

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες κ εορτάζουσες!!!

Καλησπερα απο τη βροχερη Πρεβεζα.Σεβη μου χρονια σου πολλα παντα ευτυχισμενη και με το καλο το μπεμπακι σου.Για τα μαθηματα ανωδυνου που λετε εμενα ερχοταν η μαια του γιατρου στο σπιτι και μου εκανε καποια μαθηματα τα οποια βεβαια δεν χρειαστηκαν μιας και γεννησα με καισαρικη.Ο μικρος δειχνει οτι το εχει παρει ζαστε με τη μπεμπα,δηλαδη ερχεται μου χαιδευει την κοιλια και μιλαει στο νινι η αμα εχει καποιο παιχνιδι της το δειχνει και καλα "κοιτα νινι κοιτα",του μιλαω και εγω πολυ οτι τωρα θα γινει μεγαλος αδερφος και οτι θα ειναι βοηθος της μαμας και οτι η μπεμπα εκεινον θα αγαπαει πιο πολυ.τωρα περιμενω αντιδρασεις οταν γεννηθει.Πιστευω καποιες ζηλιες θα τις εχουμε,ελπιζω να περασει ανωδυνα η φαση προσαρμογης.Χρυσα καλοφαγωτα τα μελομακαρονα

Άχου μωρέ το μαναράκι μου!καταλαβαίνει ότι θα έρθει νέο μωρό!Εμένα είναι μικρή κ δεν καταλαβαίνει κ αν κρίνω από τις κούκλες τις που όποτε τις παίρνω αγκαλιά έρχεται κ τις πετάει μάλλον θα έχουμε μεγάλα προβλήματα ζήλιας!!

Αρετούλα μου, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Κορίτσια εγώ σήμερα κουτουλάω από τη νύστα...δε μπορώ να ανοίξω τα μάτια μου...κι έχω κοιμηθεί αρκετές ώρες....:cool: Άτιμη υπνηλία...:rolleyes:

Όσο για το ζάχαρο που λέτε και την εξέταση, εμένα μου το παρακολουθεί κάθε μήνα ο γιατρός μου και το βλέπει από τα ούρα, μου παίρνει κάθε μήνα!;)

Κορίτσια...μου έστειλε το αφεντικό μια σύνθεση με κόκκινα τριαντάφυλλα και μου έγραψε: "Σου ευχομαι ολοψυχα χρονια πολλα με υγεια και με το καλο το βασιλοπουλο!!:D:D:D Τι καλός!!!

Τι τζέντλεμαν!!Αυτό είναι αφεντικό!!

Τα δικά μου μόνο μπελάδες μου φέρνουν(χαχαχαχα)!!!

Σαββούλα μου το τικεράκι σου των Χριστουγέννων μετράει λάθος.Δες της Άννας.Το κοίταγα χθες κ δεν μου βγαίναν οι μέρες!!

τέλεις οι φακες αλλά δεν κρατάνε, εχεις δικιο! το ιδιο παθαίνω με τα φασολάκια!

εγω τρωω το βράδυ το κανονικό μου φαγητό, στο γραφείο εφαγα γιαούρτι και τοστ (ειπα να ρεφάρω λιγο την χθεσινή κραιπαλη του κινέζικου! τέλειο ήταν το άτιμο)

Γιαούρτι=τίποτα!!Ίσα ισα που σου ανοίγει την όρεξη για να φας.(τουλάχιστον σε μένα).Πως την παλεύεις με τόσο λίγο φαγητό?

Καλημέρα κουκλίτσες!

Τί κάνετε? Εγώ δεν πήγα τελικά για τις εξετάσεις,θα πάω αύριο!Δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι!:tongue: Μαριέττα μου,ούτε καν είδα τελικά τί εξέταση είναι!Εχθές γύρισα σπίτι κ πιάστηκα με τα μελομακάρονα,να'ναι καλά ο αντρούλης μου με βοήθησε γιατί απο ένα σημείο κ μετά άρχισα να πιάνομαι όρθια πάνω απο την κατσαρόλα!Τα σιρόπιασα κ έφαγα κ 2 έτσι για να τα δοκιμάσω ;).Γίνανε τέλεια!!!(Όχι να το παινευτώ δηλαδή..:tongue:)Μετά συμμάζεψα τον πάγκο της κουζίνας,μαγείρεψα,έκανα κ ένα μπάνιο κ κατά τις 23:00 κάθισα επιτέλους!

Αννούλα μου στολίσατε κ εσείς?Άντε κ του χρόνου με την μπεμπούλα μαζί!Μαζέψατε κ πραγματάκια..Εγώ δεν μπόρεσα να πάρω τηλέφωνα εχθές,ελπίζω σήμερα να τα καταφέρω! Πρέπει να ξεκινήσουμε σιγά-σιγά κ το δωμάτιο..

Σας αφήνω προς το παρόν!

Φιλιά

Αφού τα δοκίμασες,έφαγες μετά κανονικά?:tongue::tongue::tongue:

Η σωστή μαγείρισα έτσι κάνει.Δοκιμάζει κ μετά κάθεται κ τρώει!!

Με γεια κ τα καινούρια σας πράγματα.

Το πρωί με έφερε ο σύζυγος στη δουλειά κ ανέβηκε να πιει καφέ κ μου πέταξε τη βόμβα!!Με ρώτησε αν θέλω να πάμε τα Χριστούγεννα για 2 μέρες(1 διανυκτέρευση) στο χωριό του για να δει η μικρή τον προπαππού της κ τα αρνάκια.Τι εστί χωριό κ σπίτι στο χωριο?

4 ώρες δρόμος εκ των οποίων η 1 ώρα στροφές.1000 μέτρα υψόμετρο,ψωφόκρυο και ένα σπίτι χωρίς επαρκή κρεβάτια, μία ξυλόσομπα στο δωμάτιο του παππού κ καθολου θέρμανση στο υπόλοιπο σπίτι.Συν το ότι το χωριό έχει 10 σπίτια όλα κ όλα κ τίποτα άλλο κ αν γίνει κάτι ο πολιτισμός βρίσκεται στα 80 χλμ.

Μου είπε να το σκεφτώ κ πριν καν τελειώσει του είπα όχι.Κ εκεί άρχισαν τα όργανα....Κακήν κακώς έφυγε από το γραφείο.

Συγνώμη βρε κορίτσια είμαι τόσο υπερβολική?Χωρίς να έχω κάτι με τον παππού,γιατί να θέλω να ταλαιπωρηθώ κ εγώ (6 μηνών έγκυος)και το παιδί για 2 μέρες κατα αυτόν τον τρόπο?

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Το πρωί με έφερε ο σύζυγος στη δουλειά κ ανέβηκε να πιει καφέ κ μου πέταξε τη βόμβα!!Με ρώτησε αν θέλω να πάμε τα Χριστούγεννα για 2 μέρες(1 διανυκτέρευση) στο χωριό του για να δει η μικρή τον προπαππού της κ τα αρνάκια.Τι εστί χωριό κ σπίτι στο χωριο?

4 ώρες δρόμος εκ των οποίων η 1 ώρα στροφές.1000 μέτρα υψόμετρο,ψωφόκρυο και ένα σπίτι χωρίς επαρκή κρεβάτια, μία ξυλόσομπα στο δωμάτιο του παππού κ καθολου θέρμανση στο υπόλοιπο σπίτι.Συν το ότι το χωριό έχει 10 σπίτια όλα κ όλα κ τίποτα άλλο κ αν γίνει κάτι ο πολιτισμός βρίσκεται στα 80 χλμ.

Μου είπε να το σκεφτώ κ πριν καν τελειώσει του είπα όχι.Κ εκεί άρχισαν τα όργανα....Κακήν κακώς έφυγε από το γραφείο.

Συγνώμη βρε κορίτσια είμαι τόσο υπερβολική?Χωρίς να έχω κάτι με τον παππού,γιατί να θέλω να ταλαιπωρηθώ κ εγώ (6 μηνών έγκυος)και το παιδί για 2 μέρες κατα αυτόν τον τρόπο?

Καλημέρα Ιωάννα μου!!

Όπως το περιγράφεις το σπίτι ούτε για σενα είναι κατάλληλο αλλά ούτε και για τη μικρή....έχεις όλα τα δίκια του κόσμου... Συν του ότι είναι αρκετά μακριά και αν (χτύπα ξύλο) συμβεί το οτιδήποτε τι θα κάνεις εκεί πέρα;

Συζήτησέ το μαζί του το απόγευμα και εξήγησέ του ότι αν το σπίτι ήταν αυτό που έπρεπε και για σενα και για παιδί, δε θα είχες κανένα θέμα να πάτε...άσε που για 2 μέρες είναι μεγάλη ταλαιπωρία!!

Thanks για το τικεράκι...το έφτιαξα νομίζω!Μα...μας έτρωγε μέρες το άτιμο!!:tongue::tongue:

Καλημέρα Ιωάννα μου!!

Όπως το περιγράφεις το σπίτι ούτε για σενα είναι κατάλληλο αλλά ούτε και για τη μικρή....έχεις όλα τα δίκια του κόσμου... Συν του ότι είναι αρκετά μακριά και αν (χτύπα ξύλο) συμβεί το οτιδήποτε τι θα κάνεις εκεί πέρα;

Συζήτησέ το μαζί του το απόγευμα και εξήγησέ του ότι αν το σπίτι ήταν αυτό που έπρεπε και για σενα και για παιδί, δε θα είχες κανένα θέμα να πάτε...άσε που για 2 μέρες είναι μεγάλη ταλαιπωρία!!

Thanks για το τικεράκι...το έφτιαξα νομίζω!Μα...μας έτρωγε μέρες το άτιμο!!:tongue::tongue:

Να πω ότι δεν του εξήγησα?

Κ με είπε αρνητική κ προκατειλημένη.Κ τελευταία φορά να φανταστείς που είχαμε πάει ήμουν πάλι εγκυος κ φύγαμε άρον άρον γιατί έκανα συνέχεια εμετό από τις στροφές.

Ε, όχι.Του είπα αν θέλει να πάει μόνος του,εμένα να μην με υπολογίζει!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Να πω ότι δεν του εξήγησα?

Κ με είπε αρνητική κ προκατειλημένη.Κ τελευταία φορά να φανταστείς που είχαμε πάει ήμουν πάλι εγκυος κ φύγαμε άρον άρον γιατί έκανα συνέχεια εμετό από τις στροφές.

Ε, όχι.Του είπα αν θέλει να πάει μόνος του,εμένα να μην με υπολογίζει!!

Καλά του είπες...δεν του βρίσκω κανένα δίκιο.Το έχεις όλο εσύ!

Μα καλά πες του...του αρέσει να σε βλέπει να ταλαιπωριέσαι;;:confused:

Διαφημίσεις

καλημέρα Ιωάννα μου!

Μεγάλη ταλαιπωρία μωρέ για 2 μέρες! κ ιδίως μες τις γιορτές! Ελπίζω να σε καταλάβει κ να αλλάξει γνώμη! Μα καλά όποτε είσαι έγκυος το θυμάται??Κ αφού είδε πως ήσουν την προηγούμενη φορά επιμένει? Ελπίζω μέχρι το απόγευμα να έχει καταλάβει το λάθος του!

Σαββούλα τέλεια η εικόνα στο fb! Κ εγώ θα βάλω το avatar που έχω εδώ κάποια στιγμή..;)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Ναι...ζήλεψα από σένα...:rolleyes::rolleyes: Κι εγώ ενθουσιάστηκα μόλις την είδα!!:D:D

Τέλειες είναι!!

Εμένα πάντως η κοιλιά μου αρχίζει κ μοιάζει πολύ..χαχαχαχα:tongue::tongue:

Φούσκωσε απότομα πάλι..:tongue::D:D:D:D:D:D:D

Έβλεπα εχθές φωτογραφίας απο την 14η κ την 15η εβδομάδα κ σκεφτόμουν πώς ήμουν πώς έγινα κ πώς θα γίνω...:tongue: Κάθε εβδομάδα βγάζω φωτογραφίες την κοιλιά μου..Βλέπω την εξέλιξη!;)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Τέλειες είναι!!

Εμένα πάντως η κοιλιά μου αρχίζει κ μοιάζει πολύ..χαχαχαχα:tongue::tongue:

Φούσκωσε απότομα πάλι..:tongue::D:D:D:D:D:D:D

Έβλεπα εχθές φωτογραφίας απο την 14η κ την 15η εβδομάδα κ σκεφτόμουν πώς ήμουν πώς έγινα κ πώς θα γίνω...:tongue: Κάθε εβδομάδα βγάζω φωτογραφίες την κοιλιά μου..Βλέπω την εξέλιξη!;)

Κι εμένα έχει μεγαλώσει πολύ!!!!Εκεί που γκρίνιαζα τους πρώτους μήνες ότι δεν είχα καθόλου...τώρα μεγαλώνει νομίζω με την ώρα!!!χαχαχα

Εγώ δεν έχω βγάλει καμία φωτό...:cool:Θα αρχίζω να βγάζω κι εγώ... (σε ζηλεύω και κάνω ό,τι κάνεις όπως βλέπεις...:tongue::tongue:)

Εγώ δεν έχω βγάλει καμία φωτό...:cool:Θα αρχίζω να βγάζω κι εγώ... (σε ζηλεύω και κάνω ό,τι κάνεις όπως βλέπεις...:tongue::tongue:)

:lol::lol::lol:

Και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έβγαζα φωτογραφίες!Είχα απο την 6η εβδομάδα έως και την 23η!Φυσικά τις έσβησα..

Τώρα έχω απο την 14η!Είναι ωραία να βλέπεις την εξέλιξη..:rolleyes:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...