Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαριεττα μου εμενα μονο το γαλα με επιανε ουτε χαμομηλι ουτε τιποτα.οσο για το μικρο ελπιζω να πανε καλα τα πραγματα,γενικα δεν δειχνει οτι ζηλευει αμα παιρνουμε αγκαλια αλλο μωρο αλλα με ενα νεο μωρο στο σπιτι να δουμε τι θα γινει

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Χρυσα μου δεν ξέρω κι εγώ, μπορεί να ειναι κάποια εξέταση αλλη για αυτο ρωτάω για να την κάνω κι αυτή! χαχαχαααα

Οσο για τα κιλά μπορεί να εισαι απο αυτές που παίρνουν στην αρχή και μετά κιΟΥρίες!!!!!! να παρεις 2-3 ακομα και μια χαρά! Αλλωστε είσαι και αδύνατη κοπέλα, έχεις αλλο τράτο, μην τα ισοπεδώνουμε κι ολα.... ;)

αλλλι και τρισαλλλί σε εμας τις βαρέων βαρών....... χαχαχαχαααααααα

ποια τσουπρα έλεγε για επανεμφάνιση καούρας;;; oh yes! από χθες με επισκεύτηκε η παλιά γνώριμη.... :mad:

Εγω τσιπουρίτσα μου συνεχίζω ακάθεκτη να παίρνω κιλά..Στην τελική η πρώτη θα είμαι ή η τελευταία που θα πάρω πολλά?:tongue: Αμαν πια..Είπαμε δεν θα αγχωθώ..Εκτός αν μου βάλει τις φωνές η γιατρός..:confused:

Όσο για τις καούρες εγώ το είπα κ πιο πολύ ξυνίλες!!Όλη την ώρα έχω μια απαίσια γεύση στο στόμα και με ενοχλεί το στομάχι μου!Δυστυχώς ούτε η μαστιχα δεν με βοηθάει πια..

για τις καουρες που λετε τωρα δεν εχω πολλες αλλα στον μικρο με ειχαν ταραξει.με βοηθουσε που το κρυο γαλα

Καλώς την Αρετούλα μας!

Την ζήλια δεν θα την γλιτώσεις!Απο τις γνωστες μου που βλέπω τουλάχιστον αυτο κατάλαβα!Το παν είναι να μην ρίξεις το μωράκι σου,δίνοντας περισσότερο σημασία στον μεγάλο,αυτο το λάθος έκανε η ξαδέρφη μου κ τώρα έχει σοβαρό πρόβλημα!Όσο ήταν μικρός ο μπέμπης της την μεγάλη την είχε στα ώπα-ώπα για να μην ζηλεύει,ούτε φιλί δεν έδινε στον μικρό γιατί η άλλη έκλαιγε.Τώρα που μεγάλωσε ο μικρός κ ζητάει κάποια πράγματα γίνεται πανικός!!Απο την αρχή πρέπει να μάθει ότι κ το αδερφάκι του θα έχει όσα κ αυτό..(Η μεγάλη της η κόρη είναι βαφτησιμιά μου κ κάθε φορά που πάω δεν μου μιλάει γιατί αγκαλιάζω τον μικρό! το έχει πάρει πολύ στραβά τώρα που μεγάλωσε).

Όσο για το γάλα δεν το μπορώ καθόλου!!Μόνο γιαούρτι τρώω κ τυρί!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

μαριεττα μου εμενα μονο το γαλα με επιανε ουτε χαμομηλι ουτε τιποτα.οσο για το μικρο ελπιζω να πανε καλα τα πραγματα,γενικα δεν δειχνει οτι ζηλευει αμα παιρνουμε αγκαλια αλλο μωρο αλλα με ενα νεο μωρο στο σπιτι να δουμε τι θα γινει

Μπράβο το καλό μου!

Απο νωρις η μικρή μας έδειχνε ότι θα ζηλεύει.όπως κ ο ανηψιός της άλλης μου της ξαδέρφης,είναι ενος έτους κ όταν χαιδεύει η μαμά του την κοιλιά μου γίνεται πανικός! Κλαίει για πολύ ώρα.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά κ να μην έχετε κανένα πρόβλημα!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Aυτο ελπιζω και εγω Χρυσα μου.Εγω παλι φοβαμαι με το θηλασμο και το μωρο μηπως δεν αφιερωνω πολυ χρονο στον Αργυρακο μου.Βεβαι το καλο ειναι οτι ο αντρας μου ασχολειται πολυ μαζι του οποτε καπως θα τα βαλουμε σε μια ταξη.Αληθεια Χρυσα τα πραγματα απο Ηρα σου ηρθαν ειναι ενταξει?

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Διαφημίσεις

Αληθεια Χρυσα τα πραγματα απο Ηρα σου ηρθαν ειναι ενταξει?

Ναι αρετή μου,νόμιζα σας είπα!

Είναι πολύ καλά!Ήταν ένας αποστειρωτής,που φαίνεται τέλειος,μία κουβερτούλα πάααααρα πολύ απαλή,7 φορμάκια πολύ καλά ποιοτικά,ο σελτές το μπανάκι κ η τεραστια τσάντα αλλαξιέρα!Τα πάντα χωράει!!χαχα

Α κ μια πιπίλα θερμόμετρο!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Αρετούλα μου, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Κορίτσια εγώ σήμερα κουτουλάω από τη νύστα...δε μπορώ να ανοίξω τα μάτια μου...κι έχω κοιμηθεί αρκετές ώρες....:cool: Άτιμη υπνηλία...:rolleyes:

Όσο για το ζάχαρο που λέτε και την εξέταση, εμένα μου το παρακολουθεί κάθε μήνα ο γιατρός μου και το βλέπει από τα ούρα, μου παίρνει κάθε μήνα!;)

Κορίτσια...μου έστειλε το αφεντικό μια σύνθεση με κόκκινα τριαντάφυλλα και μου έγραψε: "Σου ευχομαι ολοψυχα χρονια πολλα με υγεια και με το καλο το βασιλοπουλο!!:D:D:D Τι καλός!!!

Τελεια.να δω πως θα περασου οι μερες μεχρι να ξεκινησω τα ψωνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κ εγώ ανυπομονώ!!Πρέπει όμως πρώτα να δω τί θα μου δώσουν!΄Σήμερα θα αρχίσω τα τηλέφωνα στις ξαδέρφες..:tongue:

Κορίτσια...μου έστειλε το αφεντικό μια σύνθεση με κόκκινα τριαντάφυλλα και μου έγραψε: "Σου ευχομαι ολοψυχα χρονια πολλα με υγεια και με το καλο το βασιλοπουλο!!:D:D:D Τι καλός!!!

Μπράβο στο αφεντικό σου Σαββούλα μου!Σπανίζουν τέτοιοι άνθρωποι!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Σαββουλα τέλειο το αφεντικό σου!

Κι εγώ θέλω ψώνια αλλά κάνω κράτει ακόμα, απο αρχές γενάρη θα μπει σε πρόγραμμα η επιχειρηση παιδικό δωμάτιο, ρουχα κλπ.....

ευτυχώς θα μου δώσουν πολλά η αδερφή μου αλλά και οι κουμπάροι μου! ολοι αγόρακια εχουν!

χρυσα μπραβο για τα πραγματάκια! με το καλό να τα χρησιμοποιήσεις!

νυστα ε;;;; μην το συζητάμε καλύτερα και νανουρίζομαι περισσότερο!!!!!

τί τρωτε σήμερις; εγώ σπανακόρυζο, μου αρέσει!

Nαι...είναι πολύ καλός μωρέ...:D:D

Το ΣΚ είχε έρθει που λέτε και η βαφτιστήρα μου στο πατρικό μου και τη χόρτασα!!Μου έλεγε..."Νονά να πιάθω την κοιλίτθα θου;Να την φιλήθω;;" χεχεχε...και μετά έπιανε τη δικιά της και έλεγε..."Νονά...κλωτθάει και το δικό μου μωρό"!!:lol::lol::lol::lol:

Σαββουλα τέλειο το αφεντικό σου!

Κι εγώ θέλω ψώνια αλλά κάνω κράτει ακόμα, απο αρχές γενάρη θα μπει σε πρόγραμμα η επιχειρηση παιδικό δωμάτιο, ρουχα κλπ.....

ευτυχώς θα μου δώσουν πολλά η αδερφή μου αλλά και οι κουμπάροι μου! ολοι αγόρακια εχουν!

χρυσα μπραβο για τα πραγματάκια! με το καλό να τα χρησιμοποιήσεις!

νυστα ε;;;; μην το συζητάμε καλύτερα και νανουρίζομαι περισσότερο!!!!!

τί τρωτε σήμερις; εγώ σπανακόρυζο, μου αρέσει!

Κι εγώ σπανακόρυζο έφαγα!!;)Κι εμένα μου αρέσει πολύ!

Όσο για ψώνια για το μωρό, εμείς λέμε να κάνουμε Φεβρουάριο στις εκπτώσεις!Του έχουμε πάρει μόνο ένα φορμάκι για το καλό και ό,τι μου έχει δώσει η κουμπάρα μου από τον μεγάλο της γιο!

Η οποία κουμπάρα μου, μου πήρε τις κρέμες της frezuderm για τον μπέμπη!!Σαμπουάν, γαλάκτωμα σώματος και κρεμούλα για το σύγκαμα!Μυρίζουν ΤΟΣΟ ωραία!!!!!Ανυπομονώ να τις βάλω στο δερματάκι να μοσχοβολήσει!!!:D:D

Κι εγώ σπανακόρυζο έφαγα!!;)Κι εμένα μου αρέσει πολύ!

Όσο για ψώνια για το μωρό, εμείς λέμε να κάνουμε Φεβρουάριο στις εκπτώσεις!Του έχουμε πάρει μόνο ένα φορμάκι για το καλό και ό,τι μου έχει δώσει η κουμπάρα μου από τον μεγάλο της γιο!

Η οποία κουμπάρα μου, μου πήρε τις κρέμες της frezuderm για τον μπέμπη!!Σαμπουάν, γαλάκτωμα σώματος και κρεμούλα για το σύγκαμα!Μυρίζουν ΤΟΣΟ ωραία!!!!!Ανυπομονώ να τις βάλω στο δερματάκι να μοσχοβολήσει!!!:D:D

Καλά η βαφτιστήρα σου ειναι τέλεια! Εμενα ο δικος μου ο μεγαλος βαφτισιμιος (ειναι στα 6 τώρα) περιμένει ποτε θα γεννηθεί ο μικρος λεει να τον κανει σαολιν κουνγκ φου!!!!!!!!! χαχαχαχααααααα

φεβρουάριος για τις εκπτώσεις! εχεις τοσο δικιο! δεν το σκέφτηκα καν!

spanakorizo rules today!!!!! :lol: αντε μπας κι ανεβάσουμε το σίδηρο λίγο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...