Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

καλημερα.Ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ουφ ξαλαφρωσα.579 γρ η μπεμπα και πολυ ζωηρη.Ειμαι πολυ χαρουμενη.Της πηρα και το πρωτο φορμακι ροζ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ανυπομονω να περασουν οι μερες για να κανουμε τα πρωτα ψωνια,εχω να παρω βεβαια πραγματα απο τη νονα του μικρου που εχει κοριτσακι αλλα οσο να ναι θα κανω και εγω τα ψωνια μου.Στολισαμε και εχτες και μπηκαμε σε κλιμα Χριστουγεννιατικο.Φιλακια

Kαλημέρα Αρετούλα!!Πολύ-πολύ χάρηκα για τα αποτελέσματα!!!Άντε...σειρά έχει το doppler!;)Και του χρόνου!!!

Καλημέρα κ καλή μας εβδομάδα!

Σαββούλα μου Χρόνια σου Πολλά! Ότι επιθυμείς! Να είσαι πάντα γερή κ ευτυχισμένη! Με το καλό να υποδεχτείς κ τον μπομπιράκο σου!!

Καλή εβδομάδα Χρύσα μου!!Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!Με το καλό να έρθει το παιδάκι μου και το δικό σου!!

Σαββούλα μου πολύχρονη και από μένα!!Με το καλό ο μπεμπάκος σου!!

Ευτυχώς που έχουμε τη Χρύσα να μας υπενθυμίζει τις γιορτές:tongue::tongue::tongue:!!!

Ευχαριστώ πολύ Ιωάννα μου!!Κι εσύ να καλοδεχτείς την κοριτσάρα σου!!!

Κορίτσια μου....εγώ πέρασα ένα πολύ όμορφο ΣΚ με τη μαμά μου (ήρθε και η βαφτιστήρα μου και τη χόρτασα...:P), μου πήρε ένα ωραίο μπουφάν για δώρο (δεν έκλεινε το προηγούμενο...χεχε), πήρα και κάτι ριχτές μπλουζίτσες...ωραία!!!

Στολίσαμε και εμείς χτες...θα σας βγάλω φωτό να δείτε!!!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Ιωάννα μου!

Εμένα η δικιά μου συνταγή λέει να είναι κρύα τα μελομακάρονα κ καυτό το σιρόπι γι αυτο κ τα άφησα..Έχει πολλές παραλλαγές!!Σήμερα το απόγευμα λέω να τα κάνω..

Κανονική άδεια έχω άλλες 7 ημέρες αλλά θα τις κρατήσω για του χρόνου.Αναρρωτική έχω άλλες 4 ημέρες για τα Χριστούγεννα..Η λογίστρια με είδε στο ασανσερ κ άρχισε να μου λέει πως φούσκωσα πολύ κ πότε θα σταματήσω,σε ποιον μήνα είμαι, τα ίδια δηλαδή με την προηγούμενη εβδομάδα!Σαν να μου λέει "άντε θα μου φέρεις τα χαρτιά σου?"

Αχ δεν μπορώ βαρέθηκα..Δεν ξέρω τί με έπιασε αλλά δεν θέλω καθόλου να έρχομαι..Ισως αν ήξερα ότι θα κάτσω μετά όσο πρέπει να ήταν διαφορετικά.

Στολίσατε κ εσείς?Άντε κ του χρόνου να στολίσεις κ με τα δυο τα παιδάκια σου!!

To baby swimming το έμαθα κ εγώ πρόσφατα.Πάνω σε μια αναζήτηση στο ιντερνετ για κολύμβηση εγκυων ανακάλυψα ότι έχει δημιουργηθεί τμήμα για βρέφη σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κ μου άρεσε πολύ σαν ιδέα!Κατα τ'άλλα δεν έχουμε τίποτα εδώ..Κ αν υπάρχει κάτι ειναι στην άλλη άκρη της πόλης κ θέλω ολόκληρο ταξίδι για να φτάσω:-(:-(

Δε μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάει.Λες κ δεν περάσανε ποτέ εγκυμοσύνη κάποιες γυναίκες.Πάντως είναι νωρίς ακόμα να σκέφτεσαι το μετά.Κάτσε να δεις πως θα πάνε γενικότερα τα πράγματα κ μετά παίρνεις τις αποφάσεις σου.Με το αφεντικό σου έχεις μιλήσει καθόλου γι αυτό το θέμα?Πιθανόν να είναι πιο ευαισθητοποιημένος κ να σε παροτρύνει να μείνεις με το μωρό σου παραπάνω διάστημα.

Του χρόνου θα είναι τρέλα με 2 πιτσιρίκια!!:lol::lol:

Κ εδώ στην Αθήνα έχει γενικώς baby swimming αλλά όλα ήταν όπως λες πολύ μακριά από το σπίτι μου.Τον τελευταίο χρόνο άνοιξε ένα κοντά στην περιοχή που μένω κ έτσι πάμε,αλλιώς σιγά μην έτρεχα,ειδικά χειμωνιάτικα,στην άλλη άκρη.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Κορίτσια μου....εγώ πέρασα ένα πολύ όμορφο ΣΚ με τη μαμά μου (ήρθε και η βαφτιστήρα μου και τη χόρτασα...:P), μου πήρε ένα ωραίο μπουφάν για δώρο (δεν έκλεινε το προηγούμενο...χεχε), πήρα και κάτι ριχτές μπλουζίτσες...ωραία!!!

Στολίσαμε και εμείς χτες...θα σας βγάλω φωτό να δείτε!!!:D

Με γεια τα ρουχαλάκια!!καλοφόρετα!

Του χρόνου θα βάζουμε φωτογραφίες αλλά κάπου εκεί δίπλα θα έχει κ τα μωράκια μας!!

Δε μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάει.Λες κ δεν περάσανε ποτέ εγκυμοσύνη κάποιες γυναίκες.Πάντως είναι νωρίς ακόμα να σκέφτεσαι το μετά.Κάτσε να δεις πως θα πάνε γενικότερα τα πράγματα κ μετά παίρνεις τις αποφάσεις σου.Με το αφεντικό σου έχεις μιλήσει καθόλου γι αυτό το θέμα?Πιθανόν να είναι πιο ευαισθητοποιημένος κ να σε παροτρύνει να μείνεις με το μωρό σου παραπάνω διάστημα.

.

Είναι κομπλεξικές μωρέ..Με το αφεντικό δεν μίλησα γιατί υπάρχει θέμα..Την συζήτηση μου την είχε κάνει η κόρη του (για να μην παρω το 6μηνο) κ ήταν σαφης στο να μην μιλήσω με τον μπαμπα της!!! Ετσι κ του πω κάτι ή του πω αυτα που μου είπε μετά θα μου κάνει πόλεμο κ σίγουρα θα με διώξει!Δεν γίνεται όμως..κατι πρέπει να κάνω..Θα δω πως θα το χειριστώ..Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνω πολύ σύντομα μια κουβεντα μαζί της..κ μετά με τον πατέρα της! Κ ο Θεός βοηθός!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Με γεια τα ρουχαλάκια!!καλοφόρετα!

Του χρόνου θα βάζουμε φωτογραφίες αλλά κάπου εκεί δίπλα θα έχει κ τα μωράκια μας!!

Είναι κομπλεξικές μωρέ..Με το αφεντικό δεν μίλησα γιατί υπάρχει θέμα..Την συζήτηση μου την είχε κάνει η κόρη του (για να μην παρω το 6μηνο) κ ήταν σαφης στο να μην μιλήσω με τον μπαμπα της!!! Ετσι κ του πω κάτι ή του πω αυτα που μου είπε μετά θα μου κάνει πόλεμο κ σίγουρα θα με διώξει!Δεν γίνεται όμως..κατι πρέπει να κάνω..Θα δω πως θα το χειριστώ..Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνω πολύ σύντομα μια κουβεντα μαζί της..κ μετά με τον πατέρα της! Κ ο Θεός βοηθός!

Πρέπει σίγουρα να ξαναμιλήσεις!!

Ίσως αν έβρισκε κ ο αντρούλης σου δουλειά να ήταν αλλιώς τα πράγματα.Πάντως είναι ντροπή στη χώρα που ζούμε να μη μπορεί η μαμά να μείνει με το παιδάκι της χωρίς να φοβάται ότι θα την απολύσουν.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Πρέπει σίγουρα να ξαναμιλήσεις!!

Ίσως αν έβρισκε κ ο αντρούλης σου δουλειά να ήταν αλλιώς τα πράγματα.Πάντως είναι ντροπή στη χώρα που ζούμε να μη μπορεί η μαμά να μείνει με το παιδάκι της χωρίς να φοβάται ότι θα την απολύσουν.

Ναι,αν έβρισκε δουλειά ο άντρας μου θα ήταν πολύ καλύτερα!

Τί να πώ..Ψάχνει ο καημένος..Ελπίζω να βρει κάτι σύντομα κ όλα να πάνε καλά!

Κάτι άσχετο τώρα..έχει 2-3 ημέρες έχω πολύ καούρα κ ξυνίλα βρε κορίτσια..Το βιβλίο λέει πως είναι φυσιολογικό..Ώρες ώρες όμως είναι πολύ έντονο κ πρέπει να φάω κάτι για να μου αλλάξει την γεύση.Εσείς έχετε καούρες?

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο εμενα και καλή εβδομάδα σε όλες μας.

Η καμπύλη ζαχαρου που ειχα κανει βγηκε και ειναι τελεια, πηγα στο γιατρο και ολα ειναι καλα, το κοριτσακι-εμβρυακι μου ειναι 1077 kg και εγω +2,5 kg. Γενικό σύνολο 6,5 kg.

Γιώργος 26.10.2002 Άγγελος 12.07.2007 Εμμανουέλα 02.03.2012

age.png

Κάτι άσχετο τώρα..έχει 2-3 ημέρες έχω πολύ καούρα κ ξυνίλα βρε κορίτσια..Το βιβλίο λέει πως είναι φυσιολογικό..Ώρες ώρες όμως είναι πολύ έντονο κ πρέπει να φάω κάτι για να μου αλλάξει την γεύση.Εσείς έχετε καούρες?

Χρύσα μου εγώ δεν έχω καούρες,μόνο φούσκωμα.Αν φας ή πιείς κάτι δροσερό λες να σου περάσει?

Η καμπύλη ζαχαρου που ειχα κανει βγηκε και ειναι τελεια, πηγα στο γιατρο και ολα ειναι καλα, το κοριτσακι-εμβρυακι μου ειναι 1077 kg και εγω +2,5 kg. Γενικό σύνολο 6,5 kg.

Μπράβο Κατερίνα μου!!!Πάνω από κιλό??Super η κοριτσάρα σου!!!

Κ εσύ μοντελάκι με τα κιλά σου!!

Καλή συνέχεια να έχουμε όλες μας.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Εγώ δεν έχω τπτ...ούτε καούρες ούτε φούσκωμα...:DΜπορεί να με ταλαιπώρησε ο σπόρος τους πρώτους μήνες με τους εμετούς, αλλά τώρα απολαμβάνω την ηρεμία!!;)

Καλημέρα Κατερινάκι!!!Άχου μωρέ...1077!!!:D:DΜπράβο και για την καμπύλη ζαχάρου!Πάντα τέτοια!

Καλή εβδομάδα!!!!

Σαββούλα μας χρόνια πολλά!!!!! και του χρόνου με το δώρο αγκαλιά!

Αρετή τέλεια η μπουμπού!!! φτου φτου!!!!!!!!

Κατερίνα μπραβο και σε εσας!!!!! τσουπωτή η μικρά μονΔέλο η μαμα!!!!

Πανε κι οι β' επιπέδου! ολα καλά, όλα ανθηρά!!!!! :)

φτου φτου σκόρδα μας!

Μπραβο κορίτσια, στολίσματα, μελομακάρονα....

Εμεις ήρεμα, διαφορες δουλίτσες το σκ, εφτιαξα ενα κεικ λεμόνι θεικό.... με κόπο Εχω συγκρατηθεί κι εχω φάει μονο 2 κομμάτια!

Την κυριακή πήγαμε σε κινέζικο (μπουφέ) ομολογώ οτι εφαγα και το ευχαριστηθηκα...... να δω τι θα δειξει η ζυγαριά την παρασκευή μετά απο αυτές τις κραιπάλες!!!!!!! :(

Το σαββατο με ποναγε το πόδι μου πίσω ψηλά- γλουτός (στο ισχίο ίσως) όσο περναγε η ώρα (και δεν ξεκουραζόμουν....... ) με πόναγε ολο το ποδι, ευτυχώς κοιμήθηκα καλά και μου πέρασε την κυριακή.

Μετά απο αρκετές προσπάθειες κατάφερα να κλείσω ραντεβού με την εμβρυοκαρδιολόγο που ήθελα στο Ελενα για το τριπλεξ καρδιάς εμβρύου, την τετάρτη το απόγευμα θα πάω, ξέρω οτι ειναι προληπτικός έλεγχος αλλά μια μικρή αγωνία της έχω.......

Θα την κάνει κάποια από εσας αυτή την εξέταση τελικά;

Αυριο ή μεθαυριο θα παω για εξετάσεις αίματος να δω και τον θυρροειδή κλπ κλπ

σας φιλώ τα λεμε αργότερα! :)

Επιτέλους καταφερα να μπω..

Έχουμε πρόβλημα πάλι με το δίκτυο!

Τσιπουρίτσα μου καλησπέρα.Κεικ λεμόνι ε? Μου βάζεις ιδέες..:tongue:

Κατερίνα μεγάλωσε η μικρούλα!!Φαντάζομαι κ εμένα κάπου εκεί θα είναι ο δικός μου!

Έκλεισα ραντεβού για την Τετάρτη το απόγευμα!Μετά απο 2 μήνες θα πάω στην γιατρό μου επιτέλους!Ελπίζω να μην φωνάξει πολύ για τα κιλά..Θα δώ τον μπεμπάκο μου!Ανυπομονώ! Αύριο θα πάω στο Ικα να κάνω κ εξετάσεις αίματος. Η γιατρός δεν μου είπε τίποτα αλλά έχω πάρα πολύ καιρό καιρό να κάνω κ έτσι τις έγραψα μόνη μου!Κ εξέταση για το ζαχαρο (ούρων) έγραψα.Άντε να δούμε.

Τσιπούρα μου την Τετάρτη που θα πάω θα ρωτήσω για το τρίπλεξ καρδιας.Είμαι περίεργη να δω τι θα μου πει.

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

αλό Χρυσα!

Αντε με το καλό να δεις τον μπέμπη σου! κι εγώ πιστεύω οτι θα έχει πιάσει το κιλό πλεον!

Οσο για τα κιλά, μια χαρά θα είσαι, και να φωνάξει ειναι στο πρόγραμμα! Σαν να εχουν κασέτα ειναι σε αυτό το θέμα! ;)

Ποιά ειναι η εξεταση στα ουρα για το ζάχαρο; Κάθε μηνα κανω στις αιματολογικές εξέταση ζαχάρου + γλυκοζιωμένη. Στα ουρα κανω μια γενική, για πες!

αλό Χρυσα!

Αντε με το καλό να δεις τον μπέμπη σου! κι εγώ πιστεύω οτι θα έχει πιάσει το κιλό πλεον!

Οσο για τα κιλά, μια χαρά θα είσαι, και να φωνάξει ειναι στο πρόγραμμα! Σαν να εχουν κασέτα ειναι σε αυτό το θέμα! ;)

Ποιά ειναι η εξεταση στα ουρα για το ζάχαρο; Κάθε μηνα κανω στις αιματολογικές εξέταση ζαχάρου + γλυκοζιωμένη. Στα ουρα κανω μια γενική, για πες!

Ευχαριστώ τσιπουρίτσα μου!

Λες να μπερδεύτηκα κ να μην είναι ούρων αλλά αίματος? Όταν είχα πάει να γράψω την Β επιπέδου είχα ζητήσει κ ειδική εξεταση για το ζαχαρο κ μου την έγραψε.Έτσι όπως το είδα το χαρτί νόμιζα ήταν ούρων.θα το δω όταν πάω σπίτι κ θα σου πω..

Όσο για τα κιλά αστα,εγώ το πήρα απόφαση..Ελπίζω το ίδιο να κάνουν κ οι άλλοι..;):tongue::tongue::tongue: (+12)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Ευχαριστώ τσιπουρίτσα μου!

Λες να μπερδεύτηκα κ να μην είναι ούρων αλλά αίματος? Όταν είχα πάει να γράψω την Β επιπέδου είχα ζητήσει κ ειδική εξεταση για το ζαχαρο κ μου την έγραψε.Έτσι όπως το είδα το χαρτί νόμιζα ήταν ούρων.θα το δω όταν πάω σπίτι κ θα σου πω..

Όσο για τα κιλά αστα,εγώ το πήρα απόφαση..Ελπίζω το ίδιο να κάνουν κ οι άλλοι..;):tongue::tongue::tongue: (+12)

Χρυσα μου δεν ξέρω κι εγώ, μπορεί να ειναι κάποια εξέταση αλλη για αυτο ρωτάω για να την κάνω κι αυτή! χαχαχαααα

Οσο για τα κιλά μπορεί να εισαι απο αυτές που παίρνουν στην αρχή και μετά κιΟΥρίες!!!!!! να παρεις 2-3 ακομα και μια χαρά! Αλλωστε είσαι και αδύνατη κοπέλα, έχεις αλλο τράτο, μην τα ισοπεδώνουμε κι ολα.... ;)

αλλλι και τρισαλλλί σε εμας τις βαρέων βαρών....... χαχαχαχαααααααα

ποια τσουπρα έλεγε για επανεμφάνιση καούρας;;; oh yes! από χθες με επισκεύτηκε η παλιά γνώριμη.... :mad:

Καλησπερα απο τη βροχερη Πρεβεζα.Σεβη μου χρονια σου πολλα παντα ευτυχισμενη και με το καλο το μπεμπακι σου.Για τα μαθηματα ανωδυνου που λετε εμενα ερχοταν η μαια του γιατρου στο σπιτι και μου εκανε καποια μαθηματα τα οποια βεβαια δεν χρειαστηκαν μιας και γεννησα με καισαρικη.Ο μικρος δειχνει οτι το εχει παρει ζαστε με τη μπεμπα,δηλαδη ερχεται μου χαιδευει την κοιλια και μιλαει στο νινι η αμα εχει καποιο παιχνιδι της το δειχνει και καλα "κοιτα νινι κοιτα",του μιλαω και εγω πολυ οτι τωρα θα γινει μεγαλος αδερφος και οτι θα ειναι βοηθος της μαμας και οτι η μπεμπα εκεινον θα αγαπαει πιο πολυ.τωρα περιμενω αντιδρασεις οταν γεννηθει.Πιστευω καποιες ζηλιες θα τις εχουμε,ελπιζω να περασει ανωδυνα η φαση προσαρμογης.Χρυσα καλοφαγωτα τα μελομακαρονα

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...