Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παρεπιπτόντως Χρύσα....ΤΕΛΕΙΟ το αβατάρ σου!!!!!!!!:D:D:D:D

Κ εγώ μόλις το είδα τρελάθηκα!! :D:D:D

εγώ πήρα σουτιεν θηλασμού απο το mothercare, οπως ακριβώς ειπε η Ιωάννα, βεβαια προβληματίστηκα αν θα μου κάνουν μετά γιατί θα μεγαλώσει κι αλλο το στηθος (εχει γίνει ηδη μπαζουκας) αλλά νομίζω οτι εχει περιθώριο το σουτιεν, γενικά ηταν πολυ εξυπηρετική η κοπέλα εκει

Καλησπέρα τσιπουρίτσα!Κ εμένα απο την αρχή πρήστηκε το στήθος αλλά τώρα έχει καμια εβδομάδα πρήστηκε κ άλλο..Σας είχα πει που μου κόπηκε το σουτιεν την προηγούμενη εβδομάδα στην δουλειά..Δεν σας το είπα??:lol::lol::lol: με συρραπτικό το είχα πιάσει!!:oops::oops: Ήταν ένα σουτιεν που το είχα πάρει πρόπερσι,δεν ήταν εγκυμοσύνης αλλά ήταν 2-3 νούμερα μεγαλύτερο απο το κανονικό μου!Τώρα θέλω 1-2 θηλασμού,έχω κ 2 μπουστάκια απο πρόπερσι της mothercare θα είμαι εντάξει προς το παρόν!

Άντε καλά ψώνια!!Κι εμείς θα πάμε αύριο με τη μαμά μου (όλο και κάτι θα μου πάρει...χεχε)...

καλά ψώνια κ σε εσάς Σαββούλα μου!

Μόλις πήρα κ 125€ απο την ασφάλεια που μας έχουν στην εταιρεία για την νοσηλεία μου στο νοσοκομείο τότε με το νεφρό!:tongue: Ότι έπρεπε ήταν αυτό!!;)

Καλημέρα Μαριέττα.

Δυστυχώς ακόμα στο γραφείο είμαι κ όχι επειδή δεν μπορώ να φύγω αλλά επειδή δεν μπορεί να έρθει ο άντρας μου να με πάρει.Ελπίζω να τα καταφέρει άμεσα γιατί υποφέρω.Μάλλον ημικρανία θα είναι.Δεν εξηγείται αλλιώς τόσος πόνος.

Το στήθος θα πάρει κ άλλο όγκο όμως έχουν ελαστικότητα τα σουτιέν συν το ότι κάθε φορά που το μωρό θα θηλάζει μετά το μισό στήθος θα μένει,οπότε αν είναι μεγάλο το σουτιέν θα πέφτει το κακόμοιρο.

Επίσης κάθε φορά που θηλάζει το μωρό καλό είναι να τρώει κ από τα δύο για να αδειάζουν και να γεμίζουν ομοιόμορφα.Εγώ αυτό έκανα κ όλα πήγαν τέλεια.Όσες φορές δοκίμαζα από το ένα στήθος μόνο, το άλλο γινόταν τούμπανο μέχρι να ξαναέρθει η ώρα του φαγητού και πόναγε πολύ.Φυσικά θα υπάρχει κ η μαία για να λύσει όλες τις απορίες περί θηλασμού.

Υπομονή κοριτσάκι,ελπίζω να έρθει σύντομα!

Όσο για το στήθος εγώ μετά την γέννα είχα σοκαριστεί! Είχε μεγαλώσει ακόμα περισσότερο!:shock::shock:Νόμιζα ότι θα αρχίσει να σκίζεται ένα πράγμα!Μετά πήρα τα χαπάκια για να κοπεί το γάλα κ σε λίγες ημέρες επανήλθε!Καλά που είχα τα μπουστάκια τότε!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

καλησπερα τσουπρες μου!!καλα νεα διαβαζω,εκτος της Ιωαννας τον πονοκεφαλο,περαστικα σου!!!

ολα καλα κι εμεις,η μικρουλα μας ειναι δραστηρια κι ολα φαινοντε μια χαρα!

τοσες μερες δεν ειχα ανοιξει τον υπολογιστη,γιατι στο σαλονι γινεται της τρελης απο μωρουδιακα.μου εφερε μια φιλη πολλα πραγματα κ ακομα δεν εχουμε αδειασει το παιδικο δωματιο απο αυτα που εχουμε αποθηκευσει εκει γιατι ο αντρουλης μου ο φουκαρας τρεχει κ δεν φτανει,οποτε ολα ειναι στο σαλονι κι εγω δεν μπορω να τα βλεπω κι δεν μπαινω!!:tongue::tongue:

αα!!χρονια πολλα και στην αρετουλα!

Καλησπέρα τσιπουρίτσα!Κ εμένα απο την αρχή πρήστηκε το στήθος αλλά τώρα έχει καμια εβδομάδα πρήστηκε κ άλλο..Σας είχα πει που μου κόπηκε το σουτιεν την προηγούμενη εβδομάδα στην δουλειά..Δεν σας το είπα??:lol::lol::lol: με συρραπτικό το είχα πιάσει!!:oops::oops: Ήταν ένα σουτιεν που το είχα πάρει πρόπερσι,δεν ήταν εγκυμοσύνης αλλά ήταν 2-3 νούμερα μεγαλύτερο απο το κανονικό μου!Τώρα θέλω 1-2 θηλασμού,έχω κ 2 μπουστάκια απο πρόπερσι της mothercare θα είμαι εντάξει προς το παρόν!

Μόλις πήρα κ 125€ απο την ασφάλεια που μας έχουν στην εταιρεία για την νοσηλεία μου στο νοσοκομείο τότε με το νεφρό!:tongue: Ότι έπρεπε ήταν αυτό!!;)

Υπομονή κοριτσάκι,ελπίζω να έρθει σύντομα!

Όσο για το στήθος εγώ μετά την γέννα είχα σοκαριστεί! Είχε μεγαλώσει ακόμα περισσότερο!:shock::shock:Νόμιζα ότι θα αρχίσει να σκίζεται ένα πράγμα!Μετά πήρα τα χαπάκια για να κοπεί το γάλα κ σε λίγες ημέρες επανήλθε!Καλά που είχα τα μπουστάκια τότε!

Χαχαχαχα!!!Ευτυχώς που είχες συρραπτικό,φαντάσου να έπρεπε να βάλεις σελοτέιπ!!!

Καλοφάγωτα!!

Την τρίτη μέρα από τη γέννα γίνεται υπερτούμπανο.XXXXXXL!!!

Μετά από μερικές μέρες ναι μεν πρήζεται όταν γεμίζει αλλά όχι τόσο όσο τις πρώτες μέρες.

Iωαννα μου ευχαριστώ εισαι πολύ επεξηγηματική και μας ξεαγχώνεις τις ασχετες!

μηπως να φας κατι; βρε συ μπας και εισαι ματιασμένη; (μην βαράτε...)

Εγώ να δεις Μαριέττα μου που δεν είχα κανέναν ,στην κυριολεξία, να μου δώσει μια συμβουλή.Αυτό που με έσωσε ήταν το rooming-in που έμαθα τα πάντα.Αυτή τη φορά λέω να ξεκουραστώ στο μαιευτήριο αλλά από την άλλη θα νιώθω τύψεις που θα βάλω την ξεκούραση μου πάνω από το παιδί συν το ότι σίγουρα θα του δίνουν ξένο γάλα.Δεν έχω αποφασίσει 100% ακόμα για το τι θα κάνω..

Εννοείται ότι θα φάω κάτι!!Ξεχνιέται το φαΐ?

Η αλήθεια είναι ότι χθες κάναμε baby swimming το απόγευμα και μου λέγανε οι άλλες μαμάδες κοπλιμέντα κλπ.Λες να με ματιάσανε?

Θα ενημερώσω την προσωπική μου ξεματιάστρα αμέσως.

Κ όπως καταλάβατε ο σύζυγος με έγραψε στα π@π@ρι@ του!!!

Έρχεται στις 2 να με πάρει(κανονικά δηλαδή).

Είναι στη μαμά του από το πρωί κ μάλλον θα έτρωγε παντόφλα αν ερχόταν.Ε, δεν τη γλιτώνει,θα τη φάει από μένα!!!:tongue::tongue::tongue:

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

καλησπερα τσουπρες μου!!καλα νεα διαβαζω,εκτος της Ιωαννας τον πονοκεφαλο,περαστικα σου!!!

τοσες μερες δεν ειχα ανοιξει τον υπολογιστη,γιατι στο σαλονι γινεται της τρελης απο μωρουδιακα.μου εφερε μια φιλη πολλα πραγματα κ ακομα δεν εχουμε αδειασει το παιδικο δωματιο απο αυτα που εχουμε αποθηκευσει εκει γιατι ο αντρουλης μου ο φουκαρας τρεχει κ δεν φτανει,οποτε ολα ειναι στο σαλονι κι εγω δεν μπορω να τα βλεπω κι δεν μπαινω!!:tongue::tongue:

Τι κάνεις κοριτσάρα?

Ευχαριστώ για τα περαστικά.

Μωρουδιακά???Μπράβο στη φιλενάδα που τα έφερε!!

Κουράγιο κ συμπαράσταση στον αντρούλη σου.Θα έχει ξεπατωθεί.

Αυτά είναι τα οικογενειακά βάρη. :lol::lol::lol:

Μπράβο κ στη δραστήρια μπεμπούλα!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Αννούλα!! Τι καλά...μωρουδιακά!!!!Κι εμένα μου έδωσε η κουμπάρα μου από τον γιο της...τα έχει η μαμά μου και σήμερα που θα πάω από εκεί θα διαλέξω τι θα κρατήσω και τι όχι!:D

Εγώ να δεις Μαριέττα μου που δεν είχα κανέναν ,στην κυριολεξία, να μου δώσει μια συμβουλή.Αυτό που με έσωσε ήταν το rooming-in που έμαθα τα πάντα.Αυτή τη φορά λέω να ξεκουραστώ στο μαιευτήριο αλλά από την άλλη θα νιώθω τύψεις που θα βάλω την ξεκούραση μου πάνω από το παιδί συν το ότι σίγουρα θα του δίνουν ξένο γάλα.Δεν έχω αποφασίσει 100% ακόμα για το τι θα κάνω..

Εννοείται ότι θα φάω κάτι!!Ξεχνιέται το φαΐ?

Η αλήθεια είναι ότι χθες κάναμε baby swimming το απόγευμα και μου λέγανε οι άλλες μαμάδες κοπλιμέντα κλπ.Λες να με ματιάσανε?

Θα ενημερώσω την προσωπική μου ξεματιάστρα αμέσως.

Εγώ πάντως δε θα έχω rooming-in...το έχω αποφασίσει...εξάλλου μετά που θα γεννήσω και θα επιστρέψω σπίτι θα έχω τη μανούλα μου να με βοηθήσει και να μου λύσει ό,τι απορίες έχω!

Τι είναι το baby swimming;Αυτό που λέει η λέξη ή κάτι άλλο;:confused:

Κορίτσια...την άλλη βδομάδα με περιμένει πολύ δύσκολη βδομάδα εδώ στη δουλειά....έχει ΠΑΡΑ πολλή δουλειά και δε ξέρω κατά πόσο μπορώ να ανταπέλθω...πλέον από κάποια ώρα και μετά νυστάζω, νιώθω απίστευτη κούραση και κλατάρω...και εδώ συζητούν ότι λόγω έλλειψης χρόνου μπορεί να δουλέψουν το άλλο ΣΚ, ελπίζω να μη μου ζητήσει το αφεντικό μου κάτι τέτοιο...

Καλησπερα κοριτσακια μου.σας ευχαριστω ολες πολυ για τις ευχες σας.Επιτελους ηρθε η παρασκευη.εχω αγχος για αυριο πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτο που λες Ιωαννα για το θηλασμο το εκανα και εγω παντα εδινα και απο τα δυο στηθη και σε αυτο που σταματαγα τη μια φορα απο αυτο ξεκινουσα την επομενη και πηγαν ολα μια χαρα.Ιωαννα μου υπομονη και θα πας σπιτι σου να ξεκοραστεις.Χρυσα στολισατε τελικα?Εμεις σημερα θα επιχειρησουμε

4DNsp2.png

pc2lp2.png

βασικα εμεις πηγαμε και τα πηραμε.απλα επειδη ειχε αγορι μου εδωσε καποια εκεινη κ μου φερε απο την ξαδελφη της κοριτσιστικα.η ξαδελφη μου θα μου δωσει καθισμα αυτοκινητου,παρκο,ριλαξακι ο νονος μου με ρωτησε αν εχω παρει καροτσι,του ειπα οχι θα το κανονισει εκεινος...:wink: γενικα ηδη εχουμε πααααρα πολλα πραγματα κ ακομα εχω ενα σωρο φιλες και σοι για μωρουδιακα!!ευτυχως..πολλα εξοδα λιγοτερα!

Σαβουλα και να στο πει,πες του οτι δεν μπορεις γιατι πρεπει να ξεκουραζεσαι.και κανε μικρα διαλειμματα στην δουλεια οταν δεν νιωθεις καλα!

Αρετουλα ολα καλα θα πανε!

καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Αρετή μου έφτασε η μεγάλη μέρα!Αύριο θα μας έχεις κ εσύ καλά νέα απο την Β επιπέδου..Άντε να παίρνουν σειρά τα doppler τώρα!!;)

Με ξεσηκώσατε που λέγατε για τα μωρουδιακά!ΑΠο αύριο ξεκινάω τα τηλέφωνα στις ξαδέρφες να μου ετοιμάσουν ότι έχουν να πάω να τα πάρω!Ευτυχώς έχουν όλες αγοράκια οπότε θα έχω πολλά πράγματα.Πιο πολύ με απασχολεί να δω το κρεβατάκι κ γενικότερα απο τα μεγάλα πραγματάκια τί θα μου δώσουν για να κάνω ένα πλάνο του τι θα χρειαστώ.

Ο μικρός απο το μεσημέρι δεν έχει κουνηθεί καθόλου!ηρέμησε ο καλός μου,κουράστηκε εχθές που δεν είχε σταματημό!

Αλήθεια Ιωάννα κ Αρετή σαν πιο έμπειρες που είστε μήπως ξέρετε πότε ξεκινάνε τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού?Στην κλινική που σκέφτομαι να πάω παραδίδουν μαθήματα κ μάλιστα δωρεάν απ'ότι ξέρω.Είναι στο πακέτο της προώθησης του Φυσιολογικού τοκετού κ της μιας μέρας νοσηλείας.Πρέπει να πάω κάποια στιγμή κ απο εκεί να ρωτήσω..

Είμαι μοναχούλα στο σπίτι κ βαρέθηκα!Το μυαλό μου είναι συνέχεια στο φαγητό!Περιμένω να έρθει ο αντρούλης μου να του πω να πάμε καμια βολτίτσα να περπατήσουμε..μακάρι να δεχτεί!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

καλημερα.Ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ουφ ξαλαφρωσα.579 γρ η μπεμπα και πολυ ζωηρη.Ειμαι πολυ χαρουμενη.Της πηρα και το πρωτο φορμακι ροζ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ανυπομονω να περασουν οι μερες για να κανουμε τα πρωτα ψωνια,εχω να παρω βεβαια πραγματα απο τη νονα του μικρου που εχει κοριτσακι αλλα οσο να ναι θα κανω και εγω τα ψωνια μου.Στολισαμε και εχτες και μπηκαμε σε κλιμα Χριστουγεννιατικο.Φιλακια

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα.Ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ουφ ξαλαφρωσα.579 γρ η μπεμπα και πολυ ζωηρη.Ειμαι πολυ χαρουμενη.Της πηρα και το πρωτο φορμακι ροζ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ανυπομονω να περασουν οι μερες για να κανουμε τα πρωτα ψωνια,εχω να παρω βεβαια πραγματα απο τη νονα του μικρου που εχει κοριτσακι αλλα οσο να ναι θα κανω και εγω τα ψωνια μου.Στολισαμε και εχτες και μπηκαμε σε κλιμα Χριστουγεννιατικο.Φιλακια

Συγχαρητήρια Αρετή μου!! Τέλεια τα νέα σου! Δοξα τον Θεό όλες μας είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα στην Β επιπέδου!Εύχομαι να έχουμε όλες καλή συνέχεια κ με το καλό να πάρουμε αγκαλίτσα τα μωράκια μας!:D:D:D:D

Τελικά την Παρασκευή δεν πήγαμε βολτίτσα το βράδυ,το Σαββατο όμως πήγα στο κέντρο κ πήρα επιτέλους σουτιέν κ ένα δωράκι που ήθελα!Πήγα κ Σούπερ Μάρκετ για λίγα ψώνια κ μετά στο σπίτι ξεκούραση!Σήμερα έκανα τελικά τα μελομακάρονα (τα σκεφτόμουν συνέχεια) αλλά βαριέμαι να τα σιροπιάσω τώρα θα το κάνω αύριο!Πάντως το σπίτι μοσχομύρισε!!:P

Αύριο βαριέμαι να πάω στην δουλειά,ευτυχώς θα λείπει το αφεντικό!Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να εκμεταλευτώ την αναρρωτική που δικαιούμαι..Απο την άλλη εβδομάδα βλέπω πάλι να "με πιάνει το νεφρό μου" ;). Μου την έδωσε πάλι η υπεύθυνη του λογιστηρίου την Παρασκευή..

Αύριο θα πάρω κ την γιατρό μου τηλέφωνο αν έχει χρόνο να πάω την Τετάρτη να με δεί!να δω τον μπομπιράκο μου!Έχω τόσα πολλά να την ρωτήσω,για την καμπύλη,τα συμπληρώματα,μαιευτηριο,πονάκια κ χιλια δυο ακόμα που δεν θυμάμαι...Ελπίζω αύριο να έχετε κ εσεις χρόνο κ να μαζευτούμε πάλι όλες να τα πούμε!

Σας αφήνω τώρα! καλό βράδυ!!Φιλιά

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες κ καλή εβδομάδα!!

Μπράβο Αρετή μου στην κοράκλα σου!!Ολόκληρο παιδί έγινε!!!Φτου φτου!!Μα είναι δυνατόν να κρατηθείς κ να μην ψωνίσεις κάτι?Ο μικρός σου τι λέει γενικώς?Πως έχει πάρει τον ερχομό της αδερφούλας του?

Συγχαρητήρια Αρετή μου!! Τέλεια τα νέα σου! Δοξα τον Θεό όλες μας είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα στην Β επιπέδου!Εύχομαι να έχουμε όλες καλή συνέχεια κ με το καλό να πάρουμε αγκαλίτσα τα μωράκια μας!:D:D:D:D

Τελικά την Παρασκευή δεν πήγαμε βολτίτσα το βράδυ,το Σαββατο όμως πήγα στο κέντρο κ πήρα επιτέλους σουτιέν κ ένα δωράκι που ήθελα!Πήγα κ Σούπερ Μάρκετ για λίγα ψώνια κ μετά στο σπίτι ξεκούραση!Σήμερα έκανα τελικά τα μελομακάρονα (τα σκεφτόμουν συνέχεια) αλλά βαριέμαι να τα σιροπιάσω τώρα θα το κάνω αύριο!Πάντως το σπίτι μοσχομύρισε!!:P

Αύριο βαριέμαι να πάω στην δουλειά,ευτυχώς θα λείπει το αφεντικό!Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να εκμεταλευτώ την αναρρωτική που δικαιούμαι..Απο την άλλη εβδομάδα βλέπω πάλι να "με πιάνει το νεφρό μου" ;). Μου την έδωσε πάλι η υπεύθυνη του λογιστηρίου την Παρασκευή..

Αύριο θα πάρω κ την γιατρό μου τηλέφωνο αν έχει χρόνο να πάω την Τετάρτη να με δεί!να δω τον μπομπιράκο μου!Έχω τόσα πολλά να την ρωτήσω,για την καμπύλη,τα συμπληρώματα,μαιευτηριο,πονάκια κ χιλια δυο ακόμα που δεν θυμάμαι...Ελπίζω αύριο να έχετε κ εσεις χρόνο κ να μαζευτούμε πάλι όλες να τα πούμε!

Σας αφήνω τώρα! καλό βράδυ!!Φιλιά

Χρύσα μου η δικιά μου συνταγή λέει ότι για να σιροπιάσεις μελομακάρονα πρέπει να είναι ζεστά.Πως θα τα κάνεις την επόμενη μέρα??(είμαι πανάσχετη βέβαια).

Κανονική άδεια για να πάρεις στις γιορτές δεν έχεις ή την κρατάς για αργότερα.Δεν πας να χτυπήσεις μια αναρρωτική?Τι σου είπε η λογίστρια?

Σε αυτό που ρωτάς για τα μαθήματα του ανώδυνου εγώ δεν είχα κάνει καθόλου γιατί δεν το είχα καν στο μυαλό μου να γεννήσω χωρίς επισκληρίδιο.Το μόνο που είχα κάνει στον 8ο ήταν μια συνάντηση με τη μαία όπου μου έδειξε σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού πως θα είμαι ξαπλωμένη,πως θα κρατάω τα πόδια μου κλπ.

Σαββούλα μου το baby swimming το ξεκινήσαμε όταν ήταν η Ηλιάνα 9 μηνών (και αργήσαμε κιόλας). Πηγαίνουμε σε μια ρηχή θερμαινόμενη πισινούλα με μια δασκάλα κ συνομίληκα μωράκια τα οποία τα συνοδεύει πάντα ένας γονιός και κάνουμε διάφορες ασκήσεις κ παιχνιδάκια.Το μάθημα κρατάει μισή ώρα κ τα μικρά το λατρεύουν.Εμάς μας βοήθησε πολύ στις καλοκαιρινές μας διακοπές διότι το παιδί δεν γκρίνιαζε καθόλου στην επαφή του με το νερό,ίσα ίσα που δεν ήθελε να βγαίνει από τη θάλασσα.Εγώ στην αρχή ήμουν επιφυλακτική με την πισίνα αλλά μετά από πίεση του συζύγου το πήρα απόφαση.Είναι καλή γυμναστική και για τη μαμά.Εγώ κάνω ακόμα κ τώρα!!

Το δικό μας Σ/Κ ήταν πολύ ήσυχο.Κατεβάσαμε κ εμείς το δεντράκι μας κ κάποια εξτρα στολίδια κ αυτό ήταν.Σε 10 λεπτά στολίσαμε!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Καλημέρα κ καλή μας εβδομάδα!

Σαββούλα μου Χρόνια σου Πολλά! Ότι επιθυμείς! Να είσαι πάντα γερή κ ευτυχισμένη! Με το καλό να υποδεχτείς κ τον μπομπιράκο σου!!

Σαββούλα μου πολύχρονη και από μένα!!Με το καλό ο μπεμπάκος σου!!

Ευτυχώς που έχουμε τη Χρύσα να μας υπενθυμίζει τις γιορτές:tongue::tongue::tongue:!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες κ καλή εβδομάδα!!

Χρύσα μου η δικιά μου συνταγή λέει ότι για να σιροπιάσεις μελομακάρονα πρέπει να είναι ζεστά.Πως θα τα κάνεις την επόμενη μέρα??(είμαι πανάσχετη βέβαια).

Κανονική άδεια για να πάρεις στις γιορτές δεν έχεις ή την κρατάς για αργότερα.Δεν πας να χτυπήσεις μια αναρρωτική?Τι σου είπε η λογίστρια?

Σε αυτό που ρωτάς για τα μαθήματα του ανώδυνου εγώ δεν είχα κάνει καθόλου γιατί δεν το είχα καν στο μυαλό μου να γεννήσω χωρίς επισκληρίδιο.Το μόνο που είχα κάνει στον 8ο ήταν μια συνάντηση με τη μαία όπου μου έδειξε σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού πως θα είμαι ξαπλωμένη,πως θα κρατάω τα πόδια μου κλπ.

Το δικό μας Σ/Κ ήταν πολύ ήσυχο.Κατεβάσαμε κ εμείς το δεντράκι μας κ κάποια εξτρα στολίδια κ αυτό ήταν.Σε 10 λεπτά στολίσαμε!!

Καλημέρα Ιωάννα μου!

Εμένα η δικιά μου συνταγή λέει να είναι κρύα τα μελομακάρονα κ καυτό το σιρόπι γι αυτο κ τα άφησα..Έχει πολλές παραλλαγές!!Σήμερα το απόγευμα λέω να τα κάνω..

Κανονική άδεια έχω άλλες 7 ημέρες αλλά θα τις κρατήσω για του χρόνου.Αναρρωτική έχω άλλες 4 ημέρες για τα Χριστούγεννα..Η λογίστρια με είδε στο ασανσερ κ άρχισε να μου λέει πως φούσκωσα πολύ κ πότε θα σταματήσω,σε ποιον μήνα είμαι, τα ίδια δηλαδή με την προηγούμενη εβδομάδα!Σαν να μου λέει "άντε θα μου φέρεις τα χαρτιά σου?"

Αχ δεν μπορώ βαρέθηκα..Δεν ξέρω τί με έπιασε αλλά δεν θέλω καθόλου να έρχομαι..Ισως αν ήξερα ότι θα κάτσω μετά όσο πρέπει να ήταν διαφορετικά.

Στολίσατε κ εσείς?Άντε κ του χρόνου να στολίσεις κ με τα δυο τα παιδάκια σου!!

To baby swimming το έμαθα κ εγώ πρόσφατα.Πάνω σε μια αναζήτηση στο ιντερνετ για κολύμβηση εγκυων ανακάλυψα ότι έχει δημιουργηθεί τμήμα για βρέφη σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κ μου άρεσε πολύ σαν ιδέα!Κατα τ'άλλα δεν έχουμε τίποτα εδώ..Κ αν υπάρχει κάτι ειναι στην άλλη άκρη της πόλης κ θέλω ολόκληρο ταξίδι για να φτάσω:-(:-(

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...