Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Ιωάννα μου περαστικά σου!Τί μας έχει πιάσει αυτές τις ημέρες?

Εγώ σήμερα είμαι καλύτερα κ ήρθα στην δουλειά!Ελπίζω να είναι μια εύκολη ημέρα.Το βράδυ ο μικρός ήταν πολύ ανήσυχος κ δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά!Απ'όπου κ αν γυρνούσα διαμαρτυρόταν κ κουνιόταν πολύ έντονα,ελπίζω μόνο να είναι καλά το μανάρι μου!

Ευχαριστώ Χρύσα μου.

Ακόμα να περάσει.Κ δεν θέλω να φύγω γιατί είναι κ Παρασκευή σήμερα κ όπως καταλαβαίνεις (με έχουν που με έχουν άχτι που είμαι έγκυος) θα λένε ότι το έκανα επίτηδες.

Εγώ δεν την καταλαβαίνω ακόμα στον ύπνο όταν κουνιέται.

Καλά είναι το μωράκι σου απλά μπορεί να άλλαξε την ώρα που ξυπνάει κ να σε πέτυχε στον ύπνο.Ανάσκελα μπορείς να κοιμηθείς?

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Ιωάννα μου, περαστικά σου!Άσε...η Παρασκευή είναι "δύσκολη" μέρα να αρρωστήσεις...λένε ότι το πας για 3ημεράκι...αλλά αν δεις ότι δεν αντέχεις..μη πιέσεις τον εαυτό σου, εσύ μας λες ότι τπτ δεν εκτιμάται στη δουλειά...;)

Αρετούλα...Χρόνια Πολλά!!Να χαίρεσαι τη γιορτούλα σου και με το καλό η μπεμπούλα σας!!Και καλά αποτελέσματα για αύριο!Θα περιμένουμε νέα σου!

Χρύσα μου, ούτε εγώ καταλαβαίνω κάτι στον ύπνο μου ακόμη..αλλά όταν ξυπνάει του δίνει και καταλαβαίνει!:lol:

Εγώ σήμερα θα πάω για ΠΣ στο πατρικό μου να κοιμηθώ (ο άντρας μου θα πάει στο χωριό μου με τον μπαμπά μου να βγάλουν τσίπουρο!) και την Κυριακή θα πάμε σπίτι μου να στολίσουμε με τη μαμά!:D Θα δω και τις φίλες μου...πολύ χαίρομαι!

Άντε...Παρασκευή σήμερα...αντίστροφα μετράμε ώρες για το ΣΚ!!:-):smile:

Ευχαριστώ Χρύσα μου.

Ακόμα να περάσει.Κ δεν θέλω να φύγω γιατί είναι κ Παρασκευή σήμερα κ όπως καταλαβαίνεις (με έχουν που με έχουν άχτι που είμαι έγκυος) θα λένε ότι το έκανα επίτηδες.

Εγώ δεν την καταλαβαίνω ακόμα στον ύπνο όταν κουνιέται.

Καλά είναι το μωράκι σου απλά μπορεί να άλλαξε την ώρα που ξυπνάει κ να σε πέτυχε στον ύπνο.Ανάσκελα μπορείς να κοιμηθείς?

Μάλλον δεν κοιμάται ποτέ αυτο το παιδί τί να πώ..Απο εχθές το μεσημέρι δεν σταμάτησε καθόλου!Ακόμα κ τώρα γυρνάει συνέχεια!Μ'αρέσει βέβαια,αρκεί να είναι καλά!

Ανάσκελα ξαπλώνω κ προς το παρόν δεν με τραβάει πολύ αλλά στο βιβλίο λέει ότι καλό θα ήταν να το αποφεύγουμε!Προσπαθώ να ξαπλώνω απο την αριστερή πλευρά.Εχθές πάλι γύρισα απο την δεξιά κ σήμερα με ενοχλεί λίγο το νεφρό :-(..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα!!!

Ιωάννα μου, περαστικά σου!Άσε...η Παρασκευή είναι "δύσκολη" μέρα να αρρωστήσεις...λένε ότι το πας για 3ημεράκι...αλλά αν δεις ότι δεν αντέχεις..μη πιέσεις τον εαυτό σου, εσύ μας λες ότι τπτ δεν εκτιμάται στη δουλειά...;)

Αρετούλα...Χρόνια Πολλά!!Να χαίρεσαι τη γιορτούλα σου και με το καλό η μπεμπούλα σας!!Και καλά αποτελέσματα για αύριο!Θα περιμένουμε νέα σου!

Χρύσα μου, ούτε εγώ καταλαβαίνω κάτι στον ύπνο μου ακόμη..αλλά όταν ξυπνάει του δίνει και καταλαβαίνει!:lol:

Εγώ σήμερα θα πάω για ΠΣ στο πατρικό μου να κοιμηθώ (ο άντρας μου θα πάει στο χωριό μου με τον μπαμπά μου να βγάλουν τσίπουρο!) και την Κυριακή θα πάμε σπίτι μου να στολίσουμε με τη μαμά!:D Θα δω και τις φίλες μου...πολύ χαίρομαι!

Καλημέρα Σαββούλα μου!

προχθές το βράδυ είχα πάει το μαξιλάρι απο την δεξιά πλευρά κ κοιμήθηκα αγκαλιά με τον άντρα μου κ το βράδυ ξύπνησε ακόμα κ αυτός γιατί καταλαβε τον μικρό που κουνιόταν κ φοβήθηκε μήπως τον πιέζουμε!!χαχα

Ωραία θα περάσεις το Σκ,ξεκούραση κ διασκέδαση(στόλισμα)!!Είναι πολύ ωραίο το σπίτι όταν είναι στολισμένο,αλλάζει όλη την διάθεση!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα!!!

Ναι εννοείται ότι αν δεν περάσει θα την κάνω,απλά προσπαθώ να το τραβήξω όσο γίνεται.Δεν με ενδιαφέρει για τους υπόλοιπους,μόνο τη γλωσσοφαγιά φοβάμαι.

Αχ, μακάρι να πήγαινε κ ο δικός μου κάπου (έστω κ στο σαλόνι) για να χαρώ για ένα βράδυ το κρεβάτι μόνη μου!!

Ανάσκελα ξαπλώνω κ προς το παρόν δεν με τραβάει πολύ αλλά στο βιβλίο λέει ότι καλό θα ήταν να το αποφεύγουμε!Προσπαθώ να ξαπλώνω απο την αριστερή πλευρά.Εχθές πάλι γύρισα απο την δεξιά κ σήμερα με ενοχλεί λίγο το νεφρό :-(..

Όταν είσαι ανάσκελα κουνιέται?Εμένα καθόλου.Μόνο στο πλάι αρχίζει.

Αυτό για τις πλευρές το ξέρω κ εγώ.Όσο έχω τον έλεγχο στον ύπνο μου κοιμάμαι στην αριστερή πλευρά.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Όταν είσαι ανάσκελα κουνιέται?Εμένα καθόλου.Μόνο στο πλάι αρχίζει.

Αυτό για τις πλευρές το ξέρω κ εγώ.Όσο έχω τον έλεγχο στον ύπνο μου κοιμάμαι στην αριστερή πλευρά.

Ναι κουνιέται κ ανάσκελα που είμαι! Κ εχω την εντύπωση ότι κλωτσάει κ περισσότερο γι αυτο κ το αποφεύγω,νομίζω ότι τον ζορίζω!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Ναι κουνιέται κ ανάσκελα που είμαι! Κ εχω την εντύπωση ότι κλωτσάει κ περισσότερο γι αυτο κ το αποφεύγω,νομίζω ότι τον ζορίζω!

Κι εμένα κουνιέται φουλ όταν είμαι ανάσκελα!!Κουνιέται και η κοιλιά μου πέρα-δώθε!!Έχει πολύ πλάκα!:D

Έχει πολύ πλάκα όταν κουνιέται η κοιλιά έτσι!Εχθές έβαλα το τηλεκοντρόλ ασυνείδητα πάνω στην κοιλιά κ πήγαινε πέρα-δώθε!!Ο άντρας μου ξεκαρδίστηκε!!Ήθελε να το τραβήξει με την κάμερα!!

Ο μικρούλης μάλλον κοιμήθηκε!Έχει λίγη ώρα που ηρέμησε το γιαβρί μου!

Αύριο θέλω να πάω στην αγορά να πάρω σουτιεν κ να δω κ για μπότες επιτέλους!Ελπίζω να μου κάνει την χάρη ο καλός μου!Κανα δυο φορές που πήγαμε μαζί Σουπερ Μαρκετ με έπιασε ζάλη κ σκοτοδίνη κ απο τότε φοβάμαι να πηγαίνω μόνη μου για ψώνια..

Αυτο για τον μικρό άκυρο:confused: Μόλις άρχισε πάλι τις κλωτσιές!!:confused::confused:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα και Καλή Παρασκευή!!!!!!!!

Αρετή μου Χρόνια σου Πολλά! Το δωράκι σου θα το πάρεις αύριο ε;;;;;

με το καλό η εξέταση κι όλα κοπέλα μου!!!

Ιωάννα περαστικά σου! Σε καταλαβαίνω αλλά μην υποφέρεις κιόλας ... φύγε!

Χρύσα αναστήθηκες βλέπω! μπραβο και σκόρδα!!!

Σαβη θα περάσεις σουπερ με φιλενάδες και στολίσματα!

Εγώ σήμερα ξύπνησα με μια απιστευτη κράμπα στο ποδι μου, δεν μου είχε ξανασυμβεί! :( χάλια ήταν! ευτυχώς πέρασε μετά απο λίγο.

Στον ύπνο μου δεν τον νοιώθω τον τσίπουρα να πω την αλήθεια, μόνο αν τυχει και ξυπνήσω αλλάζοντας πλευρό κλπ

προσπαθώ να κοιμάμαι στο αριστερό πλευρό αλλά γυρνάω και στο δεξί πολύ συχνά, ανάσκελα όχι τόσο

Εμεις το πάρτυ το έχουμε τα βράδυα (οχι στον ύπνο) αλλά ειδικά μετά το φαί.... χαμός γίνεται (πηρε απο την μανούλα φαίνεται...... )

δεν νομίζω οτι φαίνεται η κίνηση πάντως

αντε να περάσει η μερα να παμε σπιτια μας, μου βγαίνει η κούραση όλη της εβδομάδας σήμερα!

Έχει πολύ πλάκα όταν κουνιέται η κοιλιά έτσι!Εχθές έβαλα το τηλεκοντρόλ ασυνείδητα πάνω στην κοιλιά κ πήγαινε πέρα-δώθε!!Ο άντρας μου ξεκαρδίστηκε!!Ήθελε να το τραβήξει με την κάμερα!!

Ο μικρούλης μάλλον κοιμήθηκε!Έχει λίγη ώρα που ηρέμησε το γιαβρί μου!

Αύριο θέλω να πάω στην αγορά να πάρω σουτιεν κ να δω κ για μπότες επιτέλους!Ελπίζω να μου κάνει την χάρη ο καλός μου!Κανα δυο φορές που πήγαμε μαζί Σουπερ Μαρκετ με έπιασε ζάλη κ σκοτοδίνη κ απο τότε φοβάμαι να πηγαίνω μόνη μου για ψώνια..

Αυτο για τον μικρό άκυρο:confused: Μόλις άρχισε πάλι τις κλωτσιές!!:confused::confused:

Άντε καλά ψώνια!!Κι εμείς θα πάμε αύριο με τη μαμά μου (όλο και κάτι θα μου πάρει...χεχε)...Όσο για σουτιέν εγώ δεν έχει χρειαστεί να αλλάξω ακόμη...το στήθος μου μικρό ήταν, μικρό παραμένει...καμία αλλαγή, κανένα πρήξιμο....:confused:

Κι εμένα μια φορά με έπιασε ζαλάδα στο super, ευτυχώς ήμουν με τον άντρα μου και με κράτησε...θα είχα σωριαστεί...:-(

Εμένα έχει ηρεμήσει τώρα ο μπέμπης...το πρωί έδωσε τα ρέστα του..:lol:

Διαφημίσεις

Καλημέρα και Καλή Παρασκευή!!!!!!!!

Εγώ σήμερα ξύπνησα με μια απιστευτη κράμπα στο ποδι μου, δεν μου είχε ξανασυμβεί! :( χάλια ήταν! ευτυχώς πέρασε μετά απο λίγο.

Στον ύπνο μου δεν τον νοιώθω τον τσίπουρα να πω την αλήθεια, μόνο αν τυχει και ξυπνήσω αλλάζοντας πλευρό κλπ

προσπαθώ να κοιμάμαι στο αριστερό πλευρό αλλά γυρνάω και στο δεξί πολύ συχνά, ανάσκελα όχι τόσο

Εμεις το πάρτυ το έχουμε τα βράδυα (οχι στον ύπνο) αλλά ειδικά μετά το φαί.... χαμός γίνεται (πηρε απο την μανούλα φαίνεται...... )

δεν νομίζω οτι φαίνεται η κίνηση πάντως

αντε να περάσει η μερα να παμε σπιτια μας, μου βγαίνει η κούραση όλη της εβδομάδας σήμερα!

Καλημέρα τσιπουρίτσα!!!

Κι εμένα περισσότερο κλωτσάει το βράδυ και το πολύ πρωί όταν ξυπνάω κι εγώ!

Ωρίτσες μετράμε κορίτσια για το ΣΚ..υπομονή!;)

(αυτό με τις πολλαπλές παραθέσεις πώς το κάνετε δε ξέρω...:rolleyes::rolleyes:)

Άντε καλά ψώνια!!Κι εμείς θα πάμε αύριο με τη μαμά μου (όλο και κάτι θα μου πάρει...χεχε)...Όσο για σουτιέν εγώ δεν έχει χρειαστεί να αλλάξω ακόμη...το στήθος μου μικρό ήταν, μικρό παραμένει...καμία αλλαγή, κανένα πρήξιμο....:confused:

Κι εμένα μια φορά με έπιασε ζαλάδα στο super, ευτυχώς ήμουν με τον άντρα μου και με κράτησε...θα είχα σωριαστεί...:-(

Εμένα έχει ηρεμήσει τώρα ο μπέμπης...το πρωί έδωσε τα ρέστα του..:lol:

εγώ πήρα σουτιεν θηλασμού απο το mothercare, οπως ακριβώς ειπε η Ιωάννα, βεβαια προβληματίστηκα αν θα μου κάνουν μετά γιατί θα μεγαλώσει κι αλλο το στηθος (εχει γίνει ηδη μπαζουκας) αλλά νομίζω οτι εχει περιθώριο το σουτιεν, γενικά ηταν πολυ εξυπηρετική η κοπέλα εκει

δίπλα στο quote έχει ενα κουμπί με σύμβολο '' , πας στο κάθε μυνημα που θέλεις να παραθέσεις και πατάς το " αντί για το quote :)

εγώ πήρα σουτιεν θηλασμού απο το mothercare, οπως ακριβώς ειπε η Ιωάννα, βεβαια προβληματίστηκα αν θα μου κάνουν μετά γιατί θα μεγαλώσει κι αλλο το στηθος (εχει γίνει ηδη μπαζουκας) αλλά νομίζω οτι εχει περιθώριο το σουτιεν, γενικά ηταν πολυ εξυπηρετική η κοπέλα εκει

δίπλα στο quote έχει ενα κουμπί με σύμβολο '' , πας στο κάθε μυνημα που θέλεις να παραθέσεις και πατάς το " αντί για το quote :)

Μπαζούκας, ε;χαχαχα

Εμένα πάλι τπτ...πλάκα ήταν, πλάκα παραμένει!!:tongue:

Σε ευχαριστωωωω!!Θα το προσπαθήσω την επόμενη φορά!;)

Καλημέρα Μαριέττα.

Δυστυχώς ακόμα στο γραφείο είμαι κ όχι επειδή δεν μπορώ να φύγω αλλά επειδή δεν μπορεί να έρθει ο άντρας μου να με πάρει.Ελπίζω να τα καταφέρει άμεσα γιατί υποφέρω.Μάλλον ημικρανία θα είναι.Δεν εξηγείται αλλιώς τόσος πόνος.

Το στήθος θα πάρει κ άλλο όγκο όμως έχουν ελαστικότητα τα σουτιέν συν το ότι κάθε φορά που το μωρό θα θηλάζει μετά το μισό στήθος θα μένει,οπότε αν είναι μεγάλο το σουτιέν θα πέφτει το κακόμοιρο.

Επίσης κάθε φορά που θηλάζει το μωρό καλό είναι να τρώει κ από τα δύο για να αδειάζουν και να γεμίζουν ομοιόμορφα.Εγώ αυτό έκανα κ όλα πήγαν τέλεια.Όσες φορές δοκίμαζα από το ένα στήθος μόνο, το άλλο γινόταν τούμπανο μέχρι να ξαναέρθει η ώρα του φαγητού και πόναγε πολύ.Φυσικά θα υπάρχει κ η μαία για να λύσει όλες τις απορίες περί θηλασμού.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...