Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια, την Παρασκευή θα κάνω εμβρυομεταφορα κ μόλις ανακάλυψα σε ένα νύχι στο πόδι μου ότι μάλλον έχω μυκητίαση κ φαίνεται προχωρημένη... Δεν το είχα δει γιατί ήταν βαμμένα... Έτυχε σε καμία? Μπορεί να επηρεάσει την εμβρυομεταφορα την Παρασκευή? Το έστειλα σε δερματολόγο περιμένω να δω τι θα μου πει κ να μιλήσω κ με το γιατρό μετά... Έχω φρικάρει!! 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

Καλό μήνα να έχουμε και καλές γιορτές!!!!:D

Είμαστε όλες καλά; Εγώ μια χαρούλα, ο μπέμπης δίνει το παρόν συνέχεια και με τρελαίνει!!!

Νέα δεν έχω...πολλή δουλειά έχω...:cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κ από μένα!!!

Και καλό μήνα!!!!

Κλείσιμο 11μηνου κ τρέχουμε πανικόβλητοι!!!!

Η Χρύσα μας μάλλον δεν πήγε στη δουλειά σήμερα.

Κ μένα από χθες το βράδυ δεν κουνήθηκε καθόλου κ με ζώσαν τα φίδια...κ έφαγα ένα γλυκό πριν καμιά ώρα κ έκτοτε δεν έχει σταματήσει να κλωτσάει!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Ο σιδηρος μου ειναι θκ@τ@ εχεις δίκιο! Ελπίζω τωρα που παίρνω 2 gynotardyferon να στρώσει λίγο το πράγμα!

Το θέμα ειναι οτι το απογευμα γυρνάω αργά απο το γραφείο (κατά τις 6:30) οπότε δεν ξαπλώνω, κάνω οτι κάνω και κατευθείαν το βραδυ!

Το βραδυ κοιμάμαι καλά πάντως, δεν έχω παράπονο! 8 ώρες σερι! Εχω σταματήσει να ξυπνάω για πιπι ρουμ πλεον μεσα στην νύχτα (λογικά θα επανέλθει αυτό απο οσο έχω ακούσει)

Για την δουλειά με έχεις καλύψει πληρως!!!!

πως υπολογίζω πότε σταματάω εγώ; η πητ μου ειναι 15-18 μαρτιου καπου εκει!

(να δω πότε θα κανονίσω με το ΙΚΑ κλπ.... όλο το αναβάλλω αλλά πρέπει να πάω)

Χθες κουραστηκα παρα πολύ, πηγα στην ερμου μετα το γραφειο (πηρα καλσόν και σουτιεν απο το mothercare -φωτιά και λαύρα λέμε αλλά ειναι καλά) , μετά βρεθηκαμε με τον καλό μου πηγαμε μια βολτα στο Public - έχω κάτι ιδέες ώρες ώρες.......φτάσαμε στο σπιτι κατά τις 8:30 ήμουν ράκος!

Δεν πρέπει να κανω τέτοια χαζά! ουτε που το σκέφτηκα οταν τα έκανα αλλά μετά δεν αντεχα ουτε στο τραπέζι να φαω!

Σημερα θα βρεθώ με 2 φίλες (ναι ναι παλι ησυχία δεν έχω το ξέρω....) η μια ειναι στην 14η εβδομάδα! δυστηχώς κλεινει η εταιρία που δουλευει .......

Μαριεττάκι μου, σεντόνι για king size κρεβάτι έγραψες!!!!:lol::lol:

Πολύ αργά δεν φεύγεις από τη δουλειά ή είναι μαζί με τη διαδρομή στο σπίτι?Όσο για το πιπί,ναι, θα κάνει επανεμφάνιση λίαν συντόμως!!

Με βάση την ΠΗΤ σου 18/3 υπολογίζω ότι βγαίνεις σε άδεια στις 22/1.

δεν θυμάμαι αν την ημέρα της ΠΗΤ τη μετράμε στις ημέρες πριν ή μετά.Πάντως εκείνες τις μέρες υπολόγιζε.

Σουτιέν θηλασμού πήρες ή εγκυμοσύνης?Πάρε καλύτερα κατευθείαν θηλασμού γιατί θα χρειαστείς 3-4 σίγουρα κ είναι κ ακριβούτσικα.Εγώ με 3 σουτιέν από την πρώτη φορά κ δε μου έφτασαν.

Στεναχωρήθηκα για την φίλη σου:-(.Κρίμα η κοπέλα σ' αυτή την κατάσταση να χάσει τη δουλειά της.Δεν δικαιούται αποζημίωση για όλο το διάστημα που δεν θα μπορούσε ο εργοδότης να την απολύσει?Ας το ψάξει λίγο μπας κ πάρει κανένα φράγκο επιπλέον.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Καλημέρα κ από μένα!!!

Και καλό μήνα!!!!

Κλείσιμο 11μηνου κ τρέχουμε πανικόβλητοι!!!!

Η Χρύσα μας μάλλον δεν πήγε στη δουλειά σήμερα.

Κ μένα από χθες το βράδυ δεν κουνήθηκε καθόλου κ με ζώσαν τα φίδια...κ έφαγα ένα γλυκό πριν καμιά ώρα κ έκτοτε δεν έχει σταματήσει να κλωτσάει!!!

Kαλημέρα Ιωάννα μου!!!

Θέλει το γλυκό της η μικρούλα για να σου κουνηθεί,ε;;χεχεχε

Η Χρύσα μας καλά έκανε και δεν πήγε στη δουλειά...να μπει όμως να μας πει πως είναι!

Ουφφ...πολύ βαριέμαι σήμερα...άντε και αύριο και μετά ΣΚ!:D

καλημέρα κοριτσάκια μου!

Οι ευχές σας μάλλον πιάσανε κ είμαι πολύ καλύτερα σήμερα!Δεν πήγα στην δουλειά όπως πολύ σωστά καταλάβατε γιατί λόγω απεργίας θα πηγαίναμε πάλι 10:00-18:00 (στην καλύτερη περίπτωση) .Είπα να κάτσω αλλη μια μέρα να γίνω τελείως καλά,δεν το ρισκάρω..Χάνω μια μέρα απο την εβδομάδα που θα καθόμουν τα Χριστούγεννα,δεν πειράζει!

Εχθές μέχρι 37,5 πηγε τελικά(ευτυχώς) κ έτσι δεν πήρα τίποτα γύρω στις 20:00 έπεσε κιολας κ ήδη ενιωθα καλύτερα!Δεν κουνήθηκα απο τον καναπέ όλη μέρα..Το ίδιο θα κάνω κ σήμερα!Θα απολαύσω την ηρεμία μου!

Σήμερα το πρωί ο μικρός μας τρέλανε,ήμασταν ακόμα στο κρεββατι όταν άρχισε να γυρνάει σαν τρελός!Η κοιλιά πήγαινε μια δεξια μια αριστερά,αφού ο άντρας μου τρόμαξε,μου λέει φυσιολογικό είναι αυτό??Είχε όρεξη μαλλον κ μας έκανε παιχνιδάκια,τρελαίνομαι όταν κάνει έτσι..

Έφαγα το κουλουράκι μου,ήπια το καφεδάκι μου κ τώρα λέω να πιω κ καμια βιταμινούλα C..

Εχθές που ήμουν σπίτι παρέλαβα κ το κουτι απο το babyspace αλλά κ το ringsling που είχα παραγγείλει!!(το δώρο μου για τα Χριστούγεννα!!)

Το κουτί του babyspace δεν είχε καθόλου δειγματάκια,μόνο ενημερωτικά φυλλάδια,μάλλον λόγω κρίσης τα καταργήσανε κ αυτά.Πρόπερσι είχε μπιμπερό,δείγματα απο κρέμες κλπ..Επίσης μετά απο μια μικρή έρευνα σήμερα το πρωί,βρήκα το καροτσάκι που έψαχνα σε Ελληνικό σαιτ με 602?+32,.. ? μεταφορικά! ίδια τιμή με αυτην που είχα βρει στο amazon σχεδόν..τώρα μένει το τεστ του πορτμπακαζ για να δούμε αν θα το παραγγείλουμε,κάνει κ 2 μήνες σχεδόν να έρθει..

Σαν πολλά να έγραψα κ εγώ..Νιώθω καλύτερα κ πήρα τα πάνω μου..χαχα Φιλιά σε όλες..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Σαββούλα μου μάλλον το θέλει το γλυκό της!!Κ εγώ επίσης(χαχαχα)!!

Κ εγώ βαριέμαι πολύ.Αναμένω το Σ/Κ να κατεβάσω το δεντράκι μου κ γενικώς να δω τι χρειάζεται το σπίτι πριν τη μεγάλη έξοδο για ψώνια από το S/M.

καλημέρα κοριτσάκια μου!

Οι ευχές σας μάλλον πιάσανε κ είμαι πολύ καλύτερα σήμερα!Δεν πήγα στην δουλειά όπως πολύ σωστά καταλάβατε γιατί λόγω απεργίας θα πηγαίναμε πάλι 10:00-18:00 (στην καλύτερη περίπτωση) .Είπα να κάτσω αλλη μια μέρα να γίνω τελείως καλά,δεν το ρισκάρω..Χάνω μια μέρα απο την εβδομάδα που θα καθόμουν τα Χριστούγεννα,δεν πειράζει!

Εχθές μέχρι 37,5 πηγε τελικά(ευτυχώς) κ έτσι δεν πήρα τίποτα γύρω στις 20:00 έπεσε κιολας κ ήδη ενιωθα καλύτερα!Δεν κουνήθηκα απο τον καναπέ όλη μέρα..Το ίδιο θα κάνω κ σήμερα!Θα απολαύσω την ηρεμία μου!

Σήμερα το πρωί ο μικρός μας τρέλανε,ήμασταν ακόμα στο κρεββατι όταν άρχισε να γυρνάει σαν τρελός!Η κοιλιά πήγαινε μια δεξια μια αριστερά,αφού ο άντρας μου τρόμαξε,μου λέει φυσιολογικό είναι αυτό??Είχε όρεξη μαλλον κ μας έκανε παιχνιδάκια,τρελαίνομαι όταν κάνει έτσι..

Έφαγα το κουλουράκι μου,ήπια το καφεδάκι μου κ τώρα λέω να πιω κ καμια βιταμινούλα C..

Εχθές που ήμουν σπίτι παρέλαβα κ το κουτι απο το babyspace αλλά κ το ringsling που είχα παραγγείλει!!(το δώρο μου για τα Χριστούγεννα!!)

Το κουτί του babyspace δεν είχε καθόλου δειγματάκια,μόνο ενημερωτικά φυλλάδια,μάλλον λόγω κρίσης τα καταργήσανε κ αυτά.Πρόπερσι είχε μπιμπερό,δείγματα απο κρέμες κλπ..Επίσης μετά απο μια μικρή έρευνα σήμερα το πρωί,βρήκα το καροτσάκι που έψαχνα σε Ελληνικό σαιτ με 602?+32,.. ? μεταφορικά! ίδια τιμή με αυτην που είχα βρει στο amazon σχεδόν..τώρα μένει το τεστ του πορτμπακαζ για να δούμε αν θα το παραγγείλουμε,κάνει κ 2 μήνες σχεδόν να έρθει..

Σαν πολλά να έγραψα κ εγώ..Νιώθω καλύτερα κ πήρα τα πάνω μου..χαχα Φιλιά σε όλες..

Μπράβο Χρύσα μου,καλά έκανες κ έγινες ένα με τον καναπέ!!!

Κ εμένα μου ήρθε το πακέτο από το babyspace προχθές κ είχε μέσα μόνο ένα δειγμα sudocream(αν το γράφω σωστά) κ ενημερωτικά.Α, κ ένα βιβλιαράκι με ζωάκια!!!Βλακείες δηλαδή.

Υπάρχει σε κάποιο μαγαζί το καρότσι όπου μπορείς να το τεστάρεις live?Ή θα υπολογίσεις περίπου πόσο χώρο πιάνει?2 μήνες πολλοί δεν είναι?Με γαϊδούρι να στο στείλουνε πιο νωρίς θα φτάσει!!!

Εμείς από γερμανικό σαιτ είχαμε παραγγείλει το καθισματάκι του αυτοκινήτου κ με απλό ταχυδρομείο δεν έκανε πάνω από 20 μέρες.

Τι να πω?Ίσως να είναι έτσι η πολιτική τους.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Μπράβο Χρύσα μου,καλά έκανες κ έγινες ένα με τον καναπέ!!!

Κ εμένα μου ήρθε το πακέτο από το babyspace προχθές κ είχε μέσα μόνο ένα δειγμα sudocream(αν το γράφω σωστά) κ ενημερωτικά.Α, κ ένα βιβλιαράκι με ζωάκια!!!Βλακείες δηλαδή.

Υπάρχει σε κάποιο μαγαζί το καρότσι όπου μπορείς να το τεστάρεις live?Ή θα υπολογίσεις περίπου πόσο χώρο πιάνει?2 μήνες πολλοί δεν είναι?Με γαϊδούρι να στο στείλουνε πιο νωρίς θα φτάσει!!!

Εμείς από γερμανικό σαιτ είχαμε παραγγείλει το καθισματάκι του αυτοκινήτου κ με απλό ταχυδρομείο δεν έκανε πάνω από 20 μέρες.

Τι να πω?Ίσως να είναι έτσι η πολιτική τους.

Εμένα δεν είχε δειγματάκι απο κρεμούλα,μόνο ενημερωτικά..

Το σαιτ αναφέρει 30-40 ημέρες,βάλε κ καμια αργία κ ότι θα το στείλουν απο Ελλάδα..υπολογίζω 2 μήνες να είμαι μέσα!

Το καροτσάκι το είχα βρει σε ένα μαγαζί μετά την Β επιπέδου.Μας είχε πει 900? κ ότι μπορεί να το κατεβάσει κ στα 850?!Μου είχαν πει πως όποτε θέλω μπορώ να πάω να το δοκιμάσω στο πορτμπακαζ..Με την πρώτη ευκαιρία θα πάμε..Αν κ μας φαίνεται λίγο ακριβούτσικο βάση των οικονομικών μας..μου άρεσε όμως πάρα πολύ..θα δούμε..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Γειά σου Χρύσα μου!!

Περαστικά σου! Πολύ καλή τιμή το βρήκες το καρότσι...να μας πεις το site να κοιτάξουμε κι εμείς!!!;)

Είδα και το δεντράκι σου!!!Και του χρόνου!!!:D

Θα στολίσω κι εγώ την Κυριακή...θα βγάλω φωτός να σας δείξω!:D

Άντε να περάσει η ώρα να φύγω....δε μπορώ σήμερα...με έχει πιάσει το χριστουγεννιάτικο κλίμα και δε κάνω δουλειά...χαζομάρες κάνω!:lol::lol:

Γειά σου Χρύσα μου!!

Περαστικά σου! Πολύ καλή τιμή το βρήκες το καρότσι...να μας πεις το site να κοιτάξουμε κι εμείς!!!;)

Είδα και το δεντράκι σου!!!Και του χρόνου!!!:D

Θα στολίσω κι εγώ την Κυριακή...θα βγάλω φωτός να σας δείξω!:D

Άντε να περάσει η ώρα να φύγω....δε μπορώ σήμερα...με έχει πιάσει το χριστουγεννιάτικο κλίμα και δε κάνω δουλειά...χαζομάρες κάνω!:lol::lol:

Σαββούλα μου το σαιτ είναι το ebaby.gr.

Να σου πω τόσο καιρό που το έψαχνα δεν έβρισκα κ μεγάλες διαφορές αλλά τώρα κατέβασε πολύ την τιμή στο συγκεκριμένο!Σε άλλα καρότσια ίσως είναι κ λίγο πιο ακριβό,απο ορισμένα καταστήματα τουλάχιστον εδώ στην Θεσσαλονίκη.

Κ εγώ επειδή είμαι καλύτερα όλο στον υπολογιστή κάθομαι κ ψάχνω για βρεφικά..;)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Kαλό μήνα!!!!!!!

εδώ εχουμε πήξει....

χθες ειδα την φιλη μου και στεναχωρήθηκα, δυστηχώς δικαιούται μονο την κανονική αποζημίωση όπως και οι υπόλοιποι.... κι αν την πάρουν βέβαια....

9:30 με 5:00 - 5:30 δουλευω, μέχρι να φτάσω στο κέντρο πάει 6:30 .... λογικό

Χρύσα μου μπράβο για τα περαστικά! προσοχή τώρα ε;;;;

Εγώ θα στολίσω την επόμενη εβδομάδα! μου φαίνεται λίγο νωρίς ακόμα

σας φιλώ!

πεινάω το ειπα;

τι τρωτε σημερις; εμεις μπιφτέκια (το βράδυ), τωρα θα φαω ντάκο με ανθότυρο που εχω φέρει μαζί μου :)

Διαφημίσεις

καλησπερα σας.Χρυσα μου πολυ χαιρομαι που σου περασε το κρυωμα και εισαι καλυτερα.Εγω κανω υπομονη ναερθει το Σαββατο.κατα τα αλλα ησυχια ,η μπεμπε μου δινει κατι κλωτσιες και πολυ το χαιρομαι,νομιχω ειναι πιο ζωηρη απο τον μικρο μου. Η Αννα δεν μπαινει τωρα και την εχουμε χασει.Αυριο το απογευμα θα στολισουμε εμεις,αναμενω τις αντιδρασεις του μικρου ανταρτη γιατι περυσι ειχαμε στολισει ενα πολυ μικρο πανω στην τραπεζαρια γαι να μην το ριξει κατω,φετος να δουμε τι θα γινει με το μεγαλο.Τρελαινομαι με τα Χριστουγεννα και τα στολισμενα σπιτια

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Καλησπέρα Αρετούλα μου!

Μήπως γιορτάζεις σήμερα?Μόλις το είδα καπου κ δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει!

Πάντως αν γιορτάζεις να σου ευχηθω Χρόνια πολλά κ ευτυχισμένα!Να χαίρεσαι την οικογένειά σου κ με το καλό να υποδεχτείτε το νέο μέλος!!

Άντε μία μέρα έμεινε για την Β επιπέδου!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Σε ευχαριστω πολυ Χρυσα μου και εσυ με το καλο να υποδεχθεις τον ζουζουνακο σου.Δεν την ξερουν πολλοι τη γιορτη μου,να φανταστεις και εγω το εμαθα πριν 4 χρονια οτι γιορταζω σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Καλημέρα μανούλες!!

Σε ευχαριστω πολυ Χρυσα μου και εσυ με το καλο να υποδεχθεις τον ζουζουνακο σου.Δεν την ξερουν πολλοι τη γιορτη μου,να φανταστεις και εγω το εμαθα πριν 4 χρονια οτι γιορταζω σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρετή μου πολύχρονη!!Να χαίρεσαι την οικογένειά σου κ με το καλό η μπεμπούλα σας!!

Ούτε εγώ ήξερα ότι είναι η γιορτή σου.

Εμείς πάνω στο μπουφέ θα το βάλουμε φέτος,και φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνεται για τα επόμενα 3-4 χρόνια!!!:lol::lol::lol:

Χθες το βράδυ κοιμήθηκα με πονοκέφαλο ελπίζοντας ότι θα μου περάσει κατά τη διάρκεια της νύχτας.Τώρα το πρωί είμαι σκ@τ@. Κουνάω το κεφάλι κ πονάω.ακόμα κ το φως με ενοχλεί.Πήρα ένα παναντόλ πριν κανένα 20λεπτο αλλά τίποτα ακόμα.

Ευτυχώς μετράμε ώρες για το Σ/Κ!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Καλημέρα!!

Ιωάννα μου περαστικά σου!Τί μας έχει πιάσει αυτές τις ημέρες?

Εγώ σήμερα είμαι καλύτερα κ ήρθα στην δουλειά!Ελπίζω να είναι μια εύκολη ημέρα.Το βράδυ ο μικρός ήταν πολύ ανήσυχος κ δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά!Απ'όπου κ αν γυρνούσα διαμαρτυρόταν κ κουνιόταν πολύ έντονα,ελπίζω μόνο να είναι καλά το μανάρι μου!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...