Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 hours ago, Blue Velvet said:

Καλησπέρα κορίτσια,πως είστε?Εγώ κόλλησα ιωση και είμαι με πονοκέφαλο,μπούκωμα και πονόλαιμο.Ευτυχως δεν έχω πυρετό,όμως πήρα ένα παναντολ,γιατί μου είπε ο γιατρός πως μπορώ να παίρνω άνετα.Ειναι επικίνδυνο που κόλλησα τώρα?Είμαι στην 7η εβδομάδα και φοβάμαι μην ανεβάσω πυρετό,γιατί διάβασα ότι είναι επικίνδυνες οι ιωσεις το πρώτο τρίμηνο και ειδικά τις πρώτες εβδομάδες.. 

Καλημέρα κ περαστικά! Εγώ λίγες μέρες πριν ύπνο 1η χοριακή γριπωθηκα κ έχασα τη φωνή μου. Αργότερα κόλλησα γαστρεντερίτιδα, γρίπη Α κ κορονοϊο 😅 όλα ήταν οκ στο τέλος!

• Μου αρέσει 1

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Σήμερα είμαι κάπως καλύτερα!Εχθές πήγα σπίτι κ δεν μπορούσα να κουνηθώ.Με πονούσαν όλα μου τα κόκκαλα κ τα ένιωθα μουδιασμένα.Ξάπλωσα στον καναπέ κ όταν ερχόταν η ώρα να πάω τουαλέτα υπέφερα!!Ανέβασα κ πυρετό το απόγευμα κ πήρα την γιατρό μου τηλέφωνο!Μου είπε να πάρω ένα panadol για να ηρεμήσω λιγάκι.Πραγματικά δεν μπορούσα να κουνηθώ!!Ευτυχώς μετα το panadol ηρέμησα κάπως κ μπόρεσα να κοιμηθώ.Το βράδυ ξυπνούσα συνέχεια για να πιω νερό κ για να πάω στην τουαλέτα,τουλάχιστον όμως δεν πονούσε η μέση μου!

Ήρθα στην δουλειά με σκοπό να φύγω σε λίγες ώρες!Είχα μια δουλειά να κάνω..Θα δούμε,ανάλογα κ με τα κέφια!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Σήμερα είμαι κάπως καλύτερα!Εχθές πήγα σπίτι κ δεν μπορούσα να κουνηθώ.Με πονούσαν όλα μου τα κόκκαλα κ τα ένιωθα μουδιασμένα.Ξάπλωσα στον καναπέ κ όταν ερχόταν η ώρα να πάω τουαλέτα υπέφερα!!Ανέβασα κ πυρετό το απόγευμα κ πήρα την γιατρό μου τηλέφωνο!Μου είπε να πάρω ένα panadol για να ηρεμήσω λιγάκι.Πραγματικά δεν μπορούσα να κουνηθώ!!Ευτυχώς μετα το panadol ηρέμησα κάπως κ μπόρεσα να κοιμηθώ.Το βράδυ ξυπνούσα συνέχεια για να πιω νερό κ για να πάω στην τουαλέτα,τουλάχιστον όμως δεν πονούσε η μέση μου!

Ήρθα στην δουλειά με σκοπό να φύγω σε λίγες ώρες!Είχα μια δουλειά να κάνω..Θα δούμε,ανάλογα κ με τα κέφια!

Περαστικά καλή μου.Ίσως δεν έπρεπε να πας για δουλειά,αλλά αν είναι κάτι επείγον το καταλαβαίνω.Τελείωσε γρήγορα αυτά που έχεις να κάνεις κ φύγε.Πες στον αντρούλη σου να σου κάνει κ λίγο μασάζ για τη μέση.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Περαστικά καλή μου.Ίσως δεν έπρεπε να πας για δουλειά,αλλά αν είναι κάτι επείγον το καταλαβαίνω.Τελείωσε γρήγορα αυτά που έχεις να κάνεις κ φύγε.Πες στον αντρούλη σου να σου κάνει κ λίγο μασάζ για τη μέση.

Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω,να τελειώσω γρήγορα κ να φύγω.

Εχθές μου έκανε μασαζάκι κ στην μέση κ στα πόδια που δεν τα ένιωθα..Να'ναι καλά ένιωσα πολύ καλύτερα!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρααααα!!!!:D:D

Τι κάνετε γκαστρούλες;

Χρύσα μου, περαστικά σου!Κοίτα να τελειώσεις γρήγορα τη δουλειά σου και να πας σπιτάκι σου!;)

Ιωάννα μου...υπομονή με τη δουλειά!!Εγώ παίρνω κουράγιο όταν σκέφτομαι ότι είμαστε στο τέλος!Μην λυγίσεις τώρα...:tongue::lol::lol:

Εγώ όπως σας είπα, χτες πήγαν όλα πολύ καλά!Ο γιατρός μου είπε ότι ο μπέμπης πήρε 10 με άριστα το 10!!Μασούλαγε συνεχώς...χεχε λες και είχε τσίχλα στο στόμα!:D Προσπάθησε ο γιατρός να μας τον βγάλει και 3d φωτό αλλά είχε το χέρι του μπροστά στη μούρη του και δεν μας άφηνε!Αλλά δε με πειράζει, γιατί παίρνω τον υπέρηχο κάθε μήνα σε 4d, οπότε την άλλη βδομάδα!;)

Εμένα μου είπε να προσέχω γιατί ο πλακούντας μου είναι αρκετά χαμηλός...:-(Καθόλου βάρος, καθόλου κούραση, προσοχή με την ορθοστασία...:-(Ελπίζω να μην έχω κανένα θέμα...

Ααααα...κλείσαμε 16-19/12 Τρίκαλα Κορινθίας!!! a070.gifa070.gif Eίναι τόσο ωραία τα δωμάτια...με ξύλο και τζάκι...το περιμένω πως και πως!!!

Αυτά τα νέα μου!!!!

Καλημέρααααα!!!!:D:D

Τι κάνετε γκαστρούλες;

Χρύσα μου, περαστικά σου!Κοίτα να τελειώσεις γρήγορα τη δουλειά σου και να πας σπιτάκι σου!;)

Ιωάννα μου...υπομονή με τη δουλειά!!Εγώ παίρνω κουράγιο όταν σκέφτομαι ότι είμαστε στο τέλος!Μην λυγίσεις τώρα...:tongue::lol::lol:

Εγώ όπως σας είπα, χτες πήγαν όλα πολύ καλά!Ο γιατρός μου είπε ότι ο μπέμπης πήρε 10 με άριστα το 10!!Μασούλαγε συνεχώς...χεχε λες και είχε τσίχλα στο στόμα!:D Προσπάθησε ο γιατρός να μας τον βγάλει και 3d φωτό αλλά είχε το χέρι του μπροστά στη μούρη του και δεν μας άφηνε!Αλλά δε με πειράζει, γιατί παίρνω τον υπέρηχο κάθε μήνα σε 4d, οπότε την άλλη βδομάδα!;)

Εμένα μου είπε να προσέχω γιατί ο πλακούντας μου είναι αρκετά χαμηλός...:-(Καθόλου βάρος, καθόλου κούραση, προσοχή με την ορθοστασία...:-(Ελπίζω να μην έχω κανένα θέμα...

Ααααα...κλείσαμε 16-19/12 Τρίκαλα Κορινθίας!!! a070.gifa070.gif Eίναι τόσο ωραία τα δωμάτια...με ξύλο και τζάκι...το περιμένω πως και πως!!!

Αυτά τα νέα μου!!!!

Καλημέρα Σαββούλα μου.

Εμένα μου βρήκε οπίσθιο χαμηλό πλακούντα αλλά δεν μου είπε για ξεκούραση ή βαρος (γιατί σηκώνω κ τη μικρή) ,το μόνο που ανέφερε ήταν ότι θα το παρακολουθούμε.

Υπάρχει και 4d?Μάλλον ο δικός μου δεν έχει για να μη μας το έχει πει.Πώς φαίνεται σε σχέση με το 3d?Υπάρχει μεγάλη διαφορά?

Καλά να περάσετε εκεί στα κρύα!!!:lol::lol::lol:

Άντε πέρασε κ το β επιπέδου και μαζί κ το άγχος!!!

Όλα καλά θα μας πάνε.

χαχαχαχαχαχα!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Σαββούλα μου.

Εμένα μου βρήκε οπίσθιο χαμηλό πλακούντα αλλά δεν μου είπε για ξεκούραση ή βαρος (γιατί σηκώνω κ τη μικρή) ,το μόνο που ανέφερε ήταν ότι θα το παρακολουθούμε.

Υπάρχει και 4d?Μάλλον ο δικός μου δεν έχει για να μη μας το έχει πει.Πώς φαίνεται σε σχέση με το 3d?Υπάρχει μεγάλη διαφορά?

Καλά να περάσετε εκεί στα κρύα!!!:lol::lol::lol:

Άντε πέρασε κ το β επιπέδου και μαζί κ το άγχος!!!

Όλα καλά θα μας πάνε.

χαχαχαχαχαχα!!!

Υπάρχει και πρόσθιος;;;:confused::confused: Εμένα έναν μου ανέφερε..χεχεχε..Δε ξέρω...θα μάθω λεπτομέρειες την άλλη βδομάδα που θα πάω στον γιατρό μου....

Βασικά φαίνεται πολύ-πολύ καθαρά το μωρό!!Εγώ έχω τέτοιες φωτό από το πρώτο τρίμηνο (από όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε τον υπέρηχο από την κοιλιά)...είναι τέλειες!

Όλα καλά θα πάνε...αυτό λέω κι εγώ!!!;););)

Υπάρχει και πρόσθιος;;;:confused::confused: Εμένα έναν μου ανέφερε..χεχεχε..Δε ξέρω...θα μάθω λεπτομέρειες την άλλη βδομάδα που θα πάω στον γιατρό μου....

Βασικά φαίνεται πολύ-πολύ καθαρά το μωρό!!Εγώ έχω τέτοιες φωτό από το πρώτο τρίμηνο (από όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε τον υπέρηχο από την κοιλιά)...είναι τέλειες!

Όλα καλά θα πάνε...αυτό λέω κι εγώ!!!;););)

Λογικά θα υπάρχει κ πρόσθιος.Στην πρώτη είχα οπίσθιο ψηλό οπότε κ δεν μου είχε πει τίποτα.

Εγώ αυτή τη φορά δεν έχω καθόλου φωτό.Δεν στήνεται για πόζα!!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Καλημέρα Σαββούλα μου!Συγχαρητήρια κ πάλι για τα υπέροχα αποτελέσματά σας!!

Εγώ ψάχνω ευκαιρία να πω στο αφεντικό να φύγω!Έχει νεύρα σήμερα κ δεν μιλιέται!Έχει κατέβει εδώ κ πόση ώρα στον κάτω όροφο κ δεν λεει να ανέβει!Αφήστε που ακούω τις φωνές του! Δεν νιώθω καθόλου καλά όμως!Άρχισαν πάλι να μουδιάζουν τα πόδια μου κ να ζαλίζομαι.

Κ εμένα 4d μου δίνει η γιατρός μου αλλά έχω πολύ καιρό να πάω!φωτογραφία απο Β επιπέδου έχω 3d αλλά φαίνεται καθαρά μόνο η μύτη και το στόμα!! Την άλλη εβδομάδα που θα πάω στην γιατρό θα ζητήσω κ εγώ μία να φαίνεται καθαρά..(ΑΝ μας κάνει την χάρη)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα Σαββούλα μου!Συγχαρητήρια κ πάλι για τα υπέροχα αποτελέσματά σας!!

Εγώ ψάχνω ευκαιρία να πω στο αφεντικό να φύγω!Έχει νεύρα σήμερα κ δεν μιλιέται!Έχει κατέβει εδώ κ πόση ώρα στον κάτω όροφο κ δεν λεει να ανέβει!Αφήστε που ακούω τις φωνές του! Δεν νιώθω καθόλου καλά όμως!Άρχισαν πάλι να μουδιάζουν τα πόδια μου κ να ζαλίζομαι.

Κ εμένα 4d μου δίνει η γιατρός μου αλλά έχω πολύ καιρό να πάω!φωτογραφία απο Β επιπέδου έχω 3d αλλά φαίνεται καθαρά μόνο η μύτη και το στόμα!! Την άλλη εβδομάδα που θα πάω στην γιατρό θα ζητήσω κ εγώ μία να φαίνεται καθαρά..(ΑΝ μας κάνει την χάρη)

καλά θα περιμένεις να ανέβει?Τι κι αν έχει νεύρα?Πες στους υπόλοιπους συναδέλφους ότι δεν είσαι καλά κ φύγε.Θα του το πουν εκείνοι.Πάρε κ τον άντρα σου να έρθει να σε πάρει,μην οδηγήσεις με ζαλάδα.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

καλά θα περιμένεις να ανέβει?Τι κι αν έχει νεύρα?Πες στους υπόλοιπους συναδέλφους ότι δεν είσαι καλά κ φύγε.Θα του το πουν εκείνοι.Πάρε κ τον άντρα σου να έρθει να σε πάρει,μην οδηγήσεις με ζαλάδα.

Συμφωνώ με την προγράφουσα!;)

Αλήθεια...στη δουλειά το έχεις πει Χρύσα, ναι;

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια ευτυχώς ανέβηκε εκείνη την ώρα κ έφυγα.ήρθα σπίτι κοιμήθηκα κ μια ωρίτσα κ τώρα σηκώθηκα,ήπια την βιταμίνη μου κ πάω πάλι να ξαπλώσω..37,3 έχω κ εύχομαι να μην ανέβει αλλο.

Σαββούλα μου πλέον το ξέρουν όλοι στην δουλειά!Δεν κρυβόταν άλλο..;)

Φιλιά..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Κοριτσάκια ευτυχώς ανέβηκε εκείνη την ώρα κ έφυγα.ήρθα σπίτι κοιμήθηκα κ μια ωρίτσα κ τώρα σηκώθηκα,ήπια την βιταμίνη μου κ πάω πάλι να ξαπλώσω..37,3 έχω κ εύχομαι να μην ανέβει αλλο.

Φιλιά..

Περαστικά καλή μου.

Πως να κρυφτεί αυτή η κοιλιά??:tongue::tongue:

Φεύγω κ εγώ.

Πολλά φιλιά

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Μαριέττα μου την υπνηλία που έχεις την είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη που μετά τη δουλειά δεν είχα τίποτα άλλο να κάνω κ κοιμόμουν συνέχεια.Τώρα με την Ηλιάνα, κ να μου ρθει νύστα δυστυχώς δεν μπορώ να κοιμηθώ.Το βράδυ κοιμάσαι καλά?Μήπως κουράζεσαι γενικώς?Ο σίδηρός σου είναι καλός?

Έχω βαρεθεί πια στη δουλειά.Δύο μήνες μείναν ακόμα για άδεια.Κάθε μέρα που περνάει με εκνευρίζουν όλο κ πιο πολύ.Από την άλλη σκέφτομαι ότι τον έφαγα σχεδόν το γάιδαρο,μην τα χαλάσω τώρα στο τέλος.Ουφ!!!

Ο σιδηρος μου ειναι θκ@τ@ εχεις δίκιο! Ελπίζω τωρα που παίρνω 2 gynotardyferon να στρώσει λίγο το πράγμα!

Το θέμα ειναι οτι το απογευμα γυρνάω αργά απο το γραφείο (κατά τις 6:30) οπότε δεν ξαπλώνω, κάνω οτι κάνω και κατευθείαν το βραδυ!

Το βραδυ κοιμάμαι καλά πάντως, δεν έχω παράπονο! 8 ώρες σερι! Εχω σταματήσει να ξυπνάω για πιπι ρουμ πλεον μεσα στην νύχτα (λογικά θα επανέλθει αυτό απο οσο έχω ακούσει)

Για την δουλειά με έχεις καλύψει πληρως!!!!

πως υπολογίζω πότε σταματάω εγώ; η πητ μου ειναι 15-18 μαρτιου καπου εκει!

(να δω πότε θα κανονίσω με το ΙΚΑ κλπ.... όλο το αναβάλλω αλλά πρέπει να πάω)

Χθες κουραστηκα παρα πολύ, πηγα στην ερμου μετα το γραφειο (πηρα καλσόν και σουτιεν απο το mothercare -φωτιά και λαύρα λέμε αλλά ειναι καλά) , μετά βρεθηκαμε με τον καλό μου πηγαμε μια βολτα στο Public - έχω κάτι ιδέες ώρες ώρες.......φτάσαμε στο σπιτι κατά τις 8:30 ήμουν ράκος!

Δεν πρέπει να κανω τέτοια χαζά! ουτε που το σκέφτηκα οταν τα έκανα αλλά μετά δεν αντεχα ουτε στο τραπέζι να φαω!

Ευγε στον Μπέμπαρο!!!!!!!! :D:D:D

Τρίκαλα κορινθίας λατρεμένα!!!!!! εμεις 2 φορες εχουμε παει και ειναι σουπερλατρεμένα! θα περάσετε τέλεια!!!!!! (στα ανω τρίκαλα μέναμε και τις 2 φορες)

σκεφτόμαστε κι εμεις να παμε μια εκδρομουλα! μακαρι να τα καταφερουμε!

Να προσέχεις να μην κουράζεσαι και ειδικά την ορθοστασία, οπως στα ειπε να τα κανεις!

Λογικά θα υπάρχει κ πρόσθιος.Στην πρώτη είχα οπίσθιο ψηλό οπότε κ δεν μου είχε πει τίποτα.

εμένα ειναι πρόσθιος, δεν το έχει σχολιάσει ποτέ σαν κάτι περίεργο, δύσκολο κλπ... απο οτι κοιταξα στο νετ μπορει να ειναι οπίσθιος ή προσθιος.

φωτο εγω δεν εχω, οι φωτο που παιρνω ειναι πολύ παλιομοδιτικες, ειλικρινά δεν με νοιάζει καθόλου, γενικά δεν θέλω και να πολυκοιτάω.... μια και καλή με το καλό!

Φιλιά..

Αντε κορίτσι μου περαστικά σου! κακώς πηγες σημερα και το ξερεις! κουκουλώσου καλά καλά και κάτσε 2 μέρες στο κρεββατάκι σου να γίνεις καλά!!!!!!!!!!

Σημερα θα βρεθώ με 2 φίλες (ναι ναι παλι ησυχία δεν έχω το ξέρω....) η μια ειναι στην 14η εβδομάδα! δυστηχώς κλεινει η εταιρία που δουλευει .......

καλησπερα σας.Χρυσα μου περαστικα σου,ξαπλα,χουχουλιασμα και θα γινεις περδικι.Σεβη μου μια χαρα τα νεα του μπεμπη.Υπαρχει και προσθιος πλακουντας.Στον μικρο ειχα οπισθιο ψηλο και τωρα προσθιο ψηλο.2 μερες ακομη και μετα παω και γαι τη δικη μου β.Ελπιζω να μου δωσει και σε αυτη dvd γιατι στον μικρο μου ειχε δωσει ολη την εξεταση σε dvd.

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...