Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Καλημέρα σας και απο εμένα, πιστεύω να είστε όλες καλα.

Εγώ θα πάω στο γιατρό για την καθιερωμένη επίσκεψη την Πέμπτη, φοβάμαι όμως πολύ για τα κιλά μου, μου εχει πει να μην πάρω και εγω ήδη εχω πάρει 4,5 (πριν 1 μηνα) τωρα δεν ξερω στα ποσα εχω φτασει, θα με κατσαδιασει. Είμαι ηδη υπερβαρη και φοβαται αλλα γενικά σ εόλες τις κοπελες ετσι το κανει, ειτε αδυνατες ειτε γεματουλες.

Γιώργος 26.10.2002 Άγγελος 12.07.2007 Εμμανουέλα 02.03.2012

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λες να φταίει ο απογευματινός ύπνος?Μήπως έφαγες κάτι που σε πείραξε?

Κ εγώ ήπια έναν ελληνικό τώρα το πρωί κ άρχισε πάλι να με πονάει το στομάχι.Σαν αναγούλα το νιώθω κ εγώ.

Κ εγώ έχω λίγη δουλειά αλλά ελπίζω σε καμιά ώρα να έχω τελειώσει.

Απο την ώρα που ξύπνησα νιώθω έτσι! Εχθές έφαγα βραδυνό στις 19:00 μία σαλατούλα κ μετά 2 μανταρινάκια κατα τις 21:00!!Ίσως να φταίει κ αυτό..που δεν έφαγα πολύ :tongue::tongue::tongue:

Ευτυχώς είχα μαστιχούλες μαζί μου κ με έχουν ηρεμήσει!!!

Κ εγώ έχω δουλίτσα ακόμα κ ευτυχώς είναι ήσυχα τα πράγματα!!;)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα σας και απο εμένα, πιστεύω να είστε όλες καλα.

Εγώ θα πάω στο γιατρό για την καθιερωμένη επίσκεψη την Πέμπτη, φοβάμαι όμως πολύ για τα κιλά μου, μου εχει πει να μην πάρω και εγω ήδη εχω πάρει 4,5 (πριν 1 μηνα) τωρα δεν ξερω στα ποσα εχω φτασει, θα με κατσαδιασει. Είμαι ηδη υπερβαρη και φοβαται αλλα γενικά σ εόλες τις κοπελες ετσι το κανει, ειτε αδυνατες ειτε γεματουλες.

Καλώς την Κατερίνα.

Η αλήθεια είναι πως ένα άγχος το έχω κ εγώ για το τί θα μου πει η γιατρός για τα κιλά!Στην αρχή μου είχε πει να μην αγχώνομαι κ πως δεν θα έχω πρόβλημα αλλά να μην πάρω κ 20 κιλά..Έχω να πάω απο 05/10 κ τότε ήμουν +6!Τώρα σίγουρα θα είμαι +14(φοβαμαι να ζυγιστώ..)

Αχ μόνο να πάνε όλα καλά..Αυτο θα της πω..!!:tongue::tongue::tongue:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα Κατερίνα!

Ουφ πια με αυτά τα παλιοκιλά!!!Πολύ άγχος!!

Εντάξει,δε λέω να πάρουμε από 40 η κάθε μία αλλά δε γίνεται να είσαι έγκυος κ να μην πάρεις τίποτα:):)!

Κ τις γουρουνιές μας θα κάνουμε αλλά με μέτρο.(και μιλάω εγώ που είμαι η αρχιγουρούνα!!!!:lol::lol::lol:)

Κ τι καταπίεση είναι αυτή πια με το ζύγισμα?Όλο το μήνα πηγαινοέρχονται οι πειρασμοί μπροστά μας (άλλος τρώει σουβλάκια,άλλος πιτσα κλπ) κ πάμε στο γιατρό κ μας ρωτάει: φρουτάκια κ σαλατίτσες τρώμε μπόλικες?

Τώρα τι του λες?

Χρύσα εγώ δεν τρώω όξινα φρούτα γιατί με ενοχλούν στο στομάχι.

Απο την ώρα που ξύπνησα νιώθω έτσι! Εχθές έφαγα βραδυνό στις 19:00 μία σαλατούλα κ μετά 2 μανταρινάκια κατα τις 21:00!!Ίσως να φταίει κ αυτό..που δεν έφαγα πολύ :tongue::tongue::tongue:

Χαχαχαχαχαχα!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Καλημερα!!

Μπηκα γρηγορα απο το κινητο του συζυγου να σας πω οτι ολα πηγαν καλα!!Πήραμε 10 με αριστα το 10 ειπε ο γιατρος! Ο μπεμπης μου ειναι 528γραμμάρια!!

Εμενα ο πλακουντας μου ειπε οτι ειναι πολυ χαμηλα κ να προσεχω με το βαρος κ την κουραση....

Παμε βολτιτσαα....

Φιλακια πολλααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Γειά σας και χαρά σας!

Πανικός εδώ σημερις! πφφφφ

μπηκα ισα ισα να δω τα καλά νέα της Σαβης μας!

Μπραβο κοπέλα μου!!!! Γερός και τυχερός ο μπέμπης σου!

φτου φτου

:D:D:D

κατι χαζά διαβασα για κιλά, εσεις ειστε μονΔελα βρε! μην σκάτε!

;)

κλεινω πανικκκκκκκκκ

Καλημερα!!

Μπηκα γρηγορα απο το κινητο του συζυγου να σας πω οτι ολα πηγαν καλα!!Πήραμε 10 με αριστα το 10 ειπε ο γιατρος! Ο μπεμπης μου ειναι 528γραμμάρια!!

Εμενα ο πλακουντας μου ειπε οτι ειναι πολυ χαμηλα κ να προσεχω με το βαρος κ την κουραση....

Παμε βολτιτσαα....

ΟΛΕ!!!ΟΛΕ!!!ΟΛΕ!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

Μπράβο στο μπεμπάκο σου!!!

Καλή βόλτα να έχετε!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Καλημερα!!

Παμε βολτιτσαα....

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Μπράβο Σαββούλα μου!!

Συγχαρητήρια! τέλειος ο μπέμπης ε?? Αχ έτσι,όλα τέλεια να πάνε μέχρι το τέλος!!

καλά να περάσετε!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Πολύ φοβάμαι ότι αρρωσταίνω!

Νιώθω μουδιασμένα τα κόκκαλά μου κ την μέση μου!Ανυπομονώ να πάω σπιτάκι μου να ξαπλώσω!

Κ ο μικρός είναι πολύ ήσυχος!Τον ένιωσα ελάχιστα πριν λίγο μόνο..Απο το πρωί τίποτα!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Χρυσα μου να πας να ξεκουραστείς, να ξαπλώσεις

Ελπίζω να μην αρρωστήσεις κανονικά, κουκουλώσου, σουπίτσα σημερα κι αυριο!

ο μικρός σου λογικά κοιμάται ;)

ειναι καλό παιδάκι και δεν θέλει να ενοχλεί την μαμά που νοιώθει περίεργα!

Οταν θα πας να ξαπλώσεις στο κρεββατάκι σου θα σε ενημερώσει!

Εδώ γίνεται ένας πανικός απο το πρωί.... με πονάει το κεφάλι μου, έχω ασχημη γεύση (μαλλον απο τον σίδηρο) και γενικά νυστάζω κλπ γνωστά!

Το απόγευμα θέλω να παω επιτέλους στο mothercare να παρω 2 καλσόν εγκυμοσύνης, δεν εχω προλάβει να παω και τα κανονικά καλσόν τα αποφεύγω.

νυστάζω το ειπα;;;; :tongue:

Διαφημίσεις

Χρυσα μου να πας να ξεκουραστείς, να ξαπλώσεις

Ελπίζω να μην αρρωστήσεις κανονικά, κουκουλώσου, σουπίτσα σημερα κι αυριο!

ο μικρός σου λογικά κοιμάται ;)

ειναι καλό παιδάκι και δεν θέλει να ενοχλεί την μαμά που νοιώθει περίεργα!

Οταν θα πας να ξαπλώσεις στο κρεββατάκι σου θα σε ενημερώσει!

Εδώ γίνεται ένας πανικός απο το πρωί.... με πονάει το κεφάλι μου, έχω ασχημη γεύση (μαλλον απο τον σίδηρο) και γενικά νυστάζω κλπ γνωστά!

Το απόγευμα θέλω να παω επιτέλους στο mothercare να παρω 2 καλσόν εγκυμοσύνης, δεν εχω προλάβει να παω και τα κανονικά καλσόν τα αποφεύγω.

νυστάζω το ειπα;;;; :tongue:

Αχ Μαριέττα μου αυτό θα κάνω! Θα πάω σπιτι μου να χουχουλιάσω μπροστά στο τζάκι! Έχω ενημερώσει κ τον σύζυγο κ θα μου ετοιμάσει φιδέ να φάω :tongue:.. Μια υπνηλία την νιώθω κ εγώ 2 μέρες τώρα αλλά νομίζω πως είναι λόγω ξέφρενου Σ/Κ :tongue:

καλσον εγώ πήρα απο τα H&M και με έχει βολεψει πάρα πολύ αν κ όπως σας έχω ξαναπεί πιο πολύ φοράω κολαν..

Αυτο που θέλω να πάρω εγώ επειγόντως είναι σουτιέν! Αυτες τις ημέρες πρήστηκε κ αλλο το στήθος μου κ αυτό που είχα μέχρι τώρα με ενοχλεί!Να δω πότε θα πάω για ψώνια!Μάλλον mothercare θα πάω κ εγώ γιατί στα H&M δεν βρήκα ωραία..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

καλησπερα κοριτσακια μου.καταρχην Σεβη μου πολυ χαιρομαι με τα καλα σου νεα,αντε να κανω και εγω τη δικη μου να μετραμε μερες για το doppler που λεει και η Χρυσα.Εδω μου φαινεται κρυο σημερα και νιωθω οτι εχω αρχισει να κουραζομ αι πιο πολυ συγκριτικα με καποιες μερες πιο πριν.οσο για τα κιλα εγω ειμαι στα +3 με +4,τετοια εβδομαδα στον μικρο ημουν στα +10 σιγουρα

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Αχ Μαριέττα μου αυτό θα κάνω! Θα πάω σπιτι μου να χουχουλιάσω μπροστά στο τζάκι! Έχω ενημερώσει κ τον σύζυγο κ θα μου ετοιμάσει φιδέ να φάω :tongue:..

περδίκι θα γινεις !!!!!

καλησπερα κοριτσακια μου.καταρχην Σεβη μου πολυ χαιρομαι με τα καλα σου νεα,αντε να κανω και εγω τη δικη μου να μετραμε μερες για το doppler που λεει και η Χρυσα.Εδω μου φαινεται κρυο σημερα και νιωθω οτι εχω αρχισει να κουραζομ αι πιο πολυ συγκριτικα με καποιες μερες πιο πριν.οσο για τα κιλα εγω ειμαι στα +3 με +4,τετοια εβδομαδα στον μικρο ημουν στα +10 σιγουρα

αντε αρετή το μικρό μας έμεινε τώρα για β΄επιπέδου! το σαββατο ε;;;;

με το καλό και τα δικά σου καλά νέα!

οσο για την κούραση κάτι παιζει τελευταία.... βαραίνουμε; κρυώνει ο καιρός;

με τα κιλά εισαι σουπερ δεν το συζητώ!

κορίτσια καλό σας απόγευμα, σας χαιρετώ

Καλημέρα μανούλες!!

Χρύσα περαστικά σου.Κάτσε σπιτάκι για ξεκούραση.Μετά από τόση κρεπάλη λογικό να είσαι καταπονημένη:tongue::tongue:!!

Μαριέττα μου την υπνηλία που έχεις την είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη που μετά τη δουλειά δεν είχα τίποτα άλλο να κάνω κ κοιμόμουν συνέχεια.Τώρα με την Ηλιάνα, κ να μου ρθει νύστα δυστυχώς δεν μπορώ να κοιμηθώ.Το βράδυ κοιμάσαι καλά?Μήπως κουράζεσαι γενικώς?Ο σίδηρός σου είναι καλός?

Αρετή μου τι κάνεις?Αγωνία ως το Σάββατο?Να βάλεις καλούς βαθμούς:lol::lol::lol::lol: στα τεστ!!!

Έχω βαρεθεί πια στη δουλειά.Δύο μήνες μείναν ακόμα για άδεια.Κάθε μέρα που περνάει με εκνευρίζουν όλο κ πιο πολύ.Από την άλλη σκέφτομαι ότι τον έφαγα σχεδόν το γάιδαρο,μην τα χαλάσω τώρα στο τέλος.Ουφ!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...