Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια, την Παρασκευή θα κάνω εμβρυομεταφορα κ μόλις ανακάλυψα σε ένα νύχι στο πόδι μου ότι μάλλον έχω μυκητίαση κ φαίνεται προχωρημένη... Δεν το είχα δει γιατί ήταν βαμμένα... Έτυχε σε καμία? Μπορεί να επηρεάσει την εμβρυομεταφορα την Παρασκευή? Το έστειλα σε δερματολόγο περιμένω να δω τι θα μου πει κ να μιλήσω κ με το γιατρό μετά... Έχω φρικάρει!! 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Το παράκανα Ιωάννα μου κ αυτην την εβδομάδα μόνο ξάπλα θα είμαι γιατί τρόμαξα..Με πόνεσε πολύ η μέση!!

+7 μόνο? Κ το λες έτσι??:mad::mad::mad:

Εγώ δεν τολμάω να ανέβω αλλα σίγουρα θα έχω πάρει 3-4 κιλά (+10 τα προηγούμενα) γιατί τρώω συνέχεια!Αυτές τις ημέρες με τις γιορτές ξέφυγα πολύ!Μόνο να μην επηρεάζουν τον μπεμπάκο μου..:(

Μαριέττα μου σιδερένιος ο πατέρας σου!Περαστικά κ αγύριστα να είναι!!

Ο καφές φαίνεται πολύ λαχταριστός αν και δεν είμαι κ πολύ φαν των καπουτσίνο-εσπρεσσο κλπ..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριέττα ωραίο το καφεδάκι αλλά και το βουτηματάκι δίπλα το τσάκιζα(κανένα κιλό δηλαδή)!!!

Σήμερα βγαίνει?Άντε σιδερένιος να είναι!!

Σε όσα εμβόλια μας είχε πει ως τώρα ότι κάνουν πυρετό,δεν έκανε καθόλου.Σ αυτό μας είχε πει ότι κάνει υψηλό πυρετό μια εβδομάδα αφού το κάνεις.Όμως εμάς πέρασαν περισσότερες μέρες μέχρι να της εκδηλωθεί γι αυτό κ ανησυχήσαμε.

Κορίτσια εγώ +7 στα κιλά.Νομίζω πάω καλά.

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κορίτσια!!!!!

+7 είσαι μια χαρά! εύγε!!!

Εγώ ειμαι στα 5,500 περίπου θεωρώ ότι ειμαι καλά αλλά θα μπορούσα και καλύτερα, μην ξεχνάτε ξεκίνησα βαρέων βαρών...... ;)

Προσοχή για εμένα απο εδω και μπρος η διαιτολόγΑ μου ειπε οτι ο 6ος μήνας ειναι ο χειρότερος για τα κιλά!

Το παράκανα Ιωάννα μου κ αυτην την εβδομάδα μόνο ξάπλα θα είμαι γιατί τρόμαξα..Με πόνεσε πολύ η μέση!!

+7 μόνο? Κ το λες έτσι??:mad::mad::mad:

Εγώ δεν τολμάω να ανέβω αλλα σίγουρα θα έχω πάρει 3-4 κιλά (+10 τα προηγούμενα) γιατί τρώω συνέχεια!Αυτές τις ημέρες με τις γιορτές ξέφυγα πολύ!Μόνο να μην επηρεάζουν τον μπεμπάκο μου..:(

Μαριέττα μου σιδερένιος ο πατέρας σου!Περαστικά κ αγύριστα να είναι!!

Ο καφές φαίνεται πολύ λαχταριστός αν και δεν είμαι κ πολύ φαν των καπουτσίνο-εσπρεσσο κλπ..

ευχαριστώ ευχαριστώ

βρε εσεις με τα κιλά καλό εινα να μην πάρετε πολλά δεν λέω αλλά ειστε μινιατούρες!!!!!! δεν πειράζουν και τοσο! αγχος για όλα να μην έχετε και το άγχος των κιλών! :wink:

οσο για την μεση κυρία μου ξάπλα ξάπλα και ξάπλα ααα και να είσαι στα ζεστά!

πειτε μου αυτή η υπνηλία περνάει κάποια στιγμή ή οχι;;;;;;

ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

Τόσες ώρες είχαμε πρόβλημα με το δίκτυο κ δεν μπορούσα να μπω :mad: Ευτυχώς είναι σχετικά ήρεμα τα πράγματα σήμερα,έχει αρκετή δουλίτσα αλλά χωρίς φωνές κ νεύρα!Μακάρι να ήταν πάντα έτσι!:rolleyes:

Μαριέττα μου ανυπομνώ να πάω στο σπιτάκι μου για να ξαπλώσω!

Ευτυχώς σήμερα δεν με πονάει πολύ η μέση.

Πού χαθήκατε καλέ όλες?Τώρα που μπορώ να μπω δεν είναι καμία?

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Πολλή δουλειά....τελειώνει ένα έργο της εταιρείας και ό,τι έχουμε δώσει 2 χρόνια τώρα, το υποβάλλουμε πάλι και επικρατεί ένας ΠΑΝΙΚΟΣ!:roll::roll:

Τουλάχιστον αύριο που έχω την β επιπέδου έχω και το ρεπό μου, οπότε θα ξεκουραστώ....;)

Χρύσα μου...και του χρόνου!!!Του χρόνου θα έχεις τον μπόμπιρά σου να σε βοηθάει...χεχεχε Εγώ θα στολίσω την Κυριακή!:D

Ιωάννα μου..περαστικά στην Ηλιάννα!

Τσιπουρίτσα...κι εγώ έχω απίστευτες υπνηλίες...αλλά τις προτιμώ από το να είχα αυπνίες να σου πω την αλήθεια...:)

Εγώ είμαι στα +3 στα κιλά...(αλλά με έσωσαν οι εμετοί τους πρώτους μήνες που έχανα κιλά αντί να πάρω)..Θα δούμε πόσα πήρα κι αυτό τον μήνα την άλλη βδομάδα που έχω ραντεβού με τον doctor!Αν και πιο πολύ με αγχώνει το ζάχαρο....:rolleyes:

Ουφ...βαριέμαι...:cool:

καλησπερα.Σεβη μου αυριο θα περιμενουμε τα νεα σου με αγωνια.καλα περασατε το ΣΚ οπως δοαβαζω και εμεις μια απο τα ιδια.Το Σαββατο ειχαμε κοσμο εδω,τους εψησε ο αντρας μου στο τζακι και χτες το πρωι πηγαμε σε ενα παιδικο παρτυ παρτυ μετα για φαγητο στη μαμα μου.Ωραια ηταν,τωρα ανυπομονω να ερθει το Σαββατο να παω για τη β επιπεδου

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Διαφημίσεις

Τουλάχιστον αύριο που έχω την β επιπέδου έχω και το ρεπό μου, οπότε θα ξεκουραστώ....;)

Εγώ είμαι στα +3 στα κιλά...(αλλά με έσωσαν οι εμετοί τους πρώτους μήνες που έχανα κιλά αντί να πάρω)..Θα δούμε πόσα πήρα κι αυτό τον μήνα την άλλη βδομάδα που έχω ραντεβού με τον doctor!Αν και πιο πολύ με αγχώνει το ζάχαρο....:rolleyes:

με το καλό Σεβη!!!! αύριο θα περιμένουμε τα ευχάριστα νέα σου!

:D:D:D

+3 ε;;;;;; πρότυπον λεμε!!!! ευγε!

γιατί σε αγχώνει το ζάχαρο; έχεις κάποια προιστορία;

καλησπερα.Σεβη μου αυριο θα περιμενουμε τα νεα σου με αγωνια.καλα περασατε το ΣΚ οπως δοαβαζω και εμεις μια απο τα ιδια.Το Σαββατο ειχαμε κοσμο εδω,τους εψησε ο αντρας μου στο τζακι και χτες το πρωι πηγαμε σε ενα παιδικο παρτυ παρτυ μετα για φαγητο στη μαμα μου.Ωραια ηταν,τωρα ανυπομονω να ερθει το Σαββατο να παω για τη β επιπεδου

καλώς την! ωραία τα περάσατε! :)

να αρχίσουμε να μετράμε ;;;;;;

5 και σημερα!!!!!!!!!! με το καλό!

κορίτσια καλό σας απόγευμα, θα φύγω σε λίγο

να περάσετε ξεκούραστα και όμορφα!

Γειά σου Αρετούλα!

Φαγητό το ΣΚ βλέπω, καλά κάνατε! Άντε να πάμε για αυτή τη β επιπέδου να ηρεμήσουμε...:cool:

με το καλό Σεβη!!!! αύριο θα περιμένουμε τα ευχάριστα νέα σου!

+3 ε;;;;;; πρότυπον λεμε!!!! ευγε!

γιατί σε αγχώνει το ζάχαρο; έχεις κάποια προιστορία;

Τον προηγούμενο μήνα που με μέτρησε ο γιατρός ήταν ανεβασμένο και μου είπε να προσέξω!Και βασικά να ελαττώσω τα γλυκά για να δει αν είναι από τα γλυκά που τρώω ή από μόνη της η εγκυμοσύνη το προκαλεί!Θα δείξει την άλλη βδομάδα!;)

Καλή ξεκούραση!Κι εγώ την κάνω σε κανά τεταρτάκι...το έβγαλα το μεροκάματο και σήμερα!;)Τα λέμε αύριο!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε??εμεις μια χαρα ο Αγγελουκος μου μεγαλωνει περπαταει πλεον και μου παιρνει τα μυαλα καθε μερα,εγω τρεχω με την δουλεια και δεν προλαβαινω και πολλα πραγματα ο σπορακος μου μεγαλωνει εχουμε φτασει αισιως τα 820γραμμαρια..Στολισαμε και ολας χτες το δεντρακι μας και ετοιμαζομαστε για τα γενεθλια μας που θα γινουν σε 2βδομαδες,ευχομαι να ειστε ολες καλα πολλα φιλια

Καλημέρα κορίτσια!!

Σήμερα θα μπορώ να μπαίνω συνέχεια γιατί διευθυντής +προϊστάμενος λείπουν,οπότε χαλαρα.

Δόξα το Θεό το παιδάκι μου δεν έκανε καθόλου πυρετό χθες.

Το στομάχι κ το κεφάλι μου πόναγε πολύ μετά το απόγευμα κ ηρέμησαν σήμερα το πρωί (με τον ύπνο δηλαδή).

Άντε Σαββούλα μου ,τίποτα δεν έμεινε μέχρι το απόγευμα!!

Αρετή πέρασαν κ οι δικές σου μέρες!!

Χρύσα και Μαριέττα στα +7 που έχω πάρει προσθέστε άλλα +7 που ποτέ δεν έχασα από την προηγούμενη!!Σύνολο= +14.

Πάντως για να πω την αλήθεια στη βδομάδα που είμαι,στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα σίγουρα +14 οπότε είμαι στα ίδια.

Βρε κορίτσια,όταν ξαπλώνω ανάσκελα το μωρό δεν κουνιέται.Όταν γυρίζω στο πλάι με ταράζει στις κλωτσιές.Δε μας βλέπω να βολευόμαστε ταυτόχρονα:-D:grin:!!

Ηλιάννα μου ,τι κάνεις καλή μου?Ε, αυτό ήταν.Τώρα που περπάτησε,για όση ώρα θα είναι ξύπνιος δεν θα βάζει ποπό κάτω!!!Είναι απίστευτη η ενέργεια που έχουν!!!Κ το σποράκι σου μεγάλωσε πολύ!!Θα κάνετε πάρτυ?

Να τα χιλιάσουν τα μωρά σου!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Καλημέρα κ απο εμένα!

Τί κάνετε κοριτσάκια μου?

Σαββούλα μου καλά αποτελέσματα να έχεις!Θα περιμένουμε νέα σου!

Εγώ σήμερα νομίζω πως έχω αναγούλες κ γενικότερα το στομάχι μου δεν είναι κ πολύ καλά.Το βράδυ πάλι στριφογύριζα κ δεν μπορούσα να κοιμηθώ.Ισως βέβαια να φταίει που κοιμήθηκα μια ωρίτσα το απόγευμα.Όπως φαίνεται κ σήμερα θα έχω αρκετή δουλίτσα,ελπίζω να είναι όπως κ εχθές χωρίς νεύρα τουλάχιστον!

Αρετή 4+σήμερα κ τελειώνουμε!Μετά θα μετράμε για το doppler!;)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα κ απο εμένα!

Τί κάνετε κοριτσάκια μου?

Σαββούλα μου καλά αποτελέσματα να έχεις!Θα περιμένουμε νέα σου!

Εγώ σήμερα νομίζω πως έχω αναγούλες κ γενικότερα το στομάχι μου δεν είναι κ πολύ καλά.Το βράδυ πάλι στριφογύριζα κ δεν μπορούσα να κοιμηθώ.Ισως βέβαια να φταίει που κοιμήθηκα μια ωρίτσα το απόγευμα.Όπως φαίνεται κ σήμερα θα έχω αρκετή δουλίτσα,ελπίζω να είναι όπως κ εχθές χωρίς νεύρα τουλάχιστον!

Αρετή 4+σήμερα κ τελειώνουμε!Μετά θα μετράμε για το doppler!;)

Λες να φταίει ο απογευματινός ύπνος?Μήπως έφαγες κάτι που σε πείραξε?

Κ εγώ ήπια έναν ελληνικό τώρα το πρωί κ άρχισε πάλι να με πονάει το στομάχι.Σαν αναγούλα το νιώθω κ εγώ.

Κ εγώ έχω λίγη δουλειά αλλά ελπίζω σε καμιά ώρα να έχω τελειώσει.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...