Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Έχεις ταλαιπωρηθεί παρά πολύ και είναι λογικό να τα βλέπεις όλα μαύρα.Και εγώ πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη εξέταση δεν θα είχε νόημα,τα έχεις κάνει όλα.Ισως είναι θέμα εμβρύων τελικά.Για σπέρμα δεν μας είπες αν το τσεκαρατε,αλλά θεωρώ πως το έχετε κάνει.Κανε στοχευμένες επαφές τις ημέρες τις ωορρηξίας και δοκίμασε και αυτό με τον υπέρηχο στο γυναικολόγο για παρακολούθηση της ωορρηξίας και οβιτρελ,μια φίλη μου έμεινε έτσι έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια.

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχεις δικιο που αγχωνεσαι αλλα ολα καλα θα πανε...καλο κουραγιο να εχουμε!:P

Καλημέρα :-P

ξεκινήσαμε εχτές τη χορτόσουπα..τα ίδια με σένα:έφαγε με το ζόρυ τη μισή(δεν του άρεσε καθόλου)!το βάρος του ήταν πολύ καλό!7700!:confused:

στο ύψος είμαστε πολύ καλά οπότε σταματάμε να αγχωνόμαστε!εσείς πώς πάτε με το φαγητό?συνήθισε?

καλημέρα! πραγματικά άφαντες οι μανούλες του Απριλίου...για να συγκεντρωνόμαστε σιγά σιγά!

Εμείς ήμαστε 8650 κιλά και 74 εκ ύψος. έχουμε μισό δοντάκι ευτυχώς χωρίς γκρίνια. πίνει 150-180 (συνήθως 150)ml γάλα πρωί-βράδυ. στις 11 τρία φρούτα ολόκληρα(μπανάνα , αχλάδι, μήλο). Το μεσημέρι σουπίτσα με κότα, κολοκύθι,πατάτα, καρότο, κρεμμύδι, σέλινο. Στην αρχή ξεκίνησα με μοσχάρι και μάλιστα έβαλα αρκετό σε σχέση με τα λαχανικά και το έφτυνε. έπαιρνε έναν μορφασμό σαν να έλεγε μπλιαξ:tongue: Αλλά τώρα την κοτούλα την καταβροχθίζει ολόκληρη. θα ξαναδοκιμάσω μοσχάρι αλλά λιγότερη ποσότητα κρέατος. Στη σούπα βάζω ένα στήθος, μια πατάτα , ένα κολοκύθι , ένα καρότο και λίγο σέλινο και τα κάνω τρις μερίδες. Το απόγευμα κρέμα βανίλια με ρυζάλευρο. αυτην και αν δεν την καταβροχθίζει. ορμάει στο κουτάλι. όπως λέτε και εσείς το νερό δεν το θέλει καθόλου. Σε αντίθεση με την κόρη μου που της έπαιρνα το μπουκάλι απο το στόμα γιατί γέμιζε η πάνα το βράδυ. Σε σημείο που στον ύπνο της την άλλαζα γιατί τιγκάριζε. του κάνω ζεστό τσαγάκι κιντερτε για να πάρει υγρά. και έτσι τον κοιμίζω κι όλας καμιά φορά όταν νυστάζει και τον πιάνει γκρίνια.

Επίσης ταρζάνεψε αρκετά και σκαρφαλώνει. σηκώνεται στα γόνατα και πιάνεται είτε απο τα δίχτυα του πάρκου είτε απο τα κάγκελα της κούνιας , βάζει τα χέρια στην πάνω μεριά του κάγκελου και χοροπηδάει καταβάλοντας προσπάθεια να ανεβεί πιο ψηλά. Ο γιατρός με συμβούλεψε να βάλω μαξιλάρες γύρω απο την κούνια γιατί μια μέρα θα τα καταφέρει...και το κακό είναι οτι όταν ξυπνάει δεν κλαίει . Πάω να δω τί κάνει και τον βρίσκω όρθιο στα κάγκελα.

καλημέρα! πραγματικά άφαντες οι μανούλες του Απριλίου...για να συγκεντρωνόμαστε σιγά σιγά!

Εμείς ήμαστε 8650 κιλά και 74 εκ ύψος. έχουμε μισό δοντάκι ευτυχώς χωρίς γκρίνια. πίνει 150-180 (συνήθως 150)ml γάλα πρωί-βράδυ. στις 11 τρία φρούτα ολόκληρα(μπανάνα , αχλάδι, μήλο). Το μεσημέρι σουπίτσα με κότα, κολοκύθι,πατάτα, καρότο, κρεμμύδι, σέλινο. Στην αρχή ξεκίνησα με μοσχάρι και μάλιστα έβαλα αρκετό σε σχέση με τα λαχανικά και το έφτυνε. έπαιρνε έναν μορφασμό σαν να έλεγε μπλιαξ:tongue: Αλλά τώρα την κοτούλα την καταβροχθίζει ολόκληρη. θα ξαναδοκιμάσω μοσχάρι αλλά λιγότερη ποσότητα κρέατος. Στη σούπα βάζω ένα στήθος, μια πατάτα , ένα κολοκύθι , ένα καρότο και λίγο σέλινο και τα κάνω τρις μερίδες. Το απόγευμα κρέμα βανίλια με ρυζάλευρο. αυτην και αν δεν την καταβροχθίζει. ορμάει στο κουτάλι. όπως λέτε και εσείς το νερό δεν το θέλει καθόλου. Σε αντίθεση με την κόρη μου που της έπαιρνα το μπουκάλι απο το στόμα γιατί γέμιζε η πάνα το βράδυ. Σε σημείο που στον ύπνο της την άλλαζα γιατί τιγκάριζε. του κάνω ζεστό τσαγάκι κιντερτε για να πάρει υγρά. και έτσι τον κοιμίζω κι όλας καμιά φορά όταν νυστάζει και τον πιάνει γκρίνια.

Επίσης ταρζάνεψε αρκετά και σκαρφαλώνει. σηκώνεται στα γόνατα και πιάνεται είτε απο τα δίχτυα του πάρκου είτε απο τα κάγκελα της κούνιας , βάζει τα χέρια στην πάνω μεριά του κάγκελου και χοροπηδάει καταβάλοντας προσπάθεια να ανεβεί πιο ψηλά. Ο γιατρός με συμβούλεψε να βάλω μαξιλάρες γύρω απο την κούνια γιατί μια μέρα θα τα καταφέρει...και το κακό είναι οτι όταν ξυπνάει δεν κλαίει . Πάω να δω τί κάνει και τον βρίσκω όρθιο στα κάγκελα.

Καλησπέρα!Είστε προχω βλέπω!!!Αρα καλά είμαστε να μην ανησυχώ με το γάλα...με το ρυζάλευρο θα συμφωνήσω(αφού αλλαξα τη βιολογική χωρίς ζάχαρη που μας είχε προτείνει η γιατρός,τώρα δεν αφήνει μπουκια ούτε στη φρουτόκρεμα.εχτές ειπε πρώτη φορά 70 ml νερό και έκανα πάρτυ!!!:D

Εμείς κρέας σε 2εβδ οπότε αναμένουμε...μακάρι να του αρέσει:rolleyes:

Σκαρφαλώσατε κιόλας?Μπράβο!Εμείς καθόμαστε στο π.π. και γυρνάει όλη την ώρα μπρούμυτα. Να το προσέξεις αυτό με τη κούνια,έπεσε μιας φίλης μου με το κεφάλι και της ειπε μπροστά απο τη κούνια (αν έχει) να διπλώσει ένα παλιό πάπλωμα και να στρώσει.

Καλή συνέχεια μαμάδες!

Καλησπέρα!Είστε προχω βλέπω!!!Αρα καλά είμαστε να μην ανησυχώ με το γάλα...με το ρυζάλευρο θα συμφωνήσω(αφού αλλαξα τη βιολογική χωρίς ζάχαρη που μας είχε προτείνει η γιατρός,τώρα δεν αφήνει μπουκια ούτε στη φρουτόκρεμα.εχτές ειπε πρώτη φορά 70 ml νερό και έκανα πάρτυ!!!:D

Εμείς κρέας σε 2εβδ οπότε αναμένουμε...μακάρι να του αρέσει:rolleyes:

Σκαρφαλώσατε κιόλας?Μπράβο!Εμείς καθόμαστε στο π.π. και γυρνάει όλη την ώρα μπρούμυτα. Να το προσέξεις αυτό με τη κούνια,έπεσε μιας φίλης μου με το κεφάλι και της ειπε μπροστά απο τη κούνια (αν έχει) να διπλώσει ένα παλιό πάπλωμα και να στρώσει.

Καλή συνέχεια μαμάδες!

ναι, είναι λίγο ταρζανάκος αυτός. Η κόρη μου μέχρι που την έβγαλα απο την κούνια ποτέ μα ποτέ δεν ακούμπησε τα κάγκελα. Με το που ξυπνούσε έκλαιγε για να την πάρω και αργότερα φώναζε μαμά. Αυτός πιο μικρός όταν ξυπνούσε το καταλάβαινα απο την φωνούλα του. είτε ''τραγουδούσε'', είτε ''πάλευε '' με κανένα παιχνιδάκι. τώρα με το που ξυπνάει αρκουδεύει , ζυγώνει τα κάγκελα και κάνει την μαϊμού. και να στρώσω κάτω πάλι πολύ το φοβάμαι το πέσιμο...

προχθες που πήγαμε για εμβόλιο ρώτησα τον γιατρό πόσο νερό πρέπει να πίνει και μου είπε όσο θέλει. Να μην ανησυχώ. το σκέτο πάντως δεν το θέλει με τίποτα. Μόνο με τσάι κατι γίνεται. τελικά τα παιδιά μου είναι δύο άκρα σε όλα τους!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!Ειπα να σας τα γραψω κι εγω τα νεα μου..

Ξυπνησα πριν λιγο μαζι με τη μικρη,την Εμμανουελα μου πλεον αφου τη βαφτισαμε 30/9, η μεγαλη μου, η Παναγιωτα ειναι στη μανα μου που εχει πλεον μετακομισει κοντα μας για να βοηθαει καλυτερα και θα ερθουν λιγο αργοτερα (να κανω και καμια δουλεια μεχρι τοτε..). Η μικρη βαραει τρελα ξενυχτια τελευταια και φοβαμαι μηπως εχει αρχισει να πειναει...Τα βραδυα πινει αρκετο γαλα απο μενα βεβαια ακομα αλλα ξυπναει τη νυχτα και ξαναπινει οπου δε βρισκει πολυ και το πρωι σχεδον καθολου δεν εχω...ισως ηρθε η ωρα να κοψω το θηλασμο η εστω να ταιζω μια φορα τη μερα..Δε θελω αλλα δεν πειραζει ,7 μηνες περασαν,καλα ειναι!Τρωει τα φαγητα της πλεον,φρουτοκρεμα με το ζορι,φαι καλυτερα και φαριν λακτε με πολυ ορεξη...Αλλα τη νυχτα εχει αρχισει και μου την κανει μερα..

Η μεγαλη παει πλεον κολυμβητηριο 3 φορες τη βδομαδα και το μονο που καταφεραμε ειναι να γινεται τοσο πτωμα που δε σηκωνεται ουτε για κατουρημα τη νυχτα και σχεδον καθε βραδυ κατουριεται πανω της...(καταλαβαινετε για τι ξενυχτια μιλαμε ετσι?)

Εγω παλι ψαχνω για δουλεια σιγα σιγα μιας και σε 2 μηνες επιστρεφω καπου που δεν εχει ουτε μεσον να παω αφου η εταιρεια μεταφερθηκε και που μου χρωστανε 1200 ευρω...

Οσο για αναπτυξη,γενικα η μικρη αν και μονο με θηλασμο επαιρνα απο την αρχη παρα πολυ, τωρα ειναι 8,500 κιλα και 68 εκατοστα...σε υψος συμβαδιζει ακριβως με τη μεγαλη μου στην ηλικια της που τωρα ειναι 3 χρονων και ειναι ηδη 1,07...

καλημέρα!

Κατερίνα η μικρή σου είναι πολύ ψηλό παιδί! Η δικιά μου σχεδόν 4 ετών είναι 1,05 και είναι απο τα ψηλά παιδιά !

και εμείς ξεκινήσαμε κολυμβητήριο. έχει έναν μήνα τώρα. Εν τω μεταξύ πάει και παιδικό αλλά έχει συνηθίσει πλέον και δεν κουράζεται. Πέρισυ όταν ξεκίνησε τον παιδικό είχα ακριβώς αυτό το πρόβλημα. έπεφτε πτώμα, μπορεί και απο τις 7 και κατουρούσε. Την βραδυνή πάνα την κόψαμε με το τάξιμο. Μου ζήτησε κάτι και της είπα πως αν δεν κατουρήσει το βράδυ θα της το πάρω. όποτε μου το ζητούσε της έδινα την ίδια απάντηση. όταν λοιπόν ένα πρωί σηκώθηκε στεγνή της το πήρα και την έταξα κάτι άλλο αν δεν ξανακατουρήσει. Την επόμενη μέρα πάλι στεγνή. Της έταξα κάτι άλλο. Και για να μην μου βγει ο κούκος αηδόνι αφου δεν κατούρησε 3 συνεχόμενες μέρες της είπα πως αν δεν κατουρήσει όλη την εβδομάδα το Σαββατο που δεν έχει σχολείο μόλις ξυπνήσει θα πάμε για δωράκι. και έτσι αντίο πάνα...

Καλημέρα :-P

ξεκινήσαμε εχτές τη χορτόσουπα..τα ίδια με σένα:έφαγε με το ζόρυ τη μισή(δεν του άρεσε καθόλου)!το βάρος του ήταν πολύ καλό!7700!:confused:

στο ύψος είμαστε πολύ καλά οπότε σταματάμε να αγχωνόμαστε!εσείς πώς πάτε με το φαγητό?συνήθισε?

αν για πρωτη φορα εφαγε τη μιση, μια χαρα ειστε θα τη συνηθισει!εμας μετα απο τοσο καιρο αν φαει τη μιση θα κανω παρτυ!!τωρα ειμαστε αρρωστουλια για πρωτη φορα κ θα παμε στον παιδιατρο το απογευμα, οποτε με το φαγητο δεν ασχολουμαστε οσο πριν, τρωει λαπα,κρεμουλα κ γαλα!και απο βαρος μια χαρα ειστε!κι εμεις γυρω στα 7800 πρεπει να ειμαστε!

3otVp2.png

καλησπερα κ στις υπολοιπες μανουλες!!εμεις δεν ξενυχτουσαμε απο 2 μηνων αλλα τωρα 4 μερες που ειναι αρρωστος καταλαβαινω τους γονεις που δεν κοιμουνται!!Viki ζηλεψα που τρωτε το φαι σας!!ο αντρας μου λεει μηπως δεν τα μαγειρευω καλα:D!!!αστειακια!!καλη δυναμη σε ολες!

3otVp2.png

Διαφημίσεις

elenitsa περαστικά! και αυτό μεσα στο πρόγραμμα είναι. προσπάθησε να κάνεις διάφορες δοκιμές στη σούπα. Εγώ πχ ξεκίνησα με μοσχάρι και έβαλα αρκετό η αλήθεια είναι σε σχέση με τα άλλα λαχανικά. Το καημένο έκλαιγε μόλις του έβαζα κουταλιά στο στόμα. Απογοητεύτικα. Μετά του έκανα σκέτα λαχανικά. πατάτα , καρότο, κολοκύθι. έβαλα και κρεμμύδι το οποίο δίνει γλυκιά γεύση και σέλινο που δίνει γευση γενικά. Το έφαγε όλο του το πιάτο. Την επόμενη φορά σε όλα αυτά έβαλα και στήθος κοτόπουλο , πιο ελαφρυ σε σχέση με το μοσχάρι, το έφαγε επίσης. Δοκίμασα να βάλω και λίγο λάδι στο πιάτο αλλά και εγώ που το δοκίμασα δεν μου άρεσε. και μια φορά που ξέχασα να βάλω σέλινο γευστικά ήταν κατώτερο. παίξε με τις γεύσεις. βάλε λίγο παραπάνω πατάτα, ή λίγο παραπάνω καρότο. εγώ πάντα δοκιμάζω τί του δίνω .

αν για πρωτη φορα εφαγε τη μιση, μια χαρα ειστε θα τη συνηθισει!εμας μετα απο τοσο καιρο αν φαει τη μιση θα κανω παρτυ!!τωρα ειμαστε αρρωστουλια για πρωτη φορα κ θα παμε στον παιδιατρο το απογευμα, οποτε με το φαγητο δεν ασχολουμαστε οσο πριν, τρωει λαπα,κρεμουλα κ γαλα!και απο βαρος μια χαρα ειστε!κι εμεις γυρω στα 7800 πρεπει να ειμαστε!

Κι εγώ πιστεύω οτι πρεπει να του δώσω χρόνο,καινούργια τροφή είναι!Περαστικά του και μην αγχώνεσαι,(κι εγώ τυχερή σαν εσένα στο θέμα του ύπνου,θα ''επανέλθει''...!)

εύχομαι να μη ταλαιπωρηθεί το μωρό :cry:,εκτός απο depon σου είπε να δώσεις τπτ αλλο?

ευχαριστουμε κοριτσια!καναμε κ εξετασεις για ουρολοιμωξη οποτε περιμενουμε!για την ωρα ντεπον για τον πυρετο.για το φαγητο αφου καναμε κ ολους τους συνδυασμους κ δεν ετρωγε, μου ειπε να του βαλω 1-2 κοκκους αλατι.η ποσοτητα ειναι πολυ μικρη για να το βλαψει κ θα το φαει.εναλλακτικα λιγη φετα!θα δουμε...

3otVp2.png

καλα αποτελέσματα με την εξέταση,κι εμένα μου είπε για το λίγο αλάτι αν και σήμερα χωρίς το σέλινο,μόνο με καρότο,κολοκύθι,πατάτα το έφαγε όλο!!!περαστικά και πάλι...

καλημέρα κορίτσια!

Θα συνηθίσουν σιγά σιγά και θα φάνε όλα. και μην ξεχνάμε...ανθρωποι είναι και αυτά με χαρακτήρα. ότι αρέσει σε εμένα δεν αρέσει απαραίτητα και σε κάποιον άλλον. έτσι και αυτά. το καθένα προτιμάει άλλες γεύσεις. Γι'αυτό μια μανούλα που είναι πιο αντιδραστικό το μωρό της στο φαγητό θα κάνει λίγο παραπάνω υπομονή μέχρι να βρει το ''μυστικό''.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...