Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Έχεις ταλαιπωρηθεί παρά πολύ και είναι λογικό να τα βλέπεις όλα μαύρα.Και εγώ πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη εξέταση δεν θα είχε νόημα,τα έχεις κάνει όλα.Ισως είναι θέμα εμβρύων τελικά.Για σπέρμα δεν μας είπες αν το τσεκαρατε,αλλά θεωρώ πως το έχετε κάνει.Κανε στοχευμένες επαφές τις ημέρες τις ωορρηξίας και δοκίμασε και αυτό με τον υπέρηχο στο γυναικολόγο για παρακολούθηση της ωορρηξίας και οβιτρελ,μια φίλη μου έμεινε έτσι έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια.

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχω να μπω απο τοτε που γεννηθηκε ο μικρος μου αντρακος!!! να μας ζησουν τα μωρα μας και να ναι καλοτυχα και γερα!!!

δεν προλαβαινουμε ουτε να ανασανουμε..κολικοι, γκρινιτσα κτλ κτλ!!!

σας φιλω και να στε καλα και φιλακια στα μωρακια σας!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Δε σας έχουν περάσει οι κολικοι? εμείς ευτυχώς δε κάναμε. τη δευτέρα θα κάνουμε το δεύτερο εμβόλιο και ετοιμαζόμαστε για διακοπές. Μας έχει επιτρεψει μπανακια στη θάλασσα. Ελπίζω να του αρέσει. Εξακολουθώ να θηλαζω αποκλειστικά οπότε δε θα χρειαστει να κουβαλάμε για το φαγητο του τίποτα.

• 3 εβδομάδες μετά...

Γεια σας κοριτσια!!Εγω αν εξαιρεσουμε οτι η μικρη Εμμανουελα (βαφτιζω τον Σεπτεμβρη) κολλησε ιωση απο τη μεγαλη μου κορη και περασε 39 πυρετο και σημερα αρχισε εισπνοες ειναι ησυχο μωρο που κοιμαται κυριως μεσημερι και νυχτα!!!!Ξυπναει μια φορα,θηλαζει και ξανακοιμαται ο θησαυρος μου!!

• 2 months later...

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Μόλις γράφτηκα στο forum, ελπίζω να καταφέρω να το χειριστώ!! Ο μπέμπης μου είναι σχεδόν 7 μηνών και έχει βγάλει 2 δοντάκια κάτω και 2 "μισά" επάνω. Τα πάνω μας παίδεψαν πολύ!! ;)

oTpap3.png

cHzLp3.png

Καλησπέρα κι απο εμένα μανούλες του Απριλίου! Το πρώτο μου μνμ και θα ήθελα να ρωτήσω με το γάλα πώς τα πάτε τώρα που έχουν αρχίσει οι φρουτόκρεμες και οι κρέμες???Εμείς,τραβάμε κουπί....όσο για τη γκρίνια(δόντια...)τα ίδια με εσάς...!!!

Καλως ηρθες ελισαβετ!με το γαλα εχουμε μια σχεση αγαπης που δεν την εχουμε ακομα με τις στερεες. Φρουτοκρεμα τρωει γυρω στα 100 γρ.κ μετα απο μια ωρα θελει γαλα. Το μεσημερι εχουμε μεγαλο προβλημα με τις σουπες.Τη χορτοσουπα ουτε να τη δει. Δυο κουταλιες με το ζορι.Το κοτοπουλο το εχει φαει, γυρω στα 100γρ.παλι και τωρα προσπαθει να μαθει το μοσχαρακι, σημερα εφαγε περιπου 70γρ.και μετα 120γρ.γαλα...Γιαουρτι παλι γυρω στα 70 κ μετα γαλα. Κρεμα γυρω στα 150...γενικα ομως πολυ γαλα...Απο δοντακια ακομα τιποτα και γκρινια εχει πλεον για αγκαλια...εσεις??

3otVp2.png

Καλως ηρθες ελισαβετ!με το γαλα εχουμε μια σχεση αγαπης που δεν την εχουμε ακομα με τις στερεες. Φρουτοκρεμα τρωει γυρω στα 100 γρ.κ μετα απο μια ωρα θελει γαλα. Το μεσημερι εχουμε μεγαλο προβλημα με τις σουπες.Τη χορτοσουπα ουτε να τη δει. Δυο κουταλιες με το ζορι.Το κοτοπουλο το εχει φαει, γυρω στα 100γρ.παλι και τωρα προσπαθει να μαθει το μοσχαρακι, σημερα εφαγε περιπου 70γρ.και μετα 120γρ.γαλα...Γιαουρτι παλι γυρω στα 70 κ μετα γαλα. Κρεμα γυρω στα 150...γενικα ομως πολυ γαλα...Απο δοντακια ακομα τιποτα και γκρινια εχει πλεον για αγκαλια...εσεις??

Καλώς σας βρήκα! Καταρχήν σ΄ευχαριστώ για την απάντησή σου!Να σου ζήσει!Τρώει κιόλας σούπες ε?Μπράβο!Εμένα εδώ και 1 μήνα με το ζόρυ πίνει 180-200 ml ...θα παμε αυτή την εβδ στη παιδιατρο για το εμβόλιο και θα δούμε τί θα μας πεί να κάνουμε...απο δόντια μόνο γκρίνια ο καημενος εδω και 2 μήνες...υπομονή,υπομονή και τραγουδάκια!Ανησυχώ γιατί δεν πίνει 750ml που μου είπε η γιατρός τη μέρα,με το ζόρυ φτανει τα 500 και έχουμε φρικάρει!!!!

Διαφημίσεις

Καλώς σας βρήκα! Καταρχήν σ΄ευχαριστώ για την απάντησή σου!Να σου ζήσει!Τρώει κιόλας σούπες ε?Μπράβο!Εμένα εδώ και 1 μήνα με το ζόρυ πίνει 180-200 ml ...θα παμε αυτή την εβδ στη παιδιατρο για το εμβόλιο και θα δούμε τί θα μας πεί να κάνουμε...απο δόντια μόνο γκρίνια ο καημενος εδω και 2 μήνες...υπομονή,υπομονή και τραγουδάκια!Ανησυχώ γιατί δεν πίνει 750ml που μου είπε η γιατρός τη μέρα,με το ζόρυ φτανει τα 500 και έχουμε φρικάρει!!!!

ναι μην αγχωνεσαι μεχρι να πας στο γιατρο.εσυ κανε οτι καλυτερο μπορεις κ αν δε θελει αλλο γαλα τι να κανεις.κρεμουλες τρωει?σιγα σιγα θα συνηθισει!750μλ δεν εχει πιει ποτε ουτε εμενα.την αγαπη για το γαλα την απεκτησε τωρα που δε θελει τις σουπες.δεν ξερω μηπως σε βοηθησει αυτο που κανει ο δικος μου.Δεν πινει πανω απο 100μλ τη φορα.πολυ σπανια.θελει λιγο κ συνεχεια.κακο βεβαια γιατι συνεχεια τον ταιζω αλλα δε θελει να ζοριζεται!!παντως απο οτι βλεπω τα μωρακια απριλιου ειναι λιγο ζορικα γιατι οι μαμαδες τους ειναι αφαντες απο το φορουμ:P

3otVp2.png

ναι μην αγχωνεσαι μεχρι να πας στο γιατρο.εσυ κανε οτι καλυτερο μπορεις κ αν δε θελει αλλο γαλα τι να κανεις.κρεμουλες τρωει?σιγα σιγα θα συνηθισει!750μλ δεν εχει πιει ποτε ουτε εμενα.την αγαπη για το γαλα την απεκτησε τωρα που δε θελει τις σουπες.δεν ξερω μηπως σε βοηθησει αυτο που κανει ο δικος μου.Δεν πινει πανω απο 100μλ τη φορα.πολυ σπανια.θελει λιγο κ συνεχεια.κακο βεβαια γιατι συνεχεια τον ταιζω αλλα δε θελει να ζοριζεται!!παντως απο οτι βλεπω τα μωρακια απριλιου ειναι λιγο ζορικα γιατι οι μαμαδες τους ειναι αφαντες απο το φορουμ:P

Καλημέρα!Μέχρι να ξεκινήσει κρεμες και φρουτόκρεμες επινε τη φορα 240 ml!Τώρα με τ ο ζόρυ 140-180....με το νερό έχουμε θέμα...δεν του αρεσει κι αυτό με το ζόρυ του το δίνω....είναι όντως και ζόρικα και πεισματάρικα!!!κουραγιο σε όλες μας! ;)

Καλημέρα!Μέχρι να ξεκινήσει κρεμες και φρουτόκρεμες επινε τη φορα 240 ml!Τώρα με τ ο ζόρυ 140-180....με το νερό έχουμε θέμα...δεν του αρεσει κι αυτό με το ζόρυ του το δίνω....είναι όντως και ζόρικα και πεισματάρικα!!!κουραγιο σε όλες μας! ;)

οταν λες 140-180 τη φορα, σου πινει τωρα ποσες φορες τη μερα?πρωι-μεσημερι -βραδυ?ειναι πολυ πιθανο να το κραταει η κρεμα κ για αυτο δε θελει γαλα.για το νερο μην ανυσηχεις και μενα πολυ λιγο πινει κ σιγα σιγα το αυξανει.ειχα ρωτησει το γιατρο και μου ειπε να μην ανησυχω.υπομονη...θα μαθουν να τρωνε!!!

3otVp2.png

οταν λες 140-180 τη φορα, σου πινει τωρα ποσες φορες τη μερα?πρωι-μεσημερι -βραδυ?ειναι πολυ πιθανο να το κραταει η κρεμα κ για αυτο δε θελει γαλα.για το νερο μην ανυσηχεις και μενα πολυ λιγο πινει κ σιγα σιγα το αυξανει.ειχα ρωτησει το γιατρο και μου ειπε να μην ανησυχω.υπομονη...θα μαθουν να τρωνε!!!

3 φορές τη μέρα:πρωι-μεσημέρι-βράδυ(που τώρα απο 3 έγιναν 6 γιατί με το ζόρυ να φάει τη κάθε φορά απο 100)!νερό 40-60 ml τη μέρα!!!για να μη διαμαρτύρεται οτι πειναει σημαίνει οτι τα φρούτα κι η κρέμα κάνουν ''δουλειά''-6 μήνες τώρα το άγχος είναι αυτό το φαι και το βάρος καθώς γεννήθηκε 2100-πρόωρα-και με 12 μέρες νοσηλεία....:( έχω μεγάλη περιέργεια τί θα δείξει η ζυγαριά αυτή τη φορά....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...