-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 5 λεπτά , Bubble24 είπε:
2100 τη φορά σε φυσικό κύκλο με καθόλου φάρμακα ( μόνο ovitrelle Kai olgalutran), για ένα ωάριο. Στο παλιό κέντρο αυτά! Έχω αλλάξει, αλλά γενικά και από άλλες κοπέλες δεν έχω ακούσει για φθηνότερα… μάλλον είσαι τυχερή!
Χωρίς εμβρυομεταφορά, μόνο ωοληψία και γονιμοποίηση.
Δε νομίζω πως είναι θέμα τύχης γιατί σου λέω έχω πάρει τους γιατρούς σβαρνα και κανείς δε μου είπε τόσο. Απλά το 2100 για φυσικό κύκλο είναι εντελως παράλογο. Ειναι κάποιες κοπέλες που πάνε με φυσικό εδώ μέσα και έχω ακούσει και άλλες τιμές, λίγο πάνω λίγο κάτω οκ αλλά όχι 3 φορές πάνω! Δλδ στη κανονική διέγερση τι έπαιρνε ; Έπαιρνε κ το νεφρό μας μαζί ; Καλά που έφυγες.
πρίν από 19 λεπτά , Anastasia2005 είπε:Θα σου πω πως όταν είχα κάνει την πρώτη μου εξωσωματική είχα 21 ωάρια αν δεν κάνω λάθος και κατ επέκταση 16 έμβρυα..Μια φίλη έκανε ωοληψια και είχε 5 ωάρια 2 έμβρυα...Τώρα η κοπέλα έχει 10 χρονών παιδί😂 και εγώ όχι..
Τηλεργασια δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω...Η απόσταση είναι στη μια ώρα ...Αλλά μια πάνε ,μια γυρνά ,και κάνα 2 Ώρο εκεί....Πάει η μισή μέρα...
Ναι όντως ισχύει αυτό με τον γυναικολόγο κ τον εξωσωματιστγ απλά δεν έχουμε γυναικολόγο κάθε μέρα εδώ..είναι κάποιες μέρες..
Οπότε πάλι ρίσκο..Μέχρι τότε φυσικά ειδομεν
1 ώρα κ 1 ώρα έλα είναι να πάω από Πειραιά Χαλάνδρι το πρωί που είναι το κέντρο 😂 Οπότε σου λέω εγγυημένα πως γίνεται. Απλά ρώτα τι ώρα ξεκινουν τους υπέρηχους να πηγαίνεις πρώτη πρώτη.
-
CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012
-
Θέματα
-
- 9.330 απαντήσεις
- 1.024.562 εμφανίσεις
-
- 951 απαντήσεις
- 483.548 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 134.765 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.183.935 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 38.755 εμφανίσεις
-
-
-
- 1.814 απαντήσεις
- 76.731 εμφανίσεις
-
- 9.330 απαντήσεις
- 1.024.562 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 1.273 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 6.000 εμφανίσεις
-
- 1.029 απαντήσεις
- 110.183 εμφανίσεις
-
- 28 απαντήσεις
- 5.304 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 291 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 223 εμφανίσεις
-
- 49 απαντήσεις
- 9.097 εμφανίσεις
-
- 951 απαντήσεις
- 483.548 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα