Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Lila86 είπε:

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

και μεις με αποκλειστικο θηλασμο ειμαστε το βραδυ εχουμε λιγο θεματακι δε πολυκοιμομαστε αλλα προσπαθουμε. εμεις τρωμε ανα τριωρο αλλα το φαγητο μας κραταει αρκετη ωρα για να τελειωσει εσεις ποση ωρα θηλαζετε? καθε φορα και απο τα δυο στηθη η μονο ενα? εγω εχω πολυ γαλα και δε ξερω τι να κανω.... βεβαια ειναι ακομη αρχη θα τα καταφερουμε παντως απο βαρος και μεις παιρνουμε μια χαρα:P:pθρεφταρακια ειμαστε;)

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχχχ πολλες μανουλες Απριλιου βλεπω που γεννησανε!! :D:D

Ελενα10 με το καλο να παρετε σπιτι το μωρακι σας υγιεστατο!!!

Αναστασια απο Αθηνα ειμαι ,αλλα τον τελευταιο χρονο μενουμε Μεσσηνια και θα γεννησω Καλαματα.

Κοριτσια μου κι εμενα στοχος μου ειναι να θηλασω αποκλειστικα. Απο το πολυ ψαξιμο που εχω κανει γυρω απο το θεμα, ξερω οτι θηλαζουμε χωρις ρολογια και καθε φορα απο ενα στηθος, γιατι στη αρχη το γαλατακι ειναι πιο αραιο για να ξεδιψαει το μωρο και στη συνεχεια ερχεται το πιο πηκτο/θρεπτικο. Οποτε καλο ειναι να επιμενουμε σε ενα στηθος καθε φορα, για να προλαβει να παρει το μωρο και το πιο πηκτο γαλα.

(αυτα θεωρητικα φυσικα τα λεω, γιατι στην πραξη δεν εχω ιδεα..ελπιζω να τα καταφερω το ιδιο καλα και με εσας!!)

Ουφ,εντωμεταξυ σημερα εχω ραντεβου με το γιατρο και θα με εξετασει και κολπικα να δουμε που βρισκομαστε.

Η αληθεια ειναι οτι εχω βαρυνει παρα πολυ πια και αρχιζει και με κουραζει...θελω να γνωρισω το μωρακι μου!! (φοβαμαι ομως κιολας πως θα ειναι ο τοκετος...αχ αυτη η αγνοια της πρωταρας!!!).

χρονια πολλά κορίτσια!

Χριστός Ανέστη!

και εγώ γένησα στις 10 Απριλίου. Είχα έναν εύκολο φυσιολογικό τοκετό 2 ωρών. Ο μπέμπης 3340, 51 εκ. και υγιέστατος.

Ελενα περαστικά να είναι ....

Προσπαθώ και εγώ για αποκλειστικό. Τρώμε κάθε 3ωρο μπορεί και 4ωρο την ημέρα συνήθως. Απο την κλινική βγήκα με ματωμενες θηλές, σαν τριαντάφυλλα μου τις έκανε και αυτή την ώρα δεν έχουν αίμα αλλά βαθυές ρωγμές...αφού σε καμιά ωρα τον περιμένω να ξυπνήσει και απορώ πώς θα τον βάλω στο στήθος...όταν αρχίζει να θηλάζει ουρλιάζω χωρίς φωνή ....

να σας ζήσουν τα μωρακια όσες γεννήσατε και με έναν πόνο οι υπόλοιπες...

καλώς όρισαν τα καινούρια κορίτσια στην παρέα.

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ! ΚΑΛΟΤΥΧΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΝΑ ΝΑΙ!!!! ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!! εμεις στην αναμονη.....περιμενουμε να κανει εμφανιση ο μικρος!!!

σας φιλω ,μα πιο πολυ φιλω τα μωρακια σας!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!Να σας ζησουν τα μωρακια σας!Εγω γεννησα με καισαρικη τη Μεγ.Τριτη μια κουκλιτσα 2930 και 50 εκατ.υγιεστατη και κυριως ησυχη!!Ολη μερα κοιμαται το χρυσο μου,θηλαζει πολυ καλα,ελπιζω να συνεχισουμε ετσι!

Εγω ποναω ελαχιστα,πολυ πιο ευκολη η 2η καισαρικη!Το μονο κακο ειναι οτι αναγκαστικα να στειλω τη μεγαλη μου κορη στη γιαγια απο χθες γιατι εχει κρυωσει και μου λειπει πολυ!!

Μαιρη με το καλο να ερθει ο γιοκας σου!!!

Να σας ζησουν τα μωρακια σας κοριτσια!! Να τα χαιρεστε!!!

Εγω τελικα τα καταφερα και εφτασα Θεσσαλονικη χωρις να εχω περιπετειες στο ταξιδι!

Ο μπεμπης μου εχει βολευτει απο οτι καταλαβαινω... σημερα ειμαι 39 εβδομαδα + 1μερα και δεν εχει εμπεδωθει ακομη..

Την Παρασκευη θα παω μια βολτα απ τη γενικη κλινικη να δω τα δωματια κ να επιλεξω και επισης να με δει κ ο γιατρος μου να δουμε που βρισκομαστε!

Εχει καμια σας καποια εμπειρια ή προταση απο τη γενικη κλινικη Θεσσαλονικης?

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημερα σας!!!

Ελισαβετ κι η κορη μου τα ιδια!Το ακρος αντιθετο απο την πρωτη η οποια δε μαζευεται!Κοντευει 3 βεβαια..η μικρη ειναι τοσο ησυχη,θηλαζει καθε 2-3 ωρες αποκλειστικα,πανευκολο μου φανηκε αυτη τη φορα!!Αντε να σαραντησω να βγω εξω!Η μεγαλη μου κορη με βοηθαει , θελει να μου ανοιξει το σουτιεν οποτε κλαιει η αδερφη της...σιγα το κλαμα δλδ,να ηταν ολα τα μωρα ετσι θα εκανα αλλα 5...:rolleyes:Δε ζηλευει καθολου,τη χαιδευει,τη λεει αγαπη μου...μακαρι να συνεχισουμε ετσι και να βρουμε τους ρυθμους μας σαν οικογενεια γιατι την ωρα που τρωει το ενα,πειναει και το αλλο και την ωρα που κοιμαται το ενα ξυπναει το αλλο κλπ...Δεν παραπονιεμαι ομως,τα ηξερα και τα περιμενα αυτα,ευχομαι σε ολες σας ενα τοσο ησυχο μωρο οσο το δικο μου κοριτσια!!

Οποια θελει βοηθεια με το θηλασμο,δυσκολευεται κλπ ισως μπορω να δωσω καμια καλη συμβουλη,ας ρωτησει!!

Αντε,να μας ζησουν!!!!!!!!!:P

να σου ζησει Κατερινα. κ μενα ο μεγαλος ειναι πολυ καλος με το μωρο, τον χαιδευει, τον φιλαει, ειναι πολυ εκδηλωτικος. το μωρο ειναι μαλλον γκρινιαρης. οταν δεν τρωει - θηλαζω αποκλειστικα - θελει συνεχως αγκαλια. κατω δεν καθεται καθολου χωρις κλαμα. κοιμαται στα χερια μου κ μολις τον αφηνω κατω κλαιει. οπως καταλαβαινεις κ με ενα ακομα παιδι στο σπιτι ειναι δυσκολο να εχω ενα μωρο συνεχεια στα χερια. αλλα κανω υπομονη, ελπιζω να στρωσει γρηγορα!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!

και ο δικός μου ήσυχο μωρό. κλαίει μόνο όταν πεινάει και τον κρατάω αγκαλιά μόνο για να τον ταίσω, αλλιώς στο καλαθάκι του...Αν έχω το ένα κρεμασμένο πάνω μου και το άλλο στα φουστάνια μου κάηκα....η κόρη μου ήταν έτσι...την κουνούσα 3 ώρες για να κοιμηθεί ένα μισάωρο...μαρτήριο.....Βέβαια δεν ξέρω αν την καλοέμαθα ή είναι στο παιδί...

Επίσης η κόρη μου τον λατρευει τον αδερφό της. Τον αποκαλεί με υποκοριστικά που ακούει απο εμάς, τον χαιδευει, του τραγουδα και δεν τον βλέπει καθόλου σαν απειλή.

όσον αφορά τον θηλασμό κατερίνα εγώ έχω να τον βάλω στο στήθος μια βδομάδα, βγάζω με θήλαστρο. μου είχε κάνει τις θηλές τριαντάφυλλα. Αίμα και πύον έπινε το παιδί. Δεν συζητώ για τον πόνο...Δαγκωνόμουνα και χοροπηδούσα . Κάθε που έκλαιγε να φάει, έκλαιγα και εγώ στην σκέψη μόνο που θα τον βάλω στο στήθος....ψυχοφθόρο...δεν ξέρω αν το αντέξει η ψυχολογία μου να τον ξαναβάλω στο στήθος...οι θηλές μου σήμερα επανήλθαν κάπως...

Εμενα ο θηλασμος μου φανηκε πολυ ευκολος αυτη τη φορα κοριτσια και η μικρη δε με πληγωσε καθολου!Τη μερα θηλαζω καθε 2-3 ωρες αλλα τη νυχτα τα κανω ψιλομανταρα οπως αποψε που ειμαι αυπνη,το παραμπουκωσα το παιδι για να μην κλαψει και μου ξυπνησει τη μεγαλη...εγω ειμαι κουρελι και τελικα το καημενο μαλλον κακα ηθελε και σφιγγοταν με αποτελεσμα να αλλαζω και σεντονια απο τις γουλιες που εβγαζε νυχτιατικα...τι να κανω...θα μαθω κι εγω!Κατα τ΄αλλα ησυχο πολυ οπως σας ειπα και κανω ολες τις δουλειες ,τα παντα τερμα κι αυτο κοιμαται!Επισης πηρε 1 κιλο σε 15 μερες...:confused:

κ εγω με το θηλασμο δεν εχω θεμα. το στηθος μου ειναι μια χαρα ευτυχως. ο μικρος τρωει καθε 2-2.5 ωρες, κ το βραδυ τα ιδια. επειδη τη νυχτα θηλαζω ξαπλωτη, τον παιρνει ο υπνος γρηγορα κ τρωει λιγο οποτε ξυπναει 2-3 φορες το βραδυ.

Κατερινα 1 κιλο σε 15 μερες; σουπερ!! εμενα εβαλε 1κιλο στο μηνα πανω.κανεις καλη δουλεια!!

Καλησπερα κοριτσια!Χαθηκατε!Γεννησατε ολες μαλλον και παιδευεστε ε?Εμεις σημερα γιναμε 1 μηνα!Και ολη μερα κι ολη νυχτα ζοριζομαστε να κανουμε κακα και πριτσακια!Πινω χαμομηλι τωρα μπας και τη βοηθησω λιγο..

Το μονο μας προβλημα ειναι οτι απο τα χουρχουρισματα της ξυπναει η μεγαλη μου κορη καθε πρωι 5-6 και δε θελει να ξανακοιμηθει με τιποτα..το να κανει κι αυτο το καημενο,ξεσπαω τα νευρα μου εκει δυστυχως...οποτε μερα παρα μερα την εχουν οι γονεις μου σπιτι τους..αντε να δουμε ποτε θα λειτουργησουμε σαν οικογενεια αν και με 2 ωρες υπνο δε λειτουργω καθολου!!

geia sas koritsia kai apo mena!!!!ti kanete?pws pernate?emeis etsi kai etsi,o mikros kala einai genika exei vevaia ta ponakia tou apo kolikous kai apo thn palindromish alla genika kala trwei kathe 3 h 4 wres analoga pote ksipnaei egw den exw kai polu gala to vradu xupnaei 2 fores pali kala.H korh mou den to exei parei kai teleia vevaia ton agapaei kai ton frontizei alla vgazei thn zhleia ths se neura kai grinia thn lupamai polu thn kaimenh ths exw kai mia adunamia vevaia tespa tha sunithsoume pou tha paei.Duskolo ta 2 paidia poluuuuuuu duskolo.To kalo eiani pw t exoume rixei stis voltes kounies kai tetoia kai to mwro klassika na koitaei ta dentra,plaka pou exoun ta paidia omws!kalo kouragio kai xronia mas polla thn kuriakh!!!!!!!!!!

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...