Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Lila86 είπε:

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!

Ειμαι νεο μελος με την κοιλια στο στομα και ΠΗΤ 22 Απριλιου..! Χτες με εξετασε κολπικα ο γιατρος μου και πιστευει οτι παμε για την επομενη εβδομαδα. Παω για φυσιολογικο τοκετο, χωρις επισκληριδιο και εχω αρκετο αγχος γιατι ειναι το πρωτο μου παιδακι!!

Να σου ζησει το μωρακι penthesilia!! Καλα αναθρεμματα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστούμε Cassandra. Εύχομαι να έχεις έναν εύκολο, σύντομο και ανώδυνο τοκετο .

Μην αγχωνεσαι. Οι πόνοι είναι υποφερτοι. Έρχονται περιοδικά και ενδιάμεσα έχεις ένα σύντομο χρονικό διάστημα ώστε να ανακτησεις δυνάμεις. Αυτο ομως δεν ισχυει απο οσο ξερω στους τεχνιτους πονους. Έκανα επισκληριδιο λίγο πριν τις εξωθησεις. Ένιωθα πάντως ότι θα μπορούσα να άντεξω και χωρίς. Συγκέντρωση και υπομονή χρειάζονται απο σένα. Σκέψου ότι θα έχεις το μωρακι σου!

Σ'ευχαριστω penthesilia, μου δινεις κουραγιο! Δε θα κανω τεχνητους, απλως μου εξετασε ο γιατρος τον τραχηλο,δεν με ειδε ετοιμη για αυτες τις μερες, οποτε το προεβλεψε για την επομενη εβδομαδα.

Το μονο που μου ειπε ειναι οτι αν με εβλεπε ετοιμη, θα μπορουσαμε να κανονισουμε να σπασουμε τα νερα και να συνεχισει η διαδικασια μονη της. Κι αυτο το φοβαμαι ομως..θα ηθελα ολα να γινουν φυσικα.

Πως ειναι να εχεις το παιδακι σου στη αγκαλια σου?? :-)

Μου φαινεται ακομα πολυ περιεργο οτι θα γινω μαμα...

Σε μένα είχε εξετάσει τον τραχηλο το Σάββατο και την Τρίτη γεννησα. Κ

Μου είχε προτείνει να βοηθήσει τον τραχηλο κάνοντας εκείνος δαχτυλικη αποκόλληση των υμενων του τραχήλου κάτι που τελικα δε χρειάστηκε. Οπότε περίμενε μέχρι την πητ σου , έχεις μέρες που μπορούν όλα αυτα να αλλάξουν χωρίς να επέμβει κανείς. Εκτός κι αν υπάρχει λόγος υγείας και πρέπει να επισπεύσει τον τοκετο. Τα νερά μου τα έσπασαν στο μαιευτήριο αλλα είχα ήδη συστάσεις τοκετού. Δε πονάει η διαδικασία.

Το να έχεις το μωρακι σου είναι κάτι ανεκτίμητο και παρ΄ όλο το σχετικό αγχος που υπάρχει και τις δυσκολίες προσαρμογής προσπαθώ να απολαμβανω αυτές τις μοναδικές στιγμές. Σύντομα θα το νιώσεις κι εσυ!

Γεια σας κοριτσια!

Ειμαι νεο μελος με την κοιλια στο στομα και ΠΗΤ 22 Απριλιου..! Χτες με εξετασε κολπικα ο γιατρος μου και πιστευει οτι παμε για την επομενη εβδομαδα. Παω για φυσιολογικο τοκετο, χωρις επισκληριδιο και εχω αρκετο αγχος γιατι ειναι το πρωτο μου παιδακι!!

Να σου ζησει το μωρακι penthesilia!! Καλα αναθρεμματα!

χωρις επισκληριδιο????Μπραβο!!!!Εγω δεν θα το αντεχα με τιποτα νομιζω....

ειχα μια ευκολη και υπεροχη γεννα, εσπασαν τα νερα σταδιακα 07.30 με 8.00 το πρωι και 12.20 ειχα τον μπεμπη μου αγκαλιτσα!!!!

ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

Να'στε καλα κοριτσια μου!!

Ο γιατρος μου υποτιθεται οτι περιμενει και 10 μερες μετα την ΠΗΤ, απλως ειπε οτι αν με βρει ετοιμη, ειναι καλυτερα νωριτερα απο αργοτερα και για να μην ταλαιπωρηθω εγω. Εγω ειμαι της αποψης οτι καλυτερα ειναι οταν αποφασισει το μωρο.

Την Τριτη που μας περασε το μωρακι μου ηταν ηδη 3200γρ. Ελπιζω τελικα να μη γεννηθει 4 κιλα , οπως ο αντρας μου :P

Οσο για την επισκληριδιο...τωρα κανω τη γενναια που δεν εχω ιδεα πως ειναι...ελπιζω να αντεξω ουφ.....

Γεια σας κ απο μενα!!

Μολις γραφτηκα στο cafe, τωρα το ανακαλυψα...δηλαδη τελευταιες στιγμες! (καλιο αργα παρα ποτε!)

Ειπα να γραψω κ γω για να μοιραστω μαζι σας το αγχος μου!

Περιμενουμε να γεννησουμε απο μερα σε μερα ή καλυτερα απο βδομαδα σε βδομαδα! Σημερα ειμαι 38 και 3 κ εχω ΠΗΤ στις 25 Απριλη! Φτανει ο καιρος!

Ανυπομονουσα ως τωρα να ρθει η ωρα γτ ειχα αρχισει να κουραζομαι απ το τοοοσο βαρος, με το περπατημα δν τα εχω και πολυ καλα, οποτε ειχα αρχισει να κανω λιγα καθισματα για να βοηθησω λιγο το μπεμπη να κατεβει... αλλα εδω και 2 μερες εχω αρχισει να αγχωνομαι αφου ο γιατρος βρηκε τομ τραχηλο μου μαλακο!

Βασικα αυτο που με αγχωνει ειναι οτι βρισκομαι Κερκυρα όπου ζω, και εχω σκοπο να ξεκινησω την Τεταρτη για Θεσσαλονικη, την πολη μου, για να γεννησω εκει, τη μερα δηλ. που θα μπαινω στην 39 εβδομαδα! Αν και ο γιατρος μου ειπε οτι δεν "κινδυνευω" να γεννησω πριν την Τριτη που θα με ξαναδει, με εχουν αγχωσει ολοι λεγοντας μου οτι ποτέ δεν ξερεις κ οτι ο τοκετος ειναι απροβλεπτος και τετοια.... Εγω ως τωρα ημουν πολυ κουλ γιατι βλεπω απο φιλες μου οτι δεν γεννας τοσο ευκολα πιο νωρις απ την ΠΗΤ ως πρωτοτοκος με αγορι και χωρις να εχει εμπεδωθει!

Απο συμπτωματα εχω μονο τις ψευτοσυσπασεις και πονο στη λεκανη που με δυσκολευει στο περπατημα. Εσεις τα χετε αυτα? Εχει εμπεδωθει?

Ελπιζω να μη βιαστει ο μπεμπης να βγει σημερα Σαββατο της αναστασης, ουτε αυριο Πασχα, ουτε και τις επομενες 3 μερες!! Γιαυτο εδω και 3 μερες την πεφτω μονο καναπε και χαλαρα! Να προλαβω να παω στην πολη μου και ολα να γινουν οπως τα προγραμματιζαμε..!!

Καλη Ανασταση κ καλο Πασχα σε ολες σας!

καλημερα και απο μενα!!! εγω πηγα τη τεταρτη μονο υπερηχο εκανα και με ψιλαφηση απο πανω ειδε που βρισκεται το μωρο εξεταση απο κατω δε κανει ο δικος μου για να μη χρειαζεται να κανει προβλεψεις θελει να εξελιχθει ομαλα η ολη διαδικασια και να μην επηρεασει τιποτα ειναι υπερ του φυσιολογικου τοκετου. Το βαρος και η αναπτυξη του μωρου ηταν πολυ καλη , ειδε που κανω και συσπασεις οι οποιες εχουν αυξηθει ,απο τι ειδε και ο πλακουντας εχει αρχιζει να ωριμαζει και με περιμενει απο μερα σε μερα απο εμπειρια μου ειπε οτι δε πιστευει να παρω και τις σαραντα εβδομαδες τωρα θα δουμε αν δε γεννησω μεχρι τη δευτερα μου ειπε παλι καρδιοτοκογραφημα και μετα τεταρτη να παω να κανουμε παλι υπερηχο.

οσο για τη γεννα ειμαι απο κερκυρα και θα γεννησω στη κλινικη εδω

Flowertouch τωρα ειδα οτι εισαι απο Κερκυρα!! Και γω εδω... Ειμαι απο Θεσσαλονικη βεβαια αλλα πλεον μονιμη κατοικος Κερκυρας!!

Ποτε περιμενεις να γεννησεις?? Εγω 25 Απρ. το αργοτερο, αλλα θα παω Θεσσαλονικη! Σε τι φαση εισαι?? Ποιο γιατρο εχεις?

Αφου γενναμε ιδια περιοδο μπορουμε να γνωριστουμε και αφου σαραντισουμε να πηγαινουμε για καφε με τα μωρα μας πλατεια!!! :)

Γεια σου Αναστασια!! Χρονια πολλα!

Εγω εχω ΠΗΤ 22 Απριλιου! Εχει παρει θεση το μωρο, εχει κατεβει η κοιλια μου, την περασμενη εβδομαδα ο γιατρος μου ειπε οτι ο τραχηλος εχει αρχισει να εξαλειφεται, αλλα αυτη την εβδομαδα δεν βρηκε να εχει προχωρησει πιο πολυ η κατασταση, οποτε υπολογιζει την επομενη..ετσι κι αλλιως σε μια εβδομαδα ειναι η Πητ μου.

Πονους στη λεκανη δεν εχω, εχω βαρος χαμηλα και πιεση εντονη οταν κανω καποιες κινησεις, εχω πολλες ψευτοσυσπασεις και ο μικρουλης μου με εχει ταραξει στην κλωτσια :)

Για να δουμε, ποια θα γεννησει πρωτη :D:D:D

Χριστός Ανέστη ! Χρόνια πολλα!

Ο τραχήλου μπορεί να εξαλειφθεί παρα πολυ γρήγορα! Εμείς Σάββατο είχαμε κάνει σχετική εξέταση και φαινόταν ο τραχηλος σκληρός, μακρύς κτλ ενώ ο μικρός ήταν αρκετά ψηλά ακόμα. Τελικα την Τρίτη γεννησα απολύτως φυσιολογικά χωρίς πρόκληση. Να ξέρετε ότι είστε σε φάση που οποιαδήποτε στιγμή μπορει να γεννησετε. Ο γιατρός ε μπορει να κάνει σίγουρη πρόβλεψη.

Διαφημίσεις

Kalhspera koritsia kai apo mena prepei na alaksw tikeraki e?Loipon egw gennisa sths 6/4 enan kouklo 3040,kai kapou ekei ksekinaei h peripetia mas:

Genissa loipon kai perimena na mou ton feroun sto dwmatio na ton dw erxete o giatros kai mou leei o mikros exei ugro ston pneumona den tha ton anevasome gia shmera,wx lew mesa mou den arxisame kala,gia na mhn sas prizw tespa to ugro egine loimoksei kai eimastan entatikh 9 meres twra eutuxos einai kala akoma einai omws sto nosokomeio perimenoume na teleiosei h farmakeutikh agwgh to savvato kai na gurisoume spiti mas.Auta ta nea mou oxi kai toso euxarista to kserw alla den ta fernei h zwh opws theloume panta.Telos kalo ola kala

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Χρονια πολλα σε ολες!!

Ελενα 10 να σου ζησει ο μπεμπης σου και να τον χαιρεστε! Αφου ολα ειναι καλα λιγο υπομονη θελει και μετα θα τον εχετε σπιτακι σας και θα περνατε τελεια ολοι μαζι!

Cassandra θυμησε μου απο που εισαι και που θα γεννησεις? Για να δουμε ποια θα ξελαφρωσει πρωτη!!

Εγω (πρωτα ο θεος) θα γεννησω Θεσσαλονικη στη γενικη κλινικη! Καμια αλλη εκει??

κοριτσια γεια σας χαθηκα και γω ολο τρεξιμο γεννησα τελικα τη τεταρτη 11 απριλιου τη μπουμπου μου 3800 τελικα με καισαρικη αλλα ολα καλα τωρα προσαρμοζομασστε σιγα σιγα στο σπιτι. Εσεις πως τα πατε θηλαζετε?

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

Καλησπερα κ χρονια πολλα σε ολες!

Ελενα ευχομαι περαστικα κ γρηγορα στο σπιτι το μωρο σας. Να πανε ολα καλα!

Να σας ζησουν τα μωρακια σας οσες γεννησατε.

Flowertouch εγω θηλαζω αποκλειστικα, ειμαι περιπου καθε 1,5-2 ωρες με το μωρο στο στηθος αλλα το παλευω! ευτυχως τρωει καλα κ παιρνει βαρος, το βραδυ το κοιμιζω διπλα μου κ δεν σηκωνομαι καθολου, θηλαζω ξαπλωτη κ γλιτωνω μετακινησεις κ ταλαιπωρια. μεχρι στιγμης παμε καλα, ελπιζω μετα το σαραντισμο να παμε ακομα καλυτερα!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλα!

Έλενα με το καλο να πάρεις τον κουκλο σου στο σπιτι , γερο και δυνατο!

Εva κι εγω τα ίδια με το Θηλασμο. Ελπίζω ότι θα φτιάξουν τα πράγματα σύντομα ώστε να ξεκουραζομαστε και λίγο. Ο δικός μου δε θέλει να κοιμάται καθόλου στη κουνια του. Θέλει όλο αγκαλιά.

Flower touch να σου ζήσει η μικρούλα και να τη χαίρεστε! Προσαρμοστηκατε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...