Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

kalimeroudia kalimeroudia!!!!manoulitses mou egw ekleisa imerominia!!!6 apriliou kanw tin kaisariki mou!!!tha paw telos tou mina na akusoume ti mpoumpou k 6 tha ti doume...i alitheia einai oti exw agxwthei fovera k perissotero me tis meres sto nosokomeio skeftomai ton mikro sto spiti!!!ti na ginei omws elpizw na vgoume grigora.....exw alles duo evdomades na to epeksergastw sto mualo mou k na iremisw....i valitsa etoimi SXEDON...ta rouxalakia den einai katholou etoima dioti o antras mou den frontise na mou ta steilei ki exw etoimasei mono auta pou tha foresoume feugontas apo to nosokomeio....afiste tipota den exoume kanei..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δε μου είπε το πότε προβλέπει να γεννήσω. Μου είπε μόνο ότι από τη στιγμή που μπω στην 37η εβδομάδα η κύηση είναι τελειόμηνη και περιμένουμε τα συμπτώματα τα οποία μου ανέλυσε. Είπε επίσης ότι μπορεί μετά την 39η εβδομάδα να πειράξει τον τράχηλο αν δεν έχει μαλακώσει ώστε να βοηθηθεί η διαδικασία. Με έδωσε να κάνω μέσα στην εβδομάδα γενική ούρων, αίματος και σακχάρου.

Σου είπε εσένα πότε θα γεννήσεις? και πόσο υπολογίζει το τελικό βάρος του μωρού ? έχεις πάρει εσύ κιλά?

κοιτα και μενα μου ειπε οτι ειμαστε στην αναμονη και οτι αναπασα στιγμη μπορει να γεννησω μου ανεφερε οτι συνηθως οι πρωτοτοκες περνουν και 39 και 40 εβδομαδα αλλα δεν ειναι και σιγουρο ειδε οτι η μητρα εχει ξεκινησει συσπασεις και μου ειπε οτι ειμαστε στα φυσιολογικα και εξαρταται καθαρα απο το μωρο ποτε θελει να βγει. απο κει και περα ουτε κολπικη εξεταση μου εκανε οπως ακουω που κανουν αλλοι ουτε τιποτα βασικα δεν θελει να πειραζει τη φυση παραμονο αν συντρεχει σοβαρος λογος ... αφου ειδε το αμνιακο υγρο οκ και οτι ακομη δε ζοριζεται το μωρο δε κανει τιποτα αυτος. εξετασεις αιματος κλπ μου εκαναν στην κλινικη που εκανα το καρδιοτοκογραφημα για να ειναι ολα ετοιμα εκανα και το στρεπτοκοκο αλλα δε μ ανεφερε αλλες εξετασεις. τωρα για τα κιλα απο τι μου ειπε εξαρταται ποσο θα μεινει μεσα ακομη αν φαμε και αυτη τη βδομαδα το υπολογιζει γυρω στα 3500αλλιως αυξανεται η τιμη:P ασε μεστο αγχος ειμαι αντε να βγει μετα.... οσο για τα δικα μου κιλα αστα 16 να δω πως θα τα χασω...

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

καλημέρα ! καλημέρα!

όλες μες στο άγχος....

Και η δική μου βαλιτσούλα έτοιμη απο εχθές καθώς και όλα τα μωρουδιακά. καρότσι , καθισματάκι και καλαθούνα θέλω να μου βγάλει ο άντρας μου να τα φρεσκάρω και πανέτοιμη.

Το μεγαλύτερο άγχος και για μένα είναι το κοριτσάκι μου που θα μου λείψει. έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι θα λείψω, δεν γκρινιάζει αλλά το καλό μου βουρκώνει και μου λέει θα μου λείψεις μαμά....Το σκέφτομαι και συγκινούμαι...Με ρωτάει τί θα με κάνουν εκεί. Της λέω πως δε θα με κάνουν τίποτα απλώς πρέπει να κάτσω εκεί με το μωράκι μας γιατί πρέπει να το παρακολουθούν οι γιατροί μην αρρωστησει. Την ρώτησα αν θέλει να αφήσω το μωράκι μόνο του εκεί και να γυρίσω σπίτι και μου λέει όχι , κρίμα είναι και ποιός θα μας το φέρει μετά...Να μείνεις αλλά θα μου λείψεις...

καλημέρα σε όλες!

έχει υπέροχες μέρες για βολτούλα και περπάτημα. Παρακολούθησα κατι μαθήματα για τον τοκετό και μου έδωσαν πολύ θάρρος. Δεν αισθάνομαι άγχος (τουλάχιστον τις τελευταίες μέρες) αλλά ανυπομονησία. Αυτη την εβδομάδα έχω μάθημα θηλασμού και φροντίδας νεογνού. Κατά τα άλλα όλα τα εχω έτοιμα και περιμένω.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

πλησιαζουν οι μερες και εξαφανιστηκαμε ε; πως ειστε; εμεις καλα.ετοιμαζομαστε σιγα σιγα, αλλα αυτη η αναμονη σκοτωνει! αντε να δω τον γιοκα μου! να δω τη φατσουλα του επιτελους! ειναι ζωηρουλης ευτυχως και απολαμβανω καθε ωρα τα κουνηματα του!

περιμενω νεα σας!

....ηρθε το θαυμα.....

καλημερα κοριτσια τι κανετε? εγω πηγα στο γιατρο ολα καλα τωρα ειμαστε στην αναμονη.... μες το αγχος ειμαι... αλλα θελω τοσο πολυ να δω τη μπουμπου που πιστευω να μου περασει. εσεις πως τα πατε?το εχετε ριξει στο περπατημα, εχετε συσπασεις? ποτε περιπου σας ειπε ο γιατρος με το καλο??

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

καλημέρα!

Εγώ σήμερα θα πάρω τον γιατρό για να πάω Δευτέρα μάλλον. Όλα καλά...Κάποια πονάκια με πιάνουν μόνο ώρες ώρες. ΠΗΤ έχω 19 Απριλίου, επομένως μέχρι τότε κάποια στιγμή θα γεννήσω. Περισσότερο δεν νομίζω να με αφήσει ο γιατρός γιατί φοβάται το τύλιγμα του λώρου σε ώριμα μωρά ή το ενδεχόμενο να ενεργηθεί..

Kai gw deutera exw giatro na mou pei pote mpainw an ola einai kala 5-7 tha exw gennisei ante na teleionoume kourastika paaaaaaara polu pia.Thn valitsa mou prepei kapoia stigmh na etoimasw mhn trexw sto telos,kata ta alla kala pame me poles suspaseis kai arketa ponakia les na mhn prolavw na paw giatro?

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Βλεπω ετοιμαζεστε ολες,με το καλο κοριτσια!

Εγω σημερα πηγα γιατρο,μια χαρα και πολυ καλο βαρος η μικρη μας,μαλλον θα με βαλει μεγαλη τεταρτη που κλεινω την 38η βδομαδα με καισαρικη.Εγω προτιμω να περιμενω βεβαια μπας και γεννησω φυσιολογικα η να μπω εστω μετα το Πασχα να ειμαι σπιτι μου αυτες τις μερες αλλα ο πλακουντας ειναι 2 προς 3 ηδη.Θα κανουμε ενα ντοπλερ την αλλη Παρασκευη και θα δουμε.

Διαφημίσεις

κατερινα, λογικό δεν είναι η γήρανση του πλακούντα στην εβδομάδα που βρίσκεσαι να είναι 2 προς 3? αυτός είναι λόγος για προγραμματισμένη καισαρική αφού το βάρος του μωρού είναι καλό και άρα τρέφεται σωστά?

αν επιθυμείς να γεννήσεις με φ/τ και δε συντρέχει άλλος λόγος που θα επιβαρύνει εσένα ή το μικρούλη σου θα πρότεινα να βάλεις τον γιατρό σου σε διαδικασία να το ξαναδει το ζήτημα. Εγώ φοβάμαι ότι οι γιατροί θέλουν να μας βάλουν προγραμματισμένα για τοκετό είτε με πρόκληση είτε με καισαρική για να μην έχουν ξαφνικά γεννητούρια ανήμερα το Πάσχα.

flowertouch εγω θα πάω το Σάββατο να με δει και θα έχω νεότερα..συσπάσεις έχω συχνά και πονάκια περιόδου αλλά όχι σε βαθμό που να με καθηλώνουν. Να φανταστείς ακόμα παίρνω το αυτοκίνητο και κάνω τις δουλίτσες μου. Τώρα που σε είδε σου εξέτασε τον τράχηλο?

και μια που έχουμε μια ημέρα διαφορά στη πητ , σε ποιο μαιευτήριο θα γεννήσεις με το καλό? (ποτέ δε ξέρεις ποια θα είναι στο διπλανό κρεβάτι/δωμάτιο)

Penthesilia καισαρικη εκανα και στην κορη μου πριν 2,5 χρονια περιπου γιατι δεν ειχα διαστολη καθολου,μπηκα με προκληση τοτε οταν εκλεισα τις 40 βδομαδες!Συμφωνω ομως σε οσα λες για τους γιατρους οχι τοσο για τα γεννητουρια μεσα στο Πασχα μιας και ο δικος μου ειναι οικογενειακος φιλος και ξερω οτι θα ειναι εδω αλλα μαλλον δεν θελει να ρισκαρει να γεννησω φυσιολογικα,ποιος ξερει?Οπως και να χει ακομα δεν εχουμε αποφασισει,μετα το ντοπλερ βλεπουμε.Κοριτσια οσες εχετε κανει ντοπλερ ειναι τρισδιαστατο?Θα δω και φατσουλα????

καλημερα και απο μενα!!! εγω πηγα τη τεταρτη μονο υπερηχο εκανα και με ψιλαφηση απο πανω ειδε που βρισκεται το μωρο εξεταση απο κατω δε κανει ο δικος μου για να μη χρειαζεται να κανει προβλεψεις θελει να εξελιχθει ομαλα η ολη διαδικασια και να μην επηρεασει τιποτα ειναι υπερ του φυσιολογικου τοκετου. Το βαρος και η αναπτυξη του μωρου ηταν πολυ καλη , ειδε που κανω και συσπασεις οι οποιες εχουν αυξηθει ,απο τι ειδε και ο πλακουντας εχει αρχιζει να ωριμαζει και με περιμενει απο μερα σε μερα απο εμπειρια μου ειπε οτι δε πιστευει να παρω και τις σαραντα εβδομαδες τωρα θα δουμε αν δε γεννησω μεχρι τη δευτερα μου ειπε παλι καρδιοτοκογραφημα και μετα τεταρτη να παω να κανουμε παλι υπερηχο.

οσο για τη γεννα ειμαι απο κερκυρα και θα γεννησω στη κλινικη εδω

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

Penthesilia καισαρικη εκανα και στην κορη μου πριν 2,5 χρονια περιπου γιατι δεν ειχα διαστολη καθολου,μπηκα με προκληση τοτε οταν εκλεισα τις 40 βδομαδες!Συμφωνω ομως σε οσα λες για τους γιατρους οχι τοσο για τα γεννητουρια μεσα στο Πασχα μιας και ο δικος μου ειναι οικογενειακος φιλος και ξερω οτι θα ειναι εδω αλλα μαλλον δεν θελει να ρισκαρει να γεννησω φυσιολογικα,ποιος ξερει?Οπως και να χει ακομα δεν εχουμε αποφασισει,μετα το ντοπλερ βλεπουμε.Κοριτσια οσες εχετε κανει ντοπλερ ειναι τρισδιαστατο?Θα δω και φατσουλα????

κατερινα στο ντοπλερ βλεπει τη σωστη αιματωση τωρα για το αν θα σου κανει και τρισδιαστατο υπερηχο ειναι θεμα του καθε γυναικολογου σε μενα προσωπικα δε μπορουσε να κανει ,μαλλον οχι δε μπορουσε αλλα δεν ειχε νοημα αν και προσπαθησε, γτ η μικρη ειναι στριμενη με το κεφαλι κατω και πισω και με τα χερια μπροστα οποτε δεν εδειχνε τιποτα γενικα δεν εχουμε δει φατσουλα της μικρης απο τον 7 συνεχεια μας κρυβεται:rolleyes:

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

είσαι λίγο μακριά αλλά πολύ ωραία στη Κέρκυρα! αύριο περιμένω να δω τι θα μου πει κι ο δικός μου γιατρός. Με ανησυχεί πάντως μήπως μου πει για πρόκληση κτλ αν και ο ανθρωπος δε το έχει κάνει θέμα και λέει ότι θα περιμένουμε. Ακούω όμως τόσα ραντεβού για τοκετό και ψιλοφρικάρω. Ίδωμεν!

Στα μαθήματα ανώδυνου τοκετού μας είπαν ότι η εγκυμοσύνη μπορεί να παραταθεί χωρίς πρόβλημα για το έμβρυο (αλλά με συστηματικό έλεγχο) μέχρι και 15 ημέρες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...