Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!

σας ακουγα τοσο καιρο που δυσκολευοσασταν στον υπνο και ενιωθα τυχερη που κοιμομουν τοοοοοσο καλα!!!! αλλα...3 μερες τωρα...χρειαζομαι υπνο! δεν μπορω να βολευτω πουθενα! ανασκελα κατουριεμαι ελεεινα,στα πλαγια ενοχλω τον μπεμπακο και με κοπαναει,ουφ,θελω να κοιμηθω!

χθες φτιαξαμε τα ρουχακια στο επιπλακι μας,τα υπολοιπα θα μας τα φερουν απο βδομαδα!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια...εβαλα την κορη μου για υπνο λιγακι ουφ και μπηκα να δω τι κανετε..

Κι εγω δυσκολευομαι στον υπνο,πιανομαι πολυ και ποναω ολοκληρη,συχνα εχω καουρες στο λαιμο και κοιμαμαι με μαξιλαρια οποτε παει και ο αυχενας..αλλα φταιει και η κορη μου,κατουραει που κατουραει το παμπερς5 -6 το πρωι ξυπναει κιολας και ξανακοιμαται μετα απο κανα δυο ωρες...ουφ

Οσο για το μωρο,το ακουω μονο τα βραδυα που ηρεμω..ολη μερα απο δω κι απο κει τι να πει κι αυτο? Τα ρουχαλακια της ειναι ολα ετοιμα στα συρταρια αλλα το λικνο θα το βγαλουμε αργοτερα μην το διαλυσει η μεγαλη αν αρχισει να μπαινει μεσα...τωρα θελω μονο ενα μαξιλαρι θηλασμου να παρω, μια κρεμα για θηλες και κανα φανελακι

Εμένα με έχει ταράξει στη κλωτσιά. Ακόμα και όταν ακουμπάω το χέρι μου στη κοιλιά μετά από λίγο μου το σπρώχνει. Σήμερα ψώνησα για μένα μια φορμίτσα για όταν βγαίνω από το μαιευτήριο. Δε τη δοκίμασα στο κατάστημα με τη κοιλούμπα. Ελπίζω να μου κάνει αφού γεννήσω!

Kalhspera koritsia ti kanete???????emeis pigame xtes sto giatro 2500kila o mpempis tha ksanapaw sths 1/4 na valoume thn hmerominia logika metaxu 5-8/4 ante teleionoume.Megalo thema o upnos den to suzhtw,egw koimamai alla ama ksipnisw to vradi pou olo kai kapoio mouggrisma ths mikrh mou tha me ksupnisei koimamai meta apo kana duoro.Egw apla eplina kapoia rouxalakia prepei na shderothoun aki na mpun sth thesh tous kai gw thn kalathouna tha tous pw na thn anevasoun 1 mera prin erthw spiti tha thn dialisei h mikrh tha vazei tis koukles ths mesa xaxaxaxaxax,pros to paron apolamvanw ths teleutaies kseniastes meres me thn koroula mou!!!!!!!!!!!!

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Καλημερα σε ολες!

Πριν λιγο νομιζω πως τελειωσα με τις ετοιμασιες της βαλιτσας, τα ειχα ολα γυρω γυρω κ αποφασισα επιτελους να τα βαλω μεσα γιατι θα τυχει τιποτα κ θα τρεχω :tongue:

Κουραστηκα δε μπορω αλλο. εχω γιατρο αυριο κ θα δω τι θα μου πει.

τα εχω ολα σχεδον ετοιμα, ρουχα πλυμενα, πορτ μπεμπε καθαρο. προλαβα εκανα κ το πεντικιουρ μου ε ολα ετοιμα ας το παρει αποφαση κ ο μπεμπακος να βγει!

ο υπνος εχει καταντησει μαρτυριο. οπως ακριβως τα λετε. πιανομαι, στριφογυρναω, εχω καουρες, κοιμαμαι με διπλα μαξιλαρια. κ αν ξυπνησει κ ο γιος μου μεσα στη νυχτα - που συμβαινει παντα - μετα ξανακοιμαμαι πολυ δυσκολα.

βγες Δημητρακη μου σε παρακαλω!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια τι κανετε? εμεις σημερα πηγαμε στο γιατρο μας βρηκε περιπου 3200 με καλο αμνιακο και προχωραμε ειδε και το καρδιοτοκογραφημα και ηταν αρκετα ευχαριστημενος γιατι ειδε εξελιξη με συσπασεις παντως βρε κοριτσια εγω δε καταλαβαινω ποτε σκληραινει η κοιλια μου εσεις το καταλαβαινετε? μαλιστα πριν μου κανει τον υπερηχο μου λεει το βλεπεις?τωρα ειναι σκληρη κανει συσπαση αλλα εγω δε καταλαβα τιποτα:confused: α!!μου πηρε και καλλιεργεια για το στρεπτοκοκο β για να ειμαστε ετοιμοι απολα και τωρα αναμονη την αλλη βδομαδα θα παω παλι

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

Καλησπέρα σας κορίτσια εγώ πρώτα ο θεός θα γεννήσω τελευταία εβδομάδα του Απρίλη(καισαρική)!Την προηγούμενη παρασκευή 32+4 πήγαμε για dopler o μικρούλης είναι 1800 και ο πλακούντας μου είναι grade 2(αυτό είναι ανησυχιτικό??δεν είναι νωρίς για grade 2??)

Καλησπέρα σας κορίτσια εγώ πρώτα ο θεός θα γεννήσω τελευταία εβδομάδα του Απρίλη(καισαρική)!Την προηγούμενη παρασκευή 32+4 πήγαμε για dopler o μικρούλης είναι 1800 και ο πλακούντας μου είναι grade 2(αυτό είναι ανησυχιτικό??δεν είναι νωρίς για grade 2??)

Ποσο εισαι βρε Ελενα και εχεις grade 2?Ποτε εχεις πητ?Εγω 25/4 αλλα λογικα με καισαρικη με βλεπω απο τις 11 και μετα..Σημερα εγινα 35 εβδομαδων και πηγα και ψωνισα σερβιετες...δεν το πιστευω...

Διαφημίσεις

Στον υπερηχο που μου είπαν πως έχω grade 2 είμουν 32+4 θα γεννήσω 24-28/4 στην 38 εβδομάδα με καισαρική.

to grafei kapou ston ypeixo to grade 2? giati gia na pw tin alitheia den ton rwtisa to giatro kai aytos de moy eipe kati mono mou ton edeikse ton plakounta kai moy eipe apla oti einai kalos....

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

Γυρίσαμε κι εμείς από το γιατρό μας. Όλα μια χαρά. Είμαστε 3150γρ., αμνιακό φυσιολογικό και ωρίμανση πλακούντα grade 1. Μας είπε ότι θα περιμένουμε η φύση να προβεί στα δέοντα. Πάμε για φυσιολογικό τοκετό.

flowertouch δε το λέει κάπου στον υπέρηχο αλλά ο γιατρός βλέπει στον υπέρηχο τον πλακούντα και δίνει την εκτίμηση.

elena δες για την ωρίμανση του πλακούντα εδώ, http://panacea.med.uoa.gr/topic.aspx?id=389

σύμφωνα με αυτό το άρθο είσαι στα αναμενόμενα πλαίσια. Ο γιατρός σου τι σου είπε?

Γυρίσαμε κι εμείς από το γιατρό μας. Όλα μια χαρά. Είμαστε 3150γρ., αμνιακό φυσιολογικό και ωρίμανση πλακούντα grade 1. Μας είπε ότι θα περιμένουμε η φύση να προβεί στα δέοντα. Πάμε για φυσιολογικό τοκετό.

flowertouch δε το λέει κάπου στον υπέρηχο αλλά ο γιατρός βλέπει στον υπέρηχο τον πλακούντα και δίνει την εκτίμηση.

elena δες για την ωρίμανση του πλακούντα εδώ, http://panacea.med.uoa.gr/topic.aspx?id=389

σύμφωνα με αυτό το άρθο είσαι στα αναμενόμενα πλαίσια. Ο γιατρός σου τι σου είπε?

Οπότε αφού μου είπε ότι απλώς περιμένουμε μάλλον το ίδιο θα ισχύει πάντως ήταν ευχαριστημένος κ με το καρδιοτοκογραφημα. Πάντως και στα κιλά ίδια πάμε τροφαντα θα βγούνε χαχα. σου είπε ποτέ περίπου σε βλέπει να γέννας? Αχ έχω αρχίσει και αγχώνομαι όσο σκέφτομαι τη γεννά άσε... Η παρηγοριά ειναι το αποτέλεσμα

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

Δε μου είπε το πότε προβλέπει να γεννήσω. Μου είπε μόνο ότι από τη στιγμή που μπω στην 37η εβδομάδα η κύηση είναι τελειόμηνη και περιμένουμε τα συμπτώματα τα οποία μου ανέλυσε. Είπε επίσης ότι μπορεί μετά την 39η εβδομάδα να πειράξει τον τράχηλο αν δεν έχει μαλακώσει ώστε να βοηθηθεί η διαδικασία. Με έδωσε να κάνω μέσα στην εβδομάδα γενική ούρων, αίματος και σακχάρου.

Σου είπε εσένα πότε θα γεννήσεις? και πόσο υπολογίζει το τελικό βάρος του μωρού ? έχεις πάρει εσύ κιλά?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...