Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, ZetaK είπε:

Διάβασα για όλες τις προσπάθειες τος κοπέλας απλά πιστεύω πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη! 
      Εγώ την Τρίτη θα πάω για τον πρώτο υπέρηχο μου!

βαλαμε 2 βλαστοκύστες 5ΒΒ και πήρα θετική χοριακη 🙏

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

καλημερα αγαπες!! τι κανετε;;; τα μωρακια σς;;;

εμεις παλι προβλημα με τις ενεσεις τις αντιπηκτικες,παλι σε ελλειψη την εταιρια του μεσα!!! και δεν ειναι σωστο να αλλαζουμε ενεσεις, συνεχεια,υπαρχει ελλειψη! και φυσικα δεν μπορω να της παρω ολες απο το φαρμακειο μου,αλλα ψαχνοντας εδω κι εκει να μαζεψω 2 απο δω,3 απο το αλλο και δινω τα λεφτα! αισχος!

για την βαλιτσα εχω 2 νυχτικα,1 ρομπιτσα,2-3 πυτζαμες,βρακες,καλτσες,φανελες,πετσετες και τωρα θα βαλω ολα τα υπολοιπα! αυτες τις μερες δηλαδη!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα!

Μα να ταλαιπωρούν έτσι τον κόσμο....Σε λίγο θα παραγγέλνουμε φάρμακα απο το e bay έτσι που μας κατάντησαν....

Μαιρούλα έχεις κλείσει ημερομηνία για καισαρική?

καλημέρα!

Μα να ταλαιπωρούν έτσι τον κόσμο....Σε λίγο θα παραγγέλνουμε φάρμακα απο το e bay έτσι που μας κατάντησαν....

Μαιρούλα έχεις κλείσει ημερομηνία για καισαρική?

οχι ακομα vikaki,ειναι ρευστα τα πραγματα,αυριο θα παμε να δουμε τον μπεμπη και θα το ξανακουβεντιασουμε! πριν το πασχα θα ξερουμε σιγουρα.παιζουν πολλοι παραγοντες μωρε..τα φαρμακα μου,οι ενεσεις,οι αντοχες μου,το παιδι κτλ.. αλλα δεν περνα ο καιρος με τιποτα πια!

εσεις το μπεμπεκι το ειδατε ξανα;;

....ηρθε το θαυμα.....

εσεις το μπεμπεκι το ειδατε ξανα;;

το φύλλο εννοείς? Ο γιατρός μου λέει πως είναι σίγουρο γιατί στον μεγαλο υπέρηχο ο γιατρός είχε βάλει τρίπλεξ και το τρίπλεξ λέει δεν κάνει λάθος. Εγώ μπλέ ρουχαλάκια έβγαλα και έπλυνα αλλά κρατάω και μια πισινή στο πίσω μέρος του μυαλού μου...

το φύλλο εννοείς? Ο γιατρός μου λέει πως είναι σίγουρο γιατί στον μεγαλο υπέρηχο ο γιατρός είχε βάλει τρίπλεξ και το τρίπλεξ λέει δεν κάνει λάθος. Εγώ μπλέ ρουχαλάκια έβγαλα και έπλυνα αλλά κρατάω και μια πισινή στο πίσω μέρος του μυαλού μου...

οχι καλε! αν ειδατε το μωρο ξανα σε υπερηχο! καθε ποτε θα σε βλεπει τωρα! αντρακι ειναι το μπεμπεκι,τα χρωματα στον υπερηχο δεν κανουν λαθος! εγω τα πηρα ολα σιελ!!! ολα ομως!! καθε φορα την τσουτσουνα μας δειχνει στον υπερηχο!!! φατσα φορα!!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

οχι καλε! αν ειδατε το μωρο ξανα σε υπερηχο! καθε ποτε θα σε βλεπει τωρα! αντρακι ειναι το μπεμπεκι,τα χρωματα στον υπερηχο δεν κανουν λαθος! εγω τα πηρα ολα σιελ!!! ολα ομως!! καθε φορα την τσουτσουνα μας δειχνει στον υπερηχο!!! φατσα φορα!!

A! τώρα κατάλαβα, που λέει και η κόρη μου...

Μια φορά το μήνα πηγαίνω. ήταν να πάω τέλη Φλεβάρη αλλά επειδή ήταν κουτσός και ο γιατρός μόνο2-3 απογεύματα κάνει ιατρείο πήγα αρχές Μάρτη. Τώρα θα πάω τέλη Μάρτη και μια τελευταία (αν προλάβω) στο 1ο 10ήμερο-15νθήμερο του Απρίλη όπου μάλλον θα με δει και κολπικά και θα πούμε τα του τοκετού....Άντε να τελειώνουμε σιγά σιγά....και να αρχίζουμε με άλλα μετά....ούφ!

κοριτσια τι κανετε? εμεις επισημα μπηκαμε στο μηνα μας και αναμενουμε... η μικρη ηταν 2820 τη τεταρτη και αρχισε να στενευει ο χωρος της. πονακια οχι ιδιαιτερα, αγωνια πολυ και η μικρη συνεχως κολυμπαει και αλωνιζει:P:p:p ετοιμασαμε σχεδον ολα τα πραγματακια μας και αυτα... εσεις τι κανετε?πως τα πατε? τα βραδια κοιμαστε?? εμενα συνεχεια πιανονται τα ποδια μου, για να μη συζητησω και τις διαδρομες τη νυχτα στη τουαλετα;)

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

κι εμείς τη Πέμπτη είμαστε στα 2830γρ.

flowertouch είμαστε στα ίδια!

Εγώ από χθες το βράδυ είχαμε έντονους πόνους από συσπάσεις και κάποια πετρώματα. Βεβαια τις προηγούμενες μέρες δεν είχα κάτσει ήσυχη, έκανα αρκετές δουλειές και μάλλον αυτό πλήρωσα. Σήμερα δεν έκανα τίποτα απολύτως, είχε πέσει και η πίεσή μου στα τάρταρα και ζαλιζόμουν, οπότε ξεκουράστηκα και τώρα είμαι καλύτερα. Ο μικρός με έχει ταράξει στο κλωτσίδι! Τα βράδια πλέον είναι δύσκολος ο ύπνος αλλά είμαστε στη τελική ευθεία. Μετά δε θα κοιμόμαστε καθόλου και δε θα δυσκολευόμαστε! :).

Τα πραγματα για το μαιευτήριο είναι σχεδόνς έτοιμα . Σήμερα έλεγα ότι θα έκανα κάποιες τελευταίες προσθήκες στη βαλίτσα αλλά αφού δεν ήμουν καλά δεν έκανα τίποτα. Αύριο να δούμε!

καλημέρα κορίτσια!

και εγώ έχω συγκεντρώσει σχεδόν όλα τα πράγματα για τη βαλίτσα. Μια πυτζαμούλα θέλω ακόμα και 2-3 φανελάκια να ψωνίσω και μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχω έτοιμη τη βαλίτσα.

Εν τω μεταξύ βλέπω τον καιρό να ανοίγει και σκέφτομαι οτι εγώ θα είμαι κλεισμένη μέσα, με τις πυτζάμες όλη μέρα, το πολύ πολύ φόρμες και φοβάμαι οτι δεν τη γλιτώνω την επιλόχιο κατάθληψη...

κατα τ'άλλα τα βραδυα μια χαρά κοιμάμαι. Απλώς επειδή σταμάτησα απο τη δουλειά και δεν είμαι τόσο κουρασμενη κάνω πιο ελαφρύ ύπνο...

Άντε να τελειώνουμε...να ξεπεταχτούν και τα μωρά, να ξαναβρούμε το ρυθμό μας....Μάλλον πολύ μακρυά κοιτάω:rolleyes:

κι εμείς τη Πέμπτη είμαστε στα 2830γρ.

flowertouch είμαστε στα ίδια!

Εγώ από χθες το βράδυ είχαμε έντονους πόνους από συσπάσεις και κάποια πετρώματα. Βεβαια τις προηγούμενες μέρες δεν είχα κάτσει ήσυχη, έκανα αρκετές δουλειές και μάλλον αυτό πλήρωσα. Σήμερα δεν έκανα τίποτα απολύτως, είχε πέσει και η πίεσή μου στα τάρταρα και ζαλιζόμουν, οπότε ξεκουράστηκα και τώρα είμαι καλύτερα. Ο μικρός με έχει ταράξει στο κλωτσίδι! Τα βράδια πλέον είναι δύσκολος ο ύπνος αλλά είμαστε στη τελική ευθεία. Μετά δε θα κοιμόμαστε καθόλου και δε θα δυσκολευόμαστε! :).

Τα πραγματα για το μαιευτήριο είναι σχεδόνς έτοιμα . Σήμερα έλεγα ότι θα έκανα κάποιες τελευταίες προσθήκες στη βαλίτσα αλλά αφού δεν ήμουν καλά δεν έκανα τίποτα. Αύριο να δούμε!

Τελικα στα ιδια κινουμαστε οντως και σε κιλα και σε βδομαδες τροφαντουλικα θα βγουν:D:D

εγω σταματησα τα yutopar και τωρα να πω την αληθεια πανε και οι συσπασεις παρολο που εκανα ολο δουλειες για να ετοιμασω το δωματιακι δεν εχω πονακια συνεχεια μονο κατι λιγα... τωρα αντε να δουμε αυριο εχω παλι ραντεβου για καρδιοτοκογραφημα τετραρτη με το γιατρο και αναμενω..:P θελω να δω τη μπουμπου!!!:D

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

Διαφημίσεις

εγώ αφού ξεκουράστηκα χθες, ηρέμησε και η κοιλίτσα μου! μόνο τα κλωτσίδια που τρώω αλλά αυτά είναι στο πρόγραμμα. Αύριο θα ασχοληθώ πάλι με δουλίτσες. Θέλω να καθαρίσω το στρωματάκι της κούνιας με ατμοκαθαριστή και να βγω μια βολτούλα στα μαγαζιά για κάτι τελευταία ψωνια. Τη Τετάρτη εμείς πάλι στο γιατρό και τη Παρασκευή έχω μάθημα ανωδυνου τοκετού. Ελπίζω να προλάβω και τα δύο μαθήματα πριν γεννήσω!

καλημερα καλημερα!!! πως ειστε;; εμεις καλα! ο μπεμπης λιγο υποτονικος ολο το σκ,αλλα εκανε αισθητη την παρουσια του ιδιαιτερα τα βραδια! μαλλον επειδη καναμε δουλιτσες και τον κουρασα δεν ηταν τοσο κινητικος οπως παντα ε;

ειναι αληθεια οτι οσο μεγαλωνουν τοσο λιγοτερο κινουνται; δεν εχουν χωρο;

να ρωτησω και κατι αλλο..απο ποτε πηρατε στο σπιτι τα επιπλακια τους;

....ηρθε το θαυμα.....

καλημερα καλημερα!!! πως ειστε;; εμεις καλα! ο μπεμπης λιγο υποτονικος ολο το σκ,αλλα εκανε αισθητη την παρουσια του ιδιαιτερα τα βραδια! μαλλον επειδη καναμε δουλιτσες και τον κουρασα δεν ηταν τοσο κινητικος οπως παντα ε;

ειναι αληθεια οτι οσο μεγαλωνουν τοσο λιγοτερο κινουνται; δεν εχουν χωρο;

να ρωτησω και κατι αλλο..απο ποτε πηρατε στο σπιτι τα επιπλακια τους;

εγώ ένα μήνα νωρίτερα σίγουρα το είχα κομπλέ το δωμάτιο. δεν ήθελα να συμβεί κανένα απρόοπτο και να ασχολούμαι και με δαύτα μετά...

καλημέρα!

καλημέρα κορίτσια! Πώς είστε? Εγώ χθες βράδυ ξύπνησα απο κάτι δυνατα πονάκια χαμηλά στην κοιλιά αλλά τποχώρησαν γρήγορα. Σήμερα φρεσκάρω και τα τελευταία πραγματάκια που αγόρασα και σιγά σιγά ετοιμάζω βαλίτσα. Ένας μήνας μου έμεινε μέχρι την ΠΗΤ αλλά καμιά φορά δεν ξέρεις....Βασικά κουράστηκα! Θέλω να τελειώνω...και σε μια βδομάδα αν γίνεται...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...