Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, ZetaK είπε:

Διάβασα για όλες τις προσπάθειες τος κοπέλας απλά πιστεύω πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη! 
      Εγώ την Τρίτη θα πάω για τον πρώτο υπέρηχο μου!

βαλαμε 2 βλαστοκύστες 5ΒΒ και πήρα θετική χοριακη 🙏

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

και γω ενα drbrowns πηρα αν και στη κλινικη μου ειπαν να παρω ενα απλο της chicco. να σε ρωτησω αυτο που εχει μεσα το μπιμπερο drbrowns μπαινει ολο στον αποστειρωτη? γτ κατι διαβαζα στις οδηγιες που λεει να μην μπαινει κατευθειαν σε βραστο νερο και μπερδευτηκα. ιδιες θερμοκρασιες ειναι...

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και γω ενα drbrowns πηρα αν και στη κλινικη μου ειπαν να παρω ενα απλο της chicco. να σε ρωτησω αυτο που εχει μεσα το μπιμπερο drbrowns μπαινει ολο στον αποστειρωτη? γτ κατι διαβαζα στις οδηγιες που λεει να μην μπαινει κατευθειαν σε βραστο νερο και μπερδευτηκα. ιδιες θερμοκρασιες ειναι...

Εγω αποστειρωσα μονο 2-3 φορες αλλα αποτι θυμαμαι ναι ολα στον αποστειρωτη κανονικα!Αλλα καλυτερα οτι λενε οι οδηγιες!

κοριτσια καλησπερα!

και καλως ηρθατε οι καινουργιες :D

για τον αφαλο που ρωτατε, δεν πειραζει να βραχει - αρκει να μην μουλιαζει με σαπουναδες στην αρχη - γι'αυτο και τις πρωτες μερες κανουμε μπανιο τα μωρα κοντα στο νιπτηρα κρατωντας τα αγκαλιτσα και οχι μεσα σε μπανιερα. θα σας κατατοπισει σχετικα ο παιδιατρος παντως και πολυ πιθανο και οι μαιες στο μαιευτηριο. εγω τα θυμηθηκα ολα ξανα στα μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης που εκανα στο ικα - ειχαμε ενα διωρο αφιερωμενο στο μπανακι και την περιποιηση του μωρου κ τα εχω ολα φρεσκα :tongue:

στα γεννητικα οργανα των αγοριων ακουλουθειτε αυστηρα οδηγιες παιδιατρου. στον πρωτο μου γιο δεν "πειραξαμε" τιποτα. οποτε ηταν ευκολο κ χωρις αγχος το καθαρισμα της περιοχης.

μπανακι ειχαμε της fisher price κ το βολευτηκαμε αρκετα.

αυτο το μωρο θελω να το θηλασω αποκλειστικα κ δεν εχω παρει μπιμπερο καθολου καινουργια, ουτα εχω φερει τον αποστειρωτη απο την αποθηκη. ελπιζω να τα καταφερω. Κατερινα μπορει να χρειαστω τα φωτα σου ;)

πηγαμε σημερα γιατρο, ειναι 2700 ο μικρος. εχω αρχισει κ ανυπομονω, ελπιζω να μην τον περιμενω πολυ ακομα και σε καμια 15αρια μερες να μας ερθει. βαρεθηκα να ειμαι εγκυος. δε μπορω πια να βολευτω στο κρεβατι, δεν κοιμαμαι καλα - ασε που ενοχλω και τον ταλαιπωρο το διπλανο μου (ηρωας ο αντρουλης μου!).

ειμαι κ με αντιβιωση, με κολλησε ο γιος μου ωτιτιδα, ολοι γυρω μας αρρωστοι ειναι :-(. αντε να φτιαξει λιγο ο καιρος, να μυρισει ανοιξη κ να αλλαξουμε διαθεση. σημερα εφτιαξα επιτελους τα μαλλια μου - εκανα ανταυγειες - μη με δει ο γιοκας απεριποιητη :tongue:

καλημέρα κορίτσια!

Και εγώ έπλυνα και τακτοποιησα κάποια μωρουδιακά στα συρτάρια. Φορμάκια , φανελάκια, πετσέτες και πανούλες. Μου μένουν κουβέρτες , σεντόνια και κουδουνίστρες - παιχνιδάκια. Και όταν ανοίξει καλά ο καιρός καρότσι και καθισματάκι αυτοκινήτου. Βαλίτσα δεν ετοίμασα ακόμα. πήρα μια πυτζαμα μόνο καινούρια και αυτές τις ωραιότατες τεράστιες σερβιέτες για ακράτεια κλπ:mrgreen:παντοφλίτσες καινούριες έχω. Κάποια εσώρουχα θα πάρω ακόμα , επιθέματα στήθους για τον θηλασμό, σουτιέν θηλασμού έχω, πετσετούλες δν θα αγοράσω, τόσες έχω, και τα προσωπικά αντικείμενα που θα μπουν τελευταία :tongue:στιγμή. Και εγώ κουράστηκα να είμαι έγκυος...άντε να τελειώνω και να το ''κλείνω'' το μαγαζάκι...

Καλησπερα κοριτσια!

Μολις εκανα μπανιο και ως συνηθως πιεσα το στηθος μου να δω τι γινεται...ε βγαζω γαλατακι ελαχιστο!:D:D:D:D:Dπλακα εχει!

Ποια θελει συμβουλες απο μενα για θηλασμο???Οκ θηλασα 6 μηνες αλλα δυσκολευτηκα πολυ και ειπα αρκετες φορες να το κοψω...φαγανα και πολυ κλαψιαρα η κορη μου τι να εκανα...

Ρουχαλακια κλπ μου εφερε σημερα ο αντρας μου απο την αποθηκη...ε μην τολμησει κανεις να μου φερει τιποτα για το μωρο καηκε...που θα τα βαλω?

Διαφημίσεις

την άλλη εβδομάδα θα παρακολουθήσω μαθήματα ανώδυνου τοκετού και θηλασμού. άργησα λίγο αλλά πιστεύω ότι θα προλάβω να τα ολοκληρώσω πριν φτάσει η ώρα του τοκετού. Τουλάχιστον θα τα έχω πολύ φρέσκα!

Kalhspera koritsia th kanete?pws pate kala?

Ante teleionoume 4 vdomades mou emeinan kai emena.to kako einai pws den exw plinei akoma tipota lew na arxisw siga sigagiati den me vlepw na prolavainw sto telos.Emeis psonisame mple arketa mias kai oti eixame htan roz pirame kai krevataki sthn prigkipisa mas opote o mpempis tha koimhthei sthn kounia ths Elenas.Egw mpimpero pira 3 gia arxh an kai den trelenomai me to thilasmo katholou eos oti den maresei kiolas alla tha to palepsw kai auth th fora sthn Elena katafera na th thilasw apoklistika 4,5 mhnes,ston mikro an kataferw kai 2 xaroumenh tha eimai.Anxonomai ligaki vasika gia thn genna kai meta gia thn epistrofh sto spiti pws tha to parei h mikrh kai tetoia..Auta loipon!!!

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Κοριτσια...σημερα το πρωι πηγα στο Ιασω για κολπικες εξετασεις και στην αναμονη ειδα μια μαμα με το νεογεννητο αγκαλιτσα στην κουβερτουλα του...ισα ισα ξεπροβαλαν τα χερακια του και την αγκαλιαζαν..συγκινηθηκα τοσο πολυ,μου ηρθε να βαλω τα κλαματα...θυμηθηκα και την κορη μου τη μερα της εξοδου που την ειχα αγκαλια σε μια πανούλα και με ειχε πιασει απο τη μπλουζα απο το λαιμο....

ax tha me trelanei auth h xwra.apo 1/4 to tameio mou leei tha mpei ston eopyy egw gennaw sths 6/4 .pernw to mhtera mou leei perimenoun thn eguklio gia na doun poso plhronoume alla einai mallon leei 900euro to NAT einai upo katalipsh ta ktiria tou giati den thelei na mpei ston eopyy,egw den mporw na mathw loipon apo pouthena th sto kalo ginete tha plhrosw kanonika?tha theoroume pws eimai ston eopyy kai tha dwsw mono ta 900?exw trelathei apo xtes kai akrh den vriskw

Xerei kamia ti ginete me ton eopyy?eseis tha plhrosete kanonika kai tha parete pisw to epidoma?rwtaw kurios oses gennisoun se idiotiko maieutirio na kseroun

Είναι ρευστά τα πράγματα! κι εγώ επικοινώνησα με το μαιευτήριο (ιασω) αλλά μου είπαν ότι δε ξέρουν τι θα ισχύει μέχρι να γεννήσω και ότι όταν μπει ο Απρίλιος θα έχουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα και τότε να ξαναρωτήσω. Άρα μέχρι το τέλος όλα παίζονται!

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδες μου!!! τι κανετε;; ακομα με τα μαιευτηρια τρεχουμε ε;; κανενας δεν ξερει!!!!

τα μωρα σας τι κανουν;;; εμενα ωρες ωρες κανει λες και παθαινει ηλεκτροσοκ!!!! ειναι φυσιολογικο;; αρχισαν και κατι συσπασουλες..καλα παμε! χαχαχααχ

την βαλιτσα ετοιμαζω...αλλα θα θελα να μου πει καποια απο σας τι βαζουμε μεσα..τι χρειαζομαστε οντως..!

....ηρθε το θαυμα.....

μιλησα το πρωι με το ιασω κ εχουν φρεσκα νεα: 850 ευρω +13% φπα για φ.τ. και 3 διανυκτερευσεις. νομιζω 950 ευρω +13 % φπα για καισαρικη. αντε να δουμε...

Μαιρη στη βαλιτσα βαλε νυχτικακια (2 τουλαχιστον) με κουμπακια μπροστα για το θηλασμο, σουτιεν θηλασμου, καλλυντικα + ειδη προσωπικης υγιεινης, εσωρουχα, παντοφλες, ρομπιτσα η ζακετα για πανω απο το νυχτικο, εγω θα βαλω κ επιθεματα στηθους. θα παρω και μερικα σεντονακια για το μωρο, για την αγκαλια κυριως, και το φορμακι του για τη μερα που θα φευγουμε. αν και νομιζω πως το ιασω δινει αφρολουτρα κλπ εγω θα παρω τα δικα μου.

στο μαιευτηριο δινουν σερβιετες κ εσωρουχα μιας χρησεως οποτε δεν παιρνω κατι απο αυτα.

θα παρω κ τα χαπια για το θυροειδη μου. οτι αλλο χρειαστει απο παυσιπονα κλπ μετα τη γεννα τα χορηγει το μαιευτηριο.

ααααα, αστυνομικες ταυτοτητες μαζι μας, ΑΦΜ, ληξ. πραξη γαμου προσφατη κ επικυρωμενη κ το βιβλιαριο του ικα - αυτα τα θελει το ιασω. μιλα με το μαιευτηριο που θα γεννησεις γιατι ολο και κατι ζητανε απο τετοια χαρτια.

αν θυμηθω κ κατι αλλο θα επανελθω.

σε ιδιωτικο η δημοσιο θα γεννησεις;

ax tha me trelanei auth h xwra.apo 1/4 to tameio mou leei tha mpei ston eopyy egw gennaw sths 6/4 .pernw to mhtera mou leei perimenoun thn eguklio gia na doun poso plhronoume alla einai mallon leei 900euro to NAT einai upo katalipsh ta ktiria tou giati den thelei na mpei ston eopyy,egw den mporw na mathw loipon apo pouthena th sto kalo ginete tha plhrosw kanonika?tha theoroume pws eimai ston eopyy kai tha dwsw mono ta 900?exw trelathei apo xtes kai akrh den vriskw

Xerei kamia ti ginete me ton eopyy?eseis tha plhrosete kanonika kai tha parete pisw to epidoma?rwtaw kurios oses gennisoun se idiotiko maieutirio na kseroun

PHGA K RWTHSA K EGW STO EOPYY PRIN KANA MHNA PERIPOY K DEN XERANANE TI TOYS GYNOTANE EYTHXOS EPESA SE MIA KOPELA POY HXERE.K MOY APANTHSE OTI PREPEI NA EXEIS THS ASTHENIAS TO VIVLIARIO THEORIMENO K OTI PLHRWNEIS STO NOSOKWMEIO GYRW STA 560 EYRO K TA YPOLIPA TA PLHRONEI H ASFALIA SOY PERA APO TO GIATRO SOY.K DEN PERNEIS KANENA EPIDOMA TO KATARGOYNE.ALLA OTAN TOYS EIPA OTI GENNAW MEXRI THS 18 IOYNIOY GELASANE:-P K MOY APANTANE MEXRI TOTE MPOREI NA EXOYN ALLAXEI OLA.........OPOTE PISTEYW OTI TELEYTEA STIGMH THA MATHEIS TI THA PLHRWSEIS K TI YSXIOYN GIATI KATHE STIGMH TA ALLAZOYN........GIA KLAMATA EINAI OLOI TOYS........:eek:

καλημέρα κορίτσια.

Μαίρη στη βαλιτσούλα σου χρειάζεσαι νυχτικιά οπωσδήποτε επειδή θα κάνεις καισαρική και θα έχεις καθετήρα. Για μετά μπορείς να πάρεις και πυτζάμα αν σε βολεύει καλύτερα. Εγώ θα βάλω 3 πυτζαμούλες γιατί αν έχεις αρκετό αίμα ίσως λερωθείς. Σερβιέτες εγώ αγόρασα γιατί στο μαιευτήριο τις χρεώνουν αν χρησιμοποιήσεις δικές τους. ¨οχι τις απλές , περιόδου. Σερβιέτες για ελεφρυά μορφή ακράτειας και μεταγχειριτικές καταστάσεις. Πρόσεχε μην μπερδευτείς και πάρεις πάνες ακράτειας. Σουτιεν θηλασμού και επιθέματα οπωσδήποτε, βρακάκια (σαν της γιαγιάς σου:tongue:), κάλτσες, παντόφλες, φανελάκια (δεν αφήνουμε ποτέ την κοιλιά εκτεθειμένη), πετσέτες (1 μικρή προσώπου, 1 μικρή για την περιοχή γιατί όποτε πας τουαλέτα θα πλένεσαι και μια μεγάλη σώματος), τα πράγματα του μωρού τα έφερε ο άντρας μου την μέρα που βγήκαμε για να μην επιβαρύνω τη βαλίτσα μου, μόνο ένα ζευγάρι καλτσάκια έδωσα να του φορέσουν γιατί το είχαν ξυπόλητο και ήταν παγωμένα τα πατουσάκια του, και τέλος αυτά που θα βάλεις τελευταία στιγμή(καλλυντικά, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, σφουγγαράκι σώματος, αφρόλουτρο ,χτένα, λαστχάκι για τα μαλλιά ή κλάμερ θα σου χρειαστεί στο ντουζάκι σου, σαμπουάν αν θα λούσεις μαλλιά και οτι άλλο προσωπικό αντικείμενο χρησιμοποιείς)

PHGA K RWTHSA K EGW STO EOPYY PRIN KANA MHNA PERIPOY K DEN XERANANE TI TOYS GYNOTANE EYTHXOS EPESA SE MIA KOPELA POY HXERE.K MOY APANTHSE OTI PREPEI NA EXEIS THS ASTHENIAS TO VIVLIARIO THEORIMENO K OTI PLHRWNEIS STO NOSOKWMEIO GYRW STA 560 EYRO K TA YPOLIPA TA PLHRONEI H ASFALIA SOY PERA APO TO GIATRO SOY.K DEN PERNEIS KANENA EPIDOMA TO KATARGOYNE.ALLA OTAN TOYS EIPA OTI GENNAW MEXRI THS 18 IOYNIOY GELASANE:-P K MOY APANTANE MEXRI TOTE MPOREI NA EXOYN ALLAXEI OLA.........OPOTE PISTEYW OTI TELEYTEA STIGMH THA MATHEIS TI THA PLHRWSEIS K TI YSXIOYN GIATI KATHE STIGMH TA ALLAZOYN........GIA KLAMATA EINAI OLOI TOYS........:eek:

Me exoun kanei na vrizw pou zw sauthn thn xwra an einai dunaton.Exoun stamatisei thn sinergasia me ta farmakeia epeidh vriskonte sthn allagh pou na to peis kai na se pistepsoun kai an egw paw kai tous zhtisw ta 65 euro pou kanei to 1 farmako ths korhs mou ti tha mou poune????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...