Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

Νομιζω πως προεμφυτευτικος δεν γινεται μετα απο καταψυξη. Κι αν τον κανουν εχουν απωλειες.. ακομα και να χασεις το εμβρυο. Το κοστος θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που ειχα κανει εγω, ηταν γυρω στα 600 ευρω το καθε εμβρυο! Δεν ειχα ρωτησει αλλα το ελεγαν καποιες κοπελες στο φορουμ. Ισως να εχει να κανει και με την κλινικη.. και με τα ποσα εμβρυα εχεις.. κτλ. Ωστοσο δεν σου εγγυαται εμφυτευση ο προεμφυτευτικος.. αλλα τσεκαρει καποια συνδομα. Λιγο πολυ τις χρωμοσωματικες ανωμαλιες του εμβρυου αν δεν κανω λαθος. Ας με διορθωσουν εδω τα κοριτσια που εχουν κανει, γιατι εγω δεν εκανα σε κανενα εμβρυο (λογω κοστους). Επισης θα ηθελα να σου πω κατι. Ειχα διαβασει που μιλουσες με καποια κοπελα κι ελεγες ποσο εχει στερηθει το παιδι σου αγκαλιες κτλ λογω συνεχων εμβρυομεταφορων. Με επηρρεασε πολυ αυτο.. γιατι κι εγω το σκεφτομουν πριν αποφασισω για 2ο. Μου ηρθε και σημερα στο μυαλο οταν μου ζητησε ο μικρος να τον παρω αγκαλια επειδη κουραστηκε. Νιωθω τυψεις. Θελω να κανω 2ο παιδι περισσοτερο για εκεινον. Δεν εχει κανεναν δικο του ανθρωπο. Εδω που ζουμε δεν εχουμε συγγενεις. Μονο τα πεθερικα μου. Μετα θα μεινει μονος του. Δεν ειμαστε κι εμεις στην πρωτη νιοτη. Ετσι το αποφασισα. Αν δεν πιασει δεν με πειραζει.. εγω θα εχω κανει αυτο που ειναι να κανω. Να βαλω τα εμβρυα που εχω ετοιμα. Και ως εκει. Δεν θελω να χασω τις στιγμες του. Ας γινει ο.τι ειναι να γινει. Ή ας μη γινει..

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

εχεις χρονο μεχρι τελευταια στιγμη μπορει να γυρισει. και μενα μεγαλυτερη μου τη βγαζει ο υπερηχος αντε να δουμε. σημερα εκανα και το πρωτο καρδιοτοκογραφο τωρα θα κανω καθε βδομαδα.

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια!

Εχω σταματησει τη δουλεια εδω και 10 μερες και ειμαι ολη μερα σπιτι με την κορη μου...με εχει πεθανει το παιδι αλλα τι να κανει,χαιρεται που εχει τη μανα του σπιτι!Καθε πρωι που αλλαζω ρουχα τρομαζει και μου λεει,μη ντυνεσαι και πας στη δουλεια!Ποσο λειπουμε στα παιδακια μας τελικα,ατιμη ζωη!!!

Η μπεμπα τωρα στην κοιλια...ειναι ακομα με το κεγαλι πανω μαλλον αν και εχω 3 βδομαδες να παω γιατρο αλλα το βλεπω οποτε...ησυχη γενικα,οταν ξαπλωνω κλωτσαει στα πλαινα και γενικα κουναει μονο κεφαλι,μαλλον κοιταει περα δωθε:tongue:εσεις αρχισατε ψωνια ε?Ενταξει εγω δε θελω πολλα.τα ρουχα της μεγαλης απο την αποθηκη θελω να μου φερει ο αντρας μου να αρχισω πλυσιμο,σιδερωμα και θα παρουμε μονο ενα καθισματακι για το αμαξι,ολα τα αλλα υπαρχουν.Ψωνισα βεβαια και κατι φορμακια,κατι σεντονακια κλπ ετσι για τη μωρουφιλα!Η μεση και η πλατη με εχουν πεθανει κι εμενα αλλα κουραζομαι πολυ με τη μικρη,καθομαι και στο χαλι κατω και παιζουμε συνεχεια...υπομονη!

Καλωσηρθατε οι καινουργιες!Με το καλο!!!!!

ευχαριστουμε για το καλωσόρισμα Κατερίνα! εγώ σήμερα τέλειωσα τα τελευταία ψώνια για το μαιευτήριο! για το μωράκι τα έχω όλα συμμαζέψει. Οπότε ετοιμάζω τη βαλίτσα του μαιευτηρίου για να είναι πλεον έτοιμη ανα πάσα στιγμή!

Διαφημίσεις

καλημερα τσουτσουκες μου!!!! καλως την καινουργια μας φιλεναδα!!! εγω θα σε λεω σιλια για συντομια!!!χαχαχαχ!!!

ειμαστε καλα..κλωτσαμε πολυ,εχουμε λοξυγκακο συνεχεια και χαιρομαι τοοοοσο πολυ που τον νιωθω τοσο πολυ ολη μερα κι ολη νυχτα!!!!

για την βαλιτσα ψωνισα,αλλα δεν τα ετοιμασα,αυτες τις μερες.του μωρου δεν τα εχω ετοιμασει ολα!! και αμα δεν με πιεζαν οι γυρω να ετοιμαστω ακομα δεν θα κανα τιποτα! χαχχα!!! τα εχουμε ολα παραγγειλει,τα πλληρωνουμε σιγα σιγα και τα παιρνω σπιτι. κουνια καροτσι θα μου τα φερουν τον απριλη.

....ηρθε το θαυμα.....

Καλημέρα!

απέκτησα και χαϊδευτικό! :) Σε ευχαριστώ Μαιρούλα!

Εγώ βαριέμαι από τη στιγμή που σταμάτησα τη δουλειά και όλο φτιάχνω πραγματάκια. Τώρα θέλω να τελειώσω κάτι καδράκια για το υπνοδωμάτιο αλλά έχει στερέψει η έμπνευση.. (και τα υλικά).

Καλημέρα!

απέκτησα και χαϊδευτικό! :) Σε ευχαριστώ Μαιρούλα!

Εγώ βαριέμαι από τη στιγμή που σταμάτησα τη δουλειά και όλο φτιάχνω πραγματάκια. Τώρα θέλω να τελειώσω κάτι καδράκια για το υπνοδωμάτιο αλλά έχει στερέψει η έμπνευση.. (και τα υλικά).

αχ εγω ακομα τιποτα! νιωθω τυψεις!!!χαχαχα!!!

σε ποια βδομαδα εισαι;

....ηρθε το θαυμα.....

όχι και τύψεις! βάλε άλλους να τα φτιάξουν! :)

Αύριο μπαίνω στη 35η εβδομάδα! εσύ?

2 βδομαδες πισω απο εσενα 32+κατι δεν θυμαμαι ακριβως τωρα,πρεπει αν δω τα τεφτερια μου! χαχαχ!! τι παιδακι εχεις; εγω αγορακι!αντε με το καλο να γεννηθουν τα σκατουλακια μας γιατι νομιζω δεν παιρνα με τιποτα ο καιρος! το 1ο σου ειναι; εμενα ναι!

τι μπιμπερο πηρατε; και ποσα;;;

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

2 βδομαδες πισω απο εσενα 32+κατι δεν θυμαμαι ακριβως τωρα,πρεπει αν δω τα τεφτερια μου! χαχαχ!! τι παιδακι εχεις; εγω αγορακι!αντε με το καλο να γεννηθουν τα σκατουλακια μας γιατι νομιζω δεν παιρνα με τιποτα ο καιρος! το 1ο σου ειναι; εμενα ναι!

τι μπιμπερο πηρατε; και ποσα;;;

Αγοράκι κι εγώ περιμένω και είναι το πρώτο! Αντίθετα με σένα δε κατάλαβα για πότε πέρασε ο καιρός... και πλησιάζει επικίνδυνα. Με το καλό να μας έρθουν!

Αγοράκι κι εγώ περιμένω και είναι το πρώτο! Αντίθετα με σένα δε κατάλαβα για πότε πέρασε ο καιρός... και πλησιάζει επικίνδυνα. Με το καλό να μας έρθουν!

τωρα στο τελος μου φαινεται ο καιρος! που μετραμε βδομαδες για την τελικη ευθεια!

για τα μπιμπαρακια δεν μου ειπες.τι πηρατε; για το μπανακι ξερεις για την αρχη;; λενε οτι τα πλενουμε σα τοπικα να μην πεσει νερο στον ομφαλο.

κατερινα ου εισαι να μας πεις;;;;;

....ηρθε το θαυμα.....

μου ξέφυγε η ερώτηση! Βασικά θέλω να θηλάσω. Όμως μπιμπερό πήρα ένα, το medela calma μαζί με επιπλέον 2 δοχεία φύλαξης γάλακτος και αναλόγως πως θα προχωρήσει η κατάσταση θα προμηθευτώ ή όχι κι άλλα.

Για το μπανάκι αρχικά θέλει τοπικό πλύσιμο για να μη βραχεί ο αφαλός του μέχρι να πέσει και τον απολυμαίνεις τοπικά. Θα μας πει όμως κι ο παιδίατρος αναλυτικά οπότε μη σε αγχώνει. Νομίζω ότι επειδή είναι κι αγοράκια θέλουν και ειδική περιποίηση στο .. γνωστό σημείο.

στην αρχη μεχρι να πεσει ο αφαλος δε κανει στο μπανακι θελει τοπικα οποτε βολευει κατω απο τη βρυσή, για τα αγορακια θα σας πει η παιδιατρος γτ θυμαμαι ,απο μια γνωστη μου ,θελει στο επιμαχο σημειο προσοχη. Εγω απο μπανακι επειδη ειδα που η αδερφη μου ειχε αλλαξει αρκετα και τελικα την βολεψε το fischer price που εχει κατι σα διχτακι προσθετο μεσα για οταν ειναι νεογεννητο(οποτε μπορει και ενα ατομο να το κανει μπανιο) και μετα το βγαζεις και ειναι για μεγαλυτερο παιδακι πηρα αυτο... τωρα θα δειξει

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

Καλησπερα!Πλεον με την κορη μου συνηθως αυπνη ολη μερα,μονο τετοια ωρα μπορω να μπω!

Σημερα πηγαμε γυναικολογο,ολα καλα,περιπου 2,5 κιλα η μικρη,ειδαμε και προσωπακι (ασπρομαυρος υπερηχος βεβαια..), γυρισε και με το κεφαλι κατω αλλα δεν ελπιζω και πολυ για φυσιολογικο τοκετο..θα δουμε!

Για μπιμπερο εγω οταν εκοψα το θηλασμο στην κορη μου 6 μηνων σωθηκα μονο με τα dr.browns που τα βρισκεται σιγουρα στα mothercare και στα Ηρα. Κατα των κολικων και το μωρο ρουφαει ηρεμα!

Για το μπανακι.εχει πλακα αρχικα το πιανεις απο το ενα ποδι και το γυριζεις μπρουμυτα εχοντας το βραχιονα σου στο στηθος του και στην ουσια πλενεις πλατουλα.Το μπανακι της fisher price το ειχα κι εγω!Βολευτηκα στην αρχη πολυ ναι αλλα αργοτερα θελετε μεγαλυτερο οποτε καλυτερα παρτε ενα μεγαλυτερο απλο απο τωρα και βαλτε μεσα ενα στρωματακι ειδικο (εχουν τα τζαμπο) απο αφρολεξ καπως ειναι,βολευει πιο πολυ!

Εγω κατα τ'αλλα εχω αδειασει μερικα συρταρια στο παιδικο δωματιο για το μωρο και απο αυριο πλενω τα μπεμπε ρουχαλακια της μεγαλης που ειχα στην αποθηκη..οντως ο καιρος πλησιασε επικινδυνα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...