Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Στα 38 έμεινε έγκυος μ αυτό τον τρόπο που σου ανέφερα.Διαβαζω το πόσο πολύ έχεις ταλαιπωρηθεί και είναι απολύτως δικαιολογημένη η στάση σου.Κανε προσπάθειες με επαφές και αν μείνεις έγκυος,μια χαρά 😊 🥰 Σου εύχομαι να μείνεις έγκυος ξανά και να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη όπως με το πρώτο σου παιδακι ❤️

Άλλο τα 38 άλλο τα 44...σκέφτομαι όμως αν αντέξω ψυχολογικά να το κάνω μόνο και μόνο επειδή οι γιατροί μου έχουν πει ότι έχω ορμονική προφίλ πολύ νεότερης κοπέλας.... που να μην είχα δηλαδή και να είχα κάνει από τα 33 μου εξωσωματική... 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Για σας κορίτσια! με χωράει και εμένα η παρέα σας; κανονικά γεννάω 20 Απριλίου αλλά λόγω προηγούμενης καισαρικής θα γεννήσω πιο νωρίς. Υπολογίζω γύρω στις 6 Απριλίου.

kalos hrthes kai gw kapou ekei tha gennisw kai gw logo kaisarikhs paw sths 38 weeks pou gennas?

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κορίτσια!

καλέ όλο ''δυσάρεστα''.....τί έγινε???

Ευτυχώς όλα πταίσματα . Μαιρούλα και εγώ δεν νομίζω οτι πρέπει να πανικοβάλεσαι. Αυτά λέγονται κατευθείαν όταν είναι σοβαρά, αλοίμονο να τα κρύβανε. Εφόσον σου είπαν οτι δεν είναι ανησυχιτικό δεν είναι...

Εμένα η κόρη μου γεννήθηκε με την μυτούλα πατικομένη απο την μια μεριά, σαν χαλκομανία. Μόλις την είδα τρελάθηκα. όποιος παιδίατρος έμπαινε στο δωμάτιο μας τον ρωτούσα και όλοι μου είπαν οτι τα βρεφάκια είναι σαν ζυμαράκια και πως μόνο του θα φτιάξει και πραγματικά επανήλθε πολύ σύντομα. Επίσης και το σώμα της ήταν κάπως στραβό, έγερνε απο την μεριά, μάλλον η στάση μέσα στην κοιλιά ευθύνεται. Αυτό το ''ανακάλυψε'' ο παιδίατρος μας αργότερα. Με μερικές ασκησούλες που μου έδειξε στην επόμενη επίσκεψη είχε φτιάξει και αυτό.

καλημερα κοριτσια τι κανετε??? και εγω κατι ψιλοπονακια ειχα κατω χαμηλα γτ κουραστικα, ευτυχως τιποτα αλλο, αλλα προληπτικα ο γιατρος μου εδωσε yutopar:sad:

τα οποια παρεπειπτοντως με ενοχλουν πολυ και μου ειπε ξεκουραση... τη Τριτη παλι θα παω. Εσας ποσο ειναι τα μπεμπακια σας τωρα? εμεις τελευταια φορα ειμασταν 2000kg

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;; Χαθηκαμε!!!!!

Μαιρη μην ανησυχείς. Και σε μας στη Β επιπεδου μας είχαν πει για ηχογενης εστία (κάπως έτσι) στην καρδούλα της αλλα μας είπαν ότι δεν είναι τίποτα και ότι φεύγει. Αν ήταν κάτι θα στο έλεγαν πιστεύω. Κάνω κι εγω ηπαρίνες και εχω ραντεβού την αλλη εβδομάδα με αιματολογο να ρωτησω για τον τοκετο. Εσύ ξερεις;;; Πρεπει να κοψουμε τις ενεσεις κάποιο διάστημα πριν;;;

Κατα τα αλλα κι εμεις καλά!΄Ήμασταν πριν 10 μερες 1450 γραμμαρια!!! Παραγγείλαμε και την κουνια και αυτες τις μερες θα βάψουμε το δωμάτιο!!! :) Αντε κορίτσια λίγο μας έμεινε!!!!!!!!!!;)

νικι εγω παιρνω τωρα μεγαλη δοση,οποτε θα κοπει η ηπαρινη 24 ωρες πριν την καισαρικη,πιο πριν ειναι επικινδυνο για σχηματισμο θρομβου.ψαξτο λιγακι αυτο. εγω τα εκλεισα ολα,τωρα σιγα σιγα τα πληρωνω και ολο και κατι παιρνω στο σπιτι απο ρουχισμο!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

Χμμμμμ δε ρωτανε τετοια...πριν κανα δυο βδομαδες ημουν +10,τωρα δεν ξερω!!!!:rolleyes:Εσυ?

10 εφτασα κι ργω!!!! καλα μου ανοιγει η ορεξη καθε 3μερο!!!!

Για σας κορίτσια! με χωράει και εμένα η παρέα σας; κανονικά γεννάω 20 Απριλίου αλλά λόγω προηγούμενης καισαρικής θα γεννήσω πιο νωρίς. Υπολογίζω γύρω στις 6 Απριλίου.

καλως ηρθες και με το καλο το μωρακι σου!!!

Kalispera koritsia th kanete?pws pate?

egw oxi kai toso kala meta th mesh kai to aima pou emeina krevati exw trelathei.eutuxos to aima stamatise alla to usxio mou paei apo to kako sto xeirotero pleon den mporw oute na odigisw kala thn korh mou den mporw na thn parw aggalia kai exw trelathei idi tespa teleionoume pou tha paei.Shmera lew na paw giatro kai thn allh vdomada paw gia likno kai alakiera exw ksekinisei fusika kai psonizw tou bebi sunexeia xaxaxaxax..filakia polla

αχ ποσο σε καταλαβαινω..αντε να γεννησουμε να ηρεμησουμε!! δεν ειναι τυχαιο που λενε "ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ"

....ηρθε το θαυμα.....

Καλημέρα κορίτσια! Εγω είμαι στα 13 κιλά!!!:( Τώρα προσέχω λίγο να μην περασω τα 16 μεχρι το τέλος!

Μαίρη αυτό εχω ακούσει και εγώ, ότι πρέπει να κοπεί 24 ωρες πριν αλλά ειπα να παω και σε αιματολογο να το σιγουρέψω!!! Καισαρική θα κάνεις για κάποιο λογο ή απο επιλογή;

Ελενα υπομονηηηη!!! Εμενα κοριτισια με πονάει η μεση μου το βράδυ στον ύπνο. Και γενικά μουδιάζει και πονάει όλη η λεκάνη. Κοντεύουμε!!!!;)

hello!!!!!!!!!!!

pigame giatyro telika xtes,mia xara o bebis mas 1900 einai exei katevei me to kefali kala pame genika.Mou eipe upomonh me to usxio mou den tha perasei twra isws kai na xeiroterepsei ligaki den pirazei egw pernaw ton teleutaio mhna me thn korh mou mones mas kai auto den mou to xalaei tipota!!!!!!!!!!apo kila 11 exw parei elpizw na mhn kseperasw ta 15 toulaxiston an kai twra pou sas grafw trww patatakia xaxaxaxaxa

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Καλημέρα κορίτσια. Έλενα και εμείς πήγαμε γιατρό χτες και η μπεμπούλα είναι 1940 γρ. έχεί πάρει και εμάς την θέση της με το κεφάλι κάτω. κλείσαμε ημερομηνία για τον τοκετό 6 Απριλίου.

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Κοριτσια καλησπερα!

εχω καιρο να μπω κ ελπιζω να ειστε ολες καλα.

ειχα χτες γιατρο, ο μικρος ειναι 2200 γρμ κ ολα καλα.

εχω ηδη αρχισει να εχω τα "προπαρασκευαστικα" πετρωματα κ πονακια, απολυτα φυσιολογικο μου ειπε ο γιατρος. κανω κ τα μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης στο ικα, η μαια ειναι πολυ καλη κ κατατοπιστικη, σημερα καναμε μαθημα για θηλασμο. χτες καναμε τις αναπνοες της μεθοδου Λαμαζ κ θα ξανακανουμε απο βδομαδα.

εχω μισοφτιαξει το δωματιο του μωρου και ελπιζω μεσα στην επομενη εβδομαδα να τελειωσω με τα βασικα.

εσεις ολες καλα; αντε κοντευουμε επιτελους! :P

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια τι κανετε? και μεις πηγαμε 33+5 στο γιατρο και η μπουμπου ηταν 2381. και γω πονακια εχω καθε λιγο και μου ειπε να συνεχισω τα yutopar μεχρι να μπω στο μηνα μου. τωρα τη τριτη εχω ραντεβου για το nst ελπιζω να ειναι ολα καλα:P απο ετοιμασιες πως πατε?? ανυπομονω να ερθει η ωρα να τη δουμε:P εντωμεταξυ παμε για υπερηχο εδω και τρια ραντεβου και εχει παρει θεση και κοιταει πισω και δε μπορουμε να δουμε προσωπακι να κανουμε τρισδιαστατο ολο μας κρυβεται χεχε.

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

προστίθεμαι κι εγώ στη παρέα σας. Αισίως βρίσκομαι στη 34η εβδομάδα.

flowertouch καλύτερα μη κάνεις τίποτα στο στήθος σου (ειδικά στις ρώγες). Απαλό καθάρισμα θέλουν μόνο. Στο στήθος κρέμα ή λάδι για τις ραγάδες (αλλά όχι στις ρώγες).

καλημερα κοριτσια τι κανετε? καιρο εχω να δω νεα σας δε μπαινετε αλλο?

penthesilia καλως ηρθες στη παρεα μας!! πως τα πας ?βλεπω ειμαστε κοντα απο ημερομηνιες εγω τωρα πια ξεκινησα και τα βραδια δε πολυ κοιμαμαι...ολο στα πλευρα κλωτσαει και πιεζει στο διαφραγμα γτ ειναι ψηλα μαλλον ακομη...το καλο ειναι οτι ειναι γυρισμενη οποτε περιμενουμε. Αντε κοριτσια λιγο ακομη και τελειωνουμε!!!!:P

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

είμαστε πολύ κοντά στις μέρες! Σύμφωνα με το τικερακι σου είσαι μια μέρα μπροστά από μένα. Αν και ο μικρός μου είναι περίπου 2 εβδομάδες μεγαλύτερος σε σχέση με την εβδομάδα κύησης.

Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με τον ύπνο αλλά και στον ξύπνιο! Ρίχνει πολύ δυνατές κλωτσιές στα πλευρά, στο διάφραγμα και δε ξέρω κι εγώ που αλλού και μου κόβει την ανάσα. Η θέση του ακόμα δεν είναι προς τα κάτω και όπως το βλέπω δε γλυτώνω τη καισαρική. Έχει βολευτεί σχεδόν παράλληλα με το έδαφος και δε λέει να ξεκουνίσει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...