Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

Νομιζω πως προεμφυτευτικος δεν γινεται μετα απο καταψυξη. Κι αν τον κανουν εχουν απωλειες.. ακομα και να χασεις το εμβρυο. Το κοστος θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που ειχα κανει εγω, ηταν γυρω στα 600 ευρω το καθε εμβρυο! Δεν ειχα ρωτησει αλλα το ελεγαν καποιες κοπελες στο φορουμ. Ισως να εχει να κανει και με την κλινικη.. και με τα ποσα εμβρυα εχεις.. κτλ. Ωστοσο δεν σου εγγυαται εμφυτευση ο προεμφυτευτικος.. αλλα τσεκαρει καποια συνδομα. Λιγο πολυ τις χρωμοσωματικες ανωμαλιες του εμβρυου αν δεν κανω λαθος. Ας με διορθωσουν εδω τα κοριτσια που εχουν κανει, γιατι εγω δεν εκανα σε κανενα εμβρυο (λογω κοστους). Επισης θα ηθελα να σου πω κατι. Ειχα διαβασει που μιλουσες με καποια κοπελα κι ελεγες ποσο εχει στερηθει το παιδι σου αγκαλιες κτλ λογω συνεχων εμβρυομεταφορων. Με επηρρεασε πολυ αυτο.. γιατι κι εγω το σκεφτομουν πριν αποφασισω για 2ο. Μου ηρθε και σημερα στο μυαλο οταν μου ζητησε ο μικρος να τον παρω αγκαλια επειδη κουραστηκε. Νιωθω τυψεις. Θελω να κανω 2ο παιδι περισσοτερο για εκεινον. Δεν εχει κανεναν δικο του ανθρωπο. Εδω που ζουμε δεν εχουμε συγγενεις. Μονο τα πεθερικα μου. Μετα θα μεινει μονος του. Δεν ειμαστε κι εμεις στην πρωτη νιοτη. Ετσι το αποφασισα. Αν δεν πιασει δεν με πειραζει.. εγω θα εχω κανει αυτο που ειναι να κανω. Να βαλω τα εμβρυα που εχω ετοιμα. Και ως εκει. Δεν θελω να χασω τις στιγμες του. Ας γινει ο.τι ειναι να γινει. Ή ας μη γινει..

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαιρη παρε κ κανενα κιτρινακι, κανενα πρασινακι, ετσι να σου βρισκεται! :D

Κατερινα τωρα μου εβαλες ιδεες για το μαρσιπο, θα παω να τον ψαξω!

Εγω απο τζαμπο τον ειχα παρει,ψαξε ομως αν μπαινει ξαπλα το μωρο γιατι στη σελιδα που σας εβαλα δεν βλεπω να εχει αλλη θεση απο ορθιο...

Kalhspera koritsia pws eiste?????

egw oxi toso kala eimia ksapla kai tha eimai mexri na perasei h mesh mou,eutuxos hrthe h mama mou shmera na analavei thn mikrh....Egine 2 xronon h kouklitsa mou kai eixame kanei to savvato paidiko party me 15 paidakia edw mesa kai mallon kourastika perissotero apoti tha eprepe kai thn patisa me apotelesma krevatoma,depon kai thermofores..

O mpempis einai kai autos arketa zoiros klotsaei olh mera kai strifogirnaei tou vrika kai likno kai allaxiera kai tou pira kai to prwto tou formaki..xixixxix!!!

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!Χρονια πολλα στις ερωτευμενες!:wink:Καλε που ειστε ολες?

Ελενα να σου ζησει η κουκλα σου,πολυχρονη,εσυ βεβαια προσεχε και λιγο,δεν ειμαστε για τετοια!

Εγω ειχα παλι αρρωστη την κορη μου,ευτυχως ελαφρια αλλα παρασκευη και σαββατο ολη μερα ξυπνια με πεθανε...ξαπλωνε και εβηχε η καημενη οποτε ημουν μερα νυχτα ορθια!Τωρα ειναι καλυτερα ευτυχως,καταραμενες μυξες!!

Χθες πηγαμε στο γυναικολογο, 1700 περιπου η μπεμπα η οποια με ειχε πεθανει 2 μερες,δεν την ειχα ακουσει καθολου αλλα ειναι καλα απλα ησυχη!

Επισης ειναι με το κεφαλι πανω και τα ποδια κατω κατι που πρεπει να προσεχω μου ειπε ο γιατρος ,να μη σκυβω αποτομα,να μη σηκωνω βαρος κλπ γιατι μπορει να δωσει καμια με τα ποδια και να μου σπασει τα νερα...:confused::confused::confused::confused:

καλημερα και απο μενα κοριτσια κατερινα26 περαστικα για τη μικρη σου.

Χθεσ πηγαμε και μεις στο γιατρο ημασταν 1923γρ μας ειπε οτι ειμαστε μεγαλουτσικες:P και μου δωσε και κατι χαπακια γτ ειχα πονακια 2-3 μερες

(και φοβηθηκε μη κανω συσπασεις )

γτ κουραστηκα και μου ειπε ξεκουραση.... αυτα τι να κανουμε α!!! εμεις εχουμε γυρισει ειμαστε με το κεφαλι κατω το τι κουτουλιεσ μου ριχνει ασε..,:lol::lol:

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

Kalhmeraaaaaaaaaa!!!!!

egw eixa den eixa krevatothika pali h mesh mou den me exei afisei akoma alla to savvato to vradi eida aima arketoutsiko,etsi loipon kuriakh prwi prwi pairnw ton doctor thl kai mou leei se mish wra sto mhtera,wx lew ap[o mesa mou Efh den se vlepw kala.Phga loipon mou kanan uperixous kardiografimata eutuxos ola kala kai to kalutero den htan apokolish htan aima apo ton traxilo apo kourash mou eipe.Twra eimai pio kala elpizw aurio na vgw kai apo to spiti giati den antexw allo edw mesa.

Περαστικα Εφη! Καλα εμεις οι ηδη μαμαδες το παραχ....ε μου φαινεται με την κουραση,εγω αρχισα να προσεχω λιγο και εστειλα και τη μικρη στη μανα μου κανα δυο βραδυα...Αυτα φοβαμαι και θελω να σταματησω τη δουλεια αυτη τη βδομαδα,απο τη μια λεω κανε υπομονη αλλη μια βδομαδα, αντικαταστατρια ακομα δεν υπαρχει...αλλα απο την αλλη φοβαμαι και γενικα κουραζομαι πολυ!

Διαφημίσεις

H alhtheia einai pws ekana kai gw polles vlakeies kai den akouga kai kanenan thn shkwna sunexeia aggalia ta psonia apo to super market olh mera stous dromous me to karotsi genika thn eixa dei ligaki superwoman,elega ela mwre afou den epatha tipota sthn prwth egumoshnh kai twra mia xara tha eimai ela nte pou den paei etsi.Kai eutuxos pou den htan apokolosh allios tha thn evgaza sto krevati mexri to telos(me tipota omws)

καλημέρα κορίτσια!

και εμείς πήραμε θέση. Ανάποδα είναι, δεν νομίζω να ξαναγυρίσει....

την Παρασκευή τελευταία μέρα δουλειάς . Αυτή την φορά δεν θα πάρουν αντικαταστάτρια , θα προσπαθήσουν να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους....βλέπω να είμαι περιττή όταν τελειώσει η άδεια (αν δεν κοπει το 6μηνο στα επόμενα μέτρα:rolleyes:)

καλημέρα κορίτσια!

και εμείς πήραμε θέση. Ανάποδα είναι, δεν νομίζω να ξαναγυρίσει....

την Παρασκευή τελευταία μέρα δουλειάς . Αυτή την φορά δεν θα πάρουν αντικαταστάτρια , θα προσπαθήσουν να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους....βλέπω να είμαι περιττή όταν τελειώσει η άδεια (αν δεν κοπει το 6μηνο στα επόμενα μέτρα:rolleyes:)

Βικυ κι εμενα περιττη με βλεπω μετα απο κανα χρονο...η θα εχει κλεισει ή θα εχει παρει καμια με 400 ευρω και θα με στειλει!Αν και ακομα δεν την εχει βρει και σταματαω στις 28 του μηνος...αλλα εδω χωρις ατομο δε μπορουν να δουλεψουν, ουτε να ανοιξουν τον η/υ δε μπορουν,που να κοπουν και τιμολογια...αλλα ποτε θα βρουν ατομο??(οχι οτι με πολυνοιαζει δλδ,εγω εχω πει εδω και 3-4 μηνες ποτε σταματαω...τωρα αν τσιγκουνευονται να πληρωσουν ενα μισθο παραπανω δικο τους προβλημα!)

Βικυ κι εμενα περιττη με βλεπω μετα απο κανα χρονο...η θα εχει κλεισει ή θα εχει παρει καμια με 400 ευρω και θα με στειλει!Αν και ακομα δεν την εχει βρει και σταματαω στις 28 του μηνος...αλλα εδω χωρις ατομο δε μπορουν να δουλεψουν, ουτε να ανοιξουν τον η/υ δε μπορουν,που να κοπουν και τιμολογια...αλλα ποτε θα βρουν ατομο??(οχι οτι με πολυνοιαζει δλδ,εγω εχω πει εδω και 3-4 μηνες ποτε σταματαω...τωρα αν τσιγκουνευονται να πληρωσουν ενα μισθο παραπανω δικο τους προβλημα!)

και οι δικοί μου μια απο τα ίδια....μόνο ξέρουν να τον ανοίγουν . ευτυχώς το κεφάλαιο το γνωρίζουν και αντί να εκπαιδεύσω κοπέλα εκπαιδεύω το αφεντικό μου....

Το πολύ πολύ να πάρουν εμάς πίσω με 400 ευρώ και να πούμε και ευχαριστώ που δεν θα μείνουμε άνεργες....

και οι δικοί μου μια απο τα ίδια....μόνο ξέρουν να τον ανοίγουν . ευτυχώς το κεφάλαιο το γνωρίζουν και αντί να εκπαιδεύσω κοπέλα εκπαιδεύω το αφεντικό μου....

Το πολύ πολύ να πάρουν εμάς πίσω με 400 ευρώ και να πούμε και ευχαριστώ που δεν θα μείνουμε άνεργες....

Εμεις το singular control εχουμε αλλα οποτε εχουν παει να κοψουν μονοι τους τρεχουμε στην εφορεια...ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβα πως σκεφτεται και ακομα δεν εχει βρει ατομο...και να μην αναφερω ποσα βιογραφικα ηρθαν και ερχονται ακομα, την πρωτη ωρα που εβαλα την αγγελια ηρθαν 100!

Στην εγκυμοσυνη τωρα παλι...ο γιατρος μου ειπε να παρω ζωνη εγκυμοσυνης,μια που ειναι σα σορτσακι ομως για καλυτερη στηριξη,στο 2ο παιδι λεει χρειαζεται,νιωθω κι εγω βαρος στην κοιλια μου,πονο στη μεση...θα βοηθησει και στη θεση του μωρου..ξερει καμια που θα βρω εκτος απο το λητω που μου πεφτει λιγο μακρια???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...