Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Στα 38 έμεινε έγκυος μ αυτό τον τρόπο που σου ανέφερα.Διαβαζω το πόσο πολύ έχεις ταλαιπωρηθεί και είναι απολύτως δικαιολογημένη η στάση σου.Κανε προσπάθειες με επαφές και αν μείνεις έγκυος,μια χαρά 😊 🥰 Σου εύχομαι να μείνεις έγκυος ξανά και να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη όπως με το πρώτο σου παιδακι ❤️

Άλλο τα 38 άλλο τα 44...σκέφτομαι όμως αν αντέξω ψυχολογικά να το κάνω μόνο και μόνο επειδή οι γιατροί μου έχουν πει ότι έχω ορμονική προφίλ πολύ νεότερης κοπέλας.... που να μην είχα δηλαδή και να είχα κάνει από τα 33 μου εξωσωματική... 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Καλημερα!

Πηρα τις εξετασεις μου επιτελους,χαμηλη φεριτινη μου γραφει μονο (θα παρω το γιατρο να του το πω) ,απο ζαχαρο οκ αλλα στην εξεταση κολπικου υγρου δε βλεπω τιποτα να γραφει,απαντηση πουθενα...:?::?::?:και ειχα θεμα με μυκητες στις προηγουμενες, θα το ψαξω λιγο...

Ο μαρσιπος μπαινει και σε ξαπλωτη θεση,οχι μονο ορθια,ο δικος μου τουλαχιστον που ειναι ο πιο απλος της chicco.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!! ειστε καλα;; εμεις λιγο υποτονικοι γιατι κουραστηκαμε να ριχνουμε ολη μερα μπουνιδια!!!! ας ξεκουραστουμε και λιγο!!!

καμπυλη δεν εκανα ακομα,δεν μου ειπε ο γιατρος,λογικα πρεπει να κανω αυτες τις μερες.εξεταση κολπικων δεν εχω κανει καθολου στην εγκυμοσυνη,χρειαζεται;;

....ηρθε το θαυμα.....

εξεταση κολπικων δεν εχω κανει καθολου στην εγκυμοσυνη,χρειαζεται;;

εμενα μου την ειχε βαλει να τη κανω με τις πρωτες εξετασεις απο τοτε δε ξαναεκανα. αφου δε στη ζητησε ουτε στην αρχη μαλλον δε θα στη βαλει ουτε τωρα...

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

Δεν εκανα καμπυλη σακχαρου,ουτε στην πρηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα κανει, φαινεται απο τις απλες εξετασεις μου αν εχω,μου λεει ο γιατρος μου.

Οσο για κολπικες παντα και στην πρωτη εγκυμοσυνη εκανα 2 φορες,απλα σε αυτη ειχα ευρηματα και απ οτι φαινεται και τωρα εχω,θα δουμε..

Διαφημίσεις

εξεταση κολπικων δεν εχω κανει καθολου στην εγκυμοσυνη,χρειαζεται;;

εμενα μου την ειχε βαλει να τη κανω με τις πρωτες εξετασεις απο τοτε δε ξαναεκανα. αφου δε στη ζητησε ουτε στην αρχη μαλλον δε θα στη βαλει ουτε τωρα...

πιθανοτατα.ποιος ξερει;

εσεις τι κανετε; η μπουμπου;;ρε κοριτσια πηρα και μαρσιπο γιατι θα τον χρειαστω,εχει 2 θεσεις,να ναι και ξαπλα..αυτονoriginal%20black.jpg

....ηρθε το θαυμα.....

και γω θελω να παρω αλλα δε ξερω ποιον... ειχα δει το καλοκαιρι μια τουριστρια με ενα μωρακι ημερων φαινοτανε πολυ ωραια βολεμενο το ειχε ξαπλωμενο... αλλα δε ξερω μαλλον θα ρωτησω και τη παιδιατρο...

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

και γω θελω να παρω αλλα δε ξερω ποιον... ειχα δει το καλοκαιρι μια τουριστρια με ενα μωρακι ημερων φαινοτανε πολυ ωραια βολεμενο το ειχε ξαπλωμενο... αλλα δε ξερω μαλλον θα ρωτησω και τη παιδιατρο...

εγω ρωτησα και μου ειπε 2 θεσεων και πανω απο 3.5 κιλα το μωρο.και οχι αμεσως,δηλαδη γυρω στους 3,5 μηνες και πανω.και να ναι πολυ μαλκακος.φυσικα δεν το κρεμαμε το παιδι για ωρες.οι αποψεις ειναι πολλες αλλα για λιγο δεν πιστευω να κανει κακο για λιγη ωρα να κουβαλησεις το μωρο κοντα με το μαρσιπο

....ηρθε το θαυμα.....

Μια χαρα Μαιρη,πολυ ωραιος,μακαρι το μωρακι σου (και το δικο μου βεβαια...) να καθονται αδιαμαρτυρητα!:rolleyes:

λες;; και να δωσαμε λεφτα τζαμπα;;;κλαψ κλαψ

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!

εγω δεν κοιταξα ποτε αν ο μαρσιπος που εχω εχει ξαπλωτη θεση :confused:. εχω εναν απλο της κικο.

τελευταια μερα στη δουλεια σημεραααααα!! επιτελους τελος! :D :D :D

καλημερα κ απο μενα!

εγω δεν κοιταξα ποτε αν ο μαρσιπος που εχω εχει ξαπλωτη θεση :confused:. εχω εναν απλο της κικο.

αντε σπιτακι σου απο αυριο!!! τελεια!!!

....ηρθε το θαυμα.....

καλημερα κ απο μενα!

Τι ειπες τωρα ρε κοπελια?????????Μπραβο!!!!Αντε να κατσεις σπιτακι σου να ξεκουραστεις!Εμενα σαν ψεματα μου φαινεται οτι θα ερθει εκεινη η μερα παντως,εχω ακομα 3 βδομαδες βεβαια...:-( και πρεπει να βρουμε και αντικαταστατρια καποια στιγμη...

Εναν απλο κοκκινο της chicco εχω κι εγω μαρσιπο!

καλημερα κ απο μενα!

με το καλο να καθισεις να ξεκουραστεις:P επιτελους κοντευουμε:D

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...