Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Εννοεις περισσοτερα ή λιγοτερα;?

Το 5ΑΑ δεν ειναι απλως αριστη βλαστοκυστη, ειναι εκκολαπτομενη, δηλαδη 10 με τονο που λεμε. Αν εχεις πιασει αυτη τη φορα.. ενδεχομενως να ειναι απο αυτη. Την πρωτη φορα που εκανα και τον γιο μου δηλαδη (ειμαι απο τις τυχερες που επιασα με την πρωτη), ειχα μία 5ΑΑ και μια 4ΑΑ. Εμφυτευτηκαν και τα 2 αλλα το ενα προχωρησε. Ωστοσο, αν ησουν αδερφη μου, θα σε συμβουλευα να περιμενεις να δεις τι θα γινει με αυτο το εμβρυο, γιατι ακομα δεν ειναι σιγουρο οτι τα εχεις απορριψει ολα, και μετα.. στοπ. Αν εισαι εγκυος οκ.. απολαυσε το. Αν δεν εισαι.. φροντισε να κανεις τις καλυτερες γιορτες με το παιδι σου. Τα χρηματα που θα εδινες παλι για μια ακομα μεταφορα, καντε κατι ολοι μαζι, οπως ενα ταξιδι.. ή ψωνια σε ρουχα και παιχνιδια.. ή ο.τι αλλο σας ευχαριστει. Ζηστε ομορφα. Ισως ανακουφιστεις αν βαλεις ενα οριστικο τελος. Τωρα οσον αφορα τα αδερφια ειναι μεγαλο ζητημα για συζητηση. Οντως σκοτωνονται και δεν μιλιουνται καποια. Προσπαθεις για το καλυτερο ομως σαν γονιος. Εσυ τις προσπαθειες σου ομως τις εκανες και με το παραπανω. Το παιδι σου το ξερει.. το ζει. Ισως πρεπει να τελειωσει εδω. Θα ηρεμησεις πιστευω. Αν και την Δευτερα, μπορει να ανατραπουν ολα..

Στο κέντρο που ήμουν εγώ μόνο για το πρώτο η τιμή ήταν τσιμπημένη στα 600€, για κάθε επόμενο ήταν πολύ λιγότερα. 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

τωρα μπαινουν τα κιλα..πρεπει να αρκεστουμε στη φαντασια μου φαινεται...χαχαχχαχ!!! παντως τωρα πρεπιε κατι να φαω..εδωσε σημε ο τσουτσουνης,αλλα οχι πολυ..πρεπει να τον ταισω!! κανα τοστακι μαλλον!

Εμενα με πεισατε ,θα παραγγειλω goodys!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχχχχχχ αμα μας πανε παρεα στα γκουντυς δεν θελουν αλλους πελατες..εμεις τους κανουμε!!!!αλλα θα ζητησουμε και εκπτωση.... στα 20 μπεργκερ τα 3 δωρο!!!

....ηρθε το θαυμα.....

λυπησου με! κ πλακωσε δουλεια! φτου!

Ναι ρε παιδι μου,μολις σταματησε το χιονακι κι εδω αρχισαν τα τηλεφωνα...δεν παμε καλα!Κι ελεγα να φυγω και καλα μην αρχισει να το στρωνει και γλυστρησω πουθενα....:rolleyes:

αχχχχχχ αμα μας πανε παρεα στα γκουντυς δεν θελουν αλλους πελατες..εμεις τους κανουμε!!!!αλλα θα ζητησουμε και εκπτωση.... στα 20 μπεργκερ τα 3 δωρο!!!

Εγω σπανια τρωω,ο αντρας μου ειναι της υγιεινης σπιτικης διατροφης...το παιδι δεν το εχω παει ποτε αλλα μάρεσουν ,τρελαινομαι τι να πω ψεματα???

ΥΓ:Σκεφτομαι να πεταχτω σε ενα φουρνο απεναντι που φτιαχνει σαντουιτς αλλα περιμενω ενα πελατη...

Διαφημίσεις

και το γλυκακι κερασμα!! χαχαχαχαχαχα

ΥΓ:Σκεφτομαι να πεταχτω σε ενα φουρνο απεναντι που φτιαχνει σαντουιτς αλλα περιμενω ενα πελατη...

εμεις εδω μονο περιπτερο εχουμε κοντα, αμα ειχα κ φουρνο δεν θα περναγα απο την πορτα.

εμεις εδω μονο περιπτερο εχουμε κοντα, αμα ειχα κ φουρνο δεν θα περναγα απο την πορτα.

Καινουργιος ειναι....τελικα πηρα κρουασαν στεργιου με γαλοπουλα και τυρι τσενταρ....η αληθεια ειναι οτι δνε πειναω αλλα η ελέιψη τσιγαρου στη δουλεια με τσακιζει και βασικα καλυτερα να τρωω!Δεν το εχω κοψει,κανω λιγα και στη δουλεια εχω πει οτι το εκοψα γιατι το αφεντικο ειναι φανατικος καπνιστης και θα μου το εκανε ντουμανι εδω μεσα και φυσικα γλυτωνω κι εγω ενα 7ωρο χωρις τσιγαρο!

Μολις πληροφορηθηκα απο ατομο που ειναι στις συμβασεις στο Ιασω οτι τους ηρθε σημερα το πρωι εντολη να συνεχισουν κανονικα τη συμβαση με τον ΕΟΠΠΥ...Εγω παντως αρχες Απριλη θα ξανασχοληθω με το θεμα.σηριαλ καταντησε..

Καλησπέρα σας!!!:P +9 κιλά και με όρεξη που οργιαζει συνεχίζω ακάθεκτα!!ρε γαμώτο θέλω συνέχεια να τρόω γλυκά με σοκολάτα!Χτες πήγαμε και είδαμε για κουνίτσα του μπέμπη(γιατί ο πρώτος μου ο γιός κοιμάται ακόμα στην δική του)Βρήκα μία πολύ όμορφη στα mother baby έχω προβληματιστεί όμως γιιατί στο καινούριο σπίτι για να χορέσει κούνια στο υπνοδωμάτιο μας πρέπει να μεταφέρω την σιφινιέρα στο χόλ και πάλι ίσα ίσα θα χοράμε:( Αλλά στην παρούσα στιγμή δεν είμαστε οικονομικά και για λίκνο για 6 μήνες μόνο!!Για πείτε καμία ιδέα???Η καλαθούνα μέχρι 3 μηνών είναι ε??

Διαφημίσεις

καλημερα!

Ελενα οντως η καλαθουνα ειναι μεχρι 3 μηνων πανω κατω. παντως στο mother baby εχει πολυ οικονομικες καλαθουνες - νομιζω γυρω στα 30 ευρω - οποτε αν δεν εχεις ηδη απο το πρωτο παιδακι δεν ειναι κανενα μεγαλο ποσο. αν κ στις μερες μας ολα τα μετραμε :(

εγω εχω πορτ μπεμπε κ θα τον βαζω εκει για το πρωτο τριμηνο κ μετα στο δωματιο του στην κουνια του, ετσι ειχα κανει κ στο μεγαλο. κ μας χωραει ακριβως το πορτ μπεμπε στην κρεβατοκαμαρα, εχουμε στριμωχτει απο παντου!

να σας ρωτησω, εχει παρει καμια σας ring sling για το παιδακι της; στο μεγαλο ειχα μαρσιπο της κικο που ποτε δεν βολευτηκα. νομιζω πως το ring sling θα με βολεψει καλυτερα κ ελπιζω να βολεψει κ το μωρο. βασικα θελω να εχω τα χερια μου ελευθερα, γιατι θα εχω κ το μεγαλο γιο να απασχολω κ κυριως επειδη ο αριστερος μου ωμος ποναει πολυ κ δυσκολα σηκωνω βαρος. σκεφτομαι να το δω με τη μαμα μου μηπως μου φτιαξει εκεινη ενα, εχει μηχανη ραψιματος κ πιανουν τα χερακια της.

Καλημερα κοριτσια!

Ευα οι φιλες μου που εχουν χρησιμοποιησει sling ειναι πολυ ευχαριστημενες, εγω ουτε μαρσιπο ουτε sling χρησιμοποιησα στο 1ο παιδι...δεν καθοταν πουθενα αλλα τωρα θα χρειαστω σιγουρα το μαρσιπο που εχω για τον ιδιο λογο με σενα!

Τωρα χτυπαω την πρωινη μου τυροπιτα...κλασικα!:(

Eva καλή σου μέρα:PΕγώ είχα πάρει sling πρην γεννήσω τον μεγάλο και το καταβολεύτηκα για 3-4 μήνες(μπορείς και παραπάνω απλά εγώ είχα θέμα με τη μέση μου)ο μικρός με το που γρίνιαζε έμπενε στο sling και δια μαγείας αμέσως ηρεμούσε η κοιμόταν!!!!Εγώ το λάτρεψα!!!

Όσο για το θέμα της καλαθούνας μάλλον αυτό θα κάνω,θα παραγκίλω μαζί με την κούνια του να μου φέρουν και μία απο τα mother and baby με 40 ευρώ;)

κορίτσια νομίζω πως ο μάρσιπος είναι απαγορευτικός απο πολλούς παιδιατροςυς γιατί πέφτει βάρος στην σπονδυλική στήλη του μωρού όπου αποτελείται απο χόνδρους αρχικά και μπορεί να ''κάτσουν'' Για το λόγο που απαγορεύεται να τα βάζουμε σε καθιστή στάση το πρώτο εξάμηνο, απαγορεύεται και ο μάρσιπος. Ενώ στο ring sling έχεις το μωρό σχεδόν ξαπλωτό. Καλό θα ήταν να ρωτήσετε και τον παιδίατρο βέβαια που θα επισκέπτεστε τακτικά. Ο δικός μου πάντως δεν με άφησε ούτε μάρσιπο αλλά ούτε περπατούρα αργότερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...