Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Makelen είπε:

Εννοεις περισσοτερα ή λιγοτερα;?

Το 5ΑΑ δεν ειναι απλως αριστη βλαστοκυστη, ειναι εκκολαπτομενη, δηλαδη 10 με τονο που λεμε. Αν εχεις πιασει αυτη τη φορα.. ενδεχομενως να ειναι απο αυτη. Την πρωτη φορα που εκανα και τον γιο μου δηλαδη (ειμαι απο τις τυχερες που επιασα με την πρωτη), ειχα μία 5ΑΑ και μια 4ΑΑ. Εμφυτευτηκαν και τα 2 αλλα το ενα προχωρησε. Ωστοσο, αν ησουν αδερφη μου, θα σε συμβουλευα να περιμενεις να δεις τι θα γινει με αυτο το εμβρυο, γιατι ακομα δεν ειναι σιγουρο οτι τα εχεις απορριψει ολα, και μετα.. στοπ. Αν εισαι εγκυος οκ.. απολαυσε το. Αν δεν εισαι.. φροντισε να κανεις τις καλυτερες γιορτες με το παιδι σου. Τα χρηματα που θα εδινες παλι για μια ακομα μεταφορα, καντε κατι ολοι μαζι, οπως ενα ταξιδι.. ή ψωνια σε ρουχα και παιχνιδια.. ή ο.τι αλλο σας ευχαριστει. Ζηστε ομορφα. Ισως ανακουφιστεις αν βαλεις ενα οριστικο τελος. Τωρα οσον αφορα τα αδερφια ειναι μεγαλο ζητημα για συζητηση. Οντως σκοτωνονται και δεν μιλιουνται καποια. Προσπαθεις για το καλυτερο ομως σαν γονιος. Εσυ τις προσπαθειες σου ομως τις εκανες και με το παραπανω. Το παιδι σου το ξερει.. το ζει. Ισως πρεπει να τελειωσει εδω. Θα ηρεμησεις πιστευω. Αν και την Δευτερα, μπορει να ανατραπουν ολα..

Τώρα πραγματικά βρε κορίτσια μπορεί να υπάρχει ελπίδα? Εγώ ούτε 1 στο εκατομμύριο του δίνω. Μόνο αν έχουν πιαστεί και τα 3 έμβρυα. Αλλά και πάλι θα ανέβαινε λίγο η χοριακη, έστω και λίγο, δε θα έπεφτε. Εν τω μεταξύ κάτι λίγα συμπτώματα που είχα έφυγαν και αυτά. Να έπαιρνα καλύτερα αρνητικη χοριακη, αυτό το πράμα με σκότωσε.... Το ήξερα ότι η 5ΑΑ 5ης ημέρας είναι ο, τι καλύτερο και ήλπιζα σε αυτή. Κι όταν μάλιστα είδα το θετικό τεστ ούρων είπα με τέτοια βλαστοκυστη και αφού πιάστηκε όλα θα πάνε μια χαρά! Πάρα το ιστορικό μου σε αποβολες, ένιωθα ότι δε θα ήμουν άτυχη για 5η φορά! Αφέθηκαν και ονειρεύτηκα πολλά πράγματα και εγώ και ο άντρας μου και είμαστε ο ένας πιο χάλια από τον άλλο... Μάλιστα ο άντρας μου δεν ήταν τόσο τρελαμένος για 2ο παιδί όπως εγώ.... κι όμως μόλις το χάσαμε μου είπε "τώρα κατάλαβα πόσο πολύ το ήθελα..." τώρα όμως που κατάλαβε αυτός εγώ δεν έχω άλλη ελπίδα... Μακάρι να υπήρχαν τα χρήματα για να πάμε κάπου σαν οικογένεια να ξεχάσουμε... πολλές υποχρεώσεις έχουν μείνει πίσω και γι αυτό με πνίγει το παράπονο.... μακάρι στην τελική να μην είχα κάνει τίποτα και να μην είχαμε χρεωθεί τόσο. 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

ααααχ υπνος!! καταρχην πιανομαι ψηλα στο ισχυο και ολη νυχτα στριφογυρναω. ποναει κ μενα το εντερο μου - κ εχω κοψει το σιδηρο, δεν μπορω να παρω καθολου. ερχονται κ οι καουρες να συμπληρωσουν, κοιμαμαι με 2 μαξιλαρια.

μετα θα ερθει κ το μωρο και παρε να'χεις ξενυχτια. χτες αυτο σκεφτομουν, σε ποσους μηνες θα καταφερω να ξανακοιμηθω νορμαλ. μου εχει λειψει να κοιμαμαι μπρουμυτα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σε ποσους μηνες θα καταφερω να ξανακοιμηθω νορμαλ.

και χρόνια ίσως??????:tongue:

Τα ξέρεις απο τον μεγάλο. Εγώ τώρα που έγινε 3 η μικρή μπορώ να πω κοιμάμαι. Αν και δεν με ξενύχτησε με την έννοια να ξυπνάει και να μην ξανακοιμάται αλλά όταν διακόπτεις 5-6 φορές τον ύπνο σου δεν τον λες και νορμάλ...:(

και εγώ στα 6-7 κιλά είμαι και τώρα άρχισε να πονάει η μέση. Εντωμεταξύ έχει ανοίξει τρομερά η όρεξή μου γιαγλυκό. ¨οσα κιλά δεν έβαλα μέχρι τώρα θα τα βάλω σε 2 μήνες μου φαίνεται...

Καλημερα κ καλο μηνα!

Viki ευτυχως ο γιος μου δεν μας ξυπναει τα βραδια πια, αντε να ξυπνησει 1 φορα για νερακι.

βεβαια λογω σχολειου ξυπναει πια αρκετα νωρις το πρωι - και τα σ/κ που εμεις θελουμε λιγο παραπανω υπνο αναγκαστικα ξυπναμε μαζι του.

χτες ειχα γιατρο, εχει παει 1,5 κιλο το παιδακι μου κ ολα καλα. την αλλη εβδομαδα παω για το ντοπλερ. ο γιατρος μου επιβεβαιωσε πως η συμβαση του ιασω με τον εοπυυ εληξε χτες - εβριζε κ αυτος για τα χαλια μας!

ο μικρος ειναι με το κεφαλι κατω απο αρχες γεναρη οποτε μπορω να πω πως εχει παρει θεση. κιλα ειμαι +9 κ να δω που θα φτασω. το τρωω ολο μου το φαγητο :tongue: - σε αυτη την εγκυμοσυνη λυσσαω για πατατακια. αν ηταν δυνατον θα ετρωγα καθε βραδυ μια σακουλα. αλλα το ελεγχω :tongue: :tongue: :tongue:! αλλιως θα ημουν +19 κιλα!

Καλημερα κοριτσια!Καλο μηνα!Τελευταιος μου μηνας στη δουλεια!!

Ριχνει χιονι με το τουλουμι ποτε ποτε στο κεντρο αλλα γιατι δεν το στρωνει????

Η κορη μου ευτυχως κοιμαται,το τι ξενυχτι εχω ριξει με αυτο το παιδι...μεχρι που αποφασισα να την κοιμιζω μονο καμια-μιαμιση ωρα το μεσημερι για να κοιμαται ολη νυχτα και σωθηκα! Αποψε σηκωθηκε για τσισα,βεβαια τα ειχε κανει στο παμπερς τα περισσοτερα αλλα ευτυχως ξανακοιμηθηκε αμεσως!

Εμενα εχει αρχισει να ποναει η πλατη μου κυριως στη δουλεια στο γραφειο ολη μερα...και τη νυχτα βεβαια,η μεση μου...ολα τα καλα!Ζυγιστηκα κιολας χθες...73!8 κιλα εχω παρει,με βλεπω να κλεινω παλι στα 77 οπως και στην κορη μου...:-( Τα πατατακια δεν τα τιμαω βεβαια εγω,τυροπιτες και σοκολατες θελω!Και λιγουρευομαι συνεχεια χαμπουργκερ αλλα δεν τρωω..

Διαφημίσεις

καλημερα!! καλο μηνα!!! εντε κοριτσια να περασει ο καιρος..ερχεται ο απριλης!!!!

σιδηρο και δυσκοιλιοτητα..τι ειπατε τωρα..το παιρνω κανονικα 4 μερες ,2 οχι! με ποναει στον υπνο το πλευρο μου. μεση ακομα οχι! ευτυχως!! α! και θελω πατατακια με παπρικα!!! οτι ειναι καυτερο...μετα μην ρωτατε για καουρα...αλλα τουλαχιστον το χω απολαυσει!!! χαχαχα

....ηρθε το θαυμα.....

εχω παρεα δηλαδη στα πατατακια ε;; τελεια! εγω θα παρω με ριγανη, ετσι να εχουμε μια ποικιλια ;)!

χαχαχα φερε κ καμια πορτοκαλαδα και γω καμια σοκολατα να φυγει η πατατιλα!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Εγω καθοτι των γλυκων σε πιθανη εξοδο θα παραγγειλω ενα μιλκ σεικ να το ταιριαξω με τα πατατακια που θα σας φερουν με τις μπυρες...:confused::confused::confused:

καλα δεν παιζομαστε!!! αν απο τις 11 λεμε τετοια μεχρι το βραδυ τι θα χουμε φαει;;;;θελω μια μπυριτσα!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

Σιχαινομαι τη μπυρα δυστυχως...απο αλκοολ πινω μονο κρασι,μαυροδαφνη και τσικουδια!!!Αλλα παντα παρακαλαω να παραγγειλει καποιος μπυρα να ταιριαξω το μιλκ σεικ μου...:lol::lol::lol:

εγω πινω ολα τα παραπανω + τις μπυρες!

οποτε κ εγω θελω μπυριτσαααα! ειναι η απολαυση που επιτρεπω στον εαυτο μου κυριακη μεσημερι (τωρα που ειμαι εγκυος).

τωρα μπαινουν τα κιλα..πρεπει να αρκεστουμε στη φαντασια μου φαινεται...χαχαχχαχ!!! παντως τωρα πρεπιε κατι να φαω..εδωσε σημε ο τσουτσουνης,αλλα οχι πολυ..πρεπει να τον ταισω!! κανα τοστακι μαλλον!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...