Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/11/2024 at 4:51 ΜΜ, Makelen είπε:

Καλησπερα.. να χαιρεσαι τα παιδακια σου! Μια απορια.. Πως ειναι η καθημερινοτα με ενα μικρο παιδι και με 2 μωρα;? βγαινει; πρακτικα εννοω...

Δεν θα πω πως είναι εύκολα... δυστυχώς τα μωρά απορροφούν πολύ χρόνο κι ο μικρός δεν κάνει όσα κάναμε πριν... έχει αναλάβει περισσότερο ο μπαμπάς εξωσχολικες δραστηριότητες κι εγώ πια μπορώ να τα πάω και τα Ρ π.χ. στις κούνιες! Το πρώτο καιρό είχα και τη μαμά μου στο σπίτι και μοιραζόταν το πράγμα... Βέβαια τώρα που κοντεύουν 9 μηνών είναι καλύτερα τα πράγματα αν και μόνο τη ρουτίνα τους να υπολογίσεις δεν μένει και πολύ χρόνος για οτιδήποτε άλλο...

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!Κρρρρυοοοοοοοο..αντε να σταματησω τη δουλεια,δεν αντεχω αλλο,εχω ενα μηνα βεβαια ακομα..

Ελενα ο αντρας μου ειναι στην αεροπορια και μια συναδελφος του προχθες μου ελεγε οτι της εκοψαν και το επιδομα τοκετου και μαλιστα το ταμειο τους απότι της ειπαν δεν μπαινει στον ΕΟΠΠΥ,Μακαρι να αλλαξουν τα πραγματα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!Κρρρρυοοοοοοοο..αντε να σταματησω τη δουλεια,δεν αντεχω αλλο,εχω ενα μηνα βεβαια ακομα..

Ελενα ο αντρας μου ειναι στην αεροπορια και μια συναδελφος του προχθες μου ελεγε οτι της εκοψαν και το επιδομα τοκετου και μαλιστα το ταμειο τους απότι της ειπαν δεν μπαινει στον ΕΟΠΠΥ,Μακαρι να αλλαξουν τα πραγματα!

ti tameio exei?egw nat exw einai nautikos o adras mou,kai mena den to vlepw na mpainei sto eoppy genika to nat apexei apo polla leitourgei kapos mono tou makari na mpei giati ena 300ari pou tha glitonw pleon einai arketo lefta etsi opws giname.

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Εχει δημοσιου,αεροποριας....τα χειροτερα τεινουν να γινουν τα ταμεια σας παντως...δεν μπορω να καταλαβω και γιατι να σας αφησουν απ εξω απο τον εποππυ παντως..

Διαφημίσεις

Καλημερα flowertouch, το δικο μου μωρο εφερνε κωλοτουμπες στις 6:30 το πρωι!Μιλαμε οπως ειναι και μικρη η μαλλον μακροστενη η κοιλια μου λογω υψους..(η μανα μου ρωταει γιατι δε μεγαλωνει χαχα) πιανω χερια ποδια κανονικα!

Τωρα πεταχτηκα απο τη δουλεια και πηρα μια ιον φραουλα (σορυ κοριτσια) γιατι ενιωθα ενα κενο!:lol:Ειμαι μεχρι μεθαυριο που θα βγουν οι εξετασεις μου,την κοβω τη δουλεια!

καλα ειμαστε!! κλωτσαμε παρα παρα πολυ!!! πηγαμε και κλεισαμε και ολη την προικα και καποια τα πηρα σπιτι και ειμαι πολυ ευτυχισμενη!!!μεχρι και στον υπνο μου καροτσια βλεπω!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

Μπραβο Μαιρη,με γεια!!!Και με το καλο το αγορακι σου!Κλεισατε και κρεβατακι?Εγω το μονο που χρειαζομαι παντως ειναι το καθισμα για τη μεγαλη μου κορη που ειναι αισιως 17 κιλα και θα παψει να χωραει σε αυτο που εχουμε... και σεντονακια για το λικνο!Χτες πηρα και απο καρφουρ (εχει ολα τα μωρουδιακα σε τρελη εκπτωση..) μια κουβερτουλα φλις με πριγκιπισες!Τωρα πλεον μπορω να πω οτι ανυπομονω κι εγω!!!

εγω χτες ετρωγα λακτα φουντουκι!

Με το καλο η προικα σας μαιρη, απιστευτη η χαρα ετσι; αντε κοντευουμε βρε κοριτσια!

εγω πιτογυρο!!!και σπραιτ(καντε οτι δεν το ακουσατε αυτο)! δεν ειχα σοδα και επρεπε να πιω κατι να φυγει η καουρααα!!!

τελεια η προικα,ευχαριστουμε!! οντως κοντευουμε,ανυπομωνω.και δεν παιρναει ο καιρος μαμωτο!

ποσα κιλα πηρατε; εγω +6!

....ηρθε το θαυμα.....

Μπραβο Μαιρη,με γεια!!!Και με το καλο το αγορακι σου!Κλεισατε και κρεβατακι?Εγω το μονο που χρειαζομαι παντως ειναι το καθισμα για τη μεγαλη μου κορη που ειναι αισιως 17 κιλα και θα παψει να χωραει σε αυτο που εχουμε... και σεντονακια για το λικνο!

ολα τα κλεισαμε.απλα σπιτι πηραμε μερικη απο την προικα. πηραμε οικονομικα και απλα,οχι πολλες ζωγραφιες κτλ. γαιτι θα κανουμε το δωματιο με παραστασεις κτλ. αχ ποσο ομορφα ειναι!! δεν μπορω να περιμενω αλλο!

το οτι εχω αγχωθει ειναι φυσιολογικο;; περιεργο αγχος αυτο.

....ηρθε το θαυμα.....

Πιτογυρο ε???Κι εγω το σκεφτομαι μερες τωρα...καλε εγω με πιτσες,γυρους κλπ πινω και κοκα κολα,σιγα!!Στη δευτερη εγκυμοσυνη εισαι πιο φλου!!χαχα

Για τα κιλα πρεπει να απατησω?Πριν κανα δυο βδομαδες ειχα παρει 7...

Πιτογυρο ε???Κι εγω το σκεφτομαι μερες τωρα...καλε εγω με πιτσες,γυρους κλπ πινω και κοκα κολα,σιγα!!Στη δευτερη εγκυμοσυνη εισαι πιο φλου!!χαχα

Για τα κιλα πρεπει να απατησω?Πριν κανα δυο βδομαδες ειχα παρει 7...

τωρα παχαινουμε ε;; ω Θεε μου!! βαρελακια θα γινουμε!!!

θελω να φαω χαμπουρκερ!! οχι ενα ομως!!! ενα σωρο!!! και να πιω κοκακολα!!! νομιζω πρεπει να το κανω...!!!! χαχαχχχααχ

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...