Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Εννοεις περισσοτερα ή λιγοτερα;?

Το 5ΑΑ δεν ειναι απλως αριστη βλαστοκυστη, ειναι εκκολαπτομενη, δηλαδη 10 με τονο που λεμε. Αν εχεις πιασει αυτη τη φορα.. ενδεχομενως να ειναι απο αυτη. Την πρωτη φορα που εκανα και τον γιο μου δηλαδη (ειμαι απο τις τυχερες που επιασα με την πρωτη), ειχα μία 5ΑΑ και μια 4ΑΑ. Εμφυτευτηκαν και τα 2 αλλα το ενα προχωρησε. Ωστοσο, αν ησουν αδερφη μου, θα σε συμβουλευα να περιμενεις να δεις τι θα γινει με αυτο το εμβρυο, γιατι ακομα δεν ειναι σιγουρο οτι τα εχεις απορριψει ολα, και μετα.. στοπ. Αν εισαι εγκυος οκ.. απολαυσε το. Αν δεν εισαι.. φροντισε να κανεις τις καλυτερες γιορτες με το παιδι σου. Τα χρηματα που θα εδινες παλι για μια ακομα μεταφορα, καντε κατι ολοι μαζι, οπως ενα ταξιδι.. ή ψωνια σε ρουχα και παιχνιδια.. ή ο.τι αλλο σας ευχαριστει. Ζηστε ομορφα. Ισως ανακουφιστεις αν βαλεις ενα οριστικο τελος. Τωρα οσον αφορα τα αδερφια ειναι μεγαλο ζητημα για συζητηση. Οντως σκοτωνονται και δεν μιλιουνται καποια. Προσπαθεις για το καλυτερο ομως σαν γονιος. Εσυ τις προσπαθειες σου ομως τις εκανες και με το παραπανω. Το παιδι σου το ξερει.. το ζει. Ισως πρεπει να τελειωσει εδω. Θα ηρεμησεις πιστευω. Αν και την Δευτερα, μπορει να ανατραπουν ολα..

Στο κέντρο που ήμουν εγώ μόνο για το πρώτο η τιμή ήταν τσιμπημένη στα 600€, για κάθε επόμενο ήταν πολύ λιγότερα. 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

egw pali den tha glitona polla isws epeidh to nat dhnei perissotera egw pernw epidoma logo kaisarikhs 1300 sun 6oo pou tha edina sto mhtera 1900.Sthn korh mou pige 2200 kaisarikh me episkliridio opote ena 300 glutona.Tespa elpizw na ksanaginei kurios gia sas pou tha glutosete arketa makari.Shmera exw giatro kai anxonomai ligaki giati pige o aimatokriths mou 33 ante na dw kai ton beby,krima omws pou o adras mou douleuei kai tha paw monh mou snif klaps

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σας κορίτσια και απο εμένα:P Είμαι 25 εβδομάδων και πρώτα ο θεός θα γεννήσω τον δεύτερο μπέμπη μου τέλη Απρίλη με καισαρική(ο μεγάλος μου ο άντρας είναι 19 μηνών)Έχω πάρει 9 κιλά που αυξάνονται συνέχεια..:-((μα συνέχεια να πεινάω??)

Σκεύτομαι τώρα στις εκπτώσεις να πάω να ψωνίσω κι την κούνια του μικρού και μερικά εξώρουχα(γιατί ο μεγάλος γεννήθηκε καλοκαίρι και δεν έχω για καθόλου μακριμάνικα)

Καλή λευτεριά να έχουμε όλες μας και ελπίζω (για όσες έχουμε μεγαλύτερα)να δίξουν κατανόηση γιατί εμένα όλο αγκαλιά θέλει!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ολη μεραααααααααα!!! τι κανετε τζουτζουκες;;; τα μωρα σας καλα;;

και μεις καλα ειμαστε,λιγο υποτονικοι αυτες τις 2 μερες..αλλα ξεκουραζεται μαλλον ο μικρος!!! θελω να αρχισω τα ψωνια,αλλα ολο κατι γινεται και κουραζομαι και βαριεμαι να περπαταω!!! χοχοχοχο!! σκεφτειτε να βαρυνω κιολας!!! ενα με τον καναπε θα γινω!

....ηρθε το θαυμα.....

Καλημερα κοριτσια!

Ελενα καλωσηρθες!Με το καλο το μωρακι σου!!

Σημερα πηγα για εξετασεις στο Ιαδω τελικα να προλαβω τη συμβαση με το ΙΚΑ,δεν τις εγραψα βεβαια και πληρωσα αλλα πληρωσα πολυ λιγα χρηματα, εφαγα και 20 λεπτα για ολες μονο οποτε οκ.

Χθες πηρα τηλ και ρωτησα και για τιμες τοκετου, οντως κοβεται η συμβαση τελος του μηνα αλλα θα ισχυσει ξανα αργοτερα. Μηπως εχει να κανει με τους προυπολογισμους του δημοσιου σκεφτομαι γιατι ξερω λογω δουλειας οτι το δημοσιο δεν αρχιζει να πληρωνει πριν το Μαρτη καθε χρονο,παντως μου ειπαν ξαναπαρτε ενα τηλεφωνο αρχες Μαρτη να δειτε αν ισχυει!

Μαιρη κι εγω κλωτσιες δεν τρωω απο τη μπεμπα αυτες τις μερες αλλα το βραδυ ειδικα οταν ξαπλωνω ριχνω τοσο γελειο...εβαλε χθες ο αντρας μου το χερι στην κοιλια και μου λεει καλα βολτες κανει?Μιλαμε για πολυ περα-δωθε!!!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

καλα εκανες κατερινακι!!! με το καλο! εμεις αποψε λεμε τελικα να παμε να κλεισουμε τα βρεφικα και να κανονισουμε τροπους πληρωμης. τα ειχα διαλεξει ολα για να μου δωσουν προσφορες απο διαφορα καταστηματα και καταληξαμε. βεβαια θα παω και τζαμπο,αλλα επειδη ειναι το 1ο καταλαβαινεις την τρελα μας!!!

πονακια εχω 2 μερες τωρα,ολη μερα,αλλα ειναι οι συνδεσμοι της κοιλιας που μεγαλωνει αποτομα λεει ο γιατρος.

τι αλλα νεα;;

....ηρθε το θαυμα.....

KALHSPERA KORITSIA!!PIGA PROXTES STO GIATRO KAI MOU EIPE PWS TELIKA H SUNVASH DEN THA KOPEI HTAN LEEI NA THN KOPSOUN ALLA DEN KOVETE AFORA TA TAMEIA IKA,TEVE,OGA KAI DHMOSIOU,POU SHMENEI PWS TELIKA THA PLHROSW EGW DEN TH GLUTONW MIA ZWH TO NAT EXW APO OLA EINAI PIA TESPA.EMEIS KALA EIMAISTE O MPEMPHS EINAI 1 KILO EGW+9 KAI PRAGMATIKA TA EXASA GIATI DEN MOU FAINETE DEN KSERW POU TA EXW PAREI ALLA PEINAW TI NA KANW????FILAKIA

Καλημερα!

τι κανετε κοριτσια; εγω περναω την τελευταια μου εβδομαδα στη δουλεια, κ μετα ξεκουραση!

αυριο εχω γιατρο κ θα ρωτησω τι παιζει τελικα με το Ιασω κ τον ΕΟΠΥΥ, μηπως και παρω μια ξεκαθαρη απαντηση. μακαρι να μη την κοψουν!

οι καουρες μου εχουν αυξηθει πολυ τελευταια. δεν παιρνω καΙ τα χαπια του σιδηΡου κ του ασβεστιου, μου χαλανε το στομαχι. αυτη την εγκυμοσυνη την εχω παρει πολυ χαλαρα :D

Διαφημίσεις

νομιζω κ το Μητερα, αλλα καλυτερα παρε ενα τηλέφωνο γιατι οτι ισχυε την προγουμενη εβδομαδα ανατρεπεται. αγαπητο μου Υπουργειο......!!! :mad:

Αν έχει να κάνει με το Υπουργείο δεν αφορά όλες τις ιδιωτικές κλινικές? Εγώ Θεσσαλονίκη γεννάω στο γένεσις. Και δηλαδή βάση αυτής της σύμβασης παίρνεις επίδομα κυοφορίας και λοχίας και όχι τοκετού? και πληρώνεις μόνο τον γιατρό σου και τη κλινική η ασφάλεια ?

δεν νομιζω πως ηταν υποχρεωτικο να ισχυσει για ολες τις κλινικες. την συμβαση την υπεγραφαν εαν ηθελαν, οποτε για το Γενεσις θα παρεις πληροφοριες απευθειας απο αυτους.

σε περιπτωση που οντως ισχυει η συμβαση δεν παιρνεις επιδομα τοκετου, απλα πληρωνεις μια συμμετοχη στην κλινικη( για το ΙΑΣΩ ηταν 580Ε + ΦΠΑ για φυσιολ. τοκετο) και φυσικα οτι ζητησει ο γιατρος ειναι εξτρα.

τα κυοφοριας κ λοχειας τα παιρνεις κανονικα, δεν αλλαζει κατι σε αυτα.

Καλημερα κοριτσια!Καλη βδομαδα,περιμενω μπας και χιονισει στην Αθηνα που λενε και αποκλειστω...δεν τη μπορω τη δουλεια πια και τρωω πολυ κρυο στο πηγαινελα...αλλες 4 βδομαδες εχω.

Εγω μιλησα με το Ιασω την Παρασκευη και μου ειπα οτι τελος του μηνος κοβεται αλλα θα ξαναισχυσει οποτε παρτε ενα τηλεφωνο το Μαρτη να ρωτησετε.

Kalhspera koritsia pira to prwi ti mhtera gia opoia gennisei ekei kai mou eipan to idio me ton giatro mou,pws dhladh htan na kopei apo to upourgeio alla telika den kovete kai usxiei kanonika gia ta tameia pou einia sto eopyy.tomono pou mou eipan kainourgio einai pws mporei mexri na gennisw na exei endiaferthei kai to nat na mpei sth sumvash makari!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...