Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Makelen είπε:

Αρα τελικα.. ολα γινονται. Απιστευτο μου φαινεται που κρατηθηκαν 2 μωρα.. ενω ταυτοχρονα σηκωνες τοσο βαρος! Αυτο που ειναι να γινει γινεται τελικα.. ο.τι κ να λεμε.. να σκεφτομαστε.. να φοβομαστε. Να εισαι καλα κοριτσι μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Καλες γιορτες!❤

Τυχαίο ή όχι και οι δύο κυησης ήταν όταν δεν έμεινα σπίτι με άδεια... Βέβαια μετα τις έβγαλα με άδειες επαπειλουμενης μιας και είχα αιμορροιες στο 1ο τρίμηνο!

Καλές γιορτές με το καλύτερο δώρο σου εύχομαι κι εγώ!!! Να χαίρετε κι εσείς το παιδάκι σας!!!

• Μου αρέσει 1

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

καλημερα κατερινα! αχ βρε γλυκια μου τη ταλαιπωρια τραβας! οταν θα γεννηθει η μπεμπα λες να ηρεμησει γεννηκα η μεγαλη ή θα χετε προβληματα; εχεις εξαντληθει!

εγω χθες δεν ακουγα τον μπεμπη μεχρι τις 5 το απογευμα.το σαββατο ολη μερα και ολη νυχτα εδωσε ρεστα,νιμιζα θα πεταχτει εξω απτην κοιλια και χθες ηουν ενα βημα πριν παρω τον γιατρο. κατι ψιλοενιωσα κατα τις 12 αλλα δεν ημουν σιγουρη. ετσι λοιπον πλακωθηκα στις σοκολατες και μετα τις 5 εως τις 1 εκανε και αυτος εμφανιση!

οχι πολλα πραγματα αλλα κουνιοταν τουλαχιστον.

ασε που με πιανει ενας πονος..σα νευροπονος δυνατος(δεν πετρωνει η κοιλια) που ξεκινα απο τη μητρα και φτανει μεχρι τα χειλη του αιδιου! ουτε να κλεισω τα ποδια δεν μπορουσα!

την πεμπτη εχω γιατρο,για να δουμε τι θα μας πει!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια γεια σας τι κανετε????? εμεις μολις γυρισαμε απο το γιατρο ειμαστε 1312 και μας βρηκε μια χαρα:) μας ειπε οτι στριψαμε και ειμαστε ετοιμες χιχι

Εσεις τι κανετε πως τα πατε? εμεις λιγο δυσκολευομαστε στον υπνο αλλα κατα τα αλλα μια χαρα

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

καλημερα!!!

Κατερινα ελπιζω ολα να ειναι καλυτερα σημερα και να καταφερες να κοιμηθεις το βραδυ περαστικα σας και κουραγιο αντε και προσπαθησε να ψωνισεις κατι να σου φτιαξει η διαθεση τουλαχιστον με τοση ταλαιπωρια...

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

Καλημερα!

Καλυτερα ειμαστε,εγω βεβαια χωρις το οτριβιν το βραδυ δε θα μπορουσα να αναπνευσω...ευτυχως για 2 βραδυα μου το επετρεψε ο γιατρος. Για ψωνια θελω να παω εγω αλλα ο αντρας μου ειναι του αργοτερααα....Τωρα κοιταω κουβερτουλες,φορμακια...βεβαια απο ολα εχω,ενα καθισμα αυτοκινητου θελουμε μονο, η μαλλον 2..αλλα ολο και κατι πρεπει να παρω για τη μπεμπα!Η κορη μου παντως της εχει παρει ηδη μια πιπιλα!

Σε ενα μηνα σταματαω και τη δουλεια και ατομο ακομα δεν εχουμε βρει για αντικατασταση...βαλαμε αγγελια,ηρθαν τα βιογραφικα αλλα για συνεντευξη δε φωναξαμε κανεναν...:mad::-x

Το αστειο..εχω παρει 7 κιλα αλλα ειμαι ψηλη και η κοιλια μου ειναι μακροστενη οπως και στην πρωτη εγκυμοσυνη...οπου λεω οτι ειμαι εγκυος και μαλιστα 6 μηνων βαζουνε τα γελεια...μεχρι και ο παιδιατρος μας δε με πιστευε!

εσενα παλι καλα σου λενε αργοτερα εγω τους εχω ολους να μου λενε ξεκινα να πλενεις...περναει ο καιρος ακουσανε οτι γυρισε κιολας η μικρη και εχουν αγχωθει... ασε με εχουν τρελανει . Εντωμεταξυ μαλλον καπου κρυωσα και γω και δυο μερες εχω πολυ καταρροη αντε να δουμε μηπως τη γλυτωσω χωρις πυρετο...

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!!

κατερινα κ εγω εχω το μικρο με βρογχιτιδα - ξανα - κ εγω με καταρροη κ συναχι. βαζω οτριβιν γιατι αλλιως δε γινεται.

μονο 7 κιλα εχεις παρει;; μπραβοοοοοο!! εγω 9.

εμεις κοιταμε για κρεβατι για το γιο μου για να βαλουμε την κουνια που ηδη εχουμε στο μωρο. βεβαια πρεπει να δω τι εχω απο ρουχαλακια κλπ και να κανω προσθηκες αλλα δεν πολυβιαζομαι γιατι θα φερουν αρκετα στο μαιευτηριο. πρεπει να δω αν δουλευει ο αποστειρωτης, να παρω κανενα μπιμπερο, καθισματακια εχουμε. απλα πρεπει να αδειασω τελειως το δωματιο του μωρου, αλλα αυτο θα γινει σε καμια 15αρια μερες που σταματαω τη δουλεια. θα τα κανω ολα με ησυχια.

flowertouch κι ο δικος μου ηταν ηδη με το κεφαλι κατω απο αρχες Γεναρη. θεωρητικα εχεις χρονο μπροστα σου.

μετραω τις μερες να σταματησω τη δουλεια επιτελους.

Περαστικα Ευα...θεριζει παιδια και μαλιστα μωρα αυτες τις μερες η γριπη,βροχιτιδες...χαμος γινεται!Σημερα μπηκε αλλο ενα μωρακι 6 μηνων μιας φιλης μου νοσοκομειο δυστυχως με βροχιτιδα...χαμος!Να ερθει η ανοιξη να ηρεμησουμε!Κλειστηκαμε και μεσα και η κορη μου εχει γινει πολυ υποτονικη!Βαριεται το παιδι μεσα στο σπιτι!

Οσο για τα κιλα, 7 εχω παρει αλλα ξεκινησα δυο πανω απο οτι στην προηγουμενη εγκυμοσυνη...τωρα θελει προσοχη στο γ τριμηνο,εκει ειχα βαλει 5 την προηγουμενη φορα...:rolleyes:

Παντως για πρωινο εφαγα μια τυροπιτα και ενα λουκουμά...

Καλημερα!

Κατερινα - και οσες δηλαδη θα γεννησουμε στο Ιασω - τα εμαθες τα καλα του ΕΟΠΥΥ; ληγει η συμβαση 31/1!!! καλο εεεεε;;; εκαναν τη συμβαση 17/1 κ την παιρνουν πισω 31/1! απεσυρε λεει την αποφαση ο Υπουργος!!

να τους πω απλα ξεφτιλες;; γιατι αν τους πω οτιδηποτε αλλο θα φαω καρτα!!! :mad: :-x :mad:

Καλημερα!

Κατι διαβασα χθες Ευα,γμτ και ειχε ξεαγχωθει ο αντρας μου με τα λεφτα,αντε να μαζευουμε παλι τωρα...επιφυλασσομαι ομως να ρωτησω και το γιατρο οταν ξαναπαω

Διαφημίσεις

geia sas koritsia ti kanete?

emeis apo ta xristougenna olo arrwstoi eimaste me th seira to pigenoume,ola ta perasame mpoukomata gastrenteritides ponolaimous mia xara parapono den exw.Kata ta alla kala eimia egw fouskwnw kathe mera kai pio polu aurio exw giatro na doume ths exetaseis kai th kanei kai to bebe mas.

To aposeiran ontos to nomosxedio e ta maieutiria an kai h diafora pou glutoname se lefta htan elaxisth peripou 100 me 200 euro.

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Κλαημερα κοριτσια!

Υποψιαζομαι οτι αλλαξε θεση η μπεμπα στην κοιλια μου χθες,οπως ειχα ξαπλωσει με τη μικρη αν κοιμηθει νιωθω ενα..γκντουπ να το πω,σαν να πεφτει κατι μεσα μου,πολυ εντονο με λιγο πονο μαζι...Τωρα κουνιεται με τον καφε που πινω οποτε μια χαρα ειναι!

Ελενα περαστικα και σε σας!Ωραια μας μπηκε ο χρονος φετος οσες εχουμε παιδακια ετσι?Αυτος ο Γενναρης μας κατεστρεψε!

Οσο για τις χρεωσεις,πηρα στο Ιασω πριν λιγο,κανονικα με ΕΟΠΠΥ ειναι περιπου 600 ευρω ,χωρις ειναι 2000 αναλογως φυσιολογικου η καισαρικης..Κοβεται η συμβαση απο βδομαδα αλλα θα ξαναρχισει μου ειπαν μετα απο ενα μηνα οποτε ισως μας πιασει,δεν ειναι λιγα αυτα που γλυτωνουμε ρε παιδια, και με επιδομα τοκετου 900 ευρω πχ που ειχα παρει εγω πριν 2,5 χρονια στην κορη μου μου βγηκε καθαρα το νοσοκομειο 1400 ευρω ενω τωρα και χωρις να παρω επιδομα βγαινει 600,καμια σχεση!Εχουμε και γαμο του κουνιαδου μου το καλοκαιρι..μακαρι να ξαναισχυσει μπας και γλυτωσουμε τιποτα!

Επισης εχω να κανω εξετασεις απο 2,5 μηνων!Τωρα μου εχει γραψει ο γιατρος μου καποιες που εξω πχ στο Ιασω κοστιζουν 300 ευρω περιπου,αν παω με το βιβλιαριο μου μεχρι αυριο ομως που ισχυει η συμβαση θα πληρωσω 45 ευρω,αν τις ειχα γραψει ηδη (Δευτερα εχω ραντεβου ομως στο Ικα και δεν ξερω αν προλαβαινω τη συμβαση σε ισχυ..) θα πληρωνα 7! Σκεφτομαι σοβαρα να παω αυριο πρωι στο Ιασω να τις κανω με 45 ευρω να τελειωνω,να μην ταλαιπωρουμαι και στο ΙΚΑ....

τα χρηματα που θα γλιτωναμε με τη συμβαση θα ηταν οντως αρκετα, αν σκεφτεις οτι ειχα δωσει 3200 για τη γεννα τον μαιο του 2009, τωρα θα εδινα γυρω στα 1000. καμια σχεση!

Ας ελπισουμε οτι θα ξαναισχυσει το μαρτη.

αν προλαβαινεις πηγαινε Ιασω για εξετασεις, λογικα μεχρι τελη ιανουαριου θα ειναι η συμβαση σε ισχυ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...