Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Makelen είπε:

Αρα τελικα.. ολα γινονται. Απιστευτο μου φαινεται που κρατηθηκαν 2 μωρα.. ενω ταυτοχρονα σηκωνες τοσο βαρος! Αυτο που ειναι να γινει γινεται τελικα.. ο.τι κ να λεμε.. να σκεφτομαστε.. να φοβομαστε. Να εισαι καλα κοριτσι μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Καλες γιορτες!❤

Τυχαίο ή όχι και οι δύο κυησης ήταν όταν δεν έμεινα σπίτι με άδεια... Βέβαια μετα τις έβγαλα με άδειες επαπειλουμενης μιας και είχα αιμορροιες στο 1ο τρίμηνο!

Καλές γιορτές με το καλύτερο δώρο σου εύχομαι κι εγώ!!! Να χαίρετε κι εσείς το παιδάκι σας!!!

• Μου αρέσει 1

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Μια χαρα σημερα ειμαστε ορεξατες:) η μπουμπουκα με ξυπνησε με κλωτσιες χιχι τωρα ησυχασε λιγο

Εσεις τι κανετε? ολα καλα? κλωτσατε?

καλα ειμαστε.δεν μπορω ευκολα να κοιμαμαι πλεον...με κοπαναει παντου αμα τον στριμωχνω,κατουριεμαι ολη τη νυχτα και εχω κατι νευροπονους στα πλευρα λες και εχω παθει ψυξη!!! μονο στον υπνο αυτα βεβαια!!! χαχαααχ!!! ολη την υπολοιπη μερα ειμαστε ωραιοι!!!

τις κλωτσιες δεν τις προτιμαμε και πολυ τελευταια...ολο μπουνιες ριχνει και με γαργαλαει!!!!αμα ριξει κλωτσια πεταγομαι στον αερα!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω ετσι ημουν τη προηγουμενη βδομαδα δε μπορουσα να κοιμηθω.. εστριβα δεξια κλωτσουσε δεξια εστριβα αριστερα κλωτσουσε αριστερα... για τη συχνοουρια αστο...καθε δυο ωρες το βραδυ τουλαχιστον. τωρα ειναι λιγο καλυτερα. αν και με κουραζει το βραδυ που προσπαθω να κοιμηθω με ησυχαζει να την ακουω γτ ξερω οτι ειναι καλα και μου λεει με το τροπο της Ε!!! ειμαι και γω εδω στριψε χιχιχι

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

εγω ετσι ημουν τη προηγουμενη βδομαδα δε μπορουσα να κοιμηθω.. εστριβα δεξια κλωτσουσε δεξια εστριβα αριστερα κλωτσουσε αριστερα... για τη συχνοουρια αστο...καθε δυο ωρες το βραδυ τουλαχιστον. τωρα ειναι λιγο καλυτερα. αν και με κουραζει το βραδυ που προσπαθω να κοιμηθω με ησυχαζει να την ακουω γτ ξερω οτι ειναι καλα και μου λεει με το τροπο της Ε!!! ειμαι και γω εδω στριψε χιχιχι

καλα σιγουρα!! και γω θελω να βαραει ολη μερα!!! πριν λιγο σταματησε τα πολλα πολλα,απλα τωρα κουνιεται ψαχνει θεση να βολευτει!!!! χαχαχα!! τον περιμενω πως και πως! θελω να τον κρατησω στα χερια μου!!! νομιζω οτι ο καιρος δεν κυλα με τιποτα!!! μου φαινεται ατελειωτος!!!

....ηρθε το θαυμα.....

και γω τωρα ανυπομονω να δω τη μπουμπου εχω ξεκινησει και τα ψωνια και περιμενω πως και πως αν και αγχωνομαι λιγο και για τη γεννα..

τη γεννα δεν την σκεφτομαι καθολου!!! ακομα δηλαδη! τα ψωνια θα τα αρχισουμε κι εμεις σιγα σιγα απο αυτη την εβδομαδα! μπας και παρω λιγη μωρουδιλα!!!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα!Εχω να ερθω στη δουλεια απο Πεπμπτη και απο το σπιτι δεν πολυμπαινω,εχω την κορη μου χαλια με βροχιτιδα,φαρμακα δε θελει να παρει...ενας χαμος,ειμαστε αυπνοι 5 νυχτες και πολεμαμε!Ελπιζω να συνεργαστει καποια στιγμη με τα σιροπια της για να μην καταληξουμε στο παιδων..κολλησα κι εγω τωρα,ειμαι με πονολαιμο!Το δικο μου μωρο και κλωτσαει και ολη νυχτα τρωει κλωτσιες απο την αδερφη της....κοιμομαστε μαζι 5 μερες τωρα γιατι ολη νυχτα πνιγεται απο το βηχα!

Χθες μεσα σε ολα τα αλλα πηγα και μια βολτα στο γυναικολογο,ολα καλα με μας και με ενημερωσε για τα νεα των ιδιωτικων μαιευτηριων.Εγω γενναω στο ιασω οποτε χαιρομαι που απο σημερα ισχυει νεα συμβαση του ιασω με τα ταμεια του δημοσιου κι ετσι για οικονομικες θεσεις,τετρακλινα και τρικλινα ο τοκετος κοστιζει 500 ευρω οοοολα μεσα και πληρωνεις βεβαια χωριστα το γιατρο σου, βεβαια απο το ικα πχ επιδομα τοκετου δεν παιρνεις αλλα και παλι συμφερει αποστευτα!Μας εφυγε ενα ψιλοβαρος...επισης θα παω να κανω εκει τις εξετασεις που μου εγραψε ο γιατρος αφου τις γραψω στο ταμειο μου με 7 ευρω μονο,εχει ενα 15% συμμετοχη!

Θα κανω γενικες τωρα και καλλιεργειες κλπ και αν δουμε εκει σακχαρο ανεβασμενο τοτε θα κανω καμπυλη σακχαρου.Αλλα απο τον πλακουντα και το αμνιακο μου θα φαινοταν αν υπηρχε τετοιο προβλημα μου ειπε ο γιατρος.

Κοριτσια καλημερα!Εχω να ερθω στη δουλεια απο Πεπμπτη και απο το σπιτι δεν πολυμπαινω,εχω την κορη μου χαλια με βροχιτιδα,φαρμακα δε θελει να παρει...ενας χαμος,ειμαστε αυπνοι 5 νυχτες και πολεμαμε!Ελπιζω να συνεργαστει καποια στιγμη με τα σιροπια της για να μην καταληξουμε στο παιδων..κολλησα κι εγω τωρα,ειμαι με πονολαιμο!Το δικο μου μωρο και κλωτσαει και ολη νυχτα τρωει κλωτσιες απο την αδερφη της....κοιμομαστε μαζι 5 μερες τωρα γιατι ολη νυχτα πνιγεται απο το βηχα!

Χθες μεσα σε ολα τα αλλα πηγα και μια βολτα στο γυναικολογο,ολα καλα με μας και με ενημερωσε για τα νεα των ιδιωτικων μαιευτηριων.Εγω γενναω στο ιασω οποτε χαιρομαι που απο σημερα ισχυει νεα συμβαση του ιασω με τα ταμεια του δημοσιου κι ετσι για οικονομικες θεσεις,τετρακλινα και τρικλινα ο τοκετος κοστιζει 500 ευρω οοοολα μεσα και πληρωνεις βεβαια χωριστα το γιατρο σου, βεβαια απο το ικα πχ επιδομα τοκετου δεν παιρνεις αλλα και παλι συμφερει αποστευτα!Μας εφυγε ενα ψιλοβαρος...επισης θα παω να κανω εκει τις εξετασεις που μου εγραψε ο γιατρος αφου τις γραψω στο ταμειο μου με 7 ευρω μονο,εχει ενα 15% συμμετοχη!

Θα κανω γενικες τωρα και καλλιεργειες κλπ και αν δουμε εκει σακχαρο ανεβασμενο τοτε θα κανω καμπυλη σακχαρου.Αλλα απο τον πλακουντα και το αμνιακο μου θα φαινοταν αν υπηρχε τετοιο προβλημα μου ειπε ο γιατρος.

Κοριτσακι περαστικα στη μικρη!! κι εμεις περασαμε βρογχιτιδα τον νοεμβρη, ευτυχως ειναι συνεργασιμος με τα σιροπια κ τις εισπνοες. αλλα πολυ βηχα ρε γμτ ειχε! περαστικα κ σε σενα, αμα εχεις το παιδι αρρωστο που να ξεκουραστεις; ουφφφ!

οσο για το Ιασω, τελεια τα νεα! μονο 500 ευρω για ολα; γιουπιιιι! λες κ θα μας εσωναν τα 900 ευρω το επιδομα του ΙΚΑ! θα παρω ενα τηλ να μαθω λεπτομερειες. πχ ξερεις αν συμπεριλαμβανεται κ η επισκληριδιος μεσα;

Κοριτσακι περαστικα στη μικρη!! κι εμεις περασαμε βρογχιτιδα τον νοεμβρη, ευτυχως ειναι συνεργασιμος με τα σιροπια κ τις εισπνοες. αλλα πολυ βηχα ρε γμτ ειχε! περαστικα κ σε σενα, αμα εχεις το παιδι αρρωστο που να ξεκουραστεις; ουφφφ!

οσο για το Ιασω, τελεια τα νεα! μονο 500 ευρω για ολα; γιουπιιιι! λες κ θα μας εσωναν τα 900 ευρω το επιδομα του ΙΚΑ! θα παρω ενα τηλ να μαθω λεπτομερειες. πχ ξερεις αν συμπεριλαμβανεται κ η επισκληριδιος μεσα;

Οταν λεμε ολα,εννοουμαι ολα!Ετσι μου ειπε χθες ο γιατρος μου και μαλιστα αυτα ισχυουν απο σημερα!Ο γιατρος μου ειναι υποδειευθυντης εκει μεσα οποτε εγκυρη πηγη!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!! Ευ΄χαριστα νέα για το Ιασω, αντε να το κάνουν όλα τα ιδιωτικά αυτό!!! Μήπως έχετε ακούσει τίποτα για το επίδομα τοκετού; Κόπηκε τελικά τελείως;;;

Εμείς πήγαμε χθες στο γιατρό, είμαστε 953 γραμμάρια!!! :) Και μου είπε ότι η καμπύλη είμαι σούπερ!!! Ευτυχώς!

Κι εμένα κλωτσάει στον υπνο μου αλλα δεν το είχα συνδυάσει ότ μπορεί να τη στριμώχνω!!! Θα το έχω στο νου μου πλεον! ;)

Καλημερα κοριτσια

δεν εχω και πολυ κουραγιο να γραψω, η κορη μου ειναι καλυτερα,λιγες μυξες εμειναν μονο αν και αντιβιωση,σιροπια κλπ δεν παιρνει με τιποτα...ολα απ εξω πανε,τα ριχνουμε εμ το ζορι,ε τωρα ειμαστε χαλια κι εγω και ο αντρας μου..ενα φυτικο σιροπακι παιρνω μονο εγω αν και ο γιατρος μου εδωσε αντιβιωση (και ο γυναικολογος),μεγαλη ταλαιπωρια,εχω κι ενα παιδι που δεν κοιμαται με τιποτα,χθες ολη μερα ορθια!!Εγω πτωμα κι αυτο στην πριζα!Ξαπλωνουμε και μαζι το βραδυ (αν ξαπλωσει βεβαια να κοιμηθει) οποτε τρωω και τις κλωτσιες μου και απο αυτη...μια ωραια ατμοσφαιρα!Ελπιζω εσεις να περνατε καλυτερα και πιο χαλαρα την εγκυμοσυνη!

Κι εγω θελω να ψωνισω λιγα πραματα τωρα στις εκπτωσεις,ενα καθισματακι για το αμαξι,καμια φλις κουβερτουλα...να παρω κι εγω λιγη μωρουδιλα

Το καημενο κι αυτο ειναι εκει κλωτσαει οταν φωναζω στη μεγαλη...να δωσει παρουσια αλλα με τα νευρα που εχω ειχα κατι συσπασεις χθες βραδυ που δεν μπορουσα να κοιμηθω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...