Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Makelen είπε:

Αρα τελικα.. ολα γινονται. Απιστευτο μου φαινεται που κρατηθηκαν 2 μωρα.. ενω ταυτοχρονα σηκωνες τοσο βαρος! Αυτο που ειναι να γινει γινεται τελικα.. ο.τι κ να λεμε.. να σκεφτομαστε.. να φοβομαστε. Να εισαι καλα κοριτσι μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Καλες γιορτες!❤

Τυχαίο ή όχι και οι δύο κυησης ήταν όταν δεν έμεινα σπίτι με άδεια... Βέβαια μετα τις έβγαλα με άδειες επαπειλουμενης μιας και είχα αιμορροιες στο 1ο τρίμηνο!

Καλές γιορτές με το καλύτερο δώρο σου εύχομαι κι εγώ!!! Να χαίρετε κι εσείς το παιδάκι σας!!!

• Μου αρέσει 1

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τα σοκολατακια πιανουν καλυτερα εμενα με οτιδηποτε εχει σοκολατα κανει παρτυ χααχαχα

δεν τρωω πολλα γλυκα μωρε! επρπεοε να φαω μερεντα ε;;; χαχαχα!!!! περιμενω τωρα να ξυπνησει,κατι λιγα μου εκανε το πρωι,ελαχιστα ομως! σα να χασμουρηθηκε και να ξανακοιμηθηκε!!! να σ ερωτησω τι θα παρεις να κοιμησεις την μπεμπα στην αρχη;;;

....ηρθε το θαυμα.....

στην αρχη θα τη βαλω σε λικνο γτ κουνια δε χωραει στη κρεββατοκαμαρα μου. ετσι ειχε κανει και η αδελφη μου με τη δικια της και τη βολεψε πολυ με το θηλασμο.. Μερικα λικνα ειναι λιγο πιο μεγαλα και το μωρο κοιμαται εκει μεχρι 6 μηνων ανετα...βεβαια σκεφτομαι μηπως τη μερα τη βαζω στη κουνια για να μαθαινει και το κρεββατι της και το δωματιο της αλλα θα δειξει γτ απο τη θεωρια στη πραξη...

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

στην αρχη θα τη βαλω σε λικνο γτ κουνια δε χωραει στη κρεββατοκαμαρα μου. ετσι ειχε κανει και η αδελφη μου με τη δικια της και τη βολεψε πολυ με το θηλασμο.. Μερικα λικνα ειναι λιγο πιο μεγαλα και το μωρο κοιμαται εκει μεχρι 6 μηνων ανετα...βεβαια σκεφτομαι μηπως τη μερα τη βαζω στη κουνια για να μαθαινει και το κρεββατι της και το δωματιο της αλλα θα δειξει γτ απο τη θεωρια στη πραξη...

εγω το σκεφτομαι...ελεγα τον βαλω στο δωματιο απο την αρχη! δεν ξερω τωρα,θα δω! εχουμε πορτσα εσωτερικη αναμεσα στα δωματια,οποτε θα τον ακουω σιγουρα!

....ηρθε το θαυμα.....

παντως εισαι πολυ τυχερη που δε τρως πολυ γλυκα στο πρωτο και στο δευτερο τριμηνο ουτε εγω ετρωγα αλλα τωρα τελευταια ολο μπισκοτακια με σοκολατα και σοκολατακια θελω... θα κανω και τη καμπυλη τη παρασκευη αντε να δουμε...

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

Διαφημίσεις

παντως εισαι πολυ τυχερη που δε τρως πολυ γλυκα στο πρωτο και στο δευτερο τριμηνο ουτε εγω ετρωγα αλλα τωρα τελευταια ολο μπισκοτακια με σοκολατα και σοκολατακια θελω... θα κανω και τη καμπυλη τη παρασκευη αντε να δουμε...

πολλες λενε οτι ειναι μπλιαξ η καμπυλη!!!!! κουραγιο!!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Κι εγω σε λικνο διπλα μου ειχα την κορη μου μεχρι 6,5 μηνων!Πολυ βολικο!Και τη μερα επειδη ηταν και καλοκαιρι και ειχε φασαρια στο δωματιο μας μπροστα με τις πορτες ανοιχτες την εβαζα στο δικο της δωματιο στη μεγαλη κουνια...για πιο ησυχα!Οποτε κοιμοταν βεβαια...

γω το σκεφτομαι...ελεγα τον βαλω στο δωματιο απο την αρχη! δεν ξερω τωρα,θα δω! εχουμε πορτσα εσωτερικη αναμεσα στα δωματια,οποτε θα τον ακουω σιγουρα!

απλα αν θηλαζεις αυτο το πηγαινε ελα ειναι... αυτο δε ξερω και γω γτ στην αρχη καθε δυο ωρες φαγητο αλλαγμα αν δεν εινια και διπλα σου ... βεβαια παιζει ρολο και το μωρο μερικα απο την αρχη δε ξυπνανε καθολου. εμενα μου ελεγε η μαμα μου με ξυπνουσαν για να φαω χαχαχα αλλα αν πηρε γονδια απο την αδερφη μου στη μιαμιση ωρα με το στομα ανοιχτο να ξεσηκωνει τη γειτονια χαχαχα

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

απλα αν θηλαζεις αυτο το πηγαινε ελα ειναι... αυτο δε ξερω και γω γτ στην αρχη καθε δυο ωρες φαγητο αλλαγμα αν δεν εινια και διπλα σου ... βεβαια παιζει ρολο και το μωρο μερικα απο την αρχη δε ξυπνανε καθολου. εμενα μου ελεγε η μαμα μου με ξυπνουσαν για να φαω χαχαχα αλλα αν πηρε γονδια απο την αδερφη μου στη μιαμιση ωρα με το στομα ανοιχτο να ξεσηκωνει τη γειτονια χαχαχα

Εγω 40 μερες ειδικα στην αρχη ολη μερα θηλαζα...και το εννοω,ολη μερα!

τα μωρακια τα ταιζουμ τη νυχτα οταν ξυπνανε ε;;; κι αμα θελουμε να τα μαθουμε να κοιμουνται την νυχτα τι κανουμε;;; ουφ!!! μαλλον θα μενουμε ολη νυχτα ξυπνιοι!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

τα μωρακια τα ταιζουμ τη νυχτα οταν ξυπνανε ε;;; κι αμα θελουμε να τα μαθουμε να κοιμουνται την νυχτα τι κανουμε;;; ουφ!!! μαλλον θα μενουμε ολη νυχτα ξυπνιοι!!!

Tα μωρακια δεν ξερουν τι ειναι μερα και νυχτα...οποτε καταλαβαινεις τι εχει να γινει!

Γεια σας!!! Η καμπύλη δυστυχώς έιναι όντως μπλιαξ!!!:D

Πήρα τα αποτελέσματα. Με φυσιολογικές τιμές 70-110, έχω 81, 104, 73. Οπότε ελπίζω να είναι ΟΚ, ε;;; Αντε, μήπως φάω στα κρυφά κι εγω κανενα γλυκάκι!!!!

χμμμ.... σε ενα νεογεννητο ειναι αδυνατο να το μαθεις να το κανει αυτο γιατι πολυ απλα κοιμαται, ξυπναει κ τρωει οποτε θελει, οτι ωρα κ να ειναι. το μονο που μπορεις να κανεις ειναι το βραδυ να το ταιζεις με ησυχια, χαμηλο φωτισμο κ οχι γενικοτερα ενταση. ενω την ημερα το εκθετεις κανονικα σε φως, ομιλιες, κλπ κλπ. απλα πριν τους 3 μηνες μην περιμενεις να δεις υπνο νορμαλ. μετα τους 3-4 μηνες μπορεις να ελπιζεις σε προγραμμα υπνου. ο δικος μου ο γιος μπηκε σε προγραμμα γυρω στο εξαμηνο - εζησα μεγαλες στιγμες!!

α, αν θηλαζεις αποκλειστικα να περιμενεις καθε 2 ωρες περιπου ταισμα. ταισμα, ρεψιμο, αλλαγμα τουλαχιστον 1 ωρα διαρκεια, εεε θα κοιμασαι 1 ωρα κ μετα ξανα απο την αρχη.

το ξερεις το τραγουδι που λεει : "εκανα τη νυχτα μερα, δεν κοιμομουναααα;;;" για μας γραφτηκε!!

καλημερα κοριτσια!!!!

τι κανετε?τα μωρακια σας πως ειναι?

χθες εκει που καθομουνα στον καναπε ξαφνικα βλεπω την πυτζαμα μου στο υψος του στηθους υγρη.εβγαλα απο τωρα γαλα ή ειναι τιποτε αλλο?κοιταξα και το στηθος αλλα δεν μου φανηκε να ειναι υγρο.αρχισε η παραγωγη?

με εχει πιασει κι ενα αγχος για τον τοκετο αν και λιγο νωρις ακομα αλλα το σκεφτομαι μερικες φορες εντονα.

GLAEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...