Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Eternity είπε:

Μόλις είδα και ροζ στο σκούπισμα, κάθε φορά που σκουπιζομαι δηλαδή. Θέλει ο οργανισμός μου να αδιαθετησει και η προγεστερονη δε τον αφήνει... Αντε να ρθει αυτή η Δευτέρα να τελειώσει αυτό το μαρτύριο. 

Είχα και εγώ σήμερα λίγες σταγόνες αχνό ροζ στο σκούπισμα και αγχώθηκα τρομερά,αλλά θυμήθηκα που μου είχε πει ο γιατρός πριν 8μερες που πάλι είχα ροζ,πως είναι φυσιολογικό και πως είναι κάποιο αγγείο.Δεν το είχα σκεφτεί αυτό με την περίοδο που λες..Πως είσαι τώρα? Συνεχίζει το ροζ? 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια...κι εμενα στην κοιλια μου πολεμος γινεται

Flowertouch τι εννοεις να στριψουν?Δεν πιστευω να εννοεις με το κεφαλι προς τα κατω,.ειναι πολυ νωρις ακομα!

εμενα ειναι εδω και ενα μηνα με το κεφαλι κατω.τα ποδια παντα τα νιωθω ψηλα,μας ειπε ο γιατρος οτι κουλουριαζεται αλλα το κεφαλι θα παραμεινει κατω! σα να προσπαθει να κανει τουμπα αλλα να μην του βγαινει!!!

κατερινα ποτε αρχιζουμε τα ψωνια;;;λιγα λιγα φυσικα!!!!μιας και εισαι εμπειρη για λεγε!!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω παντως δε καταφερα να κρατηθω χθες κατεβηκα και ειδα κατι ρουχαλακια και δεν αντεξα τα πηρα... βεβαια ηταν και σε χαμηλη τιμη και κριμα ηταν να χαθουν...:P:D:p

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

εγω παντως δε καταφερα να κρατηθω χθες κατεβηκα και ειδα κατι ρουχαλακια και δεν αντεξα τα πηρα... βεβαια ηταν και σε χαμηλη τιμη και κριμα ηταν να χαθουν...:P:D:p

ναι καλε,σιγα σιγα πρεπει να ετοιμαζοματσε!!! ειναι πολλα τα λεφτα να τα παρουμε ολα μαζι!!! εξαλλου κι αλλες κοπελες ειπαν οτι βαρυναν πολυ μετα και ηταν πολυ κουραστικο!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Μαιρη Π. ποτε εχεις ΠΗΤ??

κανονικα 5/5,αλλα λογω καισαρικης τελος απριλη.σις 37 εβδομαδες μαλλον,αν πανε ολα καλα και δεν ερθει νωριτερα ο μπεμπεκος,που θα πανε,αλλα εχουμε το νου μας μας!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

Εμενα μου ειπε 14/4 και ο υπερηχος με βγαζει 12/04 τωρα οτι θελει ο θεος τι να πω και γω... καλα να ναι και οποτε θελει να ερθει:P ειναι και πρωτη εγκυμοσυνη και εχω ακουσει οτι τα κοριτσακια αργουνε...

με το καλο να δεχθεις και συ το μπεμπουλη σου:P

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

Εμενα μου ειπε 14/4 και ο υπερηχος με βγαζει 12/04 τωρα οτι θελει ο θεος τι να πω και γω... καλα να ναι και οποτε θελει να ερθει:P ειναι και πρωτη εγκυμοσυνη και εχω ακουσει οτι τα κοριτσακια αργουνε...

με το καλο να δεχθεις και συ το μπεμπουλη σου:P

και συ την κορακλα σου!! ναι μωρε ας ερθουν με το καλο και οταν πρεπει λεει ο γιατρος μου!!!! ολα καλα θ αμας πανε!!! κι εγω 1η κυηση και πολυ φοβισμενη!!!! τωρα το απολαμβανω συγκρατημενα βεβαια,αλλα τωρα χαιρομαι!!! που τον νιωθω!!!πολυ αγχος βρε παιδι μου!!!! θελω να τον γεννησω να τον βλεπω,τουλαχιστον να τον βλεπω,οχι να σκεφτομαι τι μπορει να κανει εκει μεσα!!! χαχχααχ!!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Ναι τα κοριτσακια αργουν συνηθως...η κορη μου δεν εβγαινε με τιποτα, τη βγαλαμε εμεις 39+6!!

Κοριτσια απο επιπλα κλπ μπορειτε να κοιτατε σιγα σιγα αλλα απο ρουχαλακια δεν εχω ιδεα,εγω θα δω βεβαια τι χρειαζομαι αν χρειαζομαι κατι γιατι εχω μπολικα απλα η εποχη ειναι περιεργη,ξερω γω τι θα φοραμε τοτε?Μια φιλη μου που γεννησε περυσι τον Απριλη μου ειπε μακρυμανικα φορμακια και φανελακια κοντομανικα απο μεσα αλλα κι αυτα για λιγο,μη νομιζετε,μετα καλοκαιριαζει!Εγω στη θεση σας κανα κοντομανικο φορμακι (ζιπουνακι για μεσα απο τα ρουχαλακια) θα επαιρνα σιγα σιγα..ετσι για το καλο!

Επισης..εμεις αρχισαμε να συζηταμε το ονομα της δευτερης κορης σπιτι,εγω το αρχισα δλδ αλλα τα βρισκω σκουρα με το συζυγο,..τεσπα ας βγει με το καλο και θα την κερδισουμε τη μαχη;)τα εχω κανει πλακακια με την κορη μου και εχει μαθει να λεει το ονομα της μπεμπας απο τωρα!!χαχαχαχα

αχ και γω με στο αγχος ειμαι δε ξερω πως θα γινει κιολας... καισαρικη η κανονικα και ασε αγχος αγχος και παλι αγχος προσπαθω να το βγαζω τελειως απο τη σκεψη.. και να χαιρομαι τη καθε στιγμη ειδικα τωρα που την νιωθω γτ πιο πριν ειχα και το αγχος ποτε θα την ακουσω πως θα ναι κλπ κλπ...

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

Ναι τα κοριτσακια αργουν συνηθως...η κορη μου δεν εβγαινε με τιποτα, τη βγαλαμε εμεις 39+6!!

Κοριτσια απο επιπλα κλπ μπορειτε να κοιτατε σιγα σιγα αλλα απο ρουχαλακια δεν εχω ιδεα,εγω θα δω βεβαια τι χρειαζομαι αν χρειαζομαι κατι γιατι εχω μπολικα απλα η εποχη ειναι περιεργη,ξερω γω τι θα φοραμε τοτε?Μια φιλη μου που γεννησε περυσι τον Απριλη μου ειπε μακρυμανικα φορμακια και φανελακια κοντομανικα απο μεσα αλλα κι αυτα για λιγο,μη νομιζετε,μετα καλοκαιριαζει!Εγω στη θεση σας κανα κοντομανικο φορμακι (ζιπουνακι για μεσα απο τα ρουχαλακια) θα επαιρνα σιγα σιγα..ετσι για το καλο!

Επισης..εμεις αρχισαμε να συζηταμε το ονομα της δευτερης κορης σπιτι,εγω το αρχισα δλδ αλλα τα βρισκω σκουρα με το συζυγο,..τεσπα ας βγει με το καλο και θα την κερδισουμε τη μαχη;)

φοβερη εισαι!!! πως θελεις να την πεις;;;;

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

Εμμανουελα (απο τον πατερα μου). Τη μεγαλη την εβγαλα Παναγιωτα απο την πεθερα μου.

τελειοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!να επιμεινεις!!!!!! τελος!!!!! καλα πολυ ωραιο ε!!!! και του πατερα σου!!!

....ηρθε το θαυμα.....

να ρωτησω κατι;; τελευται,οχι καθε μερα,νιωθω πονακια σα σουβλιες χαμηλα,δεν πετρωνει η κοιλια βεβαια,αλλα δεν ξερω αν ειναι συσπασεις,ο γιατρος στους υπερηχους που εκανε και πονασα ελαχιστα εκεινη την ωρα δεν ειπε τιποτα για καμια συσπαση.θελω να του το πω.

....ηρθε το θαυμα.....

αχ και γω δυο μερες τωρα ετσι αισθανομαι κατι πονακια κατω χαμηλα σα σουβλιες μιλησα βεβαια με το γιατρο και μου ειπε οτι πρεπει να δω αν μου περναει οταν καθομαι ηρεμη στο καναπε η στο κρεββατι.. σημασια εχει λεει αυτο που νιωθουμε να μην ειναι συνεχομενο και να φευγει ανησυχουμε μονο οταν επιμενει και δυναμωνει.. αλλιως τραβηγματα και σουβλιες χαμηλα ειναι λογικο γτ μεγαλωνει η μητρα βεβαια αν αγχωνεσαι πολυ πες του το και πηγαινε και κανε και υπερηχο εγω για να πω την αληθεια μου φευγει το αγχος γιατι την αισθανομαι οτι κλωτσαει

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

αχ και γω δυο μερες τωρα ετσι αισθανομαι κατι πονακια κατω χαμηλα σα σουβλιες μιλησα βεβαια με το γιατρο και μου ειπε οτι πρεπει να δω αν μου περναει οταν καθομαι ηρεμη στο καναπε η στο κρεββατι.. σημασια εχει λεει αυτο που νιωθουμε να μην ειναι συνεχομενο και να φευγει ανησυχουμε μονο οταν επιμενει και δυναμωνει.. αλλιως τραβηγματα και σουβλιες χαμηλα ειναι λογικο γτ μεγαλωνει η μητρα βεβαια αν αγχωνεσαι πολυ πες του το και πηγαινε και κανε και υπερηχο εγω για να πω την αληθεια μου φευγει το αγχος γιατι την αισθανομαι οτι κλωτσαει

μωρε εκανα την πρηγουμενη εβδομαδα,ολα καλα! τελος παντων θα δουμε,εφγα τωρα τοστακι να κουνηθει λιγακι γιατι ακομα κοιμαται μαλλον!!! χαχαχαχ

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...