Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Makelen είπε:

Εννοειται οτι γινεται και αυτο! Αλλιως θα βαζαμε μονο τις αριστες. Ομως καθαρα στατιστικα.. οι πιθανοτητες ειναι μικροτερες. Αυτο! Εσυ τι κανεις κοριτσι.. πως εισαι;?

Ναι,κι εμένα έπιασε 4ΑΑ είναι η αλήθεια.. όλα καλά, μεγαλώνει με ταχείς ρυθμούς το αγοράκι μου και τρέχω να τον προλάβω και γενικά να τα προλάβω όλα! Πού να γυρίσω και στη δουλειά, θα κλάψουν μανούλες!

Εσύ ετοιμάζεσαι????

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και ο δικος μου αιματοκριτης μαυρα χαλια ειναι, εχει φτασει στο 31 :(. μου διπλασιασε τη δοση του σιδηρου κ βλεπουμε. τα ιδια ειχα κ στην πρωτη εγκυμοσυνη.

ενταξει ειμαστε μωρε!!!! ασβεστιο δεν εκανα αλλα θα παω αυριο μαλλον!!!και δεν μπορω να τα πινω αυτα τα πραγματα,μου κανουν τρομερη δυσκοιλιοτητα!!

....ηρθε το θαυμα.....

αστα!! εμενα μου χαλανε κ το στομαχι, το ειχα κοψει το τελευταιο διαστημα ολα αλλα τωρα τα ξαναρχισα αναγκαστικα.

οπως τα λες...κι εγω αναγκαστικα!!! ωχ Θεε μου! αηδια ειναι αυτα σκετη!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Εγω κοριτσια παιρνω κανονικα το filicin απο την αρχη της εγκυμοσυνης αλλα επειδη αιματοκριτη ειχα 38 περιπου θεωρησε ο γιατρος οτι δε χρειαζομαι σιδηρο οποτε με το ζορι οταν ειχα ζαλαδες μου εδωσε αλλα εγω τον εχω σταματησει,ασβεστιο παιρνω μονο γιατι εκοψα το γαλα λογω αναγουλας..βεβαια εχω να κανω εξετασεις απο την αρχη της εγκυμοσυνης,τωρα λογικα θα μου δωσει ξανα να κανω.

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσια παιρνω κανονικα το filicin απο την αρχη της εγκυμοσυνης αλλα επειδη αιματοκριτη ειχα 38 περιπου θεωρησε ο γιατρος οτι δε χρειαζομαι σιδηρο οποτε με το ζορι οταν ειχα ζαλαδες μου εδωσε αλλα εγω τον εχω σταματησει,ασβεστιο παιρνω μονο γιατι εκοψα το γαλα λογω αναγουλας..βεβαια εχω να κανω εξετασεις απο την αρχη της εγκυμοσυνης,τωρα λογικα θα μου δωσει ξανα να κανω.

φιλισιν παιρνω λογω αντιεπιληπτικων χρινια τωρα,γαλα πινω χρονια πολλα,δεν το εκοψα ουτε μια μερα...30 χρονια..εχω πιει ολοκληρη γαλακτοβιομηχανια..οποτε;;; μονο το παλιοσιδηρο πρεπει να ξαναπιω γιατι δεν με βλεπω καλα!!! χαχαχα

....ηρθε το θαυμα.....

Κι εμεις μαιρη σπιτι μας γαλα πινουμε πολυ!ο αντρας μου θελει 1 λιτρο τη μερα μονος του κι εγω επινα παντα το πρωι τουλαχιστον!Τωρα με την εγκυμοσυνη το επινα και αμεσως το εβγαζα..τι να πω, το εκοψα,σπανια πινω πια και το αστειο ειναι οτι αρχισε η κορη μου να ξαναπινει το βραδυ που το ειχε κοψει κανα εξαμηνο τωρα...:confused:

Κι εμεις μαιρη σπιτι μας γαλα πινουμε πολυ!ο αντρας μου θελει 1 λιτρο τη μερα μονος του κι εγω επινα παντα το πρωι τουλαχιστον!Τωρα με την εγκυμοσυνη το επινα και αμεσως το εβγαζα..τι να πω, το εκοψα,σπανια πινω πια και το αστειο ειναι οτι αρχισε η κορη μου να ξαναπινει το βραδυ που το ειχε κοψει κανα εξαμηνο τωρα...:confused:

χαχαχα και σεις πουλιεστε στο γαλα ε;;; πλουσια την καναμε την νουνου!!!!και εγω θελω 1 λιτρο μονη μου!

τα εντερα σας σας πονανε;;;

....ηρθε το θαυμα.....

πονανε πονανε τα εντερακια, ειδικα απο την αριστερη πλευρα.

κοριτσια τα βραδια που κοιμαμαι, οταν γυρναω απο τη δεξια πλευρα ο μικρος αρχιζει κ κλωτσαει παντα, μαλλον τον στριμωχνω κ διαμαρτυρεται, θελει την απλα του :tongue:

Γεια σας κορίτσια!!! Καλά είστε ολες βλέπω!!!:D Κι εμείς μια χαρα!!!

Χθες εκανα την καμπύλη και θα παρω σήμερα το απογευμα τα αποτελέσματα. Παντως ταλαιπωρήθηκα πολύ. Με ποναγε το εντερο απο την ωρα που ήπια τη γλυκόζη μεχρι και το απογευμα που πήγα τουαλέτα. Και εκτός απο αυτό όταν έφυγα παραλίγο να λιποθυμήσω. Ευτυχως αντεξα μεχρι να παω σπίτι και ηπια το χυμο μου, εφαγα και συνήλθα!!!;) Μαλλον θα εχει πεσει κι άλλο ο αιματοκρίτης , θα το δω κι αυτό σήμερα!

Κατα τα αλλα ολα καλά!!! Κλωτσαει η μπεμπα και είμαστε μεσα στην καλή χαρα!

Διαφημίσεις

εγω καμπυλη δεν εκανα ακομα,ειναι πολυ καλες οι μετρησεις γενικα με το ζαχαρο,αλλα δεν τρωω και γλυκα! τυχερουλα ε!!!! μονο καποια συγκεκριμενα κι εκεινα οχι και πολυ!!!

ο μπεμπακος ειναι λιγακι τεμπελακος καποιες μερες!!! (εφαγα κλωτσια τωρα..μαλλον με ακουσε)κι εγω το βραδυ τον στριμωχνω και κλωτσαει! αρχισα να μην βολευομαι με τιποτα στον υπνο!!

ποσες φορες την ημερα τα ακουτε τα μωρακια σας;;; εμεις λιγακι το πρωι,το μεσημερι κανουμε παρτυ και αργα το απογευμα ως τα ξημερωματα! πιο πολυ μπουνιτσες και τουμπες!!!

....ηρθε το θαυμα.....

πωπω κοριτσια τωρα βλεπω που λετε για κλωτσιες:D... εκει που ενιωθα λιγο τη μπουμπου καποιες ωρες της μερας και απαλα, μερικα βραδια τωρα με εχει ταραξει στριβω δεξια κλωτσαει δεξια στριβω αριστερα κλωτσαει αριστερα ανασκελα δε το συζητω δε γινεται με τπτ πια να κοιμηθω αλλα το ατιμο κλωτσαει μονο μετα τις 4 τα ξημερωματα χαχαχα:P. ξερετε μεχρι ποτε καταφερνουν να στριψουν??? χθες το βραδυ ηταν πολυ εντονες οι κλωτσιες σα να προσπαθουσε να στριψει αλλα δε νομιζω οτι πηρε τη τελικη της θεση... και με εχει πιασει λιγο αγχος γτ κατι γνωστες μου μου ειπαν οτι οσο περναει ο καιρος θα ειναι πιο δυσκολο να στριψει...

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

πωπω κοριτσια τωρα βλεπω που λετε για κλωτσιες:D... εκει που ενιωθα λιγο τη μπουμπου καποιες ωρες της μερας και απαλα, μερικα βραδια τωρα με εχει ταραξει στριβω δεξια κλωτσαει δεξια στριβω αριστερα κλωτσαει αριστερα ανασκελα δε το συζητω δε γινεται με τπτ πια να κοιμηθω αλλα το ατιμο κλωτσαει μονο μετα τις 4 τα ξημερωματα χαχαχα:P. ξερετε μεχρι ποτε καταφερνουν να στριψουν??? χθες το βραδυ ηταν πολυ εντονες οι κλωτσιες σα να προσπαθουσε να στριψει αλλα δε νομιζω οτι πηρε τη τελικη της θεση... και με εχει πιασει λιγο αγχος γτ κατι γνωστες μου μου ειπαν οτι οσο περναει ο καιρος θα ειναι πιο δυσκολο να στριψει...

δεν στριβουν εντελως τωρα,απλα βολευονται!!! εχω νιωθω να κουνιεται αριστερα δεξια για να βολευτει! σα να τριβεται!!!! ασε που μου χτυπαει την κυστη καιπεταγομαι καθε φορα!! αλλωτε ειναι ζωηρος πολυ και κλωτσαει πααααρα πολυυυυ δυνατα(ο αντρας μου μια φορα τρομαξε οτι θα πεταχτει εξω το παιδι) και αλλωτε νωχελικα!!! ειναι με τις μερες του! μεχρι να το καταλαβω ανησυχουσα παρα πολυ!!!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Καλημερα κοριτσια...κι εμενα στην κοιλια μου πολεμος γινεται

Flowertouch τι εννοεις να στριψουν?Δεν πιστευω να εννοεις με το κεφαλι προς τα κατω,.ειναι πολυ νωρις ακομα!

Να βλεπατε τι γινεται τωρα που πινω καφε... ρε γλεντια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...