Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Εννοεις περισσοτερα ή λιγοτερα;?

Το 5ΑΑ δεν ειναι απλως αριστη βλαστοκυστη, ειναι εκκολαπτομενη, δηλαδη 10 με τονο που λεμε. Αν εχεις πιασει αυτη τη φορα.. ενδεχομενως να ειναι απο αυτη. Την πρωτη φορα που εκανα και τον γιο μου δηλαδη (ειμαι απο τις τυχερες που επιασα με την πρωτη), ειχα μία 5ΑΑ και μια 4ΑΑ. Εμφυτευτηκαν και τα 2 αλλα το ενα προχωρησε. Ωστοσο, αν ησουν αδερφη μου, θα σε συμβουλευα να περιμενεις να δεις τι θα γινει με αυτο το εμβρυο, γιατι ακομα δεν ειναι σιγουρο οτι τα εχεις απορριψει ολα, και μετα.. στοπ. Αν εισαι εγκυος οκ.. απολαυσε το. Αν δεν εισαι.. φροντισε να κανεις τις καλυτερες γιορτες με το παιδι σου. Τα χρηματα που θα εδινες παλι για μια ακομα μεταφορα, καντε κατι ολοι μαζι, οπως ενα ταξιδι.. ή ψωνια σε ρουχα και παιχνιδια.. ή ο.τι αλλο σας ευχαριστει. Ζηστε ομορφα. Ισως ανακουφιστεις αν βαλεις ενα οριστικο τελος. Τωρα οσον αφορα τα αδερφια ειναι μεγαλο ζητημα για συζητηση. Οντως σκοτωνονται και δεν μιλιουνται καποια. Προσπαθεις για το καλυτερο ομως σαν γονιος. Εσυ τις προσπαθειες σου ομως τις εκανες και με το παραπανω. Το παιδι σου το ξερει.. το ζει. Ισως πρεπει να τελειωσει εδω. Θα ηρεμησεις πιστευω. Αν και την Δευτερα, μπορει να ανατραπουν ολα..

Στο κέντρο που ήμουν εγώ μόνο για το πρώτο η τιμή ήταν τσιμπημένη στα 600€, για κάθε επόμενο ήταν πολύ λιγότερα. 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Ασχετο...εχουν ξυλιασει τα ποδια μου,ηρθα στη δουλεια και με επιασε μια νεροποντη που εγινα μουσκεμα παντελονι,μποτες,καλτσες ολα και τωρα απλα περιμενω να στεγνωσω η...να το συνηθισω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ασχετο...εχουν ξυλιασει τα ποδια μου,ηρθα στη δουλεια και με επιασε μια νεροποντη που εγινα μουσκεμα παντελονι,μποτες,καλτσες ολα και τωρα απλα περιμενω να στεγνωσω η...να το συνηθισω!

προσεχε μην κρυωσεις μωρε!

....ηρθε το θαυμα.....

katerina kai deuterh korh tuxairoula mpravo gero na einia!!Emena polu tempelhs einai kale den kouniete sxedon katholou,alla thn kserw thn moira mou mou to filaei gia meta xaaxaxaxax.Ti kanete?pws eiste?Emena aurio teleionei h adeia tou adra mou o opoios me xekourase apisteuta polu kai ta exw vapsei idi maura,den pirazei toulaxiston ton xarikame 2 vdomades ton mpampaka mas...

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Κοριτσια...πηρα αδεια αυριο και φευγουμε πρωι!Ευτυχως γιατι ειναι χιονισμενα επανω παντου να μην ταξιδευουμε νυχτα!Πηρα και το μισο δωρο,κατι ειναι κι αυτο,ετσι κι αλλιως για τον τοκετο θα παει..

Καλα Χριστουγεννα να εχετε!!!Ελπιζω να με αφησουν να μπω λιγακι κι απο κει!!!Χρονια πολλα και εκ των πρωτερων σε οσες γιορταζουν αυτες τις μερες!

Ελενα...αυτο το μωρο δεν κλωτσαει απλα,μιλαμε γερο να βγει,με εχει ταραξει!

Οσο για το συζυγο που σε ξεκουρασε μπραβο του,εμενα μονο η μανα μου με ξεκουραζει...ο αντρας μου ενα ψαρι ειπε να ψησει σημερα μονος του και το εβγαλε σουσι...:-(

Αν είμαστε άνθρωποι...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ 8 ΜΩΡΑΚΙΑ!

Τα 8 μωράκια ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας χρειάζονται ρουχαλάκια, πετσετούλες, σαλιάρες και κουβερτούλες για να ζεσταθούν. Προφανώς δεν έχει μεριμνήσει κανείς γι' αυτά τα 8 αγγελούδια εκτός από τις νοσηλεύτριες που κάνουν ό, τι μπορούν...

Ενόψει λοιπόν των Χριστουγέννων ας κάνουμε όλοι μία καλή πράξη γι' αυτά τα μωρά και ας τους προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε με όλη μας την αγάπη. Τα ρουχαλάκια μπορούμε να τα πάμε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας, στο κεντρικό κτίριο, 1ος όροφος στη νοσηλευτική υπηρεσία για τα εγκαταλελειμμένα μωρά.

Εκείνα ήδη μας το ανταποδίδουν με το πιο γλυκό χαμόγελό τους!

Πληροφοριες:

Νοσοκομειο ''Αλεξανδρα'' Βασ. Σοφίας 80 Τ.Κ 115 28

Τηλεφωνικό Κέντρο: 213-2162000,210-3381100

Αριθμος μωρων: 8 (3 κοριτσακια και 5 αγορακια)

Ηλικιες:1 και 4 μηνων και 1 ετους.

Αγαθα προς αναγκη: πετσετουλες,σαλιαρες,κουβερτες και ρουχαλακια (για τις ηλικιες αυτες μονο) και οποιος θελει παιχνιδακια. Τα πραγματα παραδιδωνται στον 4ο οροφο στο ''Γαλακτομειο'' επισης και μεταχειρισμενα ρουχαλακια απο τα μωρακια σας μπορειτε να πατε.

Οσοι μπορουν και θελουν ας χρησιμοποιησουν το συγκεκριμενο αποσπασμα για να ενημερωσουν ολους οσους μπορουν και θελουν να προσφερουν εστω και μια κουβερτουλα ή ενα φορμακι.

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Κατερινα με το καλο η 2η κορη!!

χτες ειχα αδεια κ πηγα στη γιορτη του γιου μου στον παιδικο, ειμουνα η μονη συγκινημενη μαμα εκει μεσα, αχ ατιμες ορμονες, εβλεπα τα παιδακια ντυμενα να τραγουδανε κ κλααααααμα!!

εκλαιγε κ ο δικος μου - κλασσικα - μετα το ξεπερασε, ειπε κ το ποιημα του, ηταν υπεροχα τα παιδακια ολα!

ο πρωτος μου γιος ηταν σχετικα ησυχο εμβρυο, μου το φυλαγε για οταν βγηκε! αυτος εδω παλι, δινει χορευτικη παρασταση καθημερινα, ολο γυρναει, ολο κουνιεται, τωρα πια κουνιεται κ η κοιλια μου μαζι :P

Καλημέρα σε όλες τις μελλούσες μανούλες του καφέ μας.

Καλά Χριστούγεννα με πολλή αγάπη και καλή χρονιά να έχετε όλες.

Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας στον κόσμο.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ -ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑ!!!!!!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!! ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

Καλημερα & Χρονια Πολλα!

Πως περασατε τα Χριστουγεννα; εμεις πολυ ηρεμα κ οικογενειακα.

φετος δεν εχω ορεξη για πολλα.

και για παραμονη πρωτοχρονιας ειχα σκοπο να μεινω στο σπιτι κ να κοιμηθω μετα την αλλαγη του χρονου, ουτε για ξενυχτι δεν εχω κουραγιο. τελικα θα παμε στην κουνιαδα μου, αλλα δε με βλεπω να αντεχω πολυ. θα παρω το γιοκα μου και θα παω νωρις για υπνο ;)

το στομαχι μου ειναι χαλια αυτες τις μερες, εχουν ξεκινησει καουρες.

θελω να κατσω σπιτι μου. δε μπορω ολη αυτη τη βαβουρα στη δουλεια κ την μετακινηση.

πωπωωωω πολυ γκρινια εχω σημερα.... :(

Γεια σας!!!!!Πως ειστε?Εγω προσπαθω να ειμαι καλα για οσεσ εχουν πρωτο παιδακι θα με καταλαβουν,η κορη μου βγαζει τουσ κοινοδοντες οποτε γκρινια ολη μερα.Κατα τα αλλα καλα εχουμε αλωνισει ολη την αθηνα να βλεπουμε χριστουγεννιατικα εχω κουραστει παρα πολυ αλλα μαρεσει..χιχιχιχχι.

Τωρα ετοιμαζομαστε για το πρωτοχρονιατικο τραπεζι γιατι θα εχω καλεσμενους..Καλη χρονια σε ολες και στισ οικογενειες σασ εθχομαι ο καινουργιοσ χρονοσ να φερει μονο χαρα και πολλα πολλα χαμογελα:lol::lol::lol::lol:

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Καλημερα κοριτσια!

Ελενα...σε καταλαβαινω απολυτα!Τι εχω τραβηξει με αυτα τα δοντια..ποση αυπνια...ευτυχως τα εβγαλε γρηγορα! Τωρα μαλλον αρχισε να βλεπει ονειρα η δικια μου και ολη νυχτα πηγαινοερχομαι γιατι κλαψουριζει και με θελει και διπλα της οποτε κουτουλαω ορθια μεχρι να ξανακοιμηθει!

Ευχομαι η νεα χρονια να σας φερει οτι επιθυμειτε και κυριως υγιεστατα παιδακια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...