Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Εννοεις περισσοτερα ή λιγοτερα;?

Το 5ΑΑ δεν ειναι απλως αριστη βλαστοκυστη, ειναι εκκολαπτομενη, δηλαδη 10 με τονο που λεμε. Αν εχεις πιασει αυτη τη φορα.. ενδεχομενως να ειναι απο αυτη. Την πρωτη φορα που εκανα και τον γιο μου δηλαδη (ειμαι απο τις τυχερες που επιασα με την πρωτη), ειχα μία 5ΑΑ και μια 4ΑΑ. Εμφυτευτηκαν και τα 2 αλλα το ενα προχωρησε. Ωστοσο, αν ησουν αδερφη μου, θα σε συμβουλευα να περιμενεις να δεις τι θα γινει με αυτο το εμβρυο, γιατι ακομα δεν ειναι σιγουρο οτι τα εχεις απορριψει ολα, και μετα.. στοπ. Αν εισαι εγκυος οκ.. απολαυσε το. Αν δεν εισαι.. φροντισε να κανεις τις καλυτερες γιορτες με το παιδι σου. Τα χρηματα που θα εδινες παλι για μια ακομα μεταφορα, καντε κατι ολοι μαζι, οπως ενα ταξιδι.. ή ψωνια σε ρουχα και παιχνιδια.. ή ο.τι αλλο σας ευχαριστει. Ζηστε ομορφα. Ισως ανακουφιστεις αν βαλεις ενα οριστικο τελος. Τωρα οσον αφορα τα αδερφια ειναι μεγαλο ζητημα για συζητηση. Οντως σκοτωνονται και δεν μιλιουνται καποια. Προσπαθεις για το καλυτερο ομως σαν γονιος. Εσυ τις προσπαθειες σου ομως τις εκανες και με το παραπανω. Το παιδι σου το ξερει.. το ζει. Ισως πρεπει να τελειωσει εδω. Θα ηρεμησεις πιστευω. Αν και την Δευτερα, μπορει να ανατραπουν ολα..

Στο κέντρο που ήμουν εγώ μόνο για το πρώτο η τιμή ήταν τσιμπημένη στα 600€, για κάθε επόμενο ήταν πολύ λιγότερα. 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Σ ευχαριστώ Κατερίνα μου!!! Και να σκεφτείς ότι τον τελευταίο μήνα απο γλυκά είχα φάει ΜΟΝΟ ενα τσουρεκάκι γιατί μου τα χε κόψει. Και παρ όλα αυτά πήρα 2,5 κιλά!!!! Θα προσπαθήσω να μην τρωω χαζομάρες και τηγανιτά! Προσοχή από σήμερα...!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!

Εχω β επιπεδου σημερα στις 4,εχω ερθει στη δουλεια και τρωω τα νυχια μου...μακαρι να ειναι ολα καλα!Μετα αν ολα πανε καλα θα παω και για ψιλοψωνια, h&m για παντελονακι και αν φτασουν τα λεφτα καμια μποτα,κανα σωβρακο του αντρα κλπ...τη μικρη θα την παρει η μανα μου σπιτι της απο νωρις. Επισης χαιρομαι που καθε βραδυ η κορη μου δε θελει πια να της λεω παραμυθια,θελει να της λεω για το νινι..πως θα γεννηθει,θα το παιρνουμε αγκαλιτσα ,θα το κανει μπανιο κλπ!!Βεβαια εκδηλωσε και την επιθυμια να ειναι κοριτσι και επιμενει κιολας...

αντε με το καλο Κατερινα!

εγω το σαββατο παω για αιματολογικες κ καμπυλη ζαχαρου - κ οσο το σκεφτομαι φρικαρωωωωωωωω! θα πιω παλι αυτη την αηδια με τη γλυκοζη και θα κανω ενα στομαχι χαλια :(. ευτυχως ο γιατρος μου εχει γραψει να κανω τη μονοωρη.

εχουν αρχισει κ πρηζονται τα ποδια μου, απο καποια ωρα κ μετα με ενοχλουν οι μποτες. τις γαλοτσες μου δε μπορω να τις φορεσω πια, μετα δε μπορω να τις βγαλω :tongue:.

θελω αδειαααααα!!!!!!!

Κι εγω θελω αδεια...και τι ζητησα?Την Παρασκευη μια μερα και δ εμου τη δινει μαλλον..α εγω θελω και το δωρο μου αλλα το βλεπω μετα τις γιορτες!Ωραιες γιορτες θα κανουμε!

Οσο για το ζαχαρο,στο πρωτο παιδι δεν ειχα κανει καμπυλη, τωρα ειδομεν...

εγω εχω αυριο 1 μερα αδεια γιατι εχει ο μικρος τη γιορτη στον παιδικο κ θα παω να τον καμαρωσω:D

μετα μαλλον θα καθομαι και την αλλη παρασκευη. εδω τις μερες αυτες εχουμε πολυ δουλεια κ πολυ κοσμο κ οι αδειες ειναι δυσκολες. και η αυριανη που θα λειψω με το ζορι ειναι.

εμεις δωρο πηραμε. αλλα δεν το ειδαμε. εγινε σημα αυτοκινητου.

Διαφημίσεις

εγω εχω αυριο 1 μερα αδεια γιατι εχει ο μικρος τη γιορτη στον παιδικο κ θα παω να τον καμαρωσω:D

μετα μαλλον θα καθομαι και την αλλη παρασκευη. εδω τις μερες αυτες εχουμε πολυ δουλεια κ πολυ κοσμο κ οι αδειες ειναι δυσκολες. και η αυριανη που θα λειψω με το ζορι ειναι.

εμεις δωρο πηραμε. αλλα δεν το ειδαμε. εγινε σημα αυτοκινητου.

Εμεις το σημα το πληρωσαμε με το δωρο του αντρα μου,στρατιωτικος και το δωρο του πλεον ειναι το 1/3 απο οτι επαιρνε, εγω το παιρνω ακομα ολοκληρο αλλα θα κατσει στην ακρη μεχρι να το ακουμπησω στο ιασω τον απριλη:-(:-(:-(

καλημερα σας!!! εμεις ακομα δεν το πηραμε,αλλα αυτες τις μερες...θα καταθεσουμε τα ωραια μας λεφτακια για τα τελη και οχι στα μαγαζια!!! πφφφ!!! αλλα τι να κανουμε;;;

πως ειστε; ξεκινησαν οι β επιπεδου ε; πολυ χαιρομαι που θα μας χαρισουν ομορφες φωτο τα μωρα μας!!

....ηρθε το θαυμα.....

Εμεις το σημα το πληρωσαμε με το δωρο του αντρα μου,στρατιωτικος και το δωρο του πλεον ειναι το 1/3 απο οτι επαιρνε, εγω το παιρνω ακομα ολοκληρο αλλα θα κατσει στην ακρη μεχρι να το ακουμπησω στο ιασω τον απριλη:-(:-(:-(

τα ιδια κ εγω και ο αντρας μου, συμπασχω!

απο 400 ευρω δωρο ο καθενας. κλαφτα!

καλημερα σας!!! εμεις ακομα δεν το πηραμε,αλλα αυτες τις μερες...θα καταθεσουμε τα ωραια μας λεφτακια για τα τελη και οχι στα μαγαζια!!! πφφφ!!! αλλα τι να κανουμε;;;

εγω οτι εχω ψωνισει μεχρι στιγμης ειναι δωρα για υποχρεωσεις, βαφτιστηρι, ανιψια κλπ κλπ.

Καλημερα κοριτσια!!!

Εκανα β επιπεδου χθες,εχω ενα κοριτσακι 430 γραμμαρια,αεικινητο και γελανε και τα μουστακια μου!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Η κορη μου καταχαρηκε!!Για δωρο μου πηρα ενα ζευγαρι μποτες!

Σημερα εχω να μας μαζεψω,αυριο μεσημερι φευγουμε κι εγω κατευθειαν απο τη δουλεια,παμε Κιλκις το οποιο ειναι στρωμενο απο χιονι και δεν ξερω ποτε και πως θα καταφερουμε να φτασουμε με αυτο τον καιρο!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!

Εκανα β επιπεδου χθες,εχω ενα κοριτσακι 430 γραμμαρια,αεικινητο και γελανε και τα μουστακια μου!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Η κορη μου καταχαρηκε!!Για δωρο μου πηρα ενα ζευγαρι μποτες!

Σημερα εχω να μας μαζεψω,αυριο μεσημερι φευγουμε κι εγω κατευθειαν απο τη δουλεια,παμε Κιλκις το οποιο ειναι στρωμενο απο χιονι και δεν ξερω ποτε και πως θα καταφερουμε να φτασουμε με αυτο τον καιρο!

καλημερα κατερινα με την 2η κορακλα σου!!! τελεια ε;;; ντι βι ντι πηρατε;; σας χερισε ομπρφη ποζα η μικρη;;;; 430γρ! ολοκληρο παιδι!!! χαχααχα!!!

εγω να δω με κοιλια μονο 105εκ πλεον,τοσο μικρη που νομιζουν ειμαι στον 3ο!!!!:-( αντε να παω στο γιατρο,μηπως δεν τρεφεται καλα απο την θρομβοφιλια,αν και κανω ενεσεις ,αλλα ξερω γω;;; ολα γυρνανε στο μυαλο μου!

....ηρθε το θαυμα.....

Μαιρη dvd δε δινουν στο Ιασω τουλαχιστον,ποτε δεν εδιναν. Οσο για ποζες,για πολυ ωρα με δυσκολια καταλαβαιναμε τι βλεπαμε και στο τελος ειδαμε λιγη μουριτσα αλλα εβαλε τα χερακια της μπροστα εκεινη την ωρα,γενικα κινειται πολυ οποτε..εμενα που ηταν ολα καλα με νοιαζει!!!Αλλα ειναι και ΚΟΡΙΤΣΙΙΙΙ!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαιρη dvd δε δινουν στο Ιασω τουλαχιστον,ποτε δεν εδιναν. Οσο για ποζες,για πολυ ωρα με δυσκολια καταλαβαιναμε τι βλεπαμε και στο τελος ειδαμε λιγη μουριτσα αλλα εβαλε τα χερακια της μπροστα εκεινη την ωρα,γενικα κινειται πολυ οποτε..εμενα που ηταν ολα καλα με νοιαζει!!!Αλλα ειναι και ΚΟΡΙΤΣΙΙΙΙ!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εκανε ναζακια το παιδι σου καλε!! τη γυναικα ειναι εξαλλου;;;;χαχαχαχα!! η μεγαλη σου τι ειπε που θα εχει αδερφουλα;;;

....ηρθε το θαυμα.....

εκανε ναζακια το παιδι σου καλε!! τη γυναικα ειναι εξαλλου;;;;χαχαχαχα!! η μεγαλη σου τι ειπε που θα εχει αδερφουλα;;;

Χαιρεται και ρωταει μηπως βγηκε και δεν της το λεμε..

Χαιρεται και ρωταει μηπως βγηκε και δεν της το λεμε..

χαχααχαχα ειναι καταπληκτικη!!! οποτε στο δωματιο θα υπαρχουν μονο κουκλες και μπολικο ροζ;;;τελεια!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...