Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Makelen είπε:

Εννοεις περισσοτερα ή λιγοτερα;?

Το 5ΑΑ δεν ειναι απλως αριστη βλαστοκυστη, ειναι εκκολαπτομενη, δηλαδη 10 με τονο που λεμε. Αν εχεις πιασει αυτη τη φορα.. ενδεχομενως να ειναι απο αυτη. Την πρωτη φορα που εκανα και τον γιο μου δηλαδη (ειμαι απο τις τυχερες που επιασα με την πρωτη), ειχα μία 5ΑΑ και μια 4ΑΑ. Εμφυτευτηκαν και τα 2 αλλα το ενα προχωρησε. Ωστοσο, αν ησουν αδερφη μου, θα σε συμβουλευα να περιμενεις να δεις τι θα γινει με αυτο το εμβρυο, γιατι ακομα δεν ειναι σιγουρο οτι τα εχεις απορριψει ολα, και μετα.. στοπ. Αν εισαι εγκυος οκ.. απολαυσε το. Αν δεν εισαι.. φροντισε να κανεις τις καλυτερες γιορτες με το παιδι σου. Τα χρηματα που θα εδινες παλι για μια ακομα μεταφορα, καντε κατι ολοι μαζι, οπως ενα ταξιδι.. ή ψωνια σε ρουχα και παιχνιδια.. ή ο.τι αλλο σας ευχαριστει. Ζηστε ομορφα. Ισως ανακουφιστεις αν βαλεις ενα οριστικο τελος. Τωρα οσον αφορα τα αδερφια ειναι μεγαλο ζητημα για συζητηση. Οντως σκοτωνονται και δεν μιλιουνται καποια. Προσπαθεις για το καλυτερο ομως σαν γονιος. Εσυ τις προσπαθειες σου ομως τις εκανες και με το παραπανω. Το παιδι σου το ξερει.. το ζει. Ισως πρεπει να τελειωσει εδω. Θα ηρεμησεις πιστευω. Αν και την Δευτερα, μπορει να ανατραπουν ολα..

Τώρα πραγματικά βρε κορίτσια μπορεί να υπάρχει ελπίδα? Εγώ ούτε 1 στο εκατομμύριο του δίνω. Μόνο αν έχουν πιαστεί και τα 3 έμβρυα. Αλλά και πάλι θα ανέβαινε λίγο η χοριακη, έστω και λίγο, δε θα έπεφτε. Εν τω μεταξύ κάτι λίγα συμπτώματα που είχα έφυγαν και αυτά. Να έπαιρνα καλύτερα αρνητικη χοριακη, αυτό το πράμα με σκότωσε.... Το ήξερα ότι η 5ΑΑ 5ης ημέρας είναι ο, τι καλύτερο και ήλπιζα σε αυτή. Κι όταν μάλιστα είδα το θετικό τεστ ούρων είπα με τέτοια βλαστοκυστη και αφού πιάστηκε όλα θα πάνε μια χαρά! Πάρα το ιστορικό μου σε αποβολες, ένιωθα ότι δε θα ήμουν άτυχη για 5η φορά! Αφέθηκαν και ονειρεύτηκα πολλά πράγματα και εγώ και ο άντρας μου και είμαστε ο ένας πιο χάλια από τον άλλο... Μάλιστα ο άντρας μου δεν ήταν τόσο τρελαμένος για 2ο παιδί όπως εγώ.... κι όμως μόλις το χάσαμε μου είπε "τώρα κατάλαβα πόσο πολύ το ήθελα..." τώρα όμως που κατάλαβε αυτός εγώ δεν έχω άλλη ελπίδα... Μακάρι να υπήρχαν τα χρήματα για να πάμε κάπου σαν οικογένεια να ξεχάσουμε... πολλές υποχρεώσεις έχουν μείνει πίσω και γι αυτό με πνίγει το παράπονο.... μακάρι στην τελική να μην είχα κάνει τίποτα και να μην είχαμε χρεωθεί τόσο. 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Χαίρομαι που οι κοπέλες εδώ μέσα στο καφέ μας γράφουν τις εμπειρίες τους,αλλα περιγραφές όπως "σου βγάζουν τα έντερα και στα ξανατοποθετούν":confused: δεν έχουν επιβεβαιωθεί από κανέναν γιατρό που ρώτησα,εκτός πια κι αν εδώ στη Γερμανία η καισαρική γίνεται με άλλο τρόπο και με άλλο στην Ελλάδα .

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=390336&postcount=14

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=390390&postcount=20

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=390396&postcount=21

για να το λέει και άλλη κοπέλα που μετά απο αναζήτηση έπεσα στο πόστ της δεν νομίζω να το ονειρεύτηκα:rolleyes:

Εγώ το πρωτοάκουσα απο τις δυο κοπέλες που μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο στο μαιευτήριο και υποβλήθηκαν σε καισαρική τομή. Δεν το είπα ως βίωμα αλλά ως άκουσμα. Τώρα αν είναι φήμη δεν ξέρω γιατί κυκλοφορεί....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βίκυ μου καλημέρα,

Διαβάζοντας και συμμετέχοντας στο πάρεντ (και σε άλλα φορουμ)κανά δυο χρόνια τώρα "έχω διαβάσει κι έχω διαβάσει":D

Ο καθένας είναι ελεύθερος να γράψει τη γνώμη του,αυτό που άκουσε ή ό,τι άλλο.Από εκεί και πέρα καλό είναι να το ψάχνουμε το καθετί.

Εμένα προσωπικά με τρομοκράτησε αυτό που διάβασα,το σχετικό με τα έντερα εννοώ.Δεν με νοιάζει ποιος ή ποια το έγραψε,γιατί δεν ήθελα να προσβαλω κανέναν,πόσο μάλλον εσένα,που περιμένουμε μαζί παιδάκι και περνάμε τόσο όμορφα στο καφέ μας μοιραζόμενες τις χαρές και τις αγωνίες μας.

Την πληροφορία ήθελα να διασταυρώσω.

Και νομίζω ότι αυτό φαίνεται από το πόστ μου.

Για να σε καθησυχάσω,λοιπόν,σου λέω τα εξής:

Τα έντερα βρίσκονται πάνω και κάτω και πίσω από τη μήτρα.

Η μήτρα,όπως και η ουροδόχος κύστη είναι εύκολα προσβάσιμες με μία τομή.

Ευτυχώς,δηλαδή!!!

Τα αέρια που έχει κανείς μετά την επέμβαση είναι κάτι φυσιολογικό και παρουσιάζονται μετά από όλες τις εγχειρήσεις στην κοιλιακή χώρα.

Κοριτσια καλημερα κ καλη εβδομαδα.

εχοντας γεννησει με φυσιολογικο τροπο τασομαι υπερ του.

η καισαρικη ειναι μια χειρουργικη επεμβαση. με οτι αυτο συνεπαγεται. με τομη, μετεγχειριτικους πονους, διατροφη, ορο κλπ κλπ.

ολες οι κοπελες που ηταν στο θαλαμο μαζι μου ειχαν γεννησει με καισαρικη. ολες ειχαν αρκετο πονο μετα, δυσκολια στο να σηκωθουν κ να περπατησουν. η συνυφαδα μου, μου εχει πει χαρακτηριστικα πως "δε νιωθεις τους κοιλιακους σου, νομιζεις οταν σηκωνεσαι πως δεν στηριζεσαι πουθενα".

η γνωμη του καθενος ειναι απολυτα σεβαστη, αλιμονο. ο καθενας οριζει το κορμι του οπως νομιζει.

εγω προσωπικα - που πονεσα αρκετα οπως εχω ξαναγραψει γιατι η επισκληριδιος δεν με επιασε καλα - και παλι φυσιολογικο τοκετο θα επελεγα.

Ρηνουλα, ο αντρουλης σου για ποιο λογο ειναι υπερ της καισαρικης;

Καλημερα κοριτσια!!!

Ρηνουλα...δε στελνεις τον αντρα σου να κανει μια καισαρικη να δει τη γλυκα?Εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεγονται!

Λοιπον,εγω τα ενιωσα ολα,με σκαβανε κανονικα, ειχα σφιξει τα δοντια και εκλαιγα...2 ωρες μετα ημουν σε ενα δωματιο με αλλες κοπελες και τρεμαμε, τα δοντια μας κοπανουσαν λες και ειχαμε παγωσει...ημουν 2 μερες με φρυγανιες και τσαγια για να κανω "αερια" και φυσικα ξεμουδιασα και σηκωθηκα με πολυ ζορι και αφορητους πονους την τριτη μερα, ενω οι αλλες ηταν ορθιες και επαιρναν τα μωρα μονες τους!Εννοειται οτι ειμαι σημαδεμενη,η ουλη δεν θα εξαφανιστει ποτε,για ενα χρονο πονουσα ειδικα στις αλλαγες του καιρου και φυσικα ο πρωτος καιρος μονη μου με το μωρο σπιτι ηταν χαλια πραγματικα αφου δεν μπορουσα ουτε να το σηκωσω απο την κουνια του!Επιπλεον εμενα το μωρο μου ξαναγυρισε λογω αιματος στα κακά στο μαιευτηριο 5η μερα και μπηκε θερμοκοιτιδα, ε αντε παρε τα ποδια σου πρωι απογευμα να πηγαινοερχεσαι εγχειρισμενη γυναικα να βλεπεις το παιδι σου!

Διαλεξτε λοιπον εφοσον εσεις εχετε τη δυνατοτητα γιατι εγω δεν την ειχα...θελετε να γεννησετε η θελετε να εγχειριστειτε?Και η μετεγχειρητικη περιοδος δεν ειναι φυσικα στρωμενη με ροδοπεταλα...υπαρχει και ενα μωρο στη μεση που εχει αναγκη την εγχειρισμενη μανα του ολη μερα κι ολη νυχτα!

καλημέρα κορίτσια!

Εγώ ακόμα φοράω τα σουτιέν που φορούσα. έχω δύο θηλασμού απο την προηγούμενη εγκυμοσύνη, δεν ξέρω πότε θα τα τιμήσω...

Μαριάννα εννοείς οτι πήρες απόφαση να γεννήσεις χωρίς επισκληρίδιο γι'αυτό και τα μαθήματα?

στα μαθηματα εδω οι μαιες εκτος απο τις αναπνοες σου δειχνουν τα απαραιτητα και για θηλασμο αλλα και πως να κανουμε μπανακι το μωρακι στην αρχη.

εγω κοριτσια ολα τα φοβαμαι.στην διαδικασια της καισαρικης δεν θα ηθελα να μπω γιατι οσο να ναι χειρουργειο ειναι κι εχω ηδη εμπειρια(εκανα στα νεφρα).

επισκληριδιο δεν ξερω,δεν το εχω συζητησει και με τον γιατρο μου ακομα.

απο τη μια σκεφτομαι οπως ερθουν τα πραματα και απο την αλλη φοβαμαι μηπως δεν μπορω να συνεργαστω επειδη θα ποναω.

GLAEp3.png

Διαφημίσεις

Kalispera koritsia!!!

to savvato kaname thn v epipedou ola htan polu kala to mwro mia xara,o adras mou epeidh den eixe xanarthei se tetoiou eidous exetash dioti douleue trelathike o anthrwpos.Exoume loipon ena ugeiestato agoraki kai vgalame kai foto kai ws gnisia koukouvagiomanoula exw na dilwsw pws einai kouklos kai mou moiazei(eimai kamenh apo thn korh mhn me pareksigite einai oloidia o adras mou)...

vlepw piasate thn suzhthsh kaisarikhs h fusiologika egw ena thelw mono na pw epeidh ANAGASTIKA gennisa me kaisarikh lew pws htan h xeiroterh empiria ths zwhs mou ponesa paaaaaara polu meta to xeirourgio.Einai mia kanonikh enxeirish mhn leme tora oti theloume.Enas logos pou skeutomouna na mhn kanw deutero paidi einai epeidh den thelw na t xanazhsw.Exw omws filh pou ekane kaisarikh kai einai mia xara den ponesai perase polu kala kai leei tha to xanaekane aneta,opote thewrw pws einai ston xaraktira kai sto swma ths kathemias,to swma den antidraei se olous to idio.

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Γεια σας κορίτσια μου καιρό έχουμε να μιλήσουμε...εμείς κάναμε β επιπέδου όλα καλά αν και ήταν πολύ γρήγορη εξέταση.

Όσο για την καισαρική θα σας πω ότι εγώ αναγκαστικά έκανα καισαρική...ωστόσο ότι και να σας πούνε μην ακούσετε ποτέ τίποτα.

Εγώ πέρασα και τους πόνους τις γέννας (για 4 ώρες ανά 2λεπτό πόνους) και τους πόνους καισαρικής. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν τόσο δραματικό για εμένα. Ευτυχώς δεν υπέφερα τόσο, μόνο όταν ήθελα να γελάσω πονούσα και όταν έκανα την ανάγκη μου ένιωθα λίγο περίεργα. Φυσικά είχα μέχρι και την επόμενη μέρα το μεσημέρι το καθετηράκι με την επισκληρίδιο σε μικρή δόση έτσι ώστε να μη περάσω πολύ δυνατά τους μετεγχειρητικούς πόνους. Η μία κοπέλα στο δωμάτιο είχε κάνει καισαρική και υπέφερε αλλά και η άλλη που είχε κάνει φυσιολογικό επίσης δεν μπορούσε να κάτσει ή να σηκωθεί η να πάει τουαλέτα γιατί την έτσουζε.Αυτό που θέλω να πω είναι οτι το κάθε σώμα αντιδράει διαφορετικά. Σαφώς είναι καλύτερο το να κάνεις ΦΤ για αυτό άλλωστε λέγεται και φυσιολογικός.Το σωστό είναι η καισαρική να χρησιμοποιείται μόνο όταν χρειάζεται. Ότι και να ναι την ώρα που γεννάς με οποιαδήποτε τρόπο το μονό που σε νοιάζει είναι να ναι καλά το παιδί και μετά αντίστοιχα στην καισαρική βλέπεις το μωράκι και όλα περνάνε!

dev104pr___.pnglamlamsbu20050723_-6_My+child+is.png

Καλημερα Μαιρη!

Εγω ειμαι καπως με το στομαχι μου παλι,πιστευω μου βγαινουν εκει τα νευρα,το αγχος,η κουραση μου...Τι να κανω,ολα στραβα μου πανε,πολυ κουραση με το παιδι και τη δουλεια,εξοδα πολλα,το δωρο μου ακουσα χθες οτι θα το παρω μετα τις γιορτες και χρειαζομαι πραγματα...Το μονο καλο ειναι οτι το μικρο κλωτσαει και ανυπομονω αυριο για τη β επιπεδου!

Διαφημίσεις

κουραγιο κατερινα μου! κουραγιο! τουλαχιστον ξεκουρασου λιγο στις γιορτες απο σωματικης αποψεως παντα και ολα τα υπολοιπα ψυχραιμα...θα το παρεις το δωρο,αλλα λιγο αργοτερα! τουλαχιστον θα το παρεις!

θα κατσεις καθολου στις γιορτες; εχεις καθολου αδεια;

....ηρθε το θαυμα.....

Μαιρη αδεια οχι δεν εχω, μονο στις 26 δε δουλευω,αργια,θα παμε βεβαια Κιλκις,αραβωνιαζεται ο κουνιαδος μου και θα παμε 23-26.

Σκοτωμα και το ταξιδι,πολλες ωρες!

Εσυ δουλευεις?

Μαιρη αδεια οχι δεν εχω, μονο στις 26 δε δουλευω,αργια,θα παμε βεβαια Κιλκις,αραβωνιαζεται ο κουνιαδος μου και θα παμε 23-26.

Σκοτωμα και το ταξιδι,πολλες ωρες!

Εσυ δουλευεις?

πω πω! ταλαιπωρια σας βρε παιδι μου!!

εγω εχω την δυνατοτητα να δουλευω οποτε μπορω και θελω τωρα με την εγκυμοσυνη,εχουμε ιατρειο με τον πατερα μου(ψυχιατρος αυτος-κοιν,λειτουργος εγω) και κανουμε ομαδες υποστηριξης τωρα,επανενταξεις κτλ, αλλα επειδη ειχα εμετους και γενικα πολυ ταλαιπωρια στην αρχη της εγκυμοσυνης δεν πηγαινα και τωρα παω απογευματα μονο στις ομαδες που κανουμε. λιγα πραγματα,ισα για το μεροκαματο που λεει ο λογος!

οποτε ειμαι τυχερη απο αυτο..αλλα οι δουλειες αυτες πεφτουν κατακορυφα γιατι χρηματα δεν υπαρχουν και ο κοσμος το θεωρει πολυτελεια.

....ηρθε το θαυμα.....

Γεια σας!!! Καναμε και εμείς Β επιπέδου χθες και ήταν ολα πολύ καλά!!! Η μπεμπα μας έιναι σχεδόν μισό κιλό!!! :D Είμαι πολύ χαρούμενη και μου έφυγε ενα μεγάλος μέρος απο το άγχος!!!! Και το αμνιακό μας πολύ καλό (γιατί την τελευτάια φορά ήταν αυξημένο). Και ξέρετε τι μου πε ο γιατρός..... να κοψω το πολύ φαί..... (γκουχ, γκουχ)....:D Έχω πάρει 8 κιλά!!! Θα προσπαθήσω ρε κορίτσια.... τι να κάνω!!!:D

Πολυ ωραια τα νεα σου Νικη!!Με το καλο! Και κοφτο μωρε το φαι (τα λεω για να τ'ακουω...) στο τελος κοριτσια μπαινουν πιο ευκολα τα κιλα και ειναι δυσκολο,πειναμε κιολας αλλα υπομονη!!!Και εγκρατεια!!!!Αμην!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...