Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

πρίν από 31 λεπτά , Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

γραφτηκα και σε μαθηματα ανωδυνου τοκετου και θα μας ειδοποιησουν μετα τις γιορτες.

QUOTE]

σκοπευω να κανω κ εγω, δεν εκανα στην προηγουμενη εγκυμοσυνη και το μετανιωσα. εννοειται οτι θα κανω επισκληριδιο, αλλα επειδη στην προηγουμενη εγκυμοσυνη δεν με επιασε καλα κ ειχα πονους, αν ειχα κανει αναπνοες θα βοηθιομουνα λιγο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευα δεν ξερω ισως γινεται σε ολα τα bebejou το..ξεπουλημα γιατι αποτι μου ειπαν σταματανε να φερνουν ρουχα εγκυμοσυνης.Εχει 50% εκπτωση στα ρουχα εγκυμοσυνης μονο! Το κοντινο μου ειναι Αγιας Γλυκεριας 36 στο Γαλατσι. Να σου πω ομως οτι δεν εχει πολλα σχεδια πλεον και πολλα νουμερα. Αν δε βρεις νουμερο βεβαια μπορουν να στο φερουν.

εγώ πάντως δηλώνω φοβιτσιάρα και πιστεύω πως πιο ανώδυνος τοκετός απο την επισκληρίδιο δεν υπάρχει και αν δεν με πιάσει θα μου την ξανακάνουν μέχρι να πιάσει, αυτή είναι η δουλειά της:tongue:

Πραγματικά δεν πιστευώ πως θα μπορούσα να συνεργαστώ εάν υπέφερα απο πόνους...

Γεια σας κορίτσια!! Τελικά αυριο θα παω για σουτιέν, χρήσιμες οι συμβουλές σας, ευχαριστώ!!! Σήμερα ενας γνωστός που δεν ήξερε ότι είμαι έγκυος το καταλαβε απο την κοιλίτσα!!! Επιτέλους φαίνεται!!! Φόραγα και σχετικά εφαρμοστή μπλούζα!:D Απο κοιλά, μαλλον είμαι στα 7 με 7,5!!! Πολλά μου φαίνονται! Και σκεφτείτε ενα μηνα δεν ετρωγα γλυκά καθόλου. Τη Δευτέρα έχω Β επιπέδου και ραντεβού με το γιατρό! Ανυπομονώ να παω!!!

Διαφημίσεις

Κατερίνα,με γεια το φόρεμα!

Καλοφόρετο και πάντα σε ευχάριστα!

Σήμερα πήγα στη γιατρό,όλα τα κοιτάξαμε,όλα φαίνονται καλά.

Η μπέμπα μου όλο κουνούσε τα χεράκια της,πόσο θα θελα να την κοιτούσα για ώρα ακόμα,να δείτε ότι αργά ή γρήγορα θα βγάλουν και συσκευές υπέρήχου για το σπίτι,εύχρηστες σαν τα πιεσόμετρα δηλαδή,για να τα βλέπουμε οπότε και όσο θέλουμε τα βρεφάκια μας.

Κορίτσια κάποια στιγμή πρέπει να συζητήσουμε για την επιλογή: καισαρική ή φυσιολογικός τοκετός.Με απασχολεί πολύ το τελευταίο διάστημα.

Και κυρίως από τη στιγμή που σε κάποια συζήτηση ο άντρας μου τάχθηκε υπέρ της καισαρικής.Χμμμ.....:rolleyes:

Ρηνούλα κι εγώ το έχω αυτό το ερωτημα, γι αυτό και ρωτούσα τα κορίτσια εδώ! Φοβάμαι πολύ το φυσιολογικό τοκετό και θεωρω πιο ευκολη την καισαρικια. Τα κορίτσια εδω γενικά είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού και φυσικά εχουν εμπειριες και δικές τους και απ όσα είδαν στο μαιευτήριο. Κι εγώ είμαι αρκετα μπερδεμένη. Ο αντρας σου με τι σκεπτικό το είπε;

καλημερα κοριτσια... ειναι η πρωτη φορα που μπαινω στο site αν και ειμαι ηδη στον 5 μηνα...δεν εχω καταλαβει παρα πολλα μονο που τωρα πια η κοιλιτσα μου φαινετε καθαρα!το μονο που με αγχωνει λιγο ειμαι οτι μεχρι τωρα θα επρεπε να εχω φαει κ εγω την κλοτσια μου αλλα ακομα τιποτα......

καλημερα κοριτσια... ειναι η πρωτη φορα που μπαινω στο site αν και ειμαι ηδη στον 5 μηνα...δεν εχω καταλαβει παρα πολλα μονο που τωρα πια η κοιλιτσα μου φαινετε καθαρα!το μονο που με αγχωνει λιγο ειμαι οτι μεχρι τωρα θα επρεπε να εχω φαει κ εγω την κλοτσια μου αλλα ακομα τιποτα......

καλημερα!!! ποσο εβδομαδων εισαι;;; και γω ελεγα στα κοριτσαι συνεχεια και ρωτουσα,αλλα τελικα παιζουν πολλα ρολο και ειδικα αμα ειναι το 1ο μας τοτε ειμαστε εντελως ασχετες!!! χαχαχαχ!!! εγω νιωθω 3 βδομαδες σχεδον κατι φλεβιτσες αλλα εδω και 10 μερες καθε μερα και ειδικα τελευταιες μερες πιο εντονα μεχρι που χθες βραδυ βεβαιωθηκα απολυτα! δεν ειναι δυνατες αλλα δυναμωνουν σιγα σιγα νομιζω! παιζουν ρολο και τα κιλα και κατα ποσο η μητρα ακουμπαει τα τοιχοματα της κοιλιας σου και την σταση του παιδιου,ρωτησα χθες τηλεφωνικατο γιατρο!

....ηρθε το θαυμα.....

καλημέρα!

κορίτσια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τάσεστε υπερ της καισαρικής χωρίς λόγο. Θα ήταν πιο εύλογο να σας απασχολεί φυσιολογικός τοκετός με ή χωρίς επισκληρίδιο. Απο τη στιγμή που σου κάνουν την επισκληρίδιο είναι το ίδιο πράγμα απλώς σε κόβουν σε διαφορετικά σημεία. Στην καισαρική σου βγάζουν τα έντερα έξω και στα ξαναβάζουν. Γι'αυτό οι κοπέλες υποφέρουν απο αέρια μετά. Εμένα αυτό και μόνο με φρικάρει! κοπέλα που γνώρισα στο μαιευτήριο που γέννησε με καισαρική κόντεψε να λυποθημίσει απο τα πλατσ πλουτσ όπως μου είπε που άκουγε.

η άλλη κοπέλα επίσης με καισαρική ενώ το πρώτο της το γέννησε φυσιολογικά αναγκάστηκει ο γιατρός και της έκανε ολική νάρκωση γιατί στο άκουσμα της καισαρικής την έπιασε πανικός και δεν μπορούσε να ηρεμήσει.

Κατα τη γνώμη μου η καισαρική δεν είναι επιλογή αλλά λύση ανάγκης...

Διαφημίσεις

ειμαι 19 εβδομαδων!το μονο που μπορς να σιγουρια να σου πω ειναι που βρισκεται το μωρο μου..ενα μικρο βουναλακι!!!απο κιλα εχω παρει 4 μεχρι τωρα και σινολικα εφτασα τα 67!περιμενω καθε μερα σχεδον κατι αλλα.....τιποτα! που θα παει ομως καποια στιγμη θα σταματησει να χωραει ετσι ανετα και θα το νιωσω κ εγω.χαχαχαχα!!!!και να φανταστειτε δεν εχουμε μαθει ακομα τι φυλο ειναι....αρνηται να μας δειξει!!!!!

καλημέρα!

κορίτσια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τάσεστε υπερ της καισαρικής χωρίς λόγο. Θα ήταν πιο εύλογο να σας απασχολεί φυσιολογικός τοκετός με ή χωρίς επισκληρίδιο. Απο τη στιγμή που σου κάνουν την επισκληρίδιο είναι το ίδιο πράγμα απλώς σε κόβουν σε διαφορετικά σημεία. Στην καισαρική σου βγάζουν τα έντερα έξω και στα ξαναβάζουν. Γι'αυτό οι κοπέλες υποφέρουν απο αέρια μετά. Εμένα αυτό και μόνο με φρικάρει! κοπέλα που γνώρισα στο μαιευτήριο που γέννησε με καισαρική κόντεψε να λυποθημίσει απο τα πλατσ πλουτσ όπως μου είπε που άκουγε.

η άλλη κοπέλα επίσης με καισαρική ενώ το πρώτο της το γέννησε φυσιολογικά αναγκάστηκει ο γιατρός και της έκανε ολική νάρκωση γιατί στο άκουσμα της καισαρικής την έπιασε πανικός και δεν μπορούσε να ηρεμήσει.

Κατα τη γνώμη μου η καισαρική δεν είναι επιλογή αλλά λύση ανάγκης...

καλημερα και σε σενα....και εγω σαν μεγαλη φοβιτσιαρα δεν μπορς να αποφασισω πιο θα ηταν καλυτερο...να μην πονεσεις αποκλειεται παντως και στην μια περιπτωση και στην αλλη το ζορι θα το φας....η διαφορα ειναι αν θεσ να ζοριστεις πριν η μετα τον τοκετο!!!!

εγω ειμαι υπερ του φυσιολογικου τοκετου -γιατι εκτος του οτι επανερχεται το σωμα αμεσως και οτι η καισαρικη ειναι χειρουργειο...- ζεις την μοναδικη εμπειρια να γεννησεις ενα μικρο ανθρωπο και να "πονεσεις" γιαυτο! να το κρατησεις αμεσως στα χερια σου και οχι να περιμενεις να στεμαστουρωσεις απο την ναρκωση για να το κρατησεις!!! αλλα επειδη η μοιρα μου επιφυλασε αλλα σχεδια...την καισαρικη την εχω στο τσεπακι και με θλιβει πολυ αυτο! αλλα δεν πειραζει,τι να κανουμε;;;!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Viki δεν το συζητάω, εχεις απόλυτο δίκιο! Είμαι σίγουρη ότι ο φυσιολογικός τοκετος είναι πολύ καλύτερος για μια γυναίκα αλλα δεν ξέρω τι με πιάνει και φοβάμαι. Νιωθω ότι δε θα μπορω να συνεργαστώ! Μεχρι τοτε ελπίζω να παρω θαρρος και να το δω αλλιώς. Έτσι κι αλλιως τόοοοοοοσες γυναίκες έχουν γεννήσει, εγώ δε θα τα καταφέρω;;;;;:D

Ρηνούλα κι εγώ το έχω αυτό το ερωτημα, γι αυτό και ρωτούσα τα κορίτσια εδώ! Φοβάμαι πολύ το φυσιολογικό τοκετό και θεωρω πιο ευκολη την καισαρικια. Τα κορίτσια εδω γενικά είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού και φυσικά εχουν εμπειριες και δικές τους και απ όσα είδαν στο μαιευτήριο. Κι εγώ είμαι αρκετα μπερδεμένη. Ο αντρας σου με τι σκεπτικό το είπε;

Γεια σου Νίκη,

Ακόμα δεν έχω κατασταλάξει τι είναι καλύτερο ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

Θεωρητικά,ο φυσιολογικός τοκετός θα πρέπει να είναι το καλύτερο για τη μητέρα και για το παιδί,ΑΛΛΆ υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που δεν τον ευνοούν.

Προβληματικές καταστάσεις,όπως η θέση που έχει πάρει το μωρό ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Που για εμένα σημαίνει ότι το καλύτερο δεν είναι ή ο ένας τρόπος ή ο άλλος,αλλά αυτός που ταιριάζει/συμφέρει στην κάθε περίπτωση ξεχωριστά την συγκεκριμένη στιγμή που γίνεται ο τοκετός.

Χαίρομαι που οι κοπέλες εδώ μέσα στο καφέ μας γράφουν τις εμπειρίες τους,αλλα περιγραφές όπως "σου βγάζουν τα έντερα και στα ξανατοποθετούν":confused: δεν έχουν επιβεβαιωθεί από κανέναν γιατρό που ρώτησα,εκτός πια κι αν εδώ στη Γερμανία η καισαρική γίνεται με άλλο τρόπο και με άλλο στην Ελλάδα .

Ο άντρας μου ίσως το είπε για να μην ταλαιπωρηθώ,αν και η συζήτηση δεν γινόταν για εμένα ,αλλ΄α για μια άλλη φίλη μας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...