Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

πρίν από 31 λεπτά , Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

καλημέρα!

εγώ στο πλάι τρώω κλωτσιές. κυρίως απο δεξιά. Και πολλές φορές αισθάνομαι κάτι γκλουκ, μάλλον κάνει κολοτούμπες...

στο πλαι που;;; καλα εχω γινει πολυ εμμονικη!! χαχαχαχ!!! στο υψος του αφαλου;;;πιο κατω;;

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

στο πλαι που;;; καλα εχω γινει πολυ εμμονικη!! χαχαχαχ!!! στο υψος του αφαλου;;;πιο κατω;;

κάτσε να πάρω μεζούρα να σου πώ συντεταγμένες:tongue: χαχαχαχαχαχαχαχα! Στην πρώτη όλες ήμαστε ''ψείρες'', επομένως μην δικαιολογείς τον εαυτό σου, φυσιολογικό είναι...

ναι , στο ύψος του οφαλού. Και κοντά στον οφαλό αλλά και πιο δεξιά, εκεί που ξεκινάει να φουσκώνει η κοιλιά. δηλαδή αν κοιλιά = βουνό τότε συνεπάγεται στους πρόποδες:tongue: (αυτό σημαίνει μαθηματική ακρίβεια:tongue:)

κάτσε να πάρω μεζούρα να σου πώ συντεταγμένες:tongue: χαχαχαχαχαχαχαχα! Στην πρώτη όλες ήμαστε ''ψείρες'', επομένως μην δικαιολογείς τον εαυτό σου, φυσιολογικό είναι...

ναι , στο ύψος του οφαλού. Και κοντά στον οφαλό αλλά και πιο δεξιά, εκεί που ξεκινάει να φουσκώνει η κοιλιά. δηλαδή αν κοιλιά = βουνό τότε συνεπάγεται στους πρόποδες:tongue: (αυτό σημαίνει μαθηματική ακρίβεια:tongue:)

ε τοτε ο μπεμπεκος μου ειναι..στους προποδες και γω νιωθω!!! χαχαχχα!!!! γιατι η κοιλι ανα μην ειναι διαφανη ρε παιδι μου;; να βλεπαμε μεσα!!!

....ηρθε το θαυμα.....

ε τοτε ο μπεμπεκος μου ειναι..στους προποδες και γω νιωθω!!! χαχαχχα!!!! γιατι η κοιλι ανα μην ειναι διαφανη ρε παιδι μου;; να βλεπαμε μεσα!!!

Εγω παντως κατι τετοιο δεν θα το αντεχα!

θα έχανε την όλη ''μαγεία'' η όλη υπόθεση...

Κάνε λίγο υπομονή καλέ! θα βγει.....και μετά θα λές τί καλά ήταν εκεί μεσά....:tongue:

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλή σας μέρα μετά από καιρό.

Χάθηκα,αλλά μπορούσα να σας διαβάζω.

Αιτία το λαπτοπάκι που έπαθε βλάβη,ευτυχώς αντέδρασε άμεσα

ο άντρας μου(αλλιώς:Αη Βασίλης) και μου έφερε ένα καινούριο!

Προχωράμε όλες μαζί παρεούλα,οι κοιλίτσες φουσκώνουν κι ευτυχώς δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα σε κάποια από εμάς.

Ήδη εδώ και κάποιες μέρες έχω αρχίσει να καταλαβαίνω κάποιες μεγαλύτερες αλλαγές στο σώμα μου.Νιώθω σαν να υπάρχει κάποια εσωτερική τρόμπα που πιέζει κι εγώ να φουσκώνω,το δέρμα να τσιτώνεται μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο.

Οι φλέβες μου έχουν πεταχτεί,το στομάχι μου υποφέρει από δυσπεψίες καθημερινά.

Νομίζω ότι έχω μπει στο στάδιο που το μωρό αναπτύσσεται ραγδαία και αυτό το αισθάνομαι.Τσίμπησα κι ένα κιλάκι ακόμα(σύνολο πέντε),αλλά ίσως είναι και τα γλυκά που τρώω τις τελευταίες μέρες με τις γιορτές.

Η μπέμπα δίνει το παρών ταχτικά κάτι που μου αρέσει.

Επιτέλους ήρθε η ώρα να απολαύσω την κατάστασή μου,παρόλο που κουράζομαι εντυπωσιακά πιο γρήγορα από ποτέ.

Ψώνια αναγκάστηκα να κάνω λόγω αύξησης μεγεθών:-)

Δύο σουτιέν εγκυμοσύνης-θηλασμού και ένα φόρεμα εγκυμοσύνης για τις εμφανίσεις των γιορτινών ημερών.Ε, να μην ξεχνάμε ότι είμαστε και γυναίκες.

Κάτι απλό πήρα,όχι αμπιγιέ και τετοια,για να μπορώ να το φορέσω σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Φιλιά σε όλες σας!

Ρηνουλα μας καλυψες πληρως σε ολα πιστευω και για την κουραση που λες και για το σωμα που αλλαζει...να σε ρωτησω απο που πηρες φορεματα εγκυμοσυνης?Απλα στις 25 εχω αραβωνες του κουνιαδου μου και δεν εχω ιδεα που να κοιταξω για κατι καλο!Αλλα οχι ακριβο...;)

Γεια σας!!!! Όντως η Ρηνουλα περιεγραψε την γενική κατάσταση όλων μας!!! Αν και εγώ θεμα με το στομάχι δεν έχω ακόμα! Και επίσης τα κιλάκια που έχω πάρει έχουν κάτσει όλα στον ποπο :confused: και γενικά απο τη μεση και κάτω. Αφού όταν καθομαι πιάνω στο πλάι πράγμα που περισσεύει!!!:tongue:

Κατερίναι όταν είχα παει στα HnM στο River West να παρω παντελόνι είχε δυο τρια φορεματάκια πιο βραδινα (όχι πολύ πολύ καλα) που ήταν συμπαθητικά και φθηνα. Γενικά εκει εχει μια γωνία με διαφορα ρουχα εγκυμοσύνης. Αλλά και σε ενα μαγαζί με ρουχα κανονικά να πας ίσως βρεις φορεμα που να ναι τετοια η γραμμή του που ταιριάζει σε εγκυμονούσες!;)

Να ρωτήσω κι εγω κατι... θα παω αυριο να παρω σουτιέν. Να πάρω εγκυμοσύνης, είναι καλύτερα απο τα κοινά χωρίς μπανέλα;

Ρηνουλα ..να σε ρωτησω απο που πηρες φορεματα εγκυμοσυνης?Απλα στις 25 εχω αραβωνες του κουνιαδου μου και δεν εχω ιδεα που να κοιταξω για κατι καλο!Αλλα οχι ακριβο...;)

Eπειδή στα σχετικά καταστήματα με είδη εγκυμοσύνης κλπ.οι τιμές μου φάνηκαν πανάκριβες ψάχτηκα στο Ίντερνετ.Βρήκα πολλά συμπαθητικά πράγματα

στο www.mamarella.de κι αγόρασα από εκεί ένα ωραιότατο,νεανικό και απλό φόρεμα.Δυσκολεύτηκα να επιλέξω γιατί πολλά μου άρεσαν κι από σχέδια κι από τιμές-πολλά τα είχε σε προσφορές σε τιμές που ξεκινούσαν γύρω στο 50άρικο.

Να ρωτήσω κι εγω κατι... θα παω αυριο να παρω σουτιέν. Να πάρω εγκυμοσύνης, είναι καλύτερα απο τα κοινά χωρίς μπανέλα;

Νικι μου μετά από σχετικό ψάξιμο που έκανα μόλις την προηγούμενη βδομάδα ,κατέληξα να αγοράσω κατευθείαν σουτιέν θηλασμού,που θα με εξυπηρετήσουν δηλαδή και στη συνέχεια.

Ενώ πάντα μέχρι σήμερα έπαιρνα σουτιέν με μπανέλες,αυτή τη φορά προτίμησα χωρίς,δεν ξέρω...πιέζομαι ακριβώς στο διάφραγμα,ακριβώς κάτω από το στήθος δηλαδή λόγω κοιλιάς(ιδιαίτερα όταν κάθομαι) και είπα να πάρω κ΄ατι που να μη με πιέζει επιπλέον.

Το καλύτερο είναι να δοκιμάσεις πολλά και διαφορετικά μοντέλα που να σου είναι άνετα,να στηρίζουν καλά το στήθος και να έχουν φαρδιές μπρετέλες,να μην σε κόβουν-τα στηθάκια μας θα βαρύνουν κι άλλο:wink:

Καλά ψώνια!

Διαφημίσεις

Καλημερα!

σουτιεν κ εγω φοραω πλεον τα εγκυμοσυνης-θηλασμου, την μπανελα την εχω ξεχασει εδω κ καιρο γιατι με πιεζει πολυ στο στομαχι κ δεν αντεχω. μονο με μαλακα υφασματα μπορω πια.

μου προεκυψε κ ενας γαμος 8 ιανουαριου και αντε τωρα να βρω τι να φορεσω. δεν θελω να παρω καλο ρουχο μονο για 1 φορα. κ ποσο βαριεμαι να ψαχνω :-(.

ποναω η κοιλια μου τελευταια κ οι γαμπες μου. κουραζομαι ευκολα. 6 κιλα εχω παρει αλλα αισθανομαι πολυ βαρια κ δυσκινητη. και εχω αλλους 4 μηνες μπροστα μου. μανα κουραγιοοοοοοοο!!

αχ ρηνουλα ποσο σε καταλαβαινω!!!!

αυτο το στομαχι δεν λεει να σταματησει απο την αρχη της εγκυμοσυνης.οτι και να φαω μου προκαλει καουρες.κιλακια δεν εχω παρει μεχρι στιγμης.2,5 ολα κι ολα αλλα ειμαι τσουπωτη απο μονη μου.

θα κανω μια ερευνα αγορας για σουτιεν θηλασμου γιατι αυτα με τη μπανελα με πιεζουν στο στομαχι και δεν μπορω.

γραφτηκα και σε μαθηματα ανωδυνου τοκετου και θα μας ειδοποιησουν μετα τις γιορτες.

πλησιαζει ο καιριος κοριτσια να παρουμε αγκαλιτσα τα μωρακια μας.

με το καλο ολες μας!!!!!

GLAEp3.png

καλημέρα κορίτσια!

Εγώ ακόμα φοράω τα σουτιέν που φορούσα. έχω δύο θηλασμού απο την προηγούμενη εγκυμοσύνη, δεν ξέρω πότε θα τα τιμήσω...

Μαριάννα εννοείς οτι πήρες απόφαση να γεννήσεις χωρίς επισκληρίδιο γι'αυτό και τα μαθήματα?

Καλημερα κοριτσια!

Τελικα βρηκα φορεματακι για τον αραβωνα.Πηγα χθες στα bebejou στη γειτονια μου και τα ειχαν ολα 50% οποτε πηρα φορεμα με 25 ευρω!Οχι κατι το ιδιαιτερο αλλα ειμαι και λιγο περιεργη εγω,δε θελω να φαινομαι μεγαλυτερη απο οτι ειμαι:-) οποτε πηρα ενα που φοριεται και για καφε!

Σουτιεν εγκυμοσυνης πηρα την περασμενη βδομαδα απο τα prenatal ,θηλασμου δλδ να ανοιγει,μην παρετε απλα ,παρτε μια και καλη θηλασμου να σας εξυπηρετησει και μετα οσες θηλασετε.

Κι εγω ειχα κανει μαθηματα ανωδυνου στην κορη μου στη νεα ιωνια στο ικα εκανε τοτε μια πολυ καλη μαια! Βεβαια γεννησα με καισαρικη τελικα και το χειροτερο δεν ειχα παει στα τελευταια που ηταν για το θηλασμο και τα χρειαζομουν σιγουρα!Για μενα αυτα ειναι πιο σημαντικο να παρακολουθησετε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...