Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Στα 38 έμεινε έγκυος μ αυτό τον τρόπο που σου ανέφερα.Διαβαζω το πόσο πολύ έχεις ταλαιπωρηθεί και είναι απολύτως δικαιολογημένη η στάση σου.Κανε προσπάθειες με επαφές και αν μείνεις έγκυος,μια χαρά 😊 🥰 Σου εύχομαι να μείνεις έγκυος ξανά και να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη όπως με το πρώτο σου παιδακι ❤️

Άλλο τα 38 άλλο τα 44...σκέφτομαι όμως αν αντέξω ψυχολογικά να το κάνω μόνο και μόνο επειδή οι γιατροί μου έχουν πει ότι έχω ορμονική προφίλ πολύ νεότερης κοπέλας.... που να μην είχα δηλαδή και να είχα κάνει από τα 33 μου εξωσωματική... 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εύα είναι η τρίτη περίπτωση επιφυκίτιδας που ακούω αυτήν την εβδομάδα...

Περαστικά.

Και εμένα μου είχε πει να πάρω κάτι χαπάκια ο γιατρός, τα ντισκοπάν, κάπως έτσι...., αλλά δεν τα πήρα γιατί την επόμενη μέρη ήμουν αρκετά καλύτερα και είπα να δω πώς θα πάω και μετά....

ευχαριστω πολυ!

ολα τα'χε το παιδι μου, το κολλυριο του ελειπε!

τί να κάνουμε μωρέ? παιδιά είναι θα αρρωστήσουν...

για το βρέφος αγχώνομαι κάπως .... Αν και το οτι γεννάμε Απρίλιο είναι λίγο πιο αισιόδοξο απο τα να φάμε έναν χειμώνα που σημαίνει περισσότερες πιθανότητες για ιώσεις...

ναι, δικιο εχεις. απλα τον τελευταιο 1,5 μηνα το παιδι μου το ενα το πιανει κ το αλλο το αφηνει. ολο καποιο φαρμακο παιρνει.

εγω σκεφτομαι να τον σταματησω μερικες μερες οταν γεννησω απο το σταθμο, αλλωστε θα κοντευει κ πασχα. θα δω βεβαια μεχρι τοτε, θα συμβουλευτω κ τον παιδιατρο.

Διαφημίσεις

H δικιά μου μια φορά αρρώστησε φέτος. Έχει αντισώματα απο τις προηγούμενες χρονιές που κολλούσε απο τον ξάδερφό της αλλά πέρα απο αντιπυρετικό δεν έχει πάρει κάτι άλλο. ο γιατρός μας δεν δίνει αντιβίωση για ιώσεις που να τον παρακαλάς. Για αντιβηχικά ούτε να ακούσει...

ο δικος μου με τη βρογχιτιδα εκανε σχεδον 1 μηνα εισποες κορτιζονη, μετα με την επεμβαση επαιρνε αντιβιωση, μετα τοπικες κρεμες κορτιζονης, μετα κολλυριο.....τα πηραμε ολα!

ο δικος μου με τη βρογχιτιδα εκανε σχεδον 1 μηνα εισποες κορτιζονη, μετα με την επεμβαση επαιρνε αντιβιωση, μετα τοπικες κρεμες κορτιζονης, μετα κολλυριο.....τα πηραμε ολα!

συλλέγει αντισώματα και του χρόνου δεν θα τον πιάνει τίποτα ή θα τα περνάει πολύ ελαφρύτερα.

Πριν γεννήσω θα πάρω και εγώ τον παιδίατρο αν και τον είχα ρωτήσει πριν τη στείλω και ήταν θετικός στο να πάει πριν γεννηθεί το μωρό και μετά αισθανθεί οτι τη ''διώχνουμε''.

ola mazi kale arrwstenoun?emeis eutuxos mono sinaxaki kai tipota allo,alla mallon einai o kairos polla einai arrwstoulia perastika se oles.

To akousa to bebe kai gw epitelus kanonika pleon apo thn kuriakh to prwi klwstaei dunata kiolas,to savvato to vradi to rixame exw me ton adroulh mou eixame paei verth kai kiamo kai fainete ksesikothike to mwro kai arxise tis klwtsies xixixixix ti na pw.

posa kila exete parei giati egw zugistika to prwi kai frikara ligaki exw parei 6,pola den einai?sthn prwth egumosunh eixa parei sunolo 12.

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

καλημερα!!! εγω πηρα οσα ειχα χασει + 1 παραπανω!!! οποτε μια η αλλη ηρθα!!! αλλα δεν τολμω να ζυγιστω...οταν ξαναπαω γιατρο γιατι θα μου χαλασει η διαθεση!! χαχαχα!!! παντως αν εχουμε παρει τοσα λιγα εως τωρα δεν νομιζω να παρουμε 20 μεχρι το τελος!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Λοιπον το μωρο μου με εχει ταραξει στην κλωτσια!!!Απο τις 6:30 εχω ξυπνησει!!!Αλλα μάρεσει πολυ!Εγω εχω παρει 5 κιλα, καλα ειναι,φοραω ακομα παντελονι που πηρα 2 μηνων οποτε ειμαι πολυ καλα!Η κορη μου δε με αφηνει να φαω ευτυχως!Παντως πειναω αρκετα ειδικα σημερα!

Καλημερα κοριτσια!

Λοιπον το μωρο μου με εχει ταραξει στην κλωτσια!!!Απο τις 6:30 εχω ξυπνησει!!!Αλλα μάρεσει πολυ!Εγω εχω παρει 5 κιλα, καλα ειναι,φοραω ακομα παντελονι που πηρα 2 μηνων οποτε ειμαι πολυ καλα!Η κορη μου δε με αφηνει να φαω ευτυχως!Παντως πειναω αρκετα ειδικα σημερα!

μια χαρα εισαι κατερινα!!!σιλουετα κραταμε ακομα!! να σε ρωτησω σε πιο σημειο καταλαβαινεις το μωρο πλεον;;;

....ηρθε το θαυμα.....

μια χαρα εισαι κατερινα!!!σιλουετα κραταμε ακομα!! να σε ρωτησω σε πιο σημειο καταλαβαινεις το μωρο πλεον;;;

Σε πολλα!Πριν λιγο πχ ενιωθα κινησεις χαμηλα στην κοιλια και ταυτοχρονια κλωτσιες κοντα στον οφαλο:confused:

Σε πολλα!Πριν λιγο πχ ενιωθα κινησεις χαμηλα στην κοιλια και ταυτοχρονια κλωτσιες κοντα στον οφαλο:confused:

εγω ελαχιστες φορες αριστερα δεξια στον αφαλο,ολο κατω απο τον αφαλο νιωθω! αχ αντε να αρχισει για τα καλα γιατι θα σκασω!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...