Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

πρίν από 31 λεπτά , Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Καλημέρα κι απο μενα και καλή εβδομάδα!! Κι εγώ έιμαι λίγο κρυωμένη εδώ και μία εβδομάδα. Β επιπέδου έχουμε την επομενη Δευτέρα και δεν μπορω να περιμενω μεχρι τότε. :) Και ΄κατευθείαν μετα εχουμε και ραντεβού με το γιατρό!!! Θα τη δω τουλάχιστον αρκετή ώρα! Εχω αρχι΄σει και τη νιωθω πιο πολύ και ο πατέρας της το ίδιο!!!!;) Συχνά βλέπω ένα βουναλάκι είτε αριστερα είτε δεξια, όχι στιγμιάια, μενει αρκετη ώρα. Ψάχνοντας στο ιντερνετ διαβασμα διαφορες αποψεις. Είναι το μωρό ή είναι συσπάσεις;

θυμάμαι στην προηγούμενη εγκυμοσύνη έβλεπα βουναλάκια και έπιανα ποδαράκι, ήταν όταν είχε πάρει είδη θέση και τα πόδια ήταν ψηλά (7ο-8ο μήνα). τόσο νωρίς δεν μου έχει τύχει. Το καταλαβαίνω αρκετά και κλωτσιές αλλά ελαφρυές και κολοτούμπες όταν κάνει κάτι σαν γκλουκ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγω το καταλαβαινω συνεχεια,καμια φορα αν βαλεις και το χερις σου στην κοιλια μου το νιωθεις αλλα σκεφτομαι αν απο τωρα γινεται αυτο τοσο εντονα...στον 7ο πχ τι εχει να γινει???

Εμένα τα χτυπηματάκια είναι ελαφρυά, ίσα που το καταλαβαίνει και ο άντρας μου δηλαδή.

Ρε κορίτσια θέλω να γεννήσω να τελειώνω! Δεν με ενοχλεί η εγκυμοσύνη τόσο αλλά με αγχώνει εκείνη η μέρα, η κόρη μου που θα πρέπει να την αφήσω....και θέλω να τελειώνω τέλος πάντων.....

αν και νομίζω έχω το μεγαλύτερο παιδάκι απο τις υπόλοιπες, ενημερώνω τις Αθηναίες οτι έρχεται θεατρική παράσταση με την Ντόρα στην πόλη σας. http://www.nickelodeon.gr/events/i-ntora-zontaneuei-sti-skini-me-olous-tous-filous-tis-se-mia-monadiki-theat. Δυστυχώς δεν βλέπω να έχει περιοδίες εντώς ελλάδος, αλλιώς θα πηγαίναμε σίγουρα. (είναι η αγαπημένη της κόρης μου)

Τις κλωτσιες και τα "γκλουκ" τα καταλαβαίνω... τις κλωτσιές και στο χέρι αλλα μερικές φορές βλεπω ενα μερος της κοιλιάς μου να προεξέχει λίγο. Ισως είναι συσπάσεις, θα ρωτήσω το γιατρό. Viki κι εγώ θέλω να τελειώνω για να μου φύγει το άγχος. Μονίμως κάτι με απασχολεί και δεν μπορώ να ευχαριστηθω την εγκυμοσύνη. Συνέχεια περιμένω το επομενο ραντεβού για να δω αν όλα είναι εντάξει. Ουφ! :D

Διαφημίσεις

Τις κλωτσιες και τα "γκλουκ" τα καταλαβαίνω... τις κλωτσιές και στο χέρι αλλα μερικές φορές βλεπω ενα μερος της κοιλιάς μου να προεξέχει λίγο. Ισως είναι συσπάσεις, θα ρωτήσω το γιατρό. Viki κι εγώ θέλω να τελειώνω για να μου φύγει το άγχος. Μονίμως κάτι με απασχολεί και δεν μπορώ να ευχαριστηθω την εγκυμοσύνη. Συνέχεια περιμένω το επομενο ραντεβού για να δω αν όλα είναι εντάξει. Ουφ! :D

Στεναχωριέμαι πολύ για την μικρή μου που θα την αφήσω. στο σπίτι θα κοιμάται μεν , με τον πατέρα της, αυτός θα την πηγαίνει στο σχολείο , μετά κάποιες ώρες στην γιαγιά μέχρι να επιστρέψει ο μπαμπάς της απο την κλινική, θα περάσουν οι μέρες, αλλά η απουσία της μάνας είναι έντονη όπως και να το κάνουμε. χθες την εξηγούσα οτι θα λέιψω κάποιες μέρες και αυτό γιατί το μωράκι μας θα πρέπει να το παρακολουθούν οι γιατροί κάποιες μέρες. την ρώτησα αν προτιμούσε να αφήσω το αδερφάκι της εκεί μόνο του και να γυρίσω εγώ στο σπίτι και άρχισε να μου φωνάζει ΟΧΙ! κρίμα είναι λέει το καημένο μόνο του...μακάρι να είναι έτσι τρυφερή μαζί του...

Βικυ μου το ξερω εγω,προσπαθω να πεισω τον αντρα μου να πληρωσει αυτος τα εισητηρια για να την παω....:tongue:ειπαμε,ολα η μαμα θα τα πληρωνει?

Παντως εχουμε κανονισει μεγαλη παρεα να τα παμε!!!Θα ξετρελαθουν σιγουρα!Μακαρι να τα καταφερω!

Καλα για την εγκυμοσυνη που ειπες,δεν εχεις να αφησεις καπου τη μικρη για 3-4 μερες?Ασε που θα στη φερουν σιγουρα να σε δει αλλα γιαγια...κατι δεν υπαρχει?αλλιως ο πατερας ρε παιδι μου..

Βικυ μου το ξερω εγω,προσπαθω να πεισω τον αντρα μου να πληρωσει αυτος τα εισητηρια για να την παω....:tongue:ειπαμε,ολα η μαμα θα τα πληρωνει?

Παντως εχουμε κανονισει μεγαλη παρεα να τα παμε!!!Θα ξετρελαθουν σιγουρα!Μακαρι να τα καταφερω!

Καλα για την εγκυμοσυνη που ειπες,δεν εχεις να αφησεις καπου τη μικρη για 3-4 μερες?Ασε που θα στη φερουν σιγουρα να σε δει αλλα γιαγια...κατι δεν υπαρχει?αλλιως ο πατερας ρε παιδι μου..

Βρε υπάρχει και παραυπάρχει . Και η πεθερά μου τέσσερις ορόφους πιο κάτω:tongue: και η μαμά μου διαθέσιμη είναι , αλλά δεν έχει κοιμηθεί ποτέ η μικρή σε καμία γιαγιά της και θα της κακοφανεί. Άσε που και ο άντρας δεν θέλει να την στείλει σε γιαγιά. Βασικά πιο καλά στην πεθερά θα βόλευε για να την πηγαίνει και στο σχολέιο που είναι δίπλα αλλά δεν θα της αρέσει καθόλου της μικρής. θα την παιρνει ο άντρας μου στο σπίτι και θα την ετοιμάζει αυτός για το σχολέιο:rolleyes::rolleyes::rolleyes: πρέπει να αφήσω ρούχα στη σειρά για κάθε μέρα...Όταν ήταν ενός έτους η μικρή, καταχείμωνο, είχε απεργία στην υπηρεσία ο άντρας μου και έμεινε σπίτι με την μικρή. Κάποια στιγμή με πάιρνει τηλ να ρωτήσει τί χρειάζομαι απο το σούπερ γιατί θα πήγαιναν για ψώνια πατέρας και κόρη. Του λέω να ντύσει καλά το παιδί, με τη βελούδινη τη φόρμα και να βάλει και το γιλεκάκι απο πάνω που ήταν σετ γιατί έτσουζε το κρύο. γυρνάω σπίτι, βλέπω το παιδί με τις φόρμες όπως του είπα, της είχε αλλάξει και κάλτσες για να είναι ασορτί με τα ρούχα, μωρε μπράβο λέω...πάω να πάρω αγκαλιά το μωρό βγαίνει η κοιλίτσα του και η πλάτη του έξω:confused: Καλέ γιατί δεν έβαλες φανέλα του μωρού? δεν μου είπες....Αφού φορούσε λέω εγώ...Νόμιζα ήταν για μέσα στο σπίτι:confused::confused::confused::rolleyes:

το θέατρο πρέπει να είναι σούπερ....καποιες κοπέλες απο τον Ιανουάριο του 2009 που μιλάμε δεν είχαν ιδέα γι'αυτό είπα να σας ενημερώσω.

Viki τουλάχιστον η μικρή σου δε θελει να αφήσεις το μωράκι μόνο του...:D Καλό είναι αυτό!!! Και εγώ νομίζω ότι δεν πρέπει να ανησυχείς για 3-4 μέρες. Λίγες είναι θα περάσουν. Και μετα θα εχεις και τα δυο σου παιδάκια στο σπίτι!

Εχεις δικιο Βικυ, εμενα η μητερα μου τη μεγαλωνει στην ουσια και κοιμαται και σπιτι της πολλες φορες και δε θελει να φυγει οποτε...

Καλημερα δεν ειπα!!

Κοριτσια με τα παλιολεωφορεια τα εχω παρει...κοβουν συνεχεια δρομολογια και εφτασα στη δουλεια μου σημερα μετα απο 1,5 ωρα, ελεος!Με το αυτοκινητο ειναι 20 λεπτα δρομος!!Και ορθια στο λεωφορειο αφου ηταν πηχτρα και φυσικα κατι μεγαλοκυριες και κατι κοριτσακια που παρατηρησαν την κοιλια μου για ωρα,γυρισαν το κεφαλι απο την αλλη μερια...:mad:

Διαφημίσεις

Εχεις δικιο Βικυ, εμενα η μητερα μου τη μεγαλωνει στην ουσια και κοιμαται και σπιτι της πολλες φορες και δε θελει να φυγει οποτε...

Καλημερα δεν ειπα!!

Κοριτσια με τα παλιολεωφορεια τα εχω παρει...κοβουν συνεχεια δρομολογια και εφτασα στη δουλεια μου σημερα μετα απο 1,5 ωρα, ελεος!Με το αυτοκινητο ειναι 20 λεπτα δρομος!!Και ορθια στο λεωφορειο αφου ηταν πηχτρα και φυσικα κατι μεγαλοκυριες και κατι κοριτσακια που παρατηρησαν την κοιλια μου για ωρα,γυρισαν το κεφαλι απο την αλλη μερια...:mad:

Καλημέρα!

σε καταλαβαίνω απόλυτα! Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη το γραφείο μας ήταν στο κέντρο της πόλης πράγμα που σημαίνει οτι δεν μπορούσα να κατεβώ με αυτοκίνητο. Κάθε μέρα κάποιος μάλωνε για πάρτυ μου στο λεωφορείο γιατί υπάρχει και κόσμος που δεν αντέχει αυτήν την αναισθησία. πραγματικά αισθανόμουν πολύ άσχημα. Άσε που τελευταία με πονούσε και φριχτά η μέση και περίμενα μια ώρα στην στάση κρατώντας την μέση μου. τί μου θύμισες τώρα....ευτυχώς μεταφέρθηκαν τα γραφεία μας λίγο πριν επιστρέψω στη δουλειά και έχω να μπω σε λεωφορείο 3 χρόνια.

!!Και ορθια στο λεωφορειο αφου ηταν πηχτρα και φυσικα κατι μεγαλοκυριες και κατι κοριτσακια που παρατηρησαν την κοιλια μου για ωρα,γυρισαν το κεφαλι απο την αλλη μερια...:mad:

και στο τρενο τα ιδια, αναισθησια!!

εχω κανει απειρα δρομολογια ορθια σε τρενο κ λεωφορειο :-(

Καλημερα λοιπον!!

περασα ενα ..περιεργο διημερο, με πονους που ξεκινησαν απο το στομαχι κ επεκταθηκαν χαμηλα στην κοιλια. εφτασα σε σημειο να μην μπορω να σηκωθω απο τον καναπε, ποναγε κ η μεση πολυ εεεεε κ εκει φοβηθηκα πολυ!

πηγα χτες στο γιατρο, ειδαμε τραχηλο κ ευτυχως ολα καλα, γιατι στην αρχη φοβηθηκαμε μην κανω συσπασεις. μου εδωσε χαπια για 4-5 μερες κ με εβαλε να κανω αιματολογικες κ ουρων να δουμε μηπως υπαρχει καμια φλεγμονη.

ο γιος μου εκανε επιπεφυκιτιδα, μα τι μουντζα φαγαμε :-(΄;;;

εγω φοβηθηκα με τους πονουσ χαμηλα στην κοιλια. ειλικρινα νομιζα πως γενναω. σε συνδυασμο με τον πονο στη μεση ειπα αυτο ειναι....θα τον κανω εξαμηνιτικο!!

παντως ξανακυκλοφορει ιωση γαστρεντεριτιδας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...