Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

πρίν από 31 λεπτά , Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

καλημερα σας!!!!

τι κανετε; διαβασα ειστε εξουθενωμενες και κουρασμενες.αχ βρε κποριτσια εσεις εχετε κι αλλα παιδακια και σιγουρα ειναι πολυ δυσκολο!καλη δυναμη!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας!!!!

τι κανετε; διαβασα ειστε εξουθενωμενες και κουρασμενες.αχ βρε κποριτσια εσεις εχετε κι αλλα παιδακια και σιγουρα ειναι πολυ δυσκολο!καλη δυναμη!

Αν μπεις στο χωρό απλώς χορεύεις και δέχεσαι τη ζωή σου έτσι. Είναι φυσιολογικός πλέον αυτός ο τρόπος ζωής και τον συνηθίζεις. Εγώ στην σκέψη μόνο οτι 2 μήνες θα κάθομαι χωρίς καν να έχω να μαγειρέψω, γιατί πρέπει να μαγειρεύω απο την προηγούμενη για να στέλνω και στην μικρή στο σχολείο, με πιάνει πανικός...Δεν έχω συνηθίσει να κάθομαι στο σπίτι να πιω έναν ολόκληρο καφέ, να δω μια ταινία χωρίς διαλείμματα κλπ...

geia sas koritsia th kanete?egw mia xara afou o adroulis mou einai se adeia apo shmera gia 2 vdomades opote tha xekourastw kai gw ligaki.

Parimenw kai gw me agwnia to allo savvato pou exw v epipedou na doume an einai ola ok.Shmera tha storisoume kai dentro na dw gia poso tha zhsei to kaimeno apo ta xerakia ths mikrhs mou xaxaxa

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

καλημερα κοριτσια!!!!

πως μου ειστε?εμεις μαθαμε οτι εχουμε κοριτσακι μολις 280 γρ.ουτε μισο κιλο ψωμι χαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!

βρηκαν ομως στην καρδουλα της κατι κουκκιδιτσες που αυξανουν τις πιθανοτητες για συνδρομο down.ο γιατρος που εκανε τον υπερηχο μου πεταξε τη βομβα και να κανω αμνιοπαρακεντηση κι εξαφανιστηκε.ουτε μου εξηγησε τι γινεται.

μεχρι να με δει ο γυναικολογος μου(ο θεος να τον εχει καλα)κοντεψα να παθω εγκεφαλικο.οι εξετασεις απο το pappΑ ειχαν βγει παρα πολυ καλες και η αυχενικη.ευτυχως ο γιατρουλης μου με καθυσηχασε και μου ειπε οτι αυτες οι κουκκιδιτσες θα αποβληθουν μεχρι να γεννηθει και δεν θελει να διακινδυνεψει τη ζωη της μικρης με αμνιοπαρακεντηση.αν ειχαν βγει και οι εξετασεις χαλια τοτε θα το συζυτουσαμε.

μερικοι γιατροι βρε κοριτσια δεν εχουν καθολου τροπους.απο το αγχος μου μου ειχε ανεβει η πιεση παρα πολυ.ευτυχως ολα καλα.

GLAEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!Καλη βδομαδα κοριτσια!Ελειπα την Παρασκευη απο τη δουλεια και τρεχω να μαζεψω τα ασυμμαζευτα,αμαν πια!Ξεκουραστηκα ομως,ειμαι καλυτερα απο τα στομαχικα και τις ζαλαδες μου και ειδα και το παιδακι μου,βγηκαμε..περασαμε πολυ ωραια και ηρεμησαμε κι εγω και αυτο!

Εμεις εχουμε β επιπεδου την αλλη τεταρτη,αντε να δουμε αν πανε ολα καλα!

Καλε φυλο μαθατε ολες ε? Μονο τα δικα μου παιδια κρυβονται...

Μριαννα με το καλο το κοριτσακι σου!Να δεις τι γλυκα που ειναι τα κοριτσακια!!!!:-DΚαλα αυτοι που κανουν τους υπερηχους ειναι απεριγραπτοι καποιες φορες!Ειναι να μην πεσεις σε βλακα!

καλημερα κατερινα!

μπραβο που εισαι καλυτερα,αντε να ηρεμησεις λιγακι!!

εμεις καλα ειμαστε περιμενω μετα τα χριστουγεννα να ξαναδω τον τσουτσουνη μου!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Μαριαννα εχουμε μολις 1 μερα διαφορα στην εγκυμοσυνη μας,εγω ειμαι σημερα 20+5.Απ'οτι καταλαβα β επιπεδου δεν πρεπει να εκανες ακομα,τι υπερηχο εκανες με αλλο γιατρο απο το δικο σου και στα ειπε ολα αυτα???

Βλακεια ειπα,20+6 ειμαι..νομιζω...:lol::lol:

Διαφημίσεις

τοσο νωρις θα την κανετε την β;; εγω μαλλον αργα ε;; στα ορια! 23+ /24!

Κοιτα εγω Τεταρτη θα ειμαι 21 εβδομαδων οποτε αν το αφηνα για μετα τις γιορτες θα πηγαινε πολυ μακρια!

Ε θα ειμαι 22 εβδομαδων οταν την κανω,καλα ειναι!

Καλημέρα κι απο μενα και καλή εβδομάδα!! Κι εγώ έιμαι λίγο κρυωμένη εδώ και μία εβδομάδα. Β επιπέδου έχουμε την επομενη Δευτέρα και δεν μπορω να περιμενω μεχρι τότε. :) Και ΄κατευθείαν μετα εχουμε και ραντεβού με το γιατρό!!! Θα τη δω τουλάχιστον αρκετή ώρα! Εχω αρχι΄σει και τη νιωθω πιο πολύ και ο πατέρας της το ίδιο!!!!;) Συχνά βλέπω ένα βουναλάκι είτε αριστερα είτε δεξια, όχι στιγμιάια, μενει αρκετη ώρα. Ψάχνοντας στο ιντερνετ διαβασμα διαφορες αποψεις. Είναι το μωρό ή είναι συσπάσεις;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...