Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Έχεις ταλαιπωρηθεί παρά πολύ και είναι λογικό να τα βλέπεις όλα μαύρα.Και εγώ πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη εξέταση δεν θα είχε νόημα,τα έχεις κάνει όλα.Ισως είναι θέμα εμβρύων τελικά.Για σπέρμα δεν μας είπες αν το τσεκαρατε,αλλά θεωρώ πως το έχετε κάνει.Κανε στοχευμένες επαφές τις ημέρες τις ωορρηξίας και δοκίμασε και αυτό με τον υπέρηχο στο γυναικολόγο για παρακολούθηση της ωορρηξίας και οβιτρελ,μια φίλη μου έμεινε έτσι έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια.

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Και εγώ έτσι ήμουν την περασμένη εβδομάδα και ξεθύμανε με εμετό.Αφού όταν σχόλασα και έφτασα σπίτι κοιτουσα τα σκαλιά μέχρι τον 4ο και μου φαινόταν κατόρθωμα αν καταφέρω και τα ανεβώ. Και αφού το έκανα το κατόρθωμα μόλις μπήκα σπίτι έπεσα στον καναπέ και δεν μπορούσα να σηκωθώ για κανένα λόγο. Άλλα συμπτώματα δεν είχα. εμένα προφανώς να με πείραξε και κάτι στο στομάχι γιατί πλέον δεν μπορώ να φάω βαρυά, αλλιώς υποφέρω.

Άσχετο...με το δίπλωμα τί έκανες? Μας είπες ? δεν θυμάμαι..

Εχμμ.... κοπηκα και τη δευτερη φορα πριν 3 βδομαδες..περασα στοπ στην τελευταια διασταυρωση,σχεδον τσακωθηκα με τη διασκαλα γιατι ολο μου μιλουσε και μου παταγε πεταλια κλπ, την κατσαδιασαν και οι εξεταστες ασχημα και την ωρα που περασα το στοπ με απασχολουσε αυτη,πηρα την καρτα μου κι εφυγα! Και τωρα ολο λεω θα παω σε αλλο δασκαλο να συνεχισω κι ολο το αναβαλλω...απλα απογοητευτηκα,κουραστηκα και το παρατησα,δε με θελει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχμμ.... κοπηκα και τη δευτερη φορα πριν 3 βδομαδες..περασα στοπ στην τελευταια διασταυρωση,σχεδον τσακωθηκα με τη διασκαλα γιατι ολο μου μιλουσε και μου παταγε πεταλια κλπ, την κατσαδιασαν και οι εξεταστες ασχημα και την ωρα που περασα το στοπ με απασχολουσε αυτη,πηρα την καρτα μου κι εφυγα! Και τωρα ολο λεω θα παω σε αλλο δασκαλο να συνεχισω κι ολο το αναβαλλω...απλα απογοητευτηκα,κουραστηκα και το παρατησα,δε με θελει!

θα σε σκοτώσω! δεν σου είπα να προσέχεις τα σήματα???? Οι περισσότεροι έτσι την πατάνε. Είτε με στοπ είτε με αναγκαστική πορεία δεξιά ή αριστερά και φεύγουν ευθεία στο απαγορευτικό.

Δεν έφταιγες όμως μωρέ...Αν σε αποσπούσε την προσοχή η άλλη και έμπειρος οδηγός να ήσουν θα μπορούσες να το κάνεις!

Συμβουλή: μην τα παρατάς!!!!!!!!!

Γεια σας κορίτσια,

Κατερίνα μην τα παρατάς τώρα!Βρες άλλο δάσκαλο,μα καλά κι αυτή γιατί σου μιλούσε;Δεν απαγορεύεται κανονικά;Πάρτο τώρα που τα έχεις πρόσφατα τα μαθήματα,αν το αφήσεις μετά θα πρέπει να ξαναρχίσεις με μαθήματα πάλι,κι είναι κρίμα,πεταμένα λεφτά!

Με τη μικρή σου,πάλι, τι τρέχει;

Από σήμερα κυκλοφορώ με κάλτσες συμπίεσης(καλά το γραφω;;)λόγω πόνων στα πόδια και φλεβών.Ιδιαίτερα τη νύχτα υποφέρω,πόνοι στα πόδια,άβολη θέση ύπνου,δεν μπορώ να ανασάνω,όλα μου φταίνε.

Κι ο αντρούλης να απλώνεται και να κοιμάται του καλού καιρού.:mad:

Καλημερα!

Τι κανετε κοριτσια; σημερα σερνομαι λιγο, εκανα χτες τη γιορτη του γιου μου - Νικολας - κ κουραστηκα λιγο. ειχα αδεια απο τη δουλεια, το πρωι ηρθε η κοπελα και καθαρισαμε, παραλληλα μαγειρευα κ τακτοποιουσα εεεε δεν ειμαστε πια κ για πολλα :tongue:. βαρυναμε!

ειχα κλεισει μια κοπελα για 2 ωρες κ απασχολησε τα πιτσιρικια, κατσανε ολα κ παιξανε μαζι της, πηγε ανελπιστα καλα! χαλαλι τα λεφτα, αξιζε τον κοπο!

Στη ζυγαρια δεν εχω ανεβει τελευταια:rolleyes:, περιμενω να φαω βρισιδι απο το γιατρο, σιγουρα εχω παρει αρκετα. τελευταια ποναω αρκετα χαμηλα στην κοιλια μου, εχω κ κατι "τραβηγματα" ας πουμε. ουφ ολο κατι μας ποναει!!

Κατερινα, μην το αγησεις το διπλωμα. μετα θα μπλεξεις με το μωρο κ θα το ξεχασεις τελειως. υπομονη με τη μικρη, ειναι κ η ηλικια δυσκολη, απο πειρα σου λεω πως οι γιαγιαδες τα κακομαθαινουν κ αυτο εχει αντικτυπο πανω μας. ο δικος μου τωρα που ξεκινησε παιδικο βγαζει αρκετες παραξενιες, αλλα δε μασαμε. αν "ξεφυγει" εχει τιμωρια, στερηση πρσαγματων και παααααααρα πολυ συζητηση συνεχεια για τα ιδια μεχρι να τα εμπεδωσει. καθε βραδυ κανω τον ψυχαναλυτη με το παιδι :tongue:. που θα παει....θα τα μαθει!

καλημέρα!

χρόνια πολλά στον Νικόλα Εύα.

Με τον παιδικό πώς τα πάτε?

Και εμείς μια απο τα ίδια στο θέμα συμπεριφοράς. Είχε παραγαϊδουρέψει τελευταία. ολο καμώματα ήταν. Της έφταιγαν τα πάντα και έψαχνε αφορμές για φασαρίες του στύλ γιατί είπες αυτό γιατί έκανες εκείνο, γιατί ο παπππούς με είπε γειά, δεν θέλω να με πει, και πάμε να τον μαλώσουμε και ένα σωρό χαζομάρες . Με κοινή τακτικη και δική μου και του συζύγου και κουβέντα μαζί της το ξεπεράσαμε αρκετά θα έλεγα.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Ευα να χαιρεσαι το γιοκα σου!!!

Πηγα στο γιατρο χθες αν και τελικα σημερα ειχα ραντεβου, ολα καλα με το μωρο,εχω β επιπεδου σε 2 βδομαδες.Κατα τ'αλλα ξεκιναω και σοδηρο μονο αν και μου ειπε δε χρειαζεται..

Χθες εφυγα απο τη δουλεια,ημουν χαλια, εστειλα τη μικρη στη μανα μου και κοιμηθηκα ενα 10ωρο...αλλα σημερα νιωθω χειροτερα! Δε μπορω να σταθω ορθια ,εχω ταση για εμετο,το στομαχι μου γενικα ειναι χαλια...και ηρθα και στη δουλεια το ζωον,δε ζητουσα μια μερα αδεια???

Καλημερα κοριτσια!

Ευα να χαιρεσαι το γιοκα σου!!!

Πηγα στο γιατρο χθες αν και τελικα σημερα ειχα ραντεβου, ολα καλα με το μωρο,εχω β επιπεδου σε 2 βδομαδες.Κατα τ'αλλα ξεκιναω και σοδηρο μονο αν και μου ειπε δε χρειαζεται..

Χθες εφυγα απο τη δουλεια,ημουν χαλια, εστειλα τη μικρη στη μανα μου και κοιμηθηκα ενα 10ωρο...αλλα σημερα νιωθω χειροτερα! Δε μπορω να σταθω ορθια ,εχω ταση για εμετο,το στομαχι μου γενικα ειναι χαλια...και ηρθα και στη δουλεια το ζωον,δε ζητουσα μια μερα αδεια???

περαστικά ρε Κατερινιώ.

Εγώ πάντως θα έπαιρνα τηλ να ενημερώσω οτι δεν θα πάω χωρίς να ζητήσω καν άδεια, όπως και έκανα την περασμένη εβδομάδα και έτσι συνήλθα. Κάτσε μια μέρα βρε στο σπίτι, δεν φτάνει που δεν πήρες επαπειλούμενη...

περαστικά ρε Κατερινιώ.

Εγώ πάντως θα έπαιρνα τηλ να ενημερώσω οτι δεν θα πάω χωρίς να ζητήσω καν άδεια, όπως και έκανα την περασμένη εβδομάδα και έτσι συνήλθα. Κάτσε μια μέρα βρε στο σπίτι, δεν φτάνει που δεν πήρες επαπειλούμενη...

Εκανα βλακεια γιατι με πηρε το αφεντικο μου χθες βραδυ να δει πως ειμαι και αν ερθω σημερα κι εγω οπως ημουν ξαπλα ενιωθα καλα...αλλα τωρα που σηκωθηκα ορθια απλα δεν μπορω να σταθω!

Εκανα βλακεια γιατι με πηρε το αφεντικο μου χθες βραδυ να δει πως ειμαι και αν ερθω σημερα κι εγω οπως ημουν ξαπλα ενιωθα καλα...αλλα τωρα που σηκωθηκα ορθια απλα δεν μπορω να σταθω!

Σε καταλαβαίνω και εγώ μέχρι να βάλω μια σούπα στην κατσαρόλα εκείνο το βράδυ έκανα κυριολεκτικά τρις ώρες. έβαλα τον κυμά στων μικροκυμάτων , κάθησα, έκοψα το κρεμμύδι, ξανακάθησα, ζύμωσα ξανακάθησα κλπ κλπ, μου κοβόντουσαν τα πόδια. Αφού μου έλεγε η μικρή κατουριέμαι, έστελνα τον άντρα μου και παρακολούσα μην την πιάσει το στραβό της και αρχίσει τα όχι εσύ η μαμα..

Διαφημίσεις

δεν μπορεί χωρίς εσένα το αφεντικό δηλαδή...

θα σε αντικαταστήσει τους μήνες που θα λείπεις?

Εχει βρει μια κοπελα μεσω γνωστου,ηρθε τα ειπανε..βεβαια ουτε αγγλικα δε ρωτησε αν ξερει κι εμεις κανουμε εισαγωγες.τελος παντων..της ειπε οτι θα την παρει για κανα χρονο μεχρι να επιστρεψω απο το γενναρη.

Εχει βρει μια κοπελα μεσω γνωστου,ηρθε τα ειπανε..βεβαια ουτε αγγλικα δε ρωτησε αν ξερει κι εμεις κανουμε εισαγωγες.τελος παντων..της ειπε οτι θα την παρει για κανα χρονο μεχρι να επιστρεψω απο το γενναρη.

οι δικοί μου στην προηγουμένη εγκυμοσύνη είχαν πάρει κοπέλα για 6μηνη πρακτική, επομένως ούτε ένσημα και μειωμένο μισθό αφού επιδοτείται. Και μετά της κάναν μια τετράμηνη σύμβαση ώσπου να επιστρέψω. Και τώρα για Γενάρη λένε πάλι να πάρουν καμιά, να προλάβω να την εκπαιδεύσω αλλά δεν κάνανε καμία κίνηση ακόμα.

οι δικοί μου στην προηγουμένη εγκυμοσύνη είχαν πάρει κοπέλα για 6μηνη πρακτική, επομένως ούτε ένσημα και μειωμένο μισθό αφού επιδοτείται. Και μετά της κάναν μια τετράμηνη σύμβαση ώσπου να επιστρέψω. Και τώρα για Γενάρη λένε πάλι να πάρουν καμιά, να προλάβω να την εκπαιδεύσω αλλά δεν κάνανε καμία κίνηση ακόμα.

Ε ποτε σταματας?Εγω τελος Φλεβαρη,τελειωνει και το μειωμενο μου τοτε!

Παντως στην πρωτη μου εγκυμοσυνη 20 μερες πριν φυγω βρηκε κοπελα...

Ε ποτε σταματας?Εγω τελος Φλεβαρη,τελειωνει και το μειωμενο μου τοτε!

Παντως στην πρωτη μου εγκυμοσυνη 20 μερες πριν φυγω βρηκε κοπελα...

19/4 έχω πητ. κάπου εκεί γύρω και εγώ λογικά.

ευχαριστω για τις ευχες κοριτσια!

Βικυ ο μικρος το πρωι παντα διαμαρτυρεται την ωρα που τον παμε στον παιδικο, κλαιει, δε θελει κλπ. του περναει στη διαρκεια της μερας, βεβαια εχει κατσει το πολυ μεχρι τις 12, ειναι ακομα σε περιοδο προσαρμογης. μας ζηταει που κ που αλλα το ξεπερναει.

απλα ειναι σε φαση που αναζηταει τον πατερα του συνεχως, του βγαινει ανασφαλεια ισως;; δεν ξερω. τις "παραξενιες" του τις αποδιδω στον παιδικο, ειναι κατι καινουργιο που τον προβληματιζει ακομα. αλλα δεν τις δεχομαι. τεσπα, μπορα ειναι θα περασει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...