Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Έχεις ταλαιπωρηθεί παρά πολύ και είναι λογικό να τα βλέπεις όλα μαύρα.Και εγώ πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη εξέταση δεν θα είχε νόημα,τα έχεις κάνει όλα.Ισως είναι θέμα εμβρύων τελικά.Για σπέρμα δεν μας είπες αν το τσεκαρατε,αλλά θεωρώ πως το έχετε κάνει.Κανε στοχευμένες επαφές τις ημέρες τις ωορρηξίας και δοκίμασε και αυτό με τον υπέρηχο στο γυναικολόγο για παρακολούθηση της ωορρηξίας και οβιτρελ,μια φίλη μου έμεινε έτσι έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια.

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

γειά σας κορίτσια.

εμένα κολπικά πάντως δεν με εξέτασαν. Ούτε καν ο γυναικολόγος μου δεν με εξέτασε ακόμα. Βέβαια με ξέρει και απο την προηγούμενη εγκυμοσύνη. Εννοώ ιστορικό κλπ.

Μαίρη δεν είναι ζήλιες αυτά που κάνει η κόρη της Κατερίνας . Και εγώ τα πέρασα και μάλιστα πριν μείνω έγκυος....κρίση είναι που τα πιάνει σε αυτή την ηλικία.Ακόμα και τη σκατωμένη πάνα για να της βγάλω κόλπα μου έκανε. ¨επρεπε να βρίσκω τεχνάσματα και να την πάιρνω με το καλό. Ολόκληρη ιστορία για 'ενα άλλαγμα. Και πραγματικά τα κάνουν αυτά για να σου πάνε κόντρα. ξέρουν οτι σου σπάνε τα νεύρα και το ευχαριστιούντε τα άτιμα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια,

τι κάνετε;

Πώς πανε οι κοιλίτσες,φουσκώνουν;

Σήμερα κάναμε τη β επιπέδου (21η εβδομάδα)

Εχουμε κοριτσάκι (χαρά ο άντρας μου,το έλεγε άλλωστε από καιρό ότι είναι κορίτσι),

και είναι υγιέστατο.

Δυστυχώς δεν μπορεσε ο γιατρός να βγάλει ωραία φωτογραφία γιατί είχε τα χεράκια στο πρόσωπο(πολύ ντροπαλή θα μου βγει) και δεν φαινόταν καλά.

Κάτι έβγαλε στο προφίλ,όμως.

Είναι 380 γραμμάρια.

Ο πλακούντας μου είναι κάπως χαμηλά,μόνο 2 έκατοστά από τον τράχηλο κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξαναδούμε κατά την 32η εβδομάδα.

Κι έτσι κοριτσόπουλα θα προσανατολιστούμε κατά τη ροζ πλευρά των μαγαζιών με βρεφικά.;)

Καλημερα!

Εγω εχω γυναικολογο σημερα και φυσικα θα παμε ολοι μαζι! Ελπιζω να δω και το φυλο, οχι οτι με νοιαζει, να ειναι υγιες με ενδιαφερει μονο! Πιστευω θα μου πει και για β επιπεδου σημερα, να δουμε...

Κοριτσακι Ρηνουλα ε???Ε, ας μην κρυψω την προτιμηση μου...μπραβο, με το καλο!

Αν εχετε εορταζοντες σημερα να τους χαιρεστε!!

χρονια πολλα σε οσες και οσους γιορταζουν!!!

ρηνουλα με το καλο η κορη σου!!!!! αχ παρτα ολα ροζ!!!!!

κατερινα καλα αποτελεσματα και φυσικα να λυθει το μυστηριο...να ξερεις βρε αδερφε τι να ψωνισεις!! χαχαχα!!

εμας χθες χορευε στον υπερηχο ο τσουτσουνης! ειναι μια χαρα,ολα οκ,δεν ειναι μικρουλης,απλα εγω δεν εχω κανει κοιλιτσα,μην αγχωνομαι ειπε ο γιατρος!

αυτα τα νεα μας!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες.

Μαίρη μου,χορευταράς ο δικός σου,ε;;;;:P

Εμένα αθλήτρια,έβαλε στο τέλος τα πόδια στο κεφάλι!:D

Βρε κοριτσάκια,έχω ένα θεματάκι με το ροζ...δεν μ αρέσει,μα καθόλου λέμε!!

Ιδιαίτερα το έντονο ροζ (τύπου Μπάρμπι),χμμμ....:rolleyes:

Εναλλακτικά χρώματα (που να κάνουν και κοριτσίστικο;)

Μωβάκι;

Κίτρινο;;

Αντε Κατερίνα η σειρά σου τώρα να μας πεις φύλο!

Ρηνουλα εγω σε ρουχα τουλαχιστον σχεδον ολα μωβ και λαχανι τα παιρνω!!!!

Γενικα παντως ειχα την ταση να παιρνω ουδετερα χρωματα απο την αρχη κυριως σε φανελακια,φορμακια κλπ...με το σκεπτικο να μην τα ξαναγοραζω οοοολα για το 2ο!

Ετσι , κουνια πηρα ασπρη οποτε θα αλλαξω μονο την κουνουπιερα αν ειναι αγορι,λικνο ασπρο και τα υφασματα του μωβ με πορτοκαλι οποτε ειναι ετοιμα..καροτσια πορτοκαλι και κοκκινα,καθισμα αυτοκινητου λαχανι κλπ...οποτε μην ανησυχεις!!!Οτι χρωμα θες και σου αρεσει παιζει στην αγορα!

Ρηνούλα ότι χρώμα θέλεις έχει βρε. όχι μόνο ροζ και μπλε. Εγώ σε φορμάκια είχα αρκετά ροζ αλλά τίποτα άλλο. ούτε δωμάτιο , ούτε μπανιέρα, ούτε καρότσι, καθισματάκι κλπ, ούτε καν σεντόνια και πετσέτες.

Κατερίνα άντε να κλείσεις και εσύ β επιπέδου να μάθουμε νέα!

Ναι,κι εγώ έτσι σκέφτομαι,

καλύτερα ουδέτερα χρωματάκια,χαρούμενα,όχι μονοχρωμία,πλήττωωωωω!!

Ασε που νομίζω ότι δεν θα το γλιτώσουμε στα διάφορα δώρα το ροζάκι,

ας είναι τουλάχιστον εκεί.

Αχ μ έχει πιάσει πάντως να κοιτάω παιδικά δωμάτια,αν και εμείς στο δικό μας θα το βάλουμε το μωράκι αρχικά.

Μπήκα και σε μια σελίδα

www.eimaimama.gr και κολλησα ώρες.

Καλημερα κοριτσια!

Πως την πατησα χθες...η μαια μου ειχε γραψει σε χαρτακι οπως παντα το ραντεβου μας αλλα το χαρτακι εχει πεταχτει εδω και καιρο!Τελος παντων εγω χθες θυμομουν οτι ειχα ραντεβου αλλα τελικα ο γιατρος ειναι εκει Δευτερα-Τεταρτη-Παρασκευη...η θα ξαναπαω σημερα που μαλλον σημερα εχω ραντεβου η θα παρω τηλ να ρωτησω μηπως παω κατευθειαν για β επιπεδου..

Κατα τ'αλλα ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα σπιτι, η κορη μου εχει ξεφυγει τελειως και με ταλαιπωρει,μεχρι κακια με ειπε χθες και ο αντρας μου κρεβατωθηκε απο γριπη και ολη νυχτα δεν εχω κοιμηθει...:-(

Διαφημίσεις

καλημέρα! Αχ , βρε Κατερίνα τί έπαθες...εγώ κάνω χειρότερα. Την περασμένη εβδομάδα έστειλα την κόρη μου χωρίς τσάντα στο σχολείο:oops::oops::tongue: και όπως έβγαζε η δασκάλα το μπουφάν της κατάλαβα οτι κάτι λείπει....ευτυχώς το σπίτι είναι δυο βήματα και πετάχτηκα και την πήρα:cool:

Νομίζω Κατερίνα πω είναι σωστή η σκέψη να πας πρώτα για β επιπέδου και μετά στον γιατρό , αφού ούτως ή άλλως πρέπει να τον επισκευτείς μετά με τα αποτελέσματα...

Και εγώ μαύρο ύπνο έκανα. Η μικρή ανέβασε 38 πυρετό το απόγευμα. ¨ολη νύχτα σηκωνόμουν και την παρακολουθούσα, ευτυχώς δεν ξανανέβασε είναι ακόμα απύρετη αλλά ανα 1-2 ώρες την κοιτούσα , επιπλέον ο άντρας μου ροχάλιζε σαν χαλασμένο τρακτέρ, σίγουρα έμεινε ξύπνια και η κουνιάδα μου απο κάτω με τέτοια φασαρία:tongue:και αναγκάστηκα και πήρα τα μπογαλάκια μου και πήγα στο σαλόνι, αφού του έκλεισα και την πόρτα γιατί ακουγόταν ως εκεί....

Μα να μην προσφερθεί να πάει να κοιμηθεί μια φορά εκεί για να πάρω το παιδί δίπλα μου όταν είναι άρρωστο χωρίς να στριμοχτούμε....:rolleyes: και είναι και άνετος ο καναπές...πολλάκις δοκιμασμένος:tongue:

Βικυ ο δικος μου ειπε να κοιμηθει στον καναπε αλλα το μετανιωσε και ηρθε διπλα μου...δυστυχως!

Μετα τους υπερηχους στυλ αυχενικης και β επιπεδου δεν παω στο γιατρο γιατι ο γιατρος μου ερχεται στο Ιασω οταν τους κανω!

Βικυ ο δικος μου ειπε να κοιμηθει στον καναπε αλλα το μετανιωσε και ηρθε διπλα μου...δυστυχως!

Μετα τους υπερηχους στυλ αυχενικης και β επιπεδου δεν παω στο γιατρο γιατι ο γιατρος μου ερχεται στο Ιασω οταν τους κανω!

ο δικός μου πάει στο σαλόνι μόνο το καλοκαίρι όταν ζεσταίνεται για να είναι κάτω απο το κλιματιστικό. Μα πώς δεν κρυώνει αυτός ο άνθρωπος, εμένα με παγώνει και κλέινω την πόρτα και αυτός κοιμάται εκεί που χτυπάει το κλιματιστικό:rolleyes:

Αν δεν έχεις παράλληλα και άλλες εξετάσεις απο τις οποίες να περιμένεις αποτελέσματα γιατί δεν βρίσκεστε κατευείαν εκεί να τελειώνει η δουλειά....

Θα ρωτησω το γιατρο και βλεπουμε,αν και θελω να παω σημερα,βεβαια δεν ειναι και καλο να κανεις συνεχεια υπερηχους αλλα πιστευω οτι β επιπεδου θα κανω σε 3 βδομαδες περιπου οποτε με παιρνει για εναν υπερηχο σημερα!

Κοριτσια δεν νιωθω καθολου καλα,ζαλιζομαι απο το λεωφορειο που ερχομουν, εχω αναγλουλες...χαλια ειμαι σημερα και δε μπορω και να φυγω απο τη δουλεια..

Θα ρωτησω το γιατρο και βλεπουμε,αν και θελω να παω σημερα,βεβαια δεν ειναι και καλο να κανεις συνεχεια υπερηχους αλλα πιστευω οτι β επιπεδου θα κανω σε 3 βδομαδες περιπου οποτε με παιρνει για εναν υπερηχο σημερα!

Κοριτσια δεν νιωθω καθολου καλα,ζαλιζομαι απο το λεωφορειο που ερχομουν, εχω αναγλουλες...χαλια ειμαι σημερα και δε μπορω και να φυγω απο τη δουλεια..

Και εγώ έτσι ήμουν την περασμένη εβδομάδα και ξεθύμανε με εμετό.Αφού όταν σχόλασα και έφτασα σπίτι κοιτουσα τα σκαλιά μέχρι τον 4ο και μου φαινόταν κατόρθωμα αν καταφέρω και τα ανεβώ. Και αφού το έκανα το κατόρθωμα μόλις μπήκα σπίτι έπεσα στον καναπέ και δεν μπορούσα να σηκωθώ για κανένα λόγο. Άλλα συμπτώματα δεν είχα. εμένα προφανώς να με πείραξε και κάτι στο στομάχι γιατί πλέον δεν μπορώ να φάω βαρυά, αλλιώς υποφέρω.

Άσχετο...με το δίπλωμα τί έκανες? Μας είπες ? δεν θυμάμαι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...