Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Έχεις ταλαιπωρηθεί παρά πολύ και είναι λογικό να τα βλέπεις όλα μαύρα.Και εγώ πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη εξέταση δεν θα είχε νόημα,τα έχεις κάνει όλα.Ισως είναι θέμα εμβρύων τελικά.Για σπέρμα δεν μας είπες αν το τσεκαρατε,αλλά θεωρώ πως το έχετε κάνει.Κανε στοχευμένες επαφές τις ημέρες τις ωορρηξίας και δοκίμασε και αυτό με τον υπέρηχο στο γυναικολόγο για παρακολούθηση της ωορρηξίας και οβιτρελ,μια φίλη μου έμεινε έτσι έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια.

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Ελισάβετ εγώ που συμβουλεύτηκα τον παιδίατρο μου είπε απο τα 2μιση και μετά παιδικό. Νωρίτερα δεν προσφέρει κάτι, είναι απλά λύση ανάγκης για εργαζόμενες μανούλες χωρις βοήθεια. Εγώ την δικιά μου τη βλέπω ακόμα και τα σκ στο σπίτι βαριέται και το βγάζει σε γκρίνια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελισάβετ εγώ που συμβουλεύτηκα τον παιδίατρο μου είπε απο τα 2μιση και μετά παιδικό. Νωρίτερα δεν προσφέρει κάτι, είναι απλά λύση ανάγκης για εργαζόμενες μανούλες χωρις βοήθεια. Εγώ την δικιά μου τη βλέπω ακόμα και τα σκ στο σπίτι βαριέται και το βγάζει σε γκρίνια.

egw den ergazomai alla den exw voitheia wstoso o mikros gkriniazei panagia mou!!!

kalispera ki apo emas flenaditses ti kanete??pws este??opws vlepw oloi ta xalia moas exoume me tin paliokrisi!!!!emeis eixame meiwsi sti douleia tou antra mou k exoume ftasei sta 700 eurw apo ta opoia ta msa einai enoikio afiste pou teleiwmo den exoune oi logariasmou!!!o mpomprakos mou oli mera trexei k paizei.to dentaki mas stolistike k epizei akomi!!!!!

emena me exei parei para polu apo katw mexri pou skeftomai oti den tha exw na parw oute ta vasika gia ti mpempa mas ws neo melos!!!!!

k fantasteite oti ta roouxalakia tou mirkou logo oti tane ola mple ta edwsa gia na voithisw mia kopela pouta exe anagki!!!!ti tha kanw thee mou me osa mas sumvainoune??

stenaxwrieme polu an k prospathw na skeftomai mono to Mano k tin mikri pou erxetai k na ta ksexnaw ola alla me exoune piasei ola ta psuxoswmatika mou me osa sumvainoune!!!!!oufffffff

sas flw k sugnwmi an sas eriksa psuxologika!!

filakia sta zouzounakia sas

ευάκι σε είχα προιδεάσει για αυτό που περιγράφεις . η κόρη μου έτσι ήταν. Τις δύο πρώτες μέρες με χαιρετούσε και μετά δεν με άφηνε να τη ντύσω και να τη χτενίσω. Σχεδόν σηκωτή την πήγαινα.μαύριζε η ψυχή μου σου λέω. Την ρωτούσα πώς πέρασε και άλλαζε κουβέντα. δεν της πήρε καιρό όμως να προσαρμοστεί. Απο μόνη της πλέον μου μιλάει για το τί έκανε και με ποιά παιδάκια έπαιξε. ¨εκανε και τις παρέες της. πλέον αν την ρωτήσεις σπίτι με τη γιαγιά ή σχολείο, σχολείο φωνάζει. Για να φανταστείς αν θέλω να την ''απειλήσω'' της λέω αν δεν συμαζέψεις τα παιχνίδια σου δεν θα πάς σχολείο αύριο και δεν της αρέσει καθόλου. θέλει λίιιιιγο χρόνο. Θα στρώσει, θα δεις , και θα του αρέσει. εγώ στην αρχή ένιωθα τύψεις, έλεγα τί έκανα στο παιδί μου, αλλά πλέον θεωρώ οτι ήταν η καλύτερη επιλογή. Μαθαίνει πολλλλλά πράγματα, τρώει σωστά, γιατί με τη γιαγιά οτι βλακεία θέλεις έτρωγε και κυρίως πάιζει με συνομίλικα και δεν είναι σε ένα δωμάτιο με μια γιαγιά και έναν παππού που πόσην ώρα πια να ασχοληθούνε μαζί του. Τις προάλλες μάθανε για τους δεινόσαυρους. ότι ερώτηση της έκανα μου την απάντησε σωστά και στο τέλος της εβδομάδας έφερε εργασία . Της λέω η πατούσα του δεινόσαυρου είναι αυτή. ¨οχι λε μαμά, μου απαντάει, του τυλανόσαυλου, και όντως έτσι έγραφε πάνω η εργασία.

υπομονή και μην αναφέρεσαι πολύ, μην τον ζορίζεις να σου μιλήσει όπως έκανα εγώ....θα το κάνει μόνος του.

πιστευω να το ξεπερασει κ ο δικος μου γρηγορα. θα συνηθισει τη νεα του πραγματικοτητα κ στο τελος πιστευω πως - οπως λες κ εσυ - θα του αρεσει.

υπομονη θελει, κ απο εμας κ απο εκεινον!

Διαφημίσεις

εκανα τη β' επιπεδου την παρασκευη, ειναι 500 γρμ το μωρο κ περιπου 28 εκ. ολα καλα, μετρησαμε τα παντα, ειδαμε παλαμες κ πατουσες :D. εκανε απιστευτες τουμπες ο κυριος, ολο γυρναγε γυρω γυρω.

130 ευρουλακια μας κοστισε. με εξετασε κ κολπικα, μετρησε τραχηλο κ ειδε κ πλακουντα. κοινως με "ξετιναξε"!!

αντε να παιρνετε σειρα κοριτσια!

εκανα τη β' επιπεδου την παρασκευη, ειναι 500 γρμ το μωρο κ περιπου 28 εκ. ολα καλα, μετρησαμε τα παντα, ειδαμε παλαμες κ πατουσες :D. εκανε απιστευτες τουμπες ο κυριος, ολο γυρναγε γυρω γυρω.

130 ευρουλακια μας κοστισε. με εξετασε κ κολπικα, μετρησε τραχηλο κ ειδε κ πλακουντα. κοινως με "ξετιναξε"!!

αντε να παιρνετε σειρα κοριτσια!

τελεια ο μπεμπακος!!!!με το καλο να τον ξρατησεις στα χερια σου!!!

να σε ρωτησω παντα εξεταζουν κολπο και τραχηλο; να ξερω δηλαδη! εμενα μου ειχε πει στην αυχενικη οτι εχω οπισθιο πλακουντα,αλλα τιποτα αλλο,κανενα προβλημα,εψαξα να βρω τι ειναι ακριβως,αλλα το εβρισκα με κατι αλλα μαζι.

....ηρθε το θαυμα.....

νομιζω πως το κανουν παντα, το ειχα κανει κ στην πρωτη εγκυμοσυνη μαζι με την β' επιπεδου.

εμενα μου ειπε πως ο πλακουντας ειναι 2 εκατοστα πιο κατω απο οτι θα επρεπε αλλα να μην ανησυχουμε γιατι μεγαλωνοντας η μητρα θα τον "παρασυρει" προς τα πανω μαζι της.

αμε πηραμε! η φωτο δεν ειναι πολυ καλη γιατι εβαζε μπροστα τα χερια του συνεχεια, μας εδειξε κ μια 3D φωτο της σπονδυλικης στηλης κ της λεκανης - εκει τρελλαθηκα! μετα τον βλέπαμε να τεντωνεται, να πιανει το κεφαλι του, ηταν απολαυση!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Εγω αυριο εχω γυναικολογο,να δουμε τι θα μου κανονισει και για β επιπεδου. Στην πρωτη εγκυμοσυνη παντως κολπικα δεν ειχα κανει τιποτα και Μαιρη ναι ειχα παρει τελειες φωτο τοτε!!!!

Εγω το μωρακι το νιωθω αρκετα εδω και μερες!!!!

αχχχχ θελω κι εγω!!!! εμεις ειχαμε τρελαθει με την αυχενικη που ανοιγοκλεινε στομα,φανταζομαι στην β θα κατουρηθουμε!! αντε να περασουν οι μερες!!!!

εχεις αρχισει τις αγορες ή οχι ακομα;

....ηρθε το θαυμα.....

καλημερα κατερινα!

ακους το μπεμπε συνεχεια ε;; αντε να τα πιασουμε στα χερια μας!!! εγω τον ειδα στον υπνο μου αποψε και φυσικα μου εμοιαζε!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Ελισαβετ, εγω να δεις τι τραβαω με την κορη μου!!Απο το κακο στο χειροτερο μερα με τη μερα! Μιλαμε με εχει κανει κουρελι το ντυσιμο της και ο υπνος της,την κυνηγαω πανω σε καναπεδες να χοροπηδαει...γκρινια και ουρλιαχτα για να ντυθει...ενας χαμος, αφου αποφασισα για τη δικη μου ψυχικη υγεια και για να μην σπαω τα νευρα του παιδιου να μην ασχολουμαι πλεον...

Ελισαβετ, εγω να δεις τι τραβαω με την κορη μου!!Απο το κακο στο χειροτερο μερα με τη μερα! Μιλαμε με εχει κανει κουρελι το ντυσιμο της και ο υπνος της,την κυνηγαω πανω σε καναπεδες να χοροπηδαει...γκρινια και ουρλιαχτα για να ντυθει...ενας χαμος, αφου αποφασισα για τη δικη μου ψυχικη υγεια και για να μην σπαω τα νευρα του παιδιου να μην ασχολουμαι πλεον...

ζηλευει η μικρη πολυ και το βγαζει με αυτο τον τροπο! γουσταρει να σε ταλαιπωρει!!! αλλα καλα κανεις,αστην γιατι εσυ κλονιζεσαι εκεινη το διασκεδαζει!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...