Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Έχεις ταλαιπωρηθεί παρά πολύ και είναι λογικό να τα βλέπεις όλα μαύρα.Και εγώ πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη εξέταση δεν θα είχε νόημα,τα έχεις κάνει όλα.Ισως είναι θέμα εμβρύων τελικά.Για σπέρμα δεν μας είπες αν το τσεκαρατε,αλλά θεωρώ πως το έχετε κάνει.Κανε στοχευμένες επαφές τις ημέρες τις ωορρηξίας και δοκίμασε και αυτό με τον υπέρηχο στο γυναικολόγο για παρακολούθηση της ωορρηξίας και οβιτρελ,μια φίλη μου έμεινε έτσι έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια.

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

απο ποτε ο γιατρος μετραγε το βαρος του μωρου σου; εγω θα του ζητησω να το μετρησει την δευτερα,την προηγουμενη φορα ημουν 15η εβδομ που πηγαμε και δεν τον ρωτησα. τωρα ομως θα τον ρωτησω και για υψος και για βαρος! βρε παιδι μου οποιος με ξαναρωτησει θα τπον βρισω!!!

φιλη Μαιρη καμια σχεση το μεγεθος της κοιλιας κ το βαρος της μαμας με το βαρος του μωρου! ακου ελλιποβαρες το μωρο, βρε τι ακουμε κ μεις οι μανες! απο δω κ στο εξης παντως ο γιατρος θα σου μετραει το μωρο σε βαρος, εννοειται στο περιπου, ειναι πια δυσκολο να υπολογισουν εκατοστα!!

και ναι οποιος σε ξαναρωτησει βριστον!!

εγω εχω κοιλουμπα κοριτσια, οπως κ στην 1η εγκυμοσυνη. το μωρο κλωτσαει συνεχεια.

κρεμουλα βαζω κ στο στηθος κ στην κοιλια απο την αρχη.

Νικη θα σε στεναχωρησω, κ εγω ειχα μικρο στηθος αλλα γεμισε ραγαδες στην 1η εγκυμοσυνη παρολο που εβαζα κρεμα. πλεον το στηθος μου εχει αλλαξει σχημα κ μεγεθος. :( κ νομιζω πως δεν θα επανελθει ποτε εκει που ηταν.

παμε για τη β επιπεδου σημερα κ ανυπομονωωωωω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευακι να μπεις να μας πεις μετα!!! καλη επιτυχια να εχετε και να παρεις την τελειοτερη φωτο του μωρου σου!!!! αχ τρελα ειναι!!! περιμενω πως και πως!! κοριτσια ενιωσα πριν λιγο 4 φορες κατι αριστερα απεναντι απο τον αφαλο(στο υψος αυτο δηλαδη) 4 δακτυλα αποσταση "φλεβα" να χτυπαει! λετε;;; να ειναι ο μπεμπακος μου;;; το εντερο δεν ειναι εκει ε;;; ειμαι εντελως ασχετη!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Θα αρχίσω απο σημερα να βαζω κρεμα παντου και καθε μερα!!!:D

Ευα καλή επιτυχία σήμερα... περιμένουμε νεα! Μαιρη πολύ πιθανο να έιναι ο μπεμπης!!! Καθε μερα που θα περναει θα είσαι και πιο σίγουρη ότι έιναι αυτός!!!;)

ευχαριστω κοριτσια!

μαιρη μαλλον ο μπεμπουκος ειναι που κανει τουμπες :D!

συναχωθηκα βρε κοριτσια, πως τα καταφερα παλι!

Εγω ειμαι χαλια καμια βδομαδα τωρα και φυσικα αφου ξαπλωνω με τη μικρη το βραδυ σημερα ειναι χαλια και αυτη!!!

Διαφημίσεις

Και εγώ έκανα ψιλοραγάδες στο στήθος παρότι είναι μικρό και παρόλο που δεν έκανα στην κοιλιά. Στα μπούτια και τον ποπό είχα απο την εφηβεία. Και έχει δίκιο η Κατερίνα. Και στην μέση κρεμούλα.

δηλαδή απο μπροστά απο το στήθος μέχρι τα μπούτια και απο πίσω απο τη μέση μέχρι τα μπούτια. εγώ ακόμα δεν πήρα ειδική για ραγάδες, ενυδατική σώματος βάζω όποτε θυμηθώ ενώ στην πρώτη το είχα σύστημα κάθε πρωί και βράδυ. Γυρεύοντας πάω μου φαίνεται:rolleyes:

Μαίρη φαντάζομαι ενημέρωσες τον γιατρό σου , ε?

και όσον αφορά την αλλαγή του στήθους και το δικό μου σκατά έγινε. και αφού είναι και μικρό σαν σκατά πατημένα να πώ καλύτερα. και τώρα στην εγκυμοσύνη το είδα αλλάζει πάλι. Μεγάλωσε η καφέ περιοχή των θηλών, σαν να άλλαξε σχήμα και γενικώς σαν να είναι μαστάρι αγελάδας....

Και το λαδακι κανει καλο ειδικα το αμυγδαλελαιο απλα εγω δεν μπορω να κολλαω και βαζω κρεμα!

σίγουρα είναι καλό. εμένα μου είχε πει ο γιατρός βαζελίνη. έβαλα μια φορά και λάδωσε το φανελάκι, η μπλούζα και αν ξάπλωνα να κοιμηθώ θα περνούσε και στα σεντόνια, γίνεται? Δεν γίνεται...αν ήταν για την κοιλιά μόνο θα φασκιονόμουν με κανένα πανάκι μέχρι να απορροφηθεί και κάτι γινόταν αλλά αν είναι να τυλιχτώ απο το βυζί μέχρι τον ποπο μούμια θα γίνω η γυναίκα.

παντως φετος ειναι πολυ χαλια με τις ιωσεις και τα συναχια! εχουμε τις περισσοτερες ιωσεις απο καθε αλλη χρονια και φυσικα ο καιρος ευνοει τα κρυολογηματα!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

σίγουρα είναι καλό. εμένα μου είχε πει ο γιατρός βαζελίνη. έβαλα μια φορά και λάδωσε το φανελάκι, η μπλούζα και αν ξάπλωνα να κοιμηθώ θα περνούσε και στα σεντόνια, γίνεται? Δεν γίνεται...αν ήταν για την κοιλιά μόνο θα φασκιονόμουν με κανένα πανάκι μέχρι να απορροφηθεί και κάτι γινόταν αλλά αν είναι να τυλιχτώ απο το βυζί μέχρι τον ποπο μούμια θα γίνω η γυναίκα.

ελα ρε βικυ, κλαιω απο τα γελια :tongue: :tongue: :tongue:

ακου μουμια...καλοοοοοοοο!!!

ακριβως τα ιδια, το βλεπω κ δεν το πιστευω!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: δεν θέλω να το βλέπω κάν. και η θηλή τείνει να κοιτάει προς τα κάτω....:confused: ανόρθωση 90 μοιρών θα χρειατώ. Σαν πέος που δεν πρόκειται να ξαναέχει στήση ενα πράγμα...Αχ Παναγίτσα μου, και δεν γίναμε ούτε 30 καλά καλά..

Εμείς μαίρη αντιθέτως φέτος δεν αρρωστήσαμε καθόλου αν εξαιρέσουμε ένα κρυολόγημα δικό μου με συνάχι κανένα 15νθήμερο. η μικρή μου παρόλλο που ξεκίνησε παιδικό ούτε μύξα δεν της έτρεξε ακόμα. φτού , μην τη ματιάσω και θα έχουμε γεννητούρια και δεν ήμαστε για τέτοια...

αααχχ πηγε ο γιος μου 2 μερες μια χαρα στον παιδικο και απο την τεταρτη κλαιει με μαυρο δακρυ.

δυστυχως τον παει η μαμα μου - εγω δεν μπορουσα να παρω αδεια - κ δεν ξερω αν αυτο χειροτερευει τα πραγματα. χαλια παντως.

απο δευτερα θα τον πηγαινει ο αντρας μου που θα ειναι απογευματινος.

:(

αααχχ πηγε ο γιος μου 2 μερες μια χαρα στον παιδικο και απο την τεταρτη κλαιει με μαυρο δακρυ.

δυστυχως τον παει η μαμα μου - εγω δεν μπορουσα να παρω αδεια - κ δεν ξερω αν αυτο χειροτερευει τα πραγματα. χαλια παντως.

απο δευτερα θα τον πηγαινει ο αντρας μου που θα ειναι απογευματινος.

:(

ευάκι σε είχα προιδεάσει για αυτό που περιγράφεις . η κόρη μου έτσι ήταν. Τις δύο πρώτες μέρες με χαιρετούσε και μετά δεν με άφηνε να τη ντύσω και να τη χτενίσω. Σχεδόν σηκωτή την πήγαινα.μαύριζε η ψυχή μου σου λέω. Την ρωτούσα πώς πέρασε και άλλαζε κουβέντα. δεν της πήρε καιρό όμως να προσαρμοστεί. Απο μόνη της πλέον μου μιλάει για το τί έκανε και με ποιά παιδάκια έπαιξε. ¨εκανε και τις παρέες της. πλέον αν την ρωτήσεις σπίτι με τη γιαγιά ή σχολείο, σχολείο φωνάζει. Για να φανταστείς αν θέλω να την ''απειλήσω'' της λέω αν δεν συμαζέψεις τα παιχνίδια σου δεν θα πάς σχολείο αύριο και δεν της αρέσει καθόλου. θέλει λίιιιιγο χρόνο. Θα στρώσει, θα δεις , και θα του αρέσει. εγώ στην αρχή ένιωθα τύψεις, έλεγα τί έκανα στο παιδί μου, αλλά πλέον θεωρώ οτι ήταν η καλύτερη επιλογή. Μαθαίνει πολλλλλά πράγματα, τρώει σωστά, γιατί με τη γιαγιά οτι βλακεία θέλεις έτρωγε και κυρίως πάιζει με συνομίλικα και δεν είναι σε ένα δωμάτιο με μια γιαγιά και έναν παππού που πόσην ώρα πια να ασχοληθούνε μαζί του. Τις προάλλες μάθανε για τους δεινόσαυρους. ότι ερώτηση της έκανα μου την απάντησε σωστά και στο τέλος της εβδομάδας έφερε εργασία . Της λέω η πατούσα του δεινόσαυρου είναι αυτή. ¨οχι λε μαμά, μου απαντάει, του τυλανόσαυλου, και όντως έτσι έγραφε πάνω η εργασία.

υπομονή και μην αναφέρεσαι πολύ, μην τον ζορίζεις να σου μιλήσει όπως έκανα εγώ....θα το κάνει μόνος του.

KALISPERA FILENADES TI KANETE??OLI MERA TREXW ME TON MIKRO DEN PRLAVAINW OUTE TOUALETA NA PAW...

I EGKUMOSUNI OLA KALA MONO POU DEN MPORW NA TIN XARW DIOTI SUNEXEIA TREXW ME TON MIKRO MOU!!

ALITHEIA APO POA ILIKIA THEWREITAI SWSTO NA PAEI ENA PAIDAKI PAIDIKO??

NOMIZW PWS O 20 MINWN MIKROULIS ME VARIETE...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...