Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια επειδή πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις ήθελα τη γνώμη σας. Έχω στην κατάψυξη 3 ακόμη βλαστοκυστες ποιότητας 2ΒΒ και οι δύο μάλιστα από αυτές έχουν γίνει την 6η ημέρα βλαστοκυστες. Αυτή τη φορά που έχω αποβολή έβαλα 3 βλαστοκυστες ποιότητας 5ΑΑ, 3ΒΑ και 3ΒΒ. Υπάρχει νόημα να μπω ξανά στη διαδικασία? Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος και να συνεχιστεί η κύηση, όχι απλά να προσθέσω μια αποβολή στη συλλογή μου, με έμβρυα χειρότερης ποιότητας από αυτά που έβαλα τώρα? Άκουγα σε ένα βίντεο το γυναικολόγο το Σακκά που έλεγε ότι μια άριστη βλαστοκυστη μιας γυναίκας 45 ετών είναι ανώμαλη... Εγώ τις μάζεψα από 42,5 μέχρι 43 και κάτι. Βαρέθηκα να ακούω πόσο καλή εικόνα έχω ορμονολογικα, ότι πάντα σε κάθε ωοληψια θα είχα έστω και 1 βλαστοκυστη και αποτέλεσμα 0. 

Θα συμφωνήσω με όλα τα κορίτσια παρακάτω σε αυτα που έγραψαν. Είναι το θέμα αν θες να συνεχίσεις τη διαδικασία εφόσον έχεις ακόμη στη καταψυξη. Όμως κανείς ούτε ο γιατρός δεν μπορούν να σου πουν αν θα μείνεις έγκυος γιατί υπάρχει αυτό το "ποτέ δεν ξέρεις" ακόμη και σε βλαστοκυστες λιγότερης καλής ποιότητας. Δες καταρχάς τη χοριακη σου τη Τρίτη και θα το σκεφτείς αναλόγως.. βάζοντας 3 έμβρυα αυτή τη φορά είναι πολύ φυσιολογικό να πιάστηκε και να μην προχώρησε κάποιο αυτό που σου είπε ο γιατρός σου δλδ.. καταλαβαίνω πως νιώθεις και την ταλαιπωρία τόσο χρόνων κι εγώ το ίδιο θα σκεφτόμουν στη θέση σου αλλά με τόσες σκέψεις και άγχος δεν βοηθάς ούτε τον εαυτό σου ούτε το εμβρυακι που προσπαθεί να πιαστεί.. προσπάθησε όσο μπορείς να ηρεμήσεις και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν για να ξεφύγεις λίγο μέχρι τη Τριτη που θα μάθεις.. 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εν τω μεταξύ το μεγαλύτερό μου άγχος σε όλη τη γέννα είναι η επισκληρίδιος . Την τρέμω. Ένα χιλιοστό βαθύτερα να μπει έγινε η ζημιά..Βέβαια κάποιος μου είπε οτι εξειδικεύονται μια 5ετία μόνο στην επισκληρίδιο αλλά όσο να'ναι εμένα με τρομάζει. Η δικιά μου αναισθησιολόγος ήταν πολύ καλή. Γλυκομίλητη και πολύ ελαρύ χέρι. Μέσα σε 1ο λεπτά με έπιασε.

Πώς ξεαποστειρώθηκε δηλαδή?Θυμαμαι κάποια στιγμή πήγα να γυρίσω πίσω να την κοιτάξω και μου φώναξε μηηηηηηηη! Είμαι αποστειρωμένη ολόκληρη, δεν πρέπει να μεταφέρουμε μικρόβια!

?Θυμαμαι κάποια στιγμή πήγα να γυρίσω πίσω να την κοιτάξω !

να κοιταξεις τη βελονα;;;; ηρωααααςςςς!! ουτε για πλακα ετσι; κ δεν φοβαμαι τις βελονες, αλλα νομιζω πως τη βελονα της επισκληριδιου δεν θα ηθελα να τη δω!!

να κοιταξεις τη βελονα;;;; ηρωααααςςςς!! ουτε για πλακα ετσι; κ δεν φοβαμαι τις βελονες, αλλα νομιζω πως τη βελονα της επισκληριδιου δεν θα ηθελα να τη δω!!

χαχαχαχαχαχαχα! ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! Την βελόνα δε θέλω να τη δω ούτε στο σακουλάκι της, όχι πάνω μου.....

Γύρισα να της πώ κάτι μάλλον. Εγώ είμαι ικανή να δω σύριγγα και να λυποθυμίσω. Μόνο για ήρωα δεν κάνω...Αφού και εγώ απορώ με τον εαυτό μου πώς γέννησα χωρίς να λυποθυμίσω....Και το λέω γιατί είμαι φοβιτσιάρα.

Διαφημίσεις

Δεν ξερω πως τα καταφερε η ιδια και την ξεαποστειρωσε!!!

Οσο για βελονες μεχρι να μεινω 1η φορα εγγυος ειχα μεγαλο θεμα,λιποθυμουσα!Αλλα τωρα ειμαι αντελως αναισθητη!Τρυπα να τελειωνουμε που λενε...

Και η κορη μου επισης,μα να κοιταει να της παιρνουν αιμα και να τους λεει πως περασε στις διακοπες???

Κορίτσια,συνέβη σήμερα κάτι που με έβαλε σε μεγάλες σκέψεις.

Ήρθε να με επισκεφτεί μια φίλη μου με το 11 μηνών μωράκι της,το οποίο μπουσουλάει και ψευτοστηρίζεται όρθιο στα ποδαράκια του.

Πριν έρθουν έκανα το πάτωμα να λάμπει και άρχισα να μαζεύω όλα όσα θα μπορούσε να πιάσει με τα χεράκια του.

Διαπίστωσα (με φρίκη) ότι το σπίτι μου είναι γεμάτο παγίδες για ένα μωρό!

Κάτι που μου επιβεβαίωσε και η φίλη μου.

Γλάστρες,καλώδια,ηλεκτρικές συσκευές,διακοσμητικά στα τραπεζάκια,το τηλέφωνο(το πρώτο που έπιασε!!),αμέτρητα ντοσιέ στη βιβλιοθήκη,βιβλία,για να μην πω για πρίζες,χαλιά στηριγμένα όρθια σε μια εσοχή του τοίχου.Όλα σε απόσταση προσιτή(χαμηλά).

Και όλα πρώτα στο στόμα!!!

Και τώρα τι κάνουμε;Όσα ψηλά ράφια και να φτιάξουμε,όλα δεν χωράνε.

Πώς το λύσατε εσείς το πρόβλημα;

καλημέρα κορίτσια!

ρηνούλα όσον αφορά μπιμπελό κλπ εγώ τα είχα σηκώσει όλα. Κάποιοι έχουν αντίθετη αποψη, να μάθουν στο παιδί να μην πλησιάζει. Εγώ μετά από αρκετό κυνήγι της κόρης μου δεν άντεξα άλο αυτή την κατάσταση ή μάλλον το άγχος, γιατί σε κλάσματα δευτερολέπτου στην κάνουν τη ζημιά, επομένως τα σήκωσα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Τα συρτάρια τα ασφάλισα όλα με ασφάλειες. Όχι τόσο γιατι μου πετούσε πράγματα έξω αλλά κυρίως γιατί έπιανε τα χεράκια της. Καλώδια δεν έχω γιατί ο άντρας μου τα έχει χωνέψει στους τοίχους. Για τα καλώδια θα πάρεις κάτι πλαστικές ''φωλιές'' έχουν πλάτος σαν τα σοβατιπι και τα στερεώνεις εκεί πάνω. Απο όρθια αντικείμενα είχα μόνο μια σιδερώστρα πίσω απο την πόρτα και επειδή ήταν δίπλα η ντουλάπα έδεσα ένα κορδονάκι στο πόμολο της πόρτας και της ντουλάπας ώστε ούτε να κλείνει την πόρτα η μικρή και να έχει πρόσβαση και σε περίπτωση που γλιστρίσει η σιδερώστρα να μην παρασύρει την πόρτα και πέσει κάτω.

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Venus με το καλο!!!!

Ρηνουλα μην τρελαινεσαι!Τα καλωδια ισως ειναι προβλημα αλλα ετσι κι αλλιως δε θα μπορεις να κανεις αλλιως απο το να τρεχεις πισω απο το μωρο σου!Εδω εμεις και μεγαλυτερα που εχουμε τρεχουμε,εκει να δεις να τα βλεπεις ξαφνικα να χοροπηδανε πανω σε καναπεδες και να τρεχεις!!

Ασφαλειες παντου θα βαλεις σε ντουλαπια,συρταρια κλπ,εγω εχω παρει απο το ΙΚΕΑ. Θα παρεις και γωνιες αυτοκολλητες για τα τραπεζακια.Κανεις μας δε σκεφτηκε οταν αγορασε τα επιπλα του και εστησε το σπιτι του αν ειναι ασφαλες για μωρο!Γι'αυτο να εισαι σιγουρη!Οσο για τη βιβλιοθηκη εμεις την εχουμε στο δωματιο της,σκαρφαλωνει καμια φορα αλλα θα συνηθισει αν την αφησεις εκει!Θα προσεχεις και στην τελικη αντε να παρει κανενα βιβλιο να ξεφυλισει! Μπιμπελο εγω χαμηλα δεν ειχα πολλα,μονο κορνιζες που μετα απο καιρο καταφερα να μην τις πειραζει και ενα δισκο γυαλινο στο τραπεζακι του σαλονιου με ενα ποτηρι...ε με αυτο παιξαμε πολυ αλλα πλεον δεν ασχολειται!

Ήρθε να με επισκεφτεί μια φίλη μου με το 11 μηνών μωράκι της,το οποίο μπουσουλάει και ψευτοστηρίζεται όρθιο στα ποδαράκια του.

Πριν έρθουν έκανα το πάτωμα να λάμπει και άρχισα να μαζεύω όλα όσα θα μπορούσε να πιάσει με τα χεράκια του.

Διαπίστωσα (με φρίκη) ότι το σπίτι μου είναι γεμάτο παγίδες για ένα μωρό!

Κάτι που μου επιβεβαίωσε και η φίλη μου.

Γλάστρες,καλώδια,ηλεκτρικές συσκευές,διακοσμητικά στα τραπεζάκια,το τηλέφωνο(το πρώτο που έπιασε!!),αμέτρητα ντοσιέ στη βιβλιοθήκη,βιβλία,για να μην πω για πρίζες,χαλιά στηριγμένα όρθια σε μια εσοχή του τοίχου.Όλα σε απόσταση προσιτή(χαμηλά).

Και όλα πρώτα στο στόμα!!!

Και τώρα τι κάνουμε;Όσα ψηλά ράφια και να φτιάξουμε,όλα δεν χωράνε.

καλημερα κ καλως ηρθες στην πραγματικοτητα των μωρων!

ολοι απο την ιδια φρικη περασαμε.

η μια αποψη λεει οτι πρεπει να αφησεις τα πραγματα γυρω στο σπιτι για να μαθει το μωρο να συνυπαρχει κ να μην τα πειραζει. εγω πραγματα που σπανε κ μπορει να το τραυματισουν τα μαζεψα (πχ γυαλικα). εβαλα σε ολες τις πριζες τα ειδικα προστατευτικα, εβαλα ασφαλειες στα ντουλαπια.

ολα οσα εχουμε στο σπιτι μας πριν το μωρο ειναι για αυτα ενας πειρασμος κ ενας χωρος για εξερευνηση.

δυστυχως οσα κ να προλαβεις θα δεις οτι στην αρχη μαλλον θα εχεις κυνηγητο. ειναι κ θεμα παιδιου το τι θα πειραξει, πχ ο γιος μου δεν αφηνε τιποτα ορθιο. μεχρι κ τα σκουπιδακια απο κατω επιανε κ ετρωγε.

τα τηλεφωνα ειναι αγαπημενο αξεσουαρ, αλλωστε μας μιμουνται. μας βλεπουν να μιλαμε σε κινητα σταθερα κ απλα θελουν να κανουν το ιδιο.

κ το "ολα στο στομα" αναμενομενο ειναι. ειναι και αυτος ενας τροπος εξερευνησης.

μανα κουραγιο!! τα καλυτερα ερχονται!! :D

χτες το απογευμα ηταν σπιτι ενα ζευγαρι φιλοι με τις κορες τους.

η μεγαλη - 4 ετων - ειναι ενα παιδι που στη φαση της εξερευνησης πειραζε τα ΠΑΝΤΑ, ανοιγε ντουλαπια, πειραζε μπιμπελο κλπ κλπ. οπως ακριβως κ ο γιος μου δηλαδη. τρεχαμε συνεχεια απο πισω τους - εγω ακομα τρεχω.

η μικρη τους κορη που ειναι 1,5 ετων ειναι το ακριβως αντιθετο. δεν πειραζει τιποτα απολυτως, μονο με παιχνιδια παιζει.

ιδιοι γονεις τα γεννησαν κ τα μεγαλωνουν. αλλα τα παιδια καμια σχεση.

ελπιζω ο δευτερος να μου βγει λιγοτερο "περιεργος"χαχαχα :tongue:!

Καλημέρα κι απο μενα!!! Θα ρίξουμε πολύ τρέξιμο δηλαδή! :D Εμείς ευτυχώς δεν έχουμε πολλά μπιχλιμπίδια στο σπίτι. Και αυτά που έχουμε είναι στο ΄τζάκι (ψηλα δηλαδη) και στη βιβλιοθήκη που καποια στιγμή θα ανέβουν ψηλότερα. Αλλά , ναι, οι μπρίζες, τα καλώδια, οι γωνίες, τα ντουλάπια πρέπει να γίνουν ακίνδυνα!

Οσο για τους τοκετούς καλά κανετε και μας τα λέτε. Σίγουρα δεν είναι και το πιο ευκολο πράγμα στον κόσμο αλλα προσωπικά εμενα μου αρέσει να ακουω εμπειρίες για να προετοιμάζομαι. Παρ όλο που φοβάμαι πολύ προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά!

Από κοιλιά πώς πάτε;;; Ολοι μου λένε ότι δεν έχω καθολου κοιλιά. Έχει πετάξει λίγο αλλα μη φανταστέιτε κάτι το ιδιαίτερο.

Γεια σας κορίτσια!

Ανυπομονούσα να μπω σήμερα να διαβάσω τις γνώμες σας και μόλις τώρα τα κατάφερα.

Ήδη χτες πήγα κι αγόρασα προστατευτικά για τις γλάστρες,μπαίνουν πάνω στο χώμα και δεν επιτρέπουν τις εξερευνήσεις.Κάνουν και για κατοικίδια.

Αλλά έχουμε πολύ μέλλον ακόμα σ αυτό το θέμα.

Όσα αφορούν στη γέννα ακόμα δεν θέλω να τα σκέφτομαι,είναι όμως πολύ χρήσιμα όσα γράφετε,...καλά...ιδέα δεν έχω,και ποια έχει δηλαδή αν δεν τα έχει περάσει.

Πιο πολύ με αγχώνει αν και πώς θα θηλάσω,ας πούμε.

Έρχονται ενδιαφέροντα πράγματα στη ζωή μας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...