-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 45 λεπτά , Eternity είπε:
Κορίτσια επειδή πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις ήθελα τη γνώμη σας. Έχω στην κατάψυξη 3 ακόμη βλαστοκυστες ποιότητας 2ΒΒ και οι δύο μάλιστα από αυτές έχουν γίνει την 6η ημέρα βλαστοκυστες. Αυτή τη φορά που έχω αποβολή έβαλα 3 βλαστοκυστες ποιότητας 5ΑΑ, 3ΒΑ και 3ΒΒ. Υπάρχει νόημα να μπω ξανά στη διαδικασία? Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος και να συνεχιστεί η κύηση, όχι απλά να προσθέσω μια αποβολή στη συλλογή μου, με έμβρυα χειρότερης ποιότητας από αυτά που έβαλα τώρα? Άκουγα σε ένα βίντεο το γυναικολόγο το Σακκά που έλεγε ότι μια άριστη βλαστοκυστη μιας γυναίκας 45 ετών είναι ανώμαλη... Εγώ τις μάζεψα από 42,5 μέχρι 43 και κάτι. Βαρέθηκα να ακούω πόσο καλή εικόνα έχω ορμονολογικα, ότι πάντα σε κάθε ωοληψια θα είχα έστω και 1 βλαστοκυστη και αποτέλεσμα 0.
Θα συμφωνήσω με όλα τα κορίτσια παρακάτω σε αυτα που έγραψαν. Είναι το θέμα αν θες να συνεχίσεις τη διαδικασία εφόσον έχεις ακόμη στη καταψυξη. Όμως κανείς ούτε ο γιατρός δεν μπορούν να σου πουν αν θα μείνεις έγκυος γιατί υπάρχει αυτό το "ποτέ δεν ξέρεις" ακόμη και σε βλαστοκυστες λιγότερης καλής ποιότητας. Δες καταρχάς τη χοριακη σου τη Τρίτη και θα το σκεφτείς αναλόγως.. βάζοντας 3 έμβρυα αυτή τη φορά είναι πολύ φυσιολογικό να πιάστηκε και να μην προχώρησε κάποιο αυτό που σου είπε ο γιατρός σου δλδ.. καταλαβαίνω πως νιώθεις και την ταλαιπωρία τόσο χρόνων κι εγώ το ίδιο θα σκεφτόμουν στη θέση σου αλλά με τόσες σκέψεις και άγχος δεν βοηθάς ούτε τον εαυτό σου ούτε το εμβρυακι που προσπαθεί να πιαστεί.. προσπάθησε όσο μπορείς να ηρεμήσεις και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν για να ξεφύγεις λίγο μέχρι τη Τριτη που θα μάθεις..
-
CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012
-
Θέματα
-
- 5.688 απαντήσεις
- 788.570 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.125.898 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 34.104 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 114.632 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 205.070 εμφανίσεις
-
-
-
- 5.688 απαντήσεις
- 788.570 εμφανίσεις
-
- 35 απαντήσεις
- 1.564 εμφανίσεις
-
- 818 απαντήσεις
- 77.544 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 44
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 648 απαντήσεις
- 27.943 εμφανίσεις
-
- 1.626 απαντήσεις
- 200.674 εμφανίσεις
-
Διαβήτης κύησης
Από TSOUF, in Ιατρικά & Υγεία
- 1 απάντηση
- 106 εμφανίσεις
-
- 32 απαντήσεις
- 1.673 εμφανίσεις
-
- 60 απαντήσεις
- 43.208 εμφανίσεις
-
- 16 απαντήσεις
- 680 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 605 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα