Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια επειδή πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις ήθελα τη γνώμη σας. Έχω στην κατάψυξη 3 ακόμη βλαστοκυστες ποιότητας 2ΒΒ και οι δύο μάλιστα από αυτές έχουν γίνει την 6η ημέρα βλαστοκυστες. Αυτή τη φορά που έχω αποβολή έβαλα 3 βλαστοκυστες ποιότητας 5ΑΑ, 3ΒΑ και 3ΒΒ. Υπάρχει νόημα να μπω ξανά στη διαδικασία? Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος και να συνεχιστεί η κύηση, όχι απλά να προσθέσω μια αποβολή στη συλλογή μου, με έμβρυα χειρότερης ποιότητας από αυτά που έβαλα τώρα? Άκουγα σε ένα βίντεο το γυναικολόγο το Σακκά που έλεγε ότι μια άριστη βλαστοκυστη μιας γυναίκας 45 ετών είναι ανώμαλη... Εγώ τις μάζεψα από 42,5 μέχρι 43 και κάτι. Βαρέθηκα να ακούω πόσο καλή εικόνα έχω ορμονολογικα, ότι πάντα σε κάθε ωοληψια θα είχα έστω και 1 βλαστοκυστη και αποτέλεσμα 0. 

Θα συμφωνήσω με όλα τα κορίτσια παρακάτω σε αυτα που έγραψαν. Είναι το θέμα αν θες να συνεχίσεις τη διαδικασία εφόσον έχεις ακόμη στη καταψυξη. Όμως κανείς ούτε ο γιατρός δεν μπορούν να σου πουν αν θα μείνεις έγκυος γιατί υπάρχει αυτό το "ποτέ δεν ξέρεις" ακόμη και σε βλαστοκυστες λιγότερης καλής ποιότητας. Δες καταρχάς τη χοριακη σου τη Τρίτη και θα το σκεφτείς αναλόγως.. βάζοντας 3 έμβρυα αυτή τη φορά είναι πολύ φυσιολογικό να πιάστηκε και να μην προχώρησε κάποιο αυτό που σου είπε ο γιατρός σου δλδ.. καταλαβαίνω πως νιώθεις και την ταλαιπωρία τόσο χρόνων κι εγώ το ίδιο θα σκεφτόμουν στη θέση σου αλλά με τόσες σκέψεις και άγχος δεν βοηθάς ούτε τον εαυτό σου ούτε το εμβρυακι που προσπαθεί να πιαστεί.. προσπάθησε όσο μπορείς να ηρεμήσεις και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν για να ξεφύγεις λίγο μέχρι τη Τριτη που θα μάθεις.. 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!

Με γειά το κρεβάτι κατερίνα! Θα συνηθίσει μωρέ...Η δικιά μου ευτυχώς ενώ η κούνια είναι στο δωμάτιο δεν τη ξαναζήτησε. Πλέον τη βάζω στο κρεβάτι, τη σκεπάζω, την καληνυχτώ και φεύγω, ενώ παλιότερα κοιμόταν στο κρεβάτι μας βλέποντας ντόρα.

Περαστικά κατερινάκι. Και εγώ χάλια είμαι. Έμεινα σπίτι σήμερα. Απο χθες το απόγευμα κάνω εμετό και με πιάσαν κολικοί στο στομάχι. Αν ήμουν στο μήνα μου θα νόμιζα πως γενάω. Πήρα τον γιατρό και μου είπε αφού δεν έχω και δοιάροια κάτι με πείραξε. Γενικώς δεν θυμάμαι αν ξαναναφέρθηκα αλλά τελευταία έχω τρελή δυσπεψία και καούρες. θα έφαγα βαρυά και να τα αποτελέσματα...απο τους εμετούς είμαι μείον ένα κιλό. Με βλέπω να την βγάζω με σουπίτσες και λαπά για τους επόμενους μήνες.

Και εγώ το νιώθω πολύ το μωρό. Κινείται συνέχεια.

Νίκη εγώ φυσιολογικά γέννησα. Κοίτα, αν κάνεις επισκληρίδιο το ίδιο πράγμα είναι. Σου βάζουν ένα πανί στα πόδια και δεν βλέπεις τίποτα απλώς ''σκαλίζουν'' διαφορετικά σημεία. Εγώ να σου πω την καισαρική φοβάμαι γιατί μου είπαν βγάζουν τα έντερα έξω και ακούς διάφορους θορύβους. Η κατερίνα ξέρει καλύτερα...Εμένα οι κοπέλες στο μαιευτήριο μου το είπανε και της μιας απο το φόβο της έπεφτε συνέχεια η πίεση.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω σε χιερουργειο δεν ειχα ξαναμπει ποτε!

Προσωπικα ενιωθα σα να με σκαβουν!Να εχουν βαλει μεσα μου φτυαρια και να σκαβουν!Δεν πονουσα οπως η κουμπαρα μου που τελικα η επισκληριδιος δεν την ειχε πιασει καλα και τα ενιωσε ολα:confused: ....αλλα αυτο το σκαψιμο στα σωθικα μου δε θελω να το ξανανιωσω!

Κατάλαβα!!! Εχετε δίκιο!!! Το ξέρω ότι είναι 1000 φόρες καλύτερο να γεννησεις με φυσιολογικό τοκετο αλλα με εχει πιασει μια φοβία ότι δε θα μπορω να συνεργαστώ, είμαι πολύ φοβιτσιάρα!:(

viki εμενα οι καουρες όταν με πιασανε καρατήσανε 2-3 μερες. Τωρα δεν έχω προβλημα. Τρωω κανονικά προς το παρόν. Ελπίζω να μη σου κρατήσουν μεχρι το τέλος!

Κατάλαβα!!! Εχετε δίκιο!!! Το ξέρω ότι είναι 1000 φόρες καλύτερο να γεννησεις με φυσιολογικό τοκετο αλλα με εχει πιασει μια φοβία ότι δε θα μπορω να συνεργαστώ, είμαι πολύ φοβιτσιάρα!:(

viki εμενα οι καουρες όταν με πιασανε καρατήσανε 2-3 μερες. Τωρα δεν έχω προβλημα. Τρωω κανονικά προς το παρόν. Ελπίζω να μη σου κρατήσουν μεχρι το τέλος!

και στην πρώτη εγκυμοσύνη τις είχα. Έτρωγα σήμερα και χώνευα μεθαύριο αλλά τώρα τα βλέπω πιο σκούρα τα πράγματα...

και εγώ που είχα μια εύκολη γέννα και μόλις γέννησα είπα αν είναι έτσι κάνω άλλα 10 , τώρα δεν θέλω να την σκέτομαι αυτή τη μέρα. Λογικό είναι να φοβάσαι και μην νομίζεις οτι εμείς δεν φοβόμαστε. Εδώ αίμα πάω να δώσω και λέω άντε να τελειώνουμε. Απλώς θεωρώ μαζοχισμό να γεννήσεις χωρίς επισκληρίδιο. Εγώ προσωπικά δεν αντέχω....Αυτές που το κάνουν απο επιλογή μπράβο τους! Εγώ απλά δεν βρίσκω το λόγο...

Δεν πονουσα οπως η κουμπαρα μου που τελικα η επισκληριδιος δεν την ειχε πιασει καλα και τα ενιωσε ολα:confused:

ΠΩΠΩ! έπαθε τέτοιο πράγμα? και μια φίλη μου σε φυσιολογικό τοκετό δεν την έπιασε καλά και πονούσε απο τη μια μεριά. Το επισήμανε και της την ξανακάνανε απο την αρχή πριν τις εξωθήσεις. Βασικά όπως της είπε ματά ορθοπαιδικός, ο αναισθησιολόγος δεν τη χτύπησε στο κέντρο γι'αυτό συνέβει.

Διαφημίσεις

ειμαι ομοιοπαθης με τη φιλη σου βικυ! κ εμενα η επισκληριδιος δεν με επιασε απο τη μια μερια κ καταλαβα γερους πονους. γενικα δεν μπορω να πω οτι με πολυεπιασε η επισκληριδιος γιατι καταλαβα αρκετους πονους κ φυσικα καταλαβα κ το κοψιμο κ το ραψιμο στο περινεο. καλο ε;;

ειμουνα 100% σιγουρη οτι για καποιο λογο θα γεννουσα με καισαρικη, ειχα κατι θεματακια στις τελευταιες εβδομαδες της εγκυμοσυνης κ - χωρις να μου το εχει πει ποτε ο γιατρος μου βεβαια - νομιζα πως θα με παει προγραμματισμενα για καισαρικη. αλλα ο γιος μου ειχε αλλη αποψη κ αποφασισε να κανει εξοδο.

παντως καισαρικη απο επιλογη δεν θα εκανα, οπως κ να το κανουμε ειναι εγχειρηση. ειμουνα η μοναδικη κοπελα στο δωματιο του Ιασω που ειχα γεννησει με φυσιολογικο, ολες οι υπολοιπες ειχαν κανει καισαρικη.

δυστυχως στην 1η εγκυμοσυνη δεν παρακολουθησα μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης, θα το κανω οπωσδηποτε τωρα.

παντως καισαρικη απο επιλογη δεν θα εκανα, οπως κ να το κανουμε ειναι εγχειρηση. ειμουνα η μοναδικη κοπελα στο δωματιο του Ιασω που ειχα γεννησει με φυσιολογικο, ολες οι υπολοιπες ειχαν κανει καισαρικη.

Εμενα πως με αποκαλουσαν στο δωματιο???Πχ για να ανοιξουν φωνη στην τηλεοραση...να ρωτησουμε μηπως ενοχλει την εγχειρισμενη!!!:-(:sad:

ειμαι ομοιοπαθης με τη φιλη σου βικυ! κ εμενα η επισκληριδιος δεν με επιασε απο τη μια μερια κ καταλαβα γερους πονους. γενικα δεν μπορω να πω οτι με πολυεπιασε η επισκληριδιος γιατι καταλαβα αρκετους πονους κ φυσικα καταλαβα κ το κοψιμο κ το ραψιμο στο περινεο. καλο ε;;

ειμουνα 100% σιγουρη οτι για καποιο λογο θα γεννουσα με καισαρικη, ειχα κατι θεματακια στις τελευταιες εβδομαδες της εγκυμοσυνης κ - χωρις να μου το εχει πει ποτε ο γιατρος μου βεβαια - νομιζα πως θα με παει προγραμματισμενα για καισαρικη. αλλα ο γιος μου ειχε αλλη αποψη κ αποφασισε να κανει εξοδο.

δυστυχως στην 1η εγκυμοσυνη δεν παρακολουθησα μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης, θα το κανω οπωσδηποτε τωρα.

και εγώ ευα η μοναδική ήμουνα στο δωμάτιο. Οι καημένες ούτε μπάνιο δεν μπορούσαν να κάνουν. Πλενόταν τοπικά απο τη μέση και πάνω και απο τη μέση και κάτω. Άσε που τους ταλαιπωρούσαν τα αέρια. Η μια η καημένη ήταν στο κυλικείο και της ήρθε να αεριστεί και γύρισε στο δωμάτιο τροχαδών να αλλάξει...είχε ατύχημα, καταλαβαίνετε...

Γιατί δεν ζήτησες να στην κανακάνουν την επισκληρίδιο? Δεν την έκανε στο κέντρο προφανώς και εσένα.Της φίλης μου της ζήταν χίλια συγνώμη και ήρθε ο διευθυντής που ήταν αναισθησιολόγος και έκανε τη δεύτερη.

παντως ηταν μια κοπελα που εκλαιγε τα βραδια απο τον πονο, μια αλλη που την 2η μερα που ηρθαν να τη σηκωσουν νομιζα οτι τη σφαζουν κ ηταν κ κοπελα που σηκωθηκε αμεσως μονη της, περπατουσε στο διαδρομο κ υπεγραψε να φυγει μια μερα νωριτερα.

υποθετω πως ειναι καθαρα θεμα οργανισμου αλλα κ χαρακτηρα η αντιδραση στον πονο.

εγω δεν μπορουσα για αρκετες μερες να κατσω καλα απο τα ραμματα.

Για αερια λετε???Ε εγω σφαδαζα δυο μερες απο τους πονους...παθαινα κολικους στο εντερο!Ελπιζω να σας τρομαξα αρκετα και να πατε φυσιολογικα οσες γεννατε πρωτη φορα,τουλαχιστον απο επιλογη μακρια απο καισαρικη!

Διαφημίσεις

[quote=viki 1;1325341

Γιατί δεν ζήτησες να στην κανακάνουν την επισκληρίδιο? Δεν την έκανε στο κέντρο προφανώς και εσένα.Της φίλης μου της ζήταν χίλια συγνώμη και ήρθε ο διευθυντής που ήταν αναισθησιολόγος και έκανε τη δεύτερη.

τι εννοεις; να μου ξανακανουν την ενεση κ δευτερη φορα;

μου εβαλαν την πρωτη φορα τη βελονα πισω κ μετα μου εριχναν δοση αναισθητικου απο το σωληνακι.

υποθετω πως κ εμενα δεν την εκαναν στο κεντρο.

τι εννοεις; να μου ξανακανουν την ενεση κ δευτερη φορα;

μου εβαλαν την πρωτη φορα τη βελονα πισω κ μετα μου εριχναν δοση αναισθητικου απο το σωληνακι.

υποθετω πως κ εμενα δεν την εκαναν στο κεντρο.

μωρέ έριχναν αναισθητικό, αλλή αν η βελόνα δεν ήταν στο κέντρο δεν νέκρωνε όλα τα νεύρα. και έναν κουβά να ρίχνανε εκείνα τα σημεία ανεπαφα θα μένανε. Της φίλης μου της βγάλαν τη βελόνα και την ξαναέβαλε ο διευθυντής απο την αρχή.

όσο για τα ράματα οι μαίες που με ετοιμάσανε για το δωμάτιο μου είπαν να ζητήσω παυσίπονα γιατί όταν περάσει η δράση της επισκληριδίου θα πονάω. Την πρώτη φορα μου φέρανε panadol. τί να μου κάνει το έρμο? Μόνο τα υπόθετα voltaren βοήθησαν.

μωρέ έριχναν αναισθητικό, αλλή αν η βελόνα δεν ήταν στο κέντρο δεν νέκρωνε όλα τα νεύρα. και έναν κουβά να ρίχνανε εκείνα τα σημεία ανεπαφα θα μένανε. Της φίλης μου της βγάλαν τη βελόνα και την ξαναέβαλε ο διευθυντής απο την αρχή.

Κι εμενα δυο φορες μου την εχωσε την ενεση,την πρωτη φορα ξαποστειρωθηκε μου ειπαν,με γεμισε και αιματα και φτου κι απ'την αρχη!με τοσο αναισθητικο εκανα 2 μερες να νιωσω το αριστερο μου ποδι...

όσο για τα ράματα οι μαίες που με ετοιμάσανε για το δωμάτιο μου είπαν να ζητήσω παυσίπονα γιατί όταν περάσει η δράση της επισκληριδίου θα πονάω. Την πρώτη φορα μου φέρανε panadol. τί να μου κάνει το έρμο? Μόνο τα υπόθετα voltaren βοήθησαν.

δεν μου ξαναβαλανε βελονα, απλα καποια στιγμη με γυρισε η μαια στο πλαι για να πεσει καλυτερα το φαρμακο. κατι εγινε τοτε αλλα κ παλι ειχα πονο.

κ εγω με βολταρεν υποθετα την παλεψα τις πρωτες 2 μερες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...