Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Καλημερα!!

οι πρωτομανουλες αρχισατε ηδη ερευνα αγορας εεε΄;; :D :D

εγω στο γιο μου ειχα παρει το καροτσι τριο της chicco που ειχε πορτ μπεμπε. εκει κοιμιζα το γιο μου διπλα μου μεχρι 3 μηνων, μετα πηγε στην κουνια του γιατι δεν χωραγε πια. καλαθουνα δεν πηρα - αφου ειχα το πορτ μπεμπε. τα λικνα μου αρεσαν παρα πολυ αλλα μου φαινοντουσαν πολυ ακριβα κ φυσικα δεν χωραγαν στην κρεβατοκαμαρα μου.

βασεις για καλαθουνα πουλανε σε ολα τα καταστηματα με ειδη μπεμπε, εγω ειχα παρει μια κ εβαζα πανω της το πορτ μπεμπε, ειχε κ ροδακια κ το μετακινουσα τσουλωντας σε ολο το σπιτι.

την ανιψια μας, την εβαλαν απο την 1η μερα στην κουνια της στο δωματιο της, ειχαν κ ενδοεπικοινωνια κ ακουγαν τα παντα.

το τι θα βολεψει την καθε μαμα ειναι σχετικο.

οι κουνιες εχουν συνηθως 2 θεσεις για τα καγκελα, οταν μεγαλωνει το μωρακι κ σηκωνεται τα καγκελα "ψηλωνουν" περισοτερο για να μη βρεθει το ταλιμπανακι απο κατω. στο γιο μου βεβαια - οπως κ η φιλη της βικυς - κατεβασαμε την ταβλα πιο κατω, εκανε τρυπες ο αντρας μου, γιατι ο μικρος ηταν αρκετα ψηλος κ αν εσκυβε θα τον βρισκαμε κατω.

παω την παρασκευη για β επιπεδου, τελικα περασε πολυ γρηγορα ο καιρος. αντε να δουμε τι θα μας πουνε. 130 ευρω θα μας κοστισει. ανυπομονω να τον δω το σκατουλη!

καλημερα! ευχαριστουμε για τις συμβουλες!

και γω κατι τετοιο σκεφτομουν αφου θα τον εχω για πολυ λιγο κοντα μου.ειμαι κατα του να ειναι το παιδι διπλα σου αν δεν υπαρχει θεμα. εμεις θα του παρουμε ολοκληρο το δωματιο δηλαδη κουνια και κρεβατι μονο και κατι σαν βιβλιοθηκη να ειναι κομπλε η επιπλωση και να τον ταιζω κοιμιζω εκει και μεγαλωνοντας!

εγω την αλλη βδομαδα θα παω γιατρο για εναν υπερηχο απλο και μετα παλι ενδαμεσα στις γιορτες και μετα επιπεδου!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ούτε εγώ έχω fb.:-(

Μαιρούλα ότι απορίες έχεις μπορείς να ρωτάς. Μερικά πράγματα είναι υποκειμενικά πχ ένα πρόσφατο παράδειγμα αυτό που θίξαμε προηγουμένος με λίκνο και καλαθούνα. στον χώρο μου δεν χωρούσε τίποτα αλλο παρά μόνο καλαθούνα . Γιατί η καλαθούνα είναι στενή στη βάση της και φαρδαίνει απο πάνω ενώ το λίκνο έχει όγκο γενικώς. σε άλλη κοπέλα που στην κρεβατοκάμαρά της έχει χώρο για την κούνια είναι άχρηστα και τα δύο. Επίσης μπορεί να σου πει κάποιος οτι αν έχεις σκοπό να θηλάσεις ο αποστειρωτής είναι άχρηστος. Και εγώ είχα σκοπό να θηλάσω και δεν κατάφερα πάνω απο ένα μήνα και χρειαζόμουν τακτικά συμπλήρωμα με μπιμπερό. Ευτυχώς είχα πάρει και το χρειάστηκα.

δεν θα θηλασω δυδτυχως λογω φαρμακων δεν επιτρεπεται ,αλλα και παλι αποστειρωτη δεν θα παρω,θα τα βραζω τ αμπουκαλια! ή θα παρω απο την κουμπαρα μου!εχω κοσμο τριγυρω να παρω καποια τετοια πραγματα.

Εγω ρε κοριτσια δεν εχω καν συζητησει για β επιπεδου με το γιατρο μου!Πιστευω Δευτερα που θα παω να μου πει!

Ευχομαι να ειναι ολες οι εξετασεις σας τελειες!!!

Επισης,ειμαι πολυ χαρουμενη,ερχεται η κουκετα μας σημερα,αντε να φτιαξουμε το δωματιακι τους να τελειωνουμε!!!!:-D:grin:Να δω που θα χωρεσουν,κουκετα και κουνια στο ιδιο δωματιο!!!!

τελεια!!! θα χαρει πολυ η μικρη!!! μονο να βγαλεις την σκαλα μην ανεβαινει πανω και κανει τον σουπερμαν!!

....ηρθε το θαυμα.....

στο γιο μου εχω ηδη βγαλει το πλαινο καγκελο κ εχω βαλει ενα πλαινο προστατευτικο χαμηλο, πλεον ανεβοκατεβαινει μονος του στο κρεβατι του απο την ακρη. πρεπει να δουμε τι θα κανουμε, αν θα του παρουμε κρεβατι καινουργιο η αν θα μετατρεψουμε την κουνια σε κρεβατι γιατι εχει αυτη τη δυνατοτητα. ακομα δεν εχουμε σκεφτει τιποτα.

τελεια!!! θα χαρει πολυ η μικρη!!! μονο να βγαλεις την σκαλα μην ανεβαινει πανω και κανει τον σουπερμαν!!

Καλα εννοειται οτι η σκαλα δε θα εμφανιστει καν στο σπιτι!Δε μπορεις να φανταστεις για τι παιδι μιλαμε. Κοριτσια εγω ολο το απογευμα τρεχω για να ντυσω...με τον πωπο εξω μου φευγει..τρεχω να την πιασω που μου ανεβαινει πανω στους καναπεδες και χοροπηδαει...τετοια εγκυμοσυνη που περναω.. καθε φορα που νιωθω το μωρο στην κοιλια μου κανω και το σταυρο μου....:confused:

Μαίρη λέγεται οτι το βρέφος πρέπει μέχρι τους 5-6 μήνες να το έχεις δίπλα σου γιατί υπάρχει το σύνδρομο του εφνίδιου θανάτου, ούτως ώστε και να ''νιαουρίσει'' να το καταλάβεις. Βέβαια αυτά μπορείς να τα συζητήσεις και με τον παιδίατρο.

Όσον αφορά το βράσιμο, μια φορά τα έβρασα γιατί ο αποστειρωτής ήθελε καθάρισμα απο τα άλατα στη βάση του και γίνανε χάλια. Θαμπά, μέσα στα άλατα. Ίσως να έφταιγε και το νερό της περιοχής μας, δεν ξέρω...Δοκίμασε πάντως απο περιέργεια να βράσεις ένα.

Εγώ είχα πολλά πράγματα απο την κουνιάδα που τότε ο γιός της ήταν τριών. η καλύτερη λύση.

Κατερίνα δεν μετρήσατε το χώρο πρίν πάρετε την κουκέτα? εγώ μέτρησα και ξαναμέτρησα και δεν χωρούσαν με τίποτα. δηλαδή χωρούσαν το ένα απέναντι στο άλλο αλλά έκλεινε όλο το δωμάτιο. χώρος ούτε για να περάσεις ούτε για παιχνίδι. έτσι προσωρινά πήρα ένα κρεβάτι απο ικέα (http://ntekor.gr/eidos.aspx?coode=90090464) και το έχω στο ελάχιστο μήκος 1,35 . Θα το κρατήσω εως ότου φύγει και η κούνια και τότε θα πάρω κουκέτα όπου και η μεγάλη θα είναι 6 ετών και θα την έχω εμπιστοσύνη να κοιμάται πάνω. Τώρα τα τοποθέτησα σε γάμα και έχει πολύ χώρο στο μέσο του δωματίου. Και επειδή ένας φίλος δουλεύει στο ικέα το πήραμε πολύ φθηνά.

Διαφημίσεις

Μετρησαμε Βικυ,χωρανε απλα οπως λες κι εσυ κλεινει μεγαλο μερος του δωματιου, ε υπομονη μεχρι να φυγει η κουνια...ειπαμε να παρουμε κανονικο κρεβατι απο τωρα γιατι ετσι πως παμε απο το κακο στο χειροτερο οικονομικα δεν ξερουμε αν αργοτερα θα μπορουμε να τα αλλαξουμε!

Και βασικα στην ουσια ειναι δυο ξεχωριστα κρεβατια ενωμενα, αργοτερα ας τα παρουν και ας τα πανε οπου θελουν!!!:tongue::tongue:

Μετρησαμε Βικυ,χωρανε απλα οπως λες κι εσυ κλεινει μεγαλο μερος του δωματιου, ε υπομονη μεχρι να φυγει η κουνια...ειπαμε να παρουμε κανονικο κρεβατι απο τωρα γιατι ετσι πως παμε απο το κακο στο χειροτερο οικονομικα δεν ξερουμε αν αργοτερα θα μπορουμε να τα αλλαξουμε!

Και βασικα στην ουσια ειναι δυο ξεχωριστα κρεβατια ενωμενα, αργοτερα ας τα παρουν και ας τα πανε οπου θελουν!!!:tongue::tongue:

χαχαχαχα!

εμείς αντιθέτως δεν είχαμε να διαθέσουμε τώρα ένα χιλιάρικο και όταν κάνω κάτι μόνιμο θέλω να είναι και καλό. Και έτσι στιριχτήκαμε μελλοντικά που σε ενάμιση χρόνο δεν θα έχουμε να πληρώνουμε τράπεζες. κάθε χώρος ειναι διαφορετικός βέβαια. στο δικό μας δωμάτιο έπεφτε μεγάλος όγκος με την κούνια και την κουκέτα γιατί καταρχήν με την κουκέτα δεν θα μπορούσα να βάλω την κούνια σε γάμα γιατί θα είναι 1,8-2 μέτρα η κουκέτα. Επομένως θα πήγαινε στον απέναντι τοίχο που σημαίνει μόλις μπάινεις απο την πόρτα δεξιά και σχεδόν έπεφτε πάνω στην πόρτα. Ούτε να μπεις άνετα αλλά ερχόταν και μέχρι τη μέση του δωματίου. Μηδέν χώρος δηλαδή. Αν βάλεις και απο απέναντι και το ύψος της κουκέτας, να πέσουν να σε πλακώσουν...ενώ έτσι το δωμάτιο εξακολουθεί να είναι ευρίχωρο (όσο μπορεί να είναι ένα δωμάτιο για δύο παιδιά...)

το πολύ πολύ θα βγάλεις το μικρό νωρίτερα απο την κούνια. Ακούω άλλους που απο όταν χρονίσουν τα βγάζουν και μάλιστα ''κατηγορούν'' αυτούς που τα αφήνουν 2-3 χρόνια στις κούνιες-κλουβιά:rolleyes::confused:

χαχαχαχα!

εμείς αντιθέτως δεν είχαμε να διαθέσουμε τώρα ένα χιλιάρικο και όταν κάνω κάτι μόνιμο θέλω να είναι και καλό. Και έτσι στιριχτήκαμε μελλοντικά που σε ενάμιση χρόνο δεν θα έχουμε να πληρώνουμε τράπεζες. κάθε χώρος ειναι διαφορετικός βέβαια. στο δικό μας δωμάτιο έπεφτε μεγάλος όγκος με την κούνια και την κουκέτα γιατί καταρχήν με την κουκέτα δεν θα μπορούσα να βάλω την κούνια σε γάμα γιατί θα είναι 1,8-2 μέτρα η κουκέτα. Επομένως θα πήγαινε στον απέναντι τοίχο που σημαίνει μόλις μπάινεις απο την πόρτα δεξιά και σχεδόν έπεφτε πάνω στην πόρτα. Ούτε να μπεις άνετα αλλά ερχόταν και μέχρι τη μέση του δωματίου. Μηδέν χώρος δηλαδή. Αν βάλεις και απο απέναντι και το ύψος της κουκέτας, να πέσουν να σε πλακώσουν...ενώ έτσι το δωμάτιο εξακολουθεί να είναι ευρίχωρο (όσο μπορεί να είναι ένα δωμάτιο για δύο παιδιά...)

το πολύ πολύ θα βγάλεις το μικρό νωρίτερα απο την κούνια. Ακούω άλλους που απο όταν χρονίσουν τα βγάζουν και μάλιστα ''κατηγορούν'' αυτούς που τα αφήνουν 2-3 χρόνια στις κούνιες-κλουβιά:rolleyes::confused:

Ο καθενας οπως νομιζει κανει,εμενα αν ηταν στο χερι μου θα την αφηνα κι αλλο στην κουνια ,τωρα και παλι το επανω προστατευτικο θα το βαλω κατω που θα κοιμαται η παναγιωτα γιατι ακομα θεωρω οτι ειναι μωρο!Ουτε 2,5 δεν ειναι απλα τη βλεπω οτι δεν πολυβολευεται στην κουνια ασε που χρησιμοποιω ηδη μονες κουβερτες παπλωματα κλπ...και δεν χωρανε!!Επιπλεον μετα τις διακοπες αντιμετωπισα μεγαλο προβλημα μεχρι να ξαναπαει στο κρεβατι της αφου συνηθισε εκει 2 βδομαδες να κοιμομαστε στο ιδιο δωματιο...ειναι διαφοροι οι λογοι!Και παλι παντως την κοιταω και λεω μωρακι ειναι ακομα,δεν ειναι για κρεβατι.:rolleyes:οποτε ολη νυχτα θα εχω το νου μου!

Ο καθενας οπως νομιζει κανει,εμενα αν ηταν στο χερι μου θα την αφηνα κι αλλο στην κουνια ,τωρα και παλι το επανω προστατευτικο θα το βαλω κατω που θα κοιμαται η παναγιωτα γιατι ακομα θεωρω οτι ειναι μωρο!Ουτε 2,5 δεν ειναι απλα τη βλεπω οτι δεν πολυβολευεται στην κουνια ασε που χρησιμοποιω ηδη μονες κουβερτες παπλωματα κλπ...και δεν χωρανε!!Επιπλεον μετα τις διακοπες αντιμετωπισα μεγαλο προβλημα μεχρι να ξαναπαει στο κρεβατι της αφου συνηθισε εκει 2 βδομαδες να κοιμομαστε στο ιδιο δωματιο...ειναι διαφοροι οι λογοι!Και παλι παντως την κοιταω και λεω μωρακι ειναι ακομα,δεν ειναι για κρεβατι.:rolleyes:οποτε ολη νυχτα θα εχω το νου μου!

ενοείται πως θα βάλεις προστατευτικό. Και η δικιά μου έτσι όπως κοιμάται πολύ πιθανόν να το χρειάζεται μέχρι τα 5-6...:tongue:

κι εγω εχω αρχισει να το νιωθω απο την 18 εβδομαδα.

συνεχως γελαω οταν το καταλαβαινω και περιμενω πως και πως την επομενη κινηση.

να σας ρωτησω κατι κοριτσια?εσεις που ειστε πιο εμπειρες για τις πρωτες μερες στο σπιτι που βαζατε το μωρακι για υπνο?σκεφτομαι να παρω καλαθουνα αλλα φανταζομαι θα ειναι για πολυ λιγο καιρο.κουνια δε νομιζω να χωραει στο δωματιο μας γιατι σχετικα ειναι μικρο.εσεις στην κρεβατοκαμαρα σας τι ειχατε?

kai gw se kalathouna thn eixa kai 2 mhnon thn evala sto krevati tis sto dwmatio ths,an eixa skopo pantos na thn kratisw perissotero kairo sto dwmatio mas tha eperna likno,pantos me to kalo fusika prwta alla kai twra kalathouna tha parw pali

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Πώς είστε;; Ενδιαφέροντα όσα μας λέτε οι μανούλες. Να μαθαίνουμε κι εμείς! Αλλά εγώ θελω να μάθω και κάτι ακόμα!!!:D Πώς ήταν οι γέννες σας; Γεννήσατε φυσιολογικά ή με καισαρική; Ήταν ευκολο;;; Πείτε μας τις εμπειρίες σας!!! Το μπεμπε πλέον το νιώθω κανονικά και είμαι σίγουρη ότι είναι αυτό. Μάλιστα σήμερα πρώτη φορά την ώρα που το ένιωσα έβαλα το χέρι μου στο συγκεκριμένο σημείο και το αισθάνθηκα και στο χέρι!!! Ο πατερας του κοιμοταν και λυπήθηκα να τον ξυπνήσω αλλά σύντομα θα το νιώσει κι αυτός!!!;)

Καλημερα κοριτσια! Ειμαι ενα πτωμα (και γκρινιαρα επισης, θα με μαθετε...), ειμαι κρυωμενη χαλια,χθες ηρθε αργα βεβαια το κρεβατι μας,η κουκετα,πολυ ωραια και ενω η μικρη ξαπλωσε μια χαρα αρχικα,ειπαμε κι ενα παραμυθι...μολις εφυγα τσουπ πισω μου να κοιμηθουμε μαζι!Τελικα δεν ξαναμπηκε στο καινουργιο κρεβατι,κατεληξε στην κουνια της παλι στις 11 κι εγω κοιμηθηκα 12 και σερνομαι...

Νικη εγω με καισαρικη γεννησα,δε μαλακωνε με τιποτα ο τραχηλος και μπηκα με προκληση 39+6,δλδ μια μερα πριν κλεισω και τον 9ο, ε με τα πολλα διαστολη 1 μετα απο 5 ωρες, εγω κλαμα κακο, μη με πανε για καισαρικη, το παιδι εχανε παλμους επειδη εκλαιγα, τελικα εκει καταληξαμε. Οι πρωτες μερες της καισαρικης ειναι πολυ δυσκολες απο θεμα πονων,ακινησια κλπ,βασικα εγω πονουσα για μηνες ...οπως και να το κανουμε ειναι εγχειριση! Τωρα θα επιμεινω για φυσιολογικο τοκετο!Μακαρι να πανε ολα καλα και να το καταφερω!

Καλημέρα!!!! Αν σου πω Κατερίνα ότι φοβάμαι το φυσιολογικό τοκετό θα με πιστέψεις; Εν τω μεταξύ οι περισσότερες γνωστες μου και φίλες μου κατέληξαν στην καισαρική όπως εσύ και σκέφτομαι... μήπως να την κάνω κατευθείαν να ξεμπερδεύω;;;;) Το φαντάζομαι ότι θα πονάει μετα αλλα σε 20 λεπτά έχεις ξεμπερδέψει. :D Το σκέφτεται και καμία άλλη αυτό ή είμαι λίγο παλαβή;;;:tongue:

Καλημέρα!!!! Αν σου πω Κατερίνα ότι φοβάμαι το φυσιολογικό τοκετό θα με πιστέψεις; Εν τω μεταξύ οι περισσότερες γνωστες μου και φίλες μου κατέληξαν στην καισαρική όπως εσύ και σκέφτομαι... μήπως να την κάνω κατευθείαν να ξεμπερδεύω;;;;) Το φαντάζομαι ότι θα πονάει μετα αλλα σε 20 λεπτά έχεις ξεμπερδέψει. :D Το σκέφτεται και καμία άλλη αυτό ή είμαι λίγο παλαβή;;;:tongue:

H καισαρικη ειναι εγχειριση και πρεπει να γινεται σε ειδικες περιπτωσεις!!Μην κοιτας τωρα που το εχουν κανει παιχνιδι να σφαζουν για το τιποτα!Ποναει ρε κοριτσι,δε θα μπορεις να σηκωνεις ουτε το μωρο σου τον πρωτο καιρο, για μερες θα θες βοηθεια να σηκωθεις απο το κρεβατι, για ποιο λογο????Εγω δεν το διαλεξα!Απλα δεν υπηρχε αλλη λυση!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...